Sadelmakarebyn 4d

Annestad, Malmö Karta & restider

995 000 kr
Kommande försäljning
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkommen till denna smart planerade 3:a på 70 kvadratmeter i Bunkeflostrand med två sovrum, ett stort badrum med tvättmaskin, ljust vardagsrum, med utgång till terrass, tack vare de stora fönsterna, möblerbar hall med plats för garderober eller hatt- och skohylla. Köket är rymligt med både diskmaskin och plats för matbord för 4 personer. Genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar som bryts av med mönstrade fondväggar i sovrum och kök.

I Bunkeflostrand finns mataffär på gångavstånd, fina gång- och cykelstråk ner till havet och strandängarna, vill du ta dig till Hyllie och köpcentret Emporia tar stadsbuss nummer 6 dig dit på 10 minuter, tåget går från Hyllie station och på ca 30 minuter når du Köpenhamn och Kastrup som tar dig vidare ut i världen. I Bunkeflostrand finns många förskolor och skolor, Ängslättskolan, Ängsdalskolan och nya Gottorpskolan som är en 7-9 skola och öppnar hösten 2017.
Bunkeflostrand är en attraktiv och expansiv stadsdel i västra Malmö där naturen och havet finns på nära avstånd, men samtidigt endast en kort buss- eller cykeltur till både Hyllie och Malmö city.

Välkommen att trivas i Bunkeflostrand!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
70 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
5 927 kr/mån
Pris/m²
14 214 kr/m²
Byggår
2004
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sadelmakarebyn 4d och skaffa lånelöfte nu.

Pris
995 000 kr
Avgift/månad
5 927 kr/mån

Statistik

283
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips