Nybyggnadsprojekt
Visby - Söder - 62 nya exklusiva lägenheter i södra Visby

Visby - Söder, Visby, Gotlands kommun

Nu är det äntligen dags för säljstart på de exklusiva och unika bostadsrätterna som kommer byggas på gamla Signalen-tomten i södra Visby. Prisbelönade arkitekten Andreas Forsberg har ritat ett helt nytt bostadsområde, där kvalitét och modernitet står i centrum. Totalt kommer BRF Ordboken 5 i Visby att ha 60 lägenheter och 2 lokaler fördelat i tre separata byggnader. Lägenheterna säljs i bostadsrättsform till fast pris. Inflytt planeras till juli-oktober 2022, eventuellt tidigare.

Byggnationen är en unik satsning som ger södra Visby inte bara en helt ny bostadsrättsförening utan också ett helt nytt bostadskvarter som går i harmoni med övrig bebyggelse.
Mot Stenkumlaväg byggs en huslänga med fem våningar med plats för 40 lägenheter och två lokaler/kontor i bottenvåningen. Våningen högst upp (5-e våningen) är övervåningen på etagelägenheterna och härifrån når man de stora härliga takterrasserna med utsikt över Visbys takåsar och havet. Under hela byggnaden finns ett källarplan med parkeringsplatser och förrådsutrymme för föreningens medlemmar.

Bostadsrättsföreningen består av tre separata byggnader, och mot villakvarteren öster om Stenkumlaväg ska de två andra lägenhetshusen byggas som var och ett kommer innehålla 11 lägenheter, också här med exklusiva takvåningar högst upp. Dessa hus har fyra våningsplan med delvis källarplan med parkeringar och förråd.

Runt om och emellan husen finns en trevlig och välplanerad innergård med mycket grönska och en pool för föreningens medlemmar.
Alla byggnader har hiss som går från källarplan upp till högsta våningen.
Alla bostadsrätter kommer vara i hög standard med exklusiva materialval i standardvalet, men det kommer också finnas möjlighet att göra fler tillval.
Alla lägenheter oavsett storlek kommer ha uteplatser och balkonger.
I källarplan finns ett stort garage där medlemmarna kan hyra parkeringsplatser.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Visby

50 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Visby

Marie Nilsson och Bernt Björkqvist

Telefon: 0498-217680
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Visby

Telefon: 0498-21 76 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips