Fem tips om Hemnet Inspiration

Välkommen till Hemnet Inspiration. Här har vi på Hemnet valt ut de mest inspirerande bilderna från bostäder till salu på Hemnet. Äkta heminspiration! Här får du några tips om hur du bäst använder Hemnet Inspiration. 

 1. Klicka dig runt i bildflödet.
  När du klickar på en bild på startsidan i Hemnet Inspiration kan du sedan fortsätta och bläddra bland bilderna genom att klicka på den lilla pilen längst ner på bilden. 
   
 2. Spara dina favoritbilder.
  Se till att du är inloggad i Mitt Hemnet eller skapa ett konto om du inte redan har ett, så kan du spara bilder från Hemnet Inspiration. Bilderna finns kvar så länge du vill och du hittar dem när du loggar in på webben. 
   
 3. Dela bilder i sociala medier.
  Hittat en bild du tycker speciellt mycket om? Snygga till din Facebook-sida genom att dela bilden. Knapp finns under bilden och där kan du även välja att dela på Twitter.
   
 4. Tipsa vänner om de bästa bilderna.
  Vill du tipsa privat kan du skicka bildlänken i ett mail till en vän. Länk finns precis under bilden. Vill du kan du även skicka bilden i privata Facebook-meddelanden - klicka då på Dela på Facebook. 
   
 5. Surfa via taggar eller rumskategorier. 
  Varje bild i Hemnet Inspiration hör till en viss rumskategori. Den kan du se ovanför bilden. Klicka på rummet, så får du se alla bilder från ett visst rum. Under bilden finns taggar med bildegenskaper. Klicka på dem så får du se fler bilder av samma sort. 

 

Ha ett trevligt besök på Hemnet Inspiration!


Rekommendera Twittra