annons

Om Hemnet

Hemnet laptop

Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostadsök. Vi har upp till 2,5 miljoner unika besökare i veckan och ungefär en miljon bostadsvisningar per dygn (våren 2014). På Hemnet hittar du alltid ett stort utbud av villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter som är till salu genom registrerade fastighetsmäklare i Sverige. Utbudet uppdateras dygnet runt.

Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.
 

9 av 10 tänker på Hemnet

Hemnet Sifo

Att sälja sin bostad är för många den största affären i livet, då är det viktigt att välja en annonsplats som visar upp bostaden för så många köpsugna spekulanter som möjligt. På Hemnet möter din annons flest potentiella köpare. Faktum är att nio av tio i första hand letar på Hemnet när de ska köpa bostad, det visar en Sifo-undersökning om svenska bostadsköpare.
 

Annonsera på Hemnet

Du som privatperson kan visa upp din bostad på Hemnet via din mäklare. Observera att du däremot inte kan annonsera direkt på Hemnet. Kontakta din mäklare för att få mer information om vilka möjligheter som finns.

Läs mer om hur du annonserar på Hemnet

Länkar


Så använder Hemnet cookies