Valhallavägen 152B

Östermalm, Stockholm Karta & restider

3 695 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Högt upp i huset ligger denna fina och väldisponerade pärla belägen i attraktiva kvarter invid Karlaplans lummigt grönskande trädkronor. Från de stora fönsterpartierna ser du ut mot Värtavägen och du hamnar i ett mycket högt läge! Fint renoverat kök i vinkel med full maskinell utrustning samt ytterst god förvaring. Samt ett generöst lyxigt badrum med tvättmaskin låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. Stora fönsterpartier släpper in ett härligt sken som når hela lägenheten och gör den underbart ljus och mycket trivsam. Gott om förvaringsutrymme ges i walk in closet!

Tilltalande atmosfär med ljusa ytskikt och praktiska lösningar skapar en smart etta med möjlig funktion av en minitvåa. Möjligt att skapa en riktig 2:a med fönster i sovrummet, eller sätta upp en vägg för att få till en alkov. Se alternativ planritning. Stabil förening med god ekonomi och fina innergårdar. Här bor du i en gated community där endast de boende kommer ut, helt utan trafik. Föreningen har extremt bra ekonomi och låga avgifter inkl bredband & tv!

Här bor du mitt i hjärtat av Östermalm på Karlaplan med Fältöverstens breda serviceutbud, ta bara rulltrappan ner för att stora runt i det mysiga köpcentrumet för lite shopping i någon av de exklusiva butikerna eller bara för att köpa lite mjölk.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
1 456 kr/mån
Pris/m²
90 122 kr/m²
Byggår
1929
Räkna på boendet
  • Måndag 27 feb kl 18:30-19:00 Spara
    Välkommen på visning!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Valhallavägen 152B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 695 000 kr
Avgift/månad
1 456 kr/mån

Statistik

2 096
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips