BoKlok Sjötorpet - 01RG

Växjö Karta & restider

2 195 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Missa inte chansen att förvärva ett av de populära och välplanerade nybyggda par- eller kedjehusen, som BoKlok planerar för att bygga i en andra etapp, bestående av ytterligare 28 bostadsrätter. (Den första etappen med totalt 29 bostadsrätterna i Långarör är redan slutsåld och byggstartad.)

Husen har en yta på 108 kvm som är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Extra högt till tak och stora fönster mot trädgården hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stora nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta. Samtliga med egen trädgård att forma och påta i och biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden.

BoKlok Sjötorpet ligger på sjönära läge i natursköna Långarör. Området ligger vackert i en trygg och barnvänlig miljö - med närhet till bland annat service, livsmedelsaffärer, restauranger, skola (F-6), förskola, gym och övriga butiker. Förskola och skola finns i Sandsbro ca 2 km härifrån. Livsmedelsaffär finns ca 4 km bort, på affärsområdet Norremark. Växjö centrum ligger ca 7 km bort, som med bil tar omkring 10 minuter. Växjö stad erbjuder flera olika fritidsaktiviteter med flertalet fritidsanläggningar.

Snart kan du alltså få möjlighet att bo så här - nära till allt du behöver dagligen, men samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras!

För mer information om BoKlok och köpeprocessen, se www.boklok.se/sjotorpet eller följ länken nedan.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklarna med frågor och funderingar.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
108 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 959 kr/mån
Pris/m²
20 324 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på BoKlok Sjötorpet - 01RG och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 195 000 kr
Avgift/månad
4 959 kr/mån

Statistik

1 573
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 15 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips