Nybyggnadsprojekt
Vemdalsporten

Härjedalens kommun

Nu går äntligen säljstarten igång på de 30 nya lägenheter som ska byggas på Vemdalsporten. Lägenheterna är 68 kvm stora, har tre sovrum, ett badrum med bastu och allrum och kök i öppen lösning.
Lägenheterna har stora fönsterpartier i söderläge som bjuder in fjällen till allrummet och till varje lägenhet finns en balkong i söderläge om du bor på övre plan och uteplats om du bor på markplan. Läget är soligt och ljust, du har längdspåret utanför dörren och i andra änden av tomtområdet går skoterleden. Till Vemdalsskalet är det cirka en km och du kan lätt promenera hem efter en god middag.

Hela föreningen byggs i hus med fyra lägenheter, utom ett hus som kommer att rymma sex lägenheter. Egen parkering med motorvärmarstolpe och eget skidförråd i anslutning till lägenheten kommer att finnas. Förutom de egna parkeringsplatserna kommer ytterligare ett antal finnas för gäster. Lägenheterna kommer att vara färdiga i etapper där de första beräknas stå klara till första kvartalet 2022. Fast pris och först till kvarn gäller, missa inte möjligheten till ett prisvärt boende med toppenläge!

Gå in annonsen för mer info om hur försäljningen av BRF Vemdalsporten kommer att gå till. Hör gärna av er till oss för mer information.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Vemdalen

Julia Fredin

Telefon: 068441050
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Vemdalen

Telefon: 068441050
E-post: [email protected]

Guider & Tips