Hemnets logoBostäder i Sverige

Mäklaren tipsar: Fördelarna med nyproduktion på den spanska solkusten

Detta är en annons från Våningen & Villan.

Svenskarnas stora intresse för livet på den spanska solkusten har växt ytterligare de senaste två åren, det menar Daniel Barrdahl, mäklare och franchiseägare på Våningen & Villan i Marbella.

– Intresset för Marbella har varit stort under en väldigt lång tid men det vi har märkt nu i närtid är att det har blivit ännu populärare. Jag tror att det finns en rad anledningar till detta, berättar Daniel.

Den spanska solkusten är inte bara uppskattad för sitt härliga klimat och sina långa vita stränder. Här finns ett stort utbud av aktiviteter både för dig som gillar det lyxiga stadslivet eller ett aktivt friluftsliv.

— Det är verkligen ett bra ställe att leva på. Vädret är ju helt klart en stor orsak, men också att du har massor av saker att göra här. Det finns golf, padel, vattensporter, vandring, stränder, bra restauranger och all form av service, säger Daniel.

Flera anledningar bakom ökade intresset

Att Marbella blivit mer populärt de senaste åren tror Daniel beror på flera faktorer.

Förutom sociala mediers påverkan och att allt fler ser investeringsmöjligheter på den spanska bostadsmarknaden, så kan pandemin ha spelat en roll, menar han.

— Dels att pandemin har gjort att många kan jobba på distans och väljer att sitta här nere i värmen istället för hemma i Sverige. Det verkar även som om pandemin har haft den effekten att folk tar tag i sina drömmar och köper ett boende här då de känner att man aldrig vet vart livet tar vägen, säger han.

Lyxig nyproduktion på solkusten

Våningen & Villans Marbella-kontor har flera bostäder ute till salu för den som drömmer om en tillvaro i värmen. Bland annat i ett nyproduktionsprojekt i Altos de los Monteros – bara några få minuter från centrala Marbella.

Intresserad av en lägenhet i Los Monteros? Klicka här.

De lyxiga lägenheterna i Los Monteros förmedlas av mäklaren Fanny Mäkelä.

Komplexet består av 39 lägenheter och penthouses med 2-3 sovrum. De rymliga lägenheterna har stora terrasser med havsutsikt. I komplexet finns uppvärmda inomhus- och utomhuspooler, spa och gym.

Förutom att det är nytt och fräscht och ofta erbjuds bra planlösningar finns det flera andra fördelar med nyproduktion för köparen i Spanien, berättar Daniel.

— Fördelarna med att köpa nyproduktion är bland annat att du får 10 års garanti på bygget och oftast 2-3 år på vitvaror. Det kan även vara en bra investering då de brukar gå upp i värde tills de är färdiga, säger han.

För den som gillar golf finns även nya exklusiva lägenheter på New Golden Mile till salu. Här har du gångavstånd från den charmiga byn Cancelada och nära till flera golfbanor. Lägenheterna har 2-3 sovrum och fastigheterna har stora terrasser med sydvästläge. Du har även tillgång till pool, gym, coworking-område, boulebanor och cykelvägar.

Klicka här om du vill veta mer om lägenheterna på New Golden Mile.

Lägenheterna i New Golden Mile kommer ha stora terrasser där du kan njuta av den spanska solen.

Letar du istället efter ett modernt boende i Malaga så förmedlar Våningen & Villan även 116 lyxlägenheter och takvåningar i ett modernt bostadskomplex i Fuengirola. De ljusa lägenheterna på 1-3 sovrum har en rymlig terrass eller en privat trädgård. I fastigheten finns gym, biograf och både inomhus-och utomhuspool.

Intresserad av en lägenhet i Fuengirola? Klicka här.

De moderna lägenheterna i Fuengirola förmedlas av mäklaren Magnus Irtelius.

– Det rör sig verkligen på marknaden här och vi ser att ännu fler svenskar har hittat hit. Intresset är stort. Här finns till och med svensk skola och svenska butiker. Trots det så är det en internationell miljö med inslag av många delar av världen, säger Daniel avslutningsvis.

Fler artiklar om Spanien

Mäklarkontor i Spanien

Hela Spanien

Homevest

Spanien – Homevest

Homevest förenklar ansökandet av bolån i Spanien och ger dig tillgång till erbjudanden från de bästa bankerna för svenska bostadsköpare. Fyll i din information, ladda upp dina dokument och jämför dina personliga bankerbjudanden, allt i en och samma plattform. Våra experter hjälper dig från början till slut, utan några extra avgifter.

Marbella

Våningen & Villan

Marbella - Våningen & Villan

Har du drömt om att äga en bostad på Costa del sol med Europas bästa väder. Våra svenska mäklare med kontor i Nueva Andalucia hjälper dig att hitta hem på spanska solkusten. Vi förmedlar bostäder över hela kusten och vi hjälper dig med din bostadsaffär från start till mål. Om ni behöver hjälp med inredning, styling, juridiskt hjälp, renovering mm så samarbetar vi med många olika företag för att kunna erbjuda er en komplett service runt er bostadsaffär. Besök oss gärna på vårat kontor på Centro Plaza i Nueva Andalucia eller gå in på våran hemsida och skicka en intresseanmälan så hör vi av oss!

Unik Real Estate

Marbella – Unik Real Estate

UNIK Fastighetsförmedling grundades på idén att förenkla och skapa en unik upplevelse för våra kunder. Med dessa tankar i åtanke tog vi steget ut till att bli en passionerad fastighetsmäklare som har som mål att etablera en trygg och solid närvaro i fastighetsbranschen. Det vi värdesätter mest är kundnöjdhet och service, vi tror att dessa två pelare har varit nyckeln till att vi har kunnat nå den nivå vi ville uppnå. Unik Fastighetsförmedling är Sveriges högst presterande fastighetsmäklare. Vi är kända för tre saker: 1. Vi har flest rekommendationer 2020/21/22. 2. Vi har flest försäljningar i Stockholm. 3. Vi ger alltid 120 procent. Varför Marbella? Vi har haft Marbella i sikte länge, men ville först avvakta tills varumärket var riktigt starkt hemma, så att våra kunder skall känna samma trygghet där, som det gör här. Efter 5 år med bra meriter i branschen kände vi oss redo. Vi ser att Marbella växer mer och mer och många svenskar flyttar hit permanent. Vi ser fler svenska mataffärer, fler svenska verksamheter samt att många av våra kunder har egna hem i Marbella och de har efterfrågat vår tjänst även där, så det blev en mycket naturlig övergång. Vi känner oss mycket tacksamma för detta och har insett att vi har mycket att bidra med på den här marknaden.

Malaga

Classic Living Estates

Classic Living Estates

Classic Living Estates förmedlar Classic Livings egna projekt i Málaga centrum - historiska byggnader som vi förvandlar till moderna bostäder med hög kvalitet – annan nyproduktion samt begagnade bostäder med bra lägen i Málaga stad med omnejd. Vi är professionella, transparenta och tillförlitliga med 100% kundfokus. Välkomna till Málaga!

Inmobiliaria International

Inmobiliaria International, Malaga

Vi hjälper dig att hitta rätt bostad, på rätt läge till rätt pris. Med tjugo års erfarenhet och tusentals bostadsförsäljningar har vi en unik insikt och kunskap om bostadsmarknaden i Malaga med omnejd. Som kund till oss kommer du uppskatta att vi gör det där lilla extra, är lyhörda- och har genuint intresse av att du ska känna dig nöjd och trygg med alla delar av ditt bostadsköp. Våra många återkommande kunder berättar att de speciellt uppskattar vårt stora och etablerade kontaktnät med fastighet sägare. Detta innebär att vi ofta kan visa passande bostäder till dig som ännu inte kommit ut på marknaden. Hör av dig till oss idag och berätta allt om drömbostaden du letar efter

Fastighetsbyrån

Malaga C

Malaga är staden där du får uppleva kombinationen stadspuls och strandliv, för dig som gillar solkusten är detta knutpunkten och trevligheten själv! Oavsett årstid kommer du att hitta massor med spännande aktiviteter. Stadskärnan bjuder på fantastisk vacker arkitektur, ett rikt kulturliv samt ett brett gastronomiskt utbud.

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset Nerja

Välkommen till din svenska mäklare i Nerja. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Spanienboende. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm .

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset, Fuengirola

Välkommen till din svenska mäklare i Fuengirola. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Spanienboende. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm.

Balearerna

ENGEL & VÖLKERS

Mallorca – ENGEL & VÖLKERS

Upptäck Mallorca med Engel & Völkers, den ledande mäklaren på ön. Med över 30års erfarenhet, är Engel & Völkers din pålitliga partner för att hitta det perfekta boendet på Mallorca. Med ett nätverk av 20 mäklarkontor spridda över ön, har du tillgång till dom mest exklusiva boenden i dom bästa lägena.

Bjurfors

Mallorca - Bjurfors

Ska du göra bostadsaffär på Mallorca? Våra dedikerade mäklare på plats finns här för dig, oavsett om du ska köpa eller sälja. Vi guidar dig så att din bostadsaffär blir så lyckad som möjligt. Kanske vet du redan nu vad du söker, och var. Det kanske ska vara en charmig lägenhet i Palma stad? Eller en villa med storslagen utsikt i Son Vida eller Santa Ponsa? För dig som just börjat fundera på en bostad på ön, så är det bra att veta att våra mäklare gärna guidar dig till vilka områden och bostäder som bäst passar just dig, dina önskemål och intressen. Hör av dig till oss och ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Buy a Home Mallorca

Mallorca - Buy a Home Mallorca

Med lång erfarenhet och många nöjda kunder sedan 2008, hjälper vi dig att hitta ditt drömboende på Mallorca. Vi har många bostäder till salu, både på hemsidan och opublicerade secret listings. Missa inte vårt trevliga nyhetsbrev med tips på nyinkommet! Maila oss gärna eller kom förbi kontoret i Portixol-Molinar i Palma. Välkommen till Mallorca.

Fastighetsbyrån

Palma de Mallorca

Imponerande berg, storstad, hav och stränder - så kan man kort sammanfatta Mallorca. Det är lätt att förstå vår fascination och kärlek till det vackra och mångsidiga Mallorca då ön har något för alla. Genom vårt breda kontaktnät, erfarenhet och goda lokalkännedom, säkerhetsställer vi att ditt köp genomförs på ett tryggt och smidigt sätt.

Murcia

Fastighetsbyrån

Mar Menor Murcia

Mar Menor Murcia ligger i närheten av både Alicantes flygplats och Torrevieja stad, med både Europas största saltvattenslagun och medelhavet så har man över 250 km kust med prisvärda fastigheter över 3000 soltimmar och årlig medeltemperatur på 18°C. Golf, Sol & Bad, Kultur, Vingårdar, Storstadspuls är några av dragkrafterna till denna gömda pärla.

Kanarieöarna

Fastighetsbyrån

Gran Canaria - San Agustín

Fastighetsbyrån på Gran Canaria erbjuder bostäder över hela ön, från det pulserande livet i Las Palmas med en av världens bästa storstads-stränder till den pittoreska fiskebyn Mogán med blomstrande gränder som tagna från Venedig. Vi på kontoret bor alla på ön sedan lång tid tillbaka och har god lokal förankring i den kanariska livsstilen.

Viking Real Estate

Teneriffa, Playa de las Américas – Viking Real Estate

Professionell mäklarbyrå på Kanarieöarna, Marbella och Dubai. Specialiserade på högkvalitativt bostads- och kommersiellt fastighetsförmedling. Kontakta oss på: (Kanarieöarna) +34 922 945 126, (Marbella) +34 689 300 793, (Dubai) +971 4325 1007. E-post: info@viking-realestate.com.

Andalusien

Edward & Partners

Costa del Sol - Edward & Partners

Välkommen till Edward & Partners, din svenska mäklare i Marbella! Hos oss får du all hjälp du behöver för att hitta ditt drömboende i vackra Costa del Sol. Vårt främsta fokus är att ge fantastisk service och se till att våra kunder alltid får det bästa utifrån deras behov. Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera tjänster av hög kvalitet som överträffar våra kunders förväntningar och krav. Edward & Partners består av ett härligt team med olika nationaliteter samt god lokalkännedom. Vi förstår att mycket frågor kan dyka upp vid köp av bostad utomlands och därför kan du känna dig trygg med att vi kommer finnas vid din sida genom hela köpprocessen. Tveka inte över att höra av dig vid frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna med att uppfylla drömmen om ett boende på solkusten!

Alamo Real Estate

Costa del Sol – Alamo Real Estate

Som kund hos Alamo får du trygghet genom hela köpet. Vi har mer än 35 års erfarenhet av att sälja bostäder här på Costa del Sol. Du får en personlig mäklare som du hela tiden hjälper dig att hitta det du söker. Från första kontakten via mail eller telefon till den dagen du har lagfarten i din hand. All service får du på svenska. Mäklaren, byggnadsfirman, advokaten och banken pratar du med på ditt eget språk.

Marbella Estates

Costa del Sol – Marbella Estates

Vår erfarenhet och historik sträcker sig ända tillbaka till 1989. Idag är vi ett 100% svenskägt mäklarföretag med en internationell prägel. Vi är en auktoriserad spansk mäklare. Ända sedan begynnelsen av vår verksamhet har Marbella Estates vuxit och frodats så att vi idag är stolta över att vara en av de ledande fastighetsbyråerna i det mest exklusiva området på Costa Del Sol – det som kallas för The Golden Triangle och består av kommunerna Marbella, Estepona och Benahavis. Vi är ett oberoende fastighetsbolag med målsättningen att erbjuda våra kunder professionell service av högsta kvalitet som bygger på förtroende och respekt. För dig som spekulant, hjälper vi dig med allt när det gäller att hitta rätt objekt, förhandla fram bästa pris och genomföra köpet på ett smidigt sätt. Vi blir alltid rekommenderade av våra tidigare kunder!

Fastighetsbyrån

Estepona

Estepona är en kommun mellan Marbella och Manilva med fantastiska och välskötta stränder och trots turismen har området med sina stränder och sitt kulturliv, behållit den andalusiska charmen. Fastighetsbyråns mäklare i Estepona är ett härligt gäng med lång erfarenhet och mångårig kunskap om området och hjälper dig gärna hitta ditt drömboende!

SkandiaMäklarna

Estepona - SkandiaMäklarna

Allt fler upptäcker Estepona, den tättbebyggda och charmiga gamla stan har fått sig en ‘’make-over’’. Stadens visionära borgmästare har inte bara låtit renovera alla gator med kullersten, utan också klätt varje vägg med färggranna blomkurkor fyllda med prunkande pelargoner.  Staden lever verkligen upp till sitt namn: ‘’El Jardin de Costa del Sol’’ som betyder Trädgården i Costa del Sol. Här lever du i ett behagligt klimat året runt och har nära till både hav och stadsliv. Med SkandiaMäklarnas hjälp går det enkelt att både hitta boende eller sälja sitt nuvarande bostad. Kontakta oss för mer information. Välkommen!

Fastighetsbyrån

Fuengirola

Välkommen till Fastighetsbyrån i Fuengirola! Vi tror på lokal närvaro, därför både bor och jobbar våra mäklare i Fuengirola. Med en god kännedom om hjälper vi dig att hitta ditt drömboende. Vi är med dig genom hela processen, från start till mål. Välkommen till oss på Fastighetsbyrån Fuengirola!

Svensk fastighetsförmedling

Fuengirola - Svensk Fastighetsförmedling

Våra svenska mäklare i Fuengirola har stor kännedom om bostäder och hur marknaden ser ut, vilket gör att vi kan hjälpa dig att hitta just vad du drömmer om och ser till att allt fungerar tryggt och enkelt med ditt nya bostadsköp. I Fuengirola får du ett modernt stadsliv kombinerat med charmiga och genuina områden. Du hittar alla typer av bekvämligheter, upplevelser, ett stort utbud av nöjen och långa sandstränder där du kan njuta av livet tillsammans med familj och vänner. Varmt välkommen!

Andalucia Development

Marbella - Andalucia Development

Andalucia Development grundades 1981 och har sett den enorma förändringen och tillväxten i Marbella och dess omgivning. Med snart 40 års erfarenhet inom fastighetsmarknaden på Costa del Sol kan Ni känna er säkra med oss som partner. Vårt Skandinaviska team har bred erfarenhet från den spanska och internationella fastighetsmarknaden. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa Er med alla del moment vid en fastighetstransaktion. Vi arbetar nära med advokater, notarie, fastighetsutvecklare och servicebolag och kan guida våra kunder i processen att köpa, sälja eller bygga en fastighet i Spanien. Vår personal finns alltid tillgänglig för att svara på Era frågor. Vi pratar spanska, engelska, tyska och de Skandinaviska språken. Om Ni är på besök i Marbella, eller redan bor på Solkusten, är Ni varmt välkomna till vårt kontor på Centro Plaza där vi gärna hjälper er.

Bjurfors

Marbella - Bjurfors

Bjurfors Marbella hjälper dig gärna att hitta din bostad längs med Costa Del Sols kust, från centrala Malaga till Estepona i väst. Vårt område erbjuder allt, från solkustens mest exklusiva bostäder till bostäder med genuin spansk charm. Hör av dig till oss och ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Fastighetsbyrån

Marbella - Nueva Andalucia

Marbella kommun har nästan allt du kan önska dig. Med sina 150 000 invånare och 130 olika nationaliteter finns en känsla av lyx och flärd och en kosmopolitisk känsla som blandas med det äkta, traditionellt spanska. Våra mäklare i Marbella har god lokalkännedom för att hjälpa dig att hitta din drömbostad och finns vid din sida genom hela affären.

SkandiaMäklarna

Marbella - SkandiaMäklarna

6 mil väster om Malaga ligger mytomspunna Marbella. Marbella andas lyx och jetsetliv. Det bor 100.000 invånare i Marbella vars kommun kantas av en 20 km lång sandstrand med Puerto Banus i väster upp till den pittoreska hamnbyn Cabopino i öster. Till Marbella kommer folk för att äta på utsökta restauranger, spela Golf i ett närmast oändligt utbud av banor, bada eller idrotta. I Marbella hittar Du precis allt!

Svenska Mäklarhuset

Marbella - Svenska Mäklarhuset

Välkommen till din svenska mäklare på Costa del Sol. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder från Malaga i öster till Marbella och Estepona i väster. Som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, men det kan bli starten på ditt Spanienboende.

Svensk fastighetsförmedling

Marbella – Svensk Fastighetsförmedling

Marbella – staden som kanske är den mest omtalade längs med Costa del Sol. Här hittar du en storslagen natur med Sierra Blanca-bergen i bakgrunden, tre mil av vita sandstränder och det mesta du kan tänka dig av lyx och flärd. Men även ett stort utbud av golfbanor, restauranger, pittoreska gränder och historiska miljöer. Står en lägenhet i Marbella på din önskelista eller vill du hellre investera dina pengar i ett hus? Marbella erbjuder både nyproduktioner och äldre spanska bostäder i klassisk stil med vitkalkade fasader och små franska blommande balkonger. Våra mäklare i Marbella hjälper dig att hitta rätt! Varmt välkommen!

Fastighetsbyrån

Nerja

Charmiga Nerja ligger i mycket natursköna omgivningar på östra Costa del Sol, ca en timme från flygplatsen. Atmosfären i Nerja är lugn och avslappnad och här har många, inte minst svenskar, hittat sitt drömboende i Spanien. Fastighetsbyrån har kontor i Nerja sedan 2011 och stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden. Välkomna att höra av er!

Bjurfors

Nerja - Bjurfors

Bjurfors Nerja hjälper dig gärna att hitta din bostad längs med Costa Del Sols kust, och vi täcker hela kuststräckan öster om Málaga stad. Vårt område erbjuder allt, från solkustens mest exklusiva hem till bostäder med genuin spansk charm. Hör av dig till oss och ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Space Fastighetsbyrå Costa del Sol

Space Fastighetsbyrå Costa del Sol

Välkommen till Space Fastighetsbyrå , din svenska mäklare på Costa del Sol. Vårt team av fastighetskoordinatorer och fastighetsexperter är engagerade i att hjälpa dig att hitta ditt hem i solen. Med över 30 års erfarenhet finns vi här för att hjälpa dig i varje steg i processen. Vi förstår att mycket frågor kan dyka upp vid köp av bostad utomlands och därför kan du känna dig trygg med att vi kommer finnas vid din sida genom hela köpprocessen.

Fastighetsbyrån

Torre del Mar

Vill du bo i ett charmigt, expansivt och mycket spanskt område med subtropiskt klimat? Kombinera skidåkning och solande? Bo nära Malaga och flygplatsen? Vi hjälper dig att realisera drömmen om ett boende i vackra Andalusien och vi har alla typer av bostäder till ett jämförelsevis bra pris. Varmt välkomna till oss på kontoret i Torre del Mar!

Katalonien

Fastighetsbyrån

Barcelona C

Barcelona är en fantastisk stad att besöka tack vare dess arkitektur av Gaudí som har omvandlat staden till en av turisternas favoritdestination. Vårt mål är att dessa besökare blir våra kunder och uppfylla deras dröm genom att hitta deras drömbostad. Vårt kontor ligger i hjärtat av Barcelona. Besök oss gärna på kontoret och träffa ett glatt gäng!

Duran Carasso

Catalonien - Barcelona - Sitges

Durán Carasso är en fastighetsbyrå i Katalonien som specialiserar sig på premium-fastigheter. De har egna jurister, finansiella rådgivare och internationella fastighetsmäklare som tillhandahåller en komplett service till kunder som söker att köpa, sälja eller hyra fastigheter i Katalonien. De erbjuder fantastiska fastigheter i regionens mest eftertraktade områden tack vare lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Deras internationella fastighetsmäklare erbjuder en personlig och professionell service till kunder från hela världen. Durán Carasso är en erfaren partner för alla som söker att köpa, sälja eller hyra fastigheter i Katalonien.

Valencia

Fastighetsbyrån

Alicante C/Gran Alacant

Alicante är provinshuvudstad på Costa Blanca kusten här finns ett obegränsat utbud av allt. En spännande blandning av spansk kulturhistoria, vackra hamnar, shopping och fantastisk mat. Våra mäklare i Alicante sätter ett stort värde i att du ska känna dig väl omhändertagen och få en trygg bostadsaffär tillsammans med oss.

Fastighetsbyrån

Altea/Benidorm

Välkomna till Alicanteprovinsens största semesterparadis som sträcker sig från Villajoyosa söder om Benidorm, hela vägen upp till Denia. Vårt starka team består av mycket erfarna och engagerade mäklare sedan starten 2008. Här finner du vackra områden med mycket liv och rörelse året runt.

Hammarlund Homes

Costa Blanca - Hammarlund Homes

Costa Blanca (spanska, betyder "vita kusten") är ett kustområde som tillhör provinsen Alicante i Valenciaregionen på Spaniens sydöstra kust. Världshälsoorganisationen, WHO, klassar kustremsan som en av de mest hälsosamma platserna i världen att bo på. Reumatiker och andra med värk- muskel- eller ledbesvär mår bättre på Costa Blanca. Här skiner solen 320 dagar om året och det behagliga klimatet ger dig energi att utnyttja områdets alla möjligheter.

Lotus Fastigheter

Costa Blanca - Lotus Fastigheter

Lotus är en mäklarbyrå med djupt intresse för sina kunder, har lång erfarenhet av rådgivning till både privat person som företag för att utveckla fastighetsprojekt. Aktiva medlemmar i fastighetsbranschen i landet och deras förhandlingsteknik är nyckeln till framgång så ni kan använda din konkurrensfördel på bästa möjliga sätt.

Svenska Mäklarhuset

Costa Blanca - Svenska Mäklarhuset

Välkommen till din svenska mäklare på Costa Blanca. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder från Dénia norr och San Pedro i söder. Som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, men det kan bli starten på ditt Spanienboende.

Fastighetsbyrån

Torrevieja

Torrevieja med omnejd har fina stränder - några i direkt anslutning till stadskärnan. Vi finner mysiga restauranger, trevliga hamnar, ett levande dag- och nattliv och vackra naturreservat vid saltsjöarna. Dessutom bra service hela året om och ett flertal båthamnar och golfbanor. Våra mäklare vill ge er – mer än en bostad, ett hem en livsstil!

Bjurfors

Torrevieja - Bjurfors

Hos oss på Bjurfors i Torrevieja arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister i området. Området erbjuder vacker och varierad natur, fantastiska stränder och flera prisbelönta golfbanor. Här finns något för alla och vi hjälper dig gärna till en trygg och lyckad bostadsaffär. Hör av dig till oss och ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Svensk fastighetsförmedling

Torrevieja - Svensk Fastighetsförmedling

Våra svenska mäklare i Torrevieja lyssnar till dina behov och gör ditt liv lite enklare, vare sig du ska köpa eller sälja en bostad. Kanske söker du en lägenhet mitt i smeten med restaurangerna utanför dörren och trottoarer som kantras av uteserveringar? Vill du kunna gå till golfklubben eller är det stranden som lockar utanför dörren? Här på Costa Blanca finns något för alla smaker. Torrevieja och de populära områdena runt om kring är en solig favorit både för spanjorerna själva och oss svenskar. Varmt välkommen!

Barcelona

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset, Barcelona

Välkommen till din svenska mäklare i Barcelona. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Våra agenter är experter på Barcelona och kan allt som är värt att veta om staden. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Spanienboende. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm.

Alicante

Bjurfors

Alicante – Bjurfors

Våra erfarna och engagerade mäklare hjälper dig till en lyckad bostadsaffär. Kanske vet du redan nu vad du söker, och var. Är det en lägenhet i centrala Alicante eller en villa med privat pool? Oavsett vad du söker hjälper vi dig hela vägen, hör av dig till oss och ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Altea Life Real Estate

Altea Life Real Estate, Costa Blanca

Altea är perfekt placerat mellan berg och hav på norra Costa Blanca. Branta kullerstensgator, vita stenhus, jasminbuskar och kyrkans blå kupol ger staden dess alldeles unika charm. Här finns gott om små boutiquer, gallerier och restauranger. Varje vecka är grönsaksmarknaden på plats och under året arrangeras en mängd festivaler då gator och torg fylls av människor, parader och musik. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömboende. Vi gör det enkelt för dig och erbjuder heltäckande service på svenska under hela köpprocessen. Varmt välkommen till oss på Altea Life!

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset Altea

Välkommen till din svenska mäklare i Norra Costa Blanca. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Spanienboende. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm .