annons

Om Hemnet

Hemnet laptop

Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostadsök. Vi har mellan 1,6 och 1,8 miljoner besökare i veckan och ungefär 1 miljon bostadsvisningar per dygn. På Hemnet hittar du alltid ett stort utbud av villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter som är till salu genom registrerade fastighetsmäklare i Sverige. Utbudet uppdateras dygnet runt.

Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.
 

Hemnet Sifo 9 av 10 tänker på Hemnet

Att sälja sin bostad är för många den största affären i livet, då är det viktigt att välja en annonsplats som visar upp bostaden för så många köpsugna spekulanter som möjligt. På Hemnet möter din annons flest potentiella köpare. Faktum är att nio av tio i första hand letar på Hemnet när de ska köpa bostad, det visar en färsk Sifo-undersökning om svenska bostadsköpare.

 

Internet World

Sveriges bästa söksajt 2012

Hemnet tog hem vinsten för Årets bästa söksajt när Internetworld utsåg Sveriges bästa sajter 2012. "Nya appar för iOs och Android samt flera förbättringar av tjänsten i sig gör Hemnet till Sveriges bästa söksajt" löd delar av juryns motivering.

Läs mer om utmärkelsen

Annonsera på Hemnet

Du som privatperson kan visa upp din bostad på Hemnet via din mäklare. Observera att du däremot inte kan annonsera direkt på Hemnet. Kontakta din mäklare för att få mer information om vilka möjligheter som finns.

Läs mer om hur du annonserar på Hemnet

Köpa bostad

Sälja bostad

Inspiration

Länkar


Så använder Hemnet cookies