Nybyggnadsprojekt
Vikhemsporten

Staffanstorps kommun

SÄLJSTART den 17 oktober! GÖR FÖRANMÄLAN OCH FÅ FÖRTUR TILL KÖP.

Vikhemsporten har ett utmärkt läge för de som värdesätter en stillsam vardag med service, kommunikationer, förskolor och skolor på bekvämt cykelavstånd. Bostadsområdet är placerat som en välkomnande entré till Vikhem som är uppbyggt likt en egen småstad med natursköna Vendelparken som granne.

Som boende i Vikhemsporten medföljer flera attraktiva faciliteter som hiss, privat garageplats under jord och tillgång till en njutbar utemiljö. På den lummiga innergården erbjuds bland annat ett orangeri, odlingsmöjligheter, grillplatser, en boulebana och lekytor. Gårdens halvöppna konstruktion och mycket luft kring husen skapar en fin inramning utan att kännas instängd. Fastigheterna erbjuder totalt 78 bostäder och innefattar allt från kvadratsmarta tvåor till rymliga etagevåningar.

Det som framför allt utmärker Vikhemsporten är det spännande mötet mellan två arkitektvärldar där starka influenser från svunna tider samspelar med moderna lösningar av vår tid. De platsmurade fasaderna i tegel, sadeltak, generösa fönstersättningar och en genomgående takhöjd på 2,7 meter har stora likheter med förra sekelskiftets gedigna hantverk och känns minst lika aktuella idag.

Interiört infrias alla krav från modern tid i såväl planlösning som material. Störst yta har lagts på kök och sällskapsrum där det spenderas mest tid och smarta förvaringslösningar dominerar i de funktionella utrymmena. Många lägenheter erbjuder privata uteplatser på rymliga balkonger, som kan glasas in som tillval. Låga energikostnader och ett behagligt klimat är en självklarhet, liksom det enhetliga stilspråket. Färgsättningen på väggar och snickerier går huvudsakligen i vitt och golven bär genomgående trestavsparkett i ek. Kompositskivor och släta luckor i ostronbeige är huvudkomponenterna i kökets inredning. Badrummen går i klassiskt utförande med vitt kakel i halvförband och terrazzosten på golvet.

Här får du ett modernt och bekvämt boende med det nödvändigaste runt kroken och storstaden smidigt nära.

15 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

Thim Falk

Telefon: 0701-64 19 19
E-post: [email protected]

Bjurfors Nyproduktion

Telefon: 040-608 30 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips