Nybyggnadsprojekt
Västra Munktellstaden - Brf Lokomotivet

Västra Munktellstaden, Eskilstuna, Eskilstuna kommun

I Västra Munktellstaden i Eskilstuna växer en ny spännande stadsdel fram vid forsande vattendrag, broar och holmar. Med ypperligt läge intill Eskilstuna ån med adress John Engellaus gata och Sågverksgatan erbjuder vi på Riksbyggen moderna hem i bevarad industrihistoria.

De totalt 48 lägenheterna är fördelade på två hus i ljusgrått tegel med fyra våningar vardera. I våra nya och moderna bostäder har vi valt att bibehålla karaktären av det gamla, industriella området. Vi bygger med tegelfasad och har en något stramare formgivning mot gatorna, men med desto mer liv på innergården. Lägenhetsstorlekarna varierar från 35 till 86 kvadratmeter, ett till fyra rum och kök.
Bostäderna i Brf Lokomotivet erbjuder ett modernt och bekvämt boende med närhet till det som behövs för en bekväm vardag och med tillgång till en rik fritid. Alla lägenheter har balkong och/eller uteplats och några få har lyxig takterrass. Lägenheterna har designats med utgångspunkt från områdets karaktäristiska stil. Inflyttning hösten 2020.

Välkommen till din nya verklighet!

Läs mer om projektet hos Riksbyggen ekonomisk förening

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Riksbyggen ekonomisk förening

Jonas Brändström

Telefon: 021-10 32 52
E-post: [email protected]

Riksbyggen ekonomisk förening

Telefon: 0771-860 860
E-post: Riksbyggen ekonomisk förening <[email protected]>

Guider & Tips