Nybyggnadsprojekt
Västra Munktellstaden - Brf Förstlingen

Västra Munktellstaden, Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Drömmer ni om ett modernt hem nära allt som behövs för en bekväm vardag och rik fritid? Då har ni hittat helt rätt! I Västra Munktellstaden, precis intill Eskilstunaån, uppför BRF Förstlingen 35 lägenheter – fördelat över välplanerade och stilsäkra tvåor, treor och fyror. Inflytt oktober 2019.

Brf Förstlingen är som namnet antyder först med sitt byggnadsprojekt i Västra Munktellstaden. Projektet innefattar två fastigheter fördelade över totalt 35 lägenheter – allt från 27 stycken fyror till 2 treor och 6 tvåor. 23 av dessa bostäder erbjuder två våningsplan. Exempelvis så har några av fyrarumslägenheterna såväl badrum som balkong eller uteplats på båda våningsplanen. Lägenheterna är planerade med fingertoppskänsla, för att uppfylla dagens ideal gällande modernitet och komfort. Den plansmarta interiören karakteriseras av ljus design, extra innertakshöjd och rejäla fönsterpartier – komponenter som tillsammans skapar en luftig och öppen känsla. Varje bostad erbjuder därtill balkong och/eller uteplats, vilket låter er förlänga de sociala ytorna ut i det fria under sommarhalvåret. Lägenheterna har med andra ord en genomgående hög standard gällande utseende, kvalité och byggmaterial.

För att måla upp en tydligare föreställning vill vi presentera lägenheterna något närmare. Innanför ytterdörren är hallgolvet belagt med kalksten, vilket är samma kalksten som används för att skapa eleganta fönsterbräden. Bostadens väggar pryds av vit färgskala, som går hand i hand med det fina parkettgolvet. Köket är från erkända Vedum och har ljusa släta fronter i kombination till bänkskiva och stänkskydd i terrazzo. Badrummet har i sin tur helkaklade väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme installerad. I badrummen kommer det vara förberett för tvättmaskin och torktumlare. Föreningen erbjuder tvättstuga i källaren, där samtliga lägenheter dessutom har tillgång till förråd. Båda fastigheterna är även försedda med cykelrum i källaren. Den med bil fröjdas istället åt parkeringsgarage i fastigheten bredvid. Exteriört kommer föreningen förse er med en representativ utomhusmiljö. Här kan ni vänta er trivsamma uteplatser, gemytliga entrégångar och en vacker innergård med japanska körsbärsträd. Detta blir en blomstrande plats för avkopplande egentid och socialt umgänge med vänner. Slutligen knyts fastigheternas levande tegelfasader ihop de moderna byggnaderna med Munktellstadens spännande industrihistoria.

Förutom hög modernitet och komfort erbjuder Brf Förstlingen ett centralt å-läge. Adressen ger närhet till allt som behövs för en bekväm vardag och rik fritid. Vad sägs om gångavstånd till såväl centrum och mataffärer som flera skolor och tågstation? Från tågstationen tar dessutom direkttågen er till Stockholm C på cirka en timme, vilket är perfekt för pendlaren. I Västra Munktellstaden bor ni även ett stenkast från idrottsarenor, gym och badhus. Men trots det centrala läget är känslan ändå långt ifrån innerstad – mycket beroende på att fastigheterna har ett unikt läge precis intill Eskilstunaån. Mellan er och vattnet finns enbart ett trevligt promenadstråk. Närhet till centrum, kultur och allt tänkbar idrott gör Västra Munktellstaden till en spännande stadsdel att leva i. Området är med andra ord som skräddarsytt för den aktiva familjen. Men vi vågar ändå påstå att läget är svårslaget – oavsett vilka ni är och vad ni drömmer om.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Eskilstuna

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Eskilstuna

Helén Eriksson

Telefon: 072-588 61 57
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Eskilstuna

Telefon: 016-542 79 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips