Nybyggnadsprojekt
Västra Skogen - Diktaren

Västra Skogen, Stockholm, Solna kommun

I ett optimalt läge i södra Solna har vi byggt ett elegant och arkitektoniskt genomtänkt stadskvarter inbäddat i lummig grönska. Med strama och eleganta fasader är brf Diktaren ett vackert inslag i kvarteret.

Brf Diktaren består av 120 lägenheter på ett till fem rum och kök, varav de flesta har balkong, terrass eller uteplats. Stora fönster med höjd skapar luftiga och ljusa rum. Det finns lägenheter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, men också lägenheter med en mer traditionell planlösning.

Inredning med kvalitet och känsla
Inredningen är av hög kvalitet och kommer från kända varumärken. Golven är av enstavig vitpigmenterad ekparkett och rummen är färgsatta med ljusa kulörer.

Köken är exklusiva med rostfria vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Inredarens val med den vita bänkskivan i akrylsten tillsammans med grå stänkskydd och ljusgrå köksskåp ger köken en lyxig känsla.

Badrummen är helkaklade med golvvärme och handdukstork för komfort och trivsel. I badrummen installeras tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Takdusch ingår i samtliga våtrum.

Grön gård mot naturmark
I huset finns en förskola med en egen gård, som är avskild med staket från bostadsrättsföreningens innergård. Innergården gränsar mot naturmark och har plats för både lek och avkoppling.

Huset är mellan fem och sju våningar högt, och har ett underliggande garage i två plan. Mot Arvid Tydéns Allé, i ett uppglasat hörn av huset, ligger en grovtvättstuga och en rymlig gemensamhetslokal, som kan nyttjas som festlokal och styrelserum.

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

Johanna Mizrachi

Telefon: 010 483 16 11
E-post: [email protected]

HSB Bostad AB

Telefon: 010-442 02 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips