annons

Om Hemnet

Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostadsök. Vi har upp till 2,6 miljoner unika besökare i veckan och ungefär en miljon bostadsvisningar per dygn (våren 2015). På Hemnet hittar du alltid ett stort utbud av villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter som är till salu genom registrerade fastighetsmäklare i Sverige. Utbudet uppdateras dygnet runt.

Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.
 

Hemnet laptop

Den mest använda bostadssajten

Sedan starten har vi varit en del av över en miljon bostadsaffärer. Vi vet hur det är att sälja sitt hem. Oavsett om du prioriterar en snabb affär eller ett högt slutpris kan du känna dig trygg med att en annons på Hemnet är ett smart sätt att försäkra dig om en bättre bostadsaffär. Kanske är det också därför 85 % av alla säljare och köpare, som nyligen sålt eller köpt en bostad, senast använde Hemnet.

Hemnet mest använda bostadssajt

Annonsera på Hemnet

Du som privatperson kan visa upp din bostad på Hemnet via din mäklare. Observera att du däremot inte kan annonsera direkt på Hemnet. Kontakta din mäklare för att få mer information om vilka möjligheter som finns.

Läs mer om hur du annonserar på Hemnet