Mer om din annons

Så visas din bostadsannons

Din annons visas både i träfflistan och på kartan. Därifrån leds besökarna vidare till bostadens objektsida som innehåller fem bilder, en kort beskrivning och kontaktuppgifter till mäklaren. Från objektsidan finns självklart även länk vidare till mäklarens sida med all utförlig information.

Bostadsannonsen syns inte bara på hemnet.se utan visas även i våra mobila appar för iPhone, iPad och Android. Bostadssök för de som letar bostad när de är på språng.

Bostadsannons med röd stuga

Hemnet - mer än en annonsplats

Hos oss hittar du mycket mer än annonser. Vi erbjuder besökaren ett flertal olika verktyg kopplat till bostadsannonsen såsom bankkalkyl, energispartips och prisstatistik vilket ger ett mervärde för de som intresserat sig för din bostad.

Den mest använda bostadssajten

Sedan starten, 1998, har vi varit en del av över en miljon bostadsaffärer. Vi vet hur det är att sälja sitt hem. Oavsett om du prioriterar en snabb affär eller ett högt slutpris kan du känna dig trygg med att en annons på Hemnet är ett smart sätt att försäkra dig om en bättre bostadsaffär. Kanske är det också därför 85 % av alla säljare och köpare, som nyligen sålt eller köpt en bostad, senast använde Hemnet.