Rävsnäsvägen 52

Örby Slott / Älvsjö, Stockholm Karta & restider

2 595 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Missa inte denna genomgående rymliga lägenhet högst upp i huset. Lägenheten är välplanerad med ett rymligt vardagsrum som ger er mängder med möjligheter, ett arbetsvänligt kök perfekt för er som gillar att laga goda middagar och två stora lättmöblerade sovrum utan insyn. I anslutning till vardagsrummet finner ni även lägenhetens härliga inglasade balkong i soligt söderläge. En lägenhet för hela familjen att trivas i!

Här har ni ett boende i en stabil gammal HSB-förening alldeles i närheten av Örby Slottspark med dess härliga grönområden. Föreningen har även en egen tillhörande lummig innergård med gott om sittplatser, grillplats och lekplats. I föreningen finns även en föreningslokal, träningslokal, hobbyrum och pingisrum. I närheten av lägenheten finns även närmaste busshållsplats, en närbutik och fri parkering finns på närliggande gator, allt för er bekvämlighet.

OMRÅDET:
Örby slott är en stadsdel i Älvsjö i Söderort inom Stockholms kommun, i huvudsak koncentrerat kring Örby Slottsväg, där också Örby Slott ligger. Området byggdes ut under 1940-talet och är en förlängning av den intilliggande stadsdelen Liseberg som är något äldre. Området Örby slott består till mestadel av idylliska villor och radhus men även en del bostadsrätter.

I närheten av lägenheten finner ni närmaste busshållsplats med bland annat anslutande bussar mot Gullmarsplan samt en liten närbutik med generösa öppettider. I området finns gott om möjligheter för er som gillar att vara aktiva såsom idrottsplats, isbana, utegym, flera grönområden och Örby slotts villaområde med mysiga promenadstråk och cykelleder. I Örby Slott finns flertalet förskolor och skola (F-9). Ca 5 minuters gångväg från bostaden finns mataffär, restauranger och frisör vid Örby centrum. Vid Älvsjö C finns också mataffär, post, butiker, banker och blomsteraffär. Vid Stockholmsmässan en kortare promenad bort hittar ni även den stora matkedjan Willys.

KOMMUNIKATIONER:
I Örby slotts närområde finns mycket bra kommunikationer med bland annat bussar mot Gullmarsplan, Älvsjö, Farsta och Liljeholmen vilka ansluter T-bana (röda samt gröna linje), pendeltåg och tvärbana.

Det tar ca 15 minuter att promenera från bostaden till Älvsjö station och Älvsjö centrum där pendeltåg och flertalet andra bussförbindelser finns. För den bilburne tar man sig med enkelhet ut på de stora trafiklederna i söderort och in till city på ca 10 minuter.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
84,5 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 403 kr/mån
Pris/m²
30 710 kr/m²
Driftkostnad
8 280 kr/år
Byggår
1967
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 12:00-13:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 27 feb kl 17:30-18:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rävsnäsvägen 52 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 595 000 kr
Avgift/månad
4 403 kr/mån
Driftkostnad
8 280 kr/år

Statistik

1 815
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips