Nybyggnadsprojekt
Vita Bergen

Kungälvs kommun

Kommande projekt - anmäl ditt intresse redan nu och få information och inbjudan till vår informationsträff som hålls i Januari innan vår säljstart.

Parhusen kommer ha en påkostad inredning av hög kvalité och flera tillvalsmöjligheter. Husen är belägna mitt i en dal, en grön skön oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Husen präglas av hög standard, Marbodalkök, rostfria vitvaror, designade helkaklade badrum, klinker i hall och tvättstuga, stora fönster, vattenburen golvvärme i båda plan. Till varje hus finns ett förråd samt två parkeringsplatser och altan från dom sociala delarna.

För dig som önskar bo i ett nytt trevligt område med närhet till Kärna centrum, barnomsorg, hav, golfbana och bra kommunikationer är detta tillfälle något för dig! På Västerhöjden kommer du bo i ett nyproducerat trevligt bostadsområde. På bara några minuters promenad till busstationen tar du dig enkelt vidare med bra förbindelser till både Kungälv, Ytterby och Göteborg. Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med bara 5 km till båthamn och bad gör detta till ett svårslaget läge.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Mathilda Hansson

Telefon: 0735-337762
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Telefon: 0303-180 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips