Mörbydalen 21

Mörbyskogen, Danderyd Karta & restider

3 925 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välplanerad 4rok med sällsynt planlösning, två inglasade balkonger, stambytt badrum och separat gästwc. Garage med fjärrstyrd eldörr tillhör lägenheten.
Lägenheten har en omtyckt planlösning med socialt samspel mellan kök, matsal och vardagsrum. Badrum och sovrummen är placerade för sig. Lägenheten har stora välplanerade rum med inbyggd förvaring.

I Mörbyskogen finns det bästa av två världar. Här bor du med bara några få minuters promenad till kommunikationer såsom tunnelbana, Roslagsbana och bussar som snabbt tar dig in till Stockholms city och Danderyds grannkommuner. Det finns också vackra promenad- och cykelvägar in till stan och grönområden med badplats. I Mörbyskogen finns populära Ica Myran, Fribergaskolan och förskolan Vitsippan. I Danderyds kommun finns flertalet bra förskolor, skolor och gymnasier, se kommunens hemsida för mer information. Sats-gym finns en liten bit bort och i Mörby centrum finns fullt serviceutbud av shopping, systembolag, bibliotek, vårdcentral, matbutiker, café och restauranger.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
91,1 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 119 kr/mån
Pris/m²
43 085 kr/m²
Driftkostnad
5 208 kr/år
Byggår
1963
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Mörbydalen 21 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 925 000 kr
Avgift/månad
4 119 kr/mån
Driftkostnad
5 208 kr/år

Statistik

2 742
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips