Nybyggnadsprojekt
Visby - Brf Snäckgärdsbaden 4

Visby, Norra Visby, Gotlands kommun

Med detta fantastiska västerläge vid havet har vi nöjet att presentera vår sista etapp ute vid Snäckgärdsbaden!

Vi uppför ett femvåningshus med inspiration från välrenommerade arkitekten Sten Samu- elsson, som ritat originalbyggnaderna. Vi binder ihop huset med det redan existerande höghuset och däremellan gör vi en härlig terrasserad atriumgård med soldäck och utegym.

I Brf Snäckgärdsbaden 4 finns 54 välplanerade lägenheter från två till fyra rum och kök i bra standard. Vill man ha en annan
stil på sin lägenhet har vi med hjälp av vår arkitekt tagit fram några olika inredningskoncept. Dessa kan man köpa till och få en väl genomtänkt stil på sitt boende.

Välj mellan Gotländskt, Ljust och modernt eller Mörkt med rena linjer. Du kan läsa mer om dessa inredningskoncept i en separat broschyr.

Alla bostäder har genomgående stora panoramafönster mot väster samt uteplats eller balkong att njuta av.
Området har även ett stort gemensamhets- område med pooler, lekplats och tennisbanor för de aktiva.
Fokus har legat på arkitektur och design av hög klass tillsammans med de attribut som naturen och området har att erbjuda.

Så här går det till att köpa en lägenhet i Brf Snäckgärdsbaden 4

1. Intresseanmälan
Läs igenom annonsen för att kunna bilda dig en bra bild av projektet, de allra flesta frågor besvaras här. För att köpa en lägenhet i Brf Snäckgärdsbaden 4 skall du först och främst lämna in en intresseanmälan.

När du köper en nybyggd bostad betalar du ett fast pris, utan budgivning.

2. Tecknade av förhandsavtal.
Ett förhandsavtal är en överenskommelse mellan bostadsrättsföreningen Snäckgärdsbaden 4 och dig som köpare avseende en framtida överlåtelse av bostadsrätten. Avtalet är bindande och innebär att du som köpare avser tillträda lägenheten i enlighet med avtalet. I samband med tecknandet betalar du ett förskott på 50.000 kr till föreningen.
(Förskottet på 50 000 kr återfås ej vid avhopp, samt att fastighetsmäklaren behöver hitta en ny köpare till bostadsrätten)

4. Sälja sin nuvarande bostad
Det kan vara klokt att redan i det här tidiga stadiet ta kontakt oss och lägga upp en tidsplan för försäljning av sitt nuvarande boende. Vi hjälper vi dig att förbereda allt det praktiska med försäljningen av din nuvarande bostad, så när inflyttningen till din nya bostad närmar sig är det bara att trycka på knappen.

5. Inbetalning av handpenning.
Resterande del av handpenningen, som totalt sett är 10 procent av insatsen, betalar du sex månader före tillträde.
Information kommer till dig om detta i god tid innan betalningen skall vara tillhanda.

6. Upplåtelseavtal.
Strax innan inflyttning skrivs upplåtelseavtal. När detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt.

7. Slutbesiktning
När ditt hem är färdigt genomförs en besiktning av en oberoende besiktningsman.

8. Inflyttning
Preliminär inflyttning beräknas kvartal 4 2022. Efter uppvisat kvitto på slutbetalningen får du nyckel och en genomgång av det du behöver känna till om din nya bostad. Resterande insats, eventuella tillval och den första månadsavgiften betalas i samband med tillträdet. Ungefär en månad innan tillträdet skickas fakturorna ut. Observera att insats och månadsavgift betalas direkt till Brf Snäckgärdsbaden 4. Hökerum Bygg fakturerar eventuella tillval.

9. Mätning av kundnöjdhet
För att få nöjda kunder gäller det att lyssna och lära. En tid efter inflyttning är vi därför tacksamma om du tar dig tid att svara på ett anta frågor och ge oss din personliga feedback.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Gotland

Harun Mustafa

Telefon: 0704350139
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Gotland

Telefon: 0498-218040
E-post: [email protected]

Guider & Tips