Cirkelvägen 26, 3

Gubbängen, Stockholm Karta & restider

4 850 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkommen till ett nytt och fräscht boende som står klart i maj 2017. Bekvämt boende i fastighet med hiss samt garage i huset. Lägenheten har en fin planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Balkong som vetter i söderläge. Lägenheten är modernt inredd med genomgående målade väggar i vitt samt parkettgolv. 2 badrum varav det ena har plats för tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i rymlig klädkammare samt vindsförråd. Trivsamt kök med skåpinredning i vitt samt kompositsten som snyggt bryter av mot den vita köksinredningen. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt diskmaskin.

Bra och lugnt läge längst upp på återvändsgata. Närheten till både Gubbängen Centrum och T-banan, som man når på bara några minuter, är stora fördelar med läget. Med tunnelbanans gröna linje tar du dig på ca 12 minuter till Södermalm.
På kort tunnelbane avstånd när man både Farsta Köpcentrum samt Globen Köpcentrum som erbjuder ett stort utbud av affärer, service och restauranger. Men redan i det lokala centrumet har du all tänkbar närservice såsom; Konsum, vårdcentral, apotek, blomsteraffär, teater, bibliotek, cafe samt restauranger. För den sport intresserade finns även Globen och Tele2 arena på kort avstånd.

RING FÖR MER INFORMATION!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
86,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 319 kr/mån
Pris/m²
56 069 kr/m²
Driftkostnad
9 000 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Cirkelvägen 26, 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 850 000 kr
Avgift/månad
5 319 kr/mån
Driftkostnad
9 000 kr/år

Statistik

1 614
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips