Björkmansgatan 8

Almby, Örebro Karta & restider

1 495 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Välkommen till denna helt nybyggda 2:a om ca 51 kvm med uteplats i charmiga och barnvänliga Almby. Här bor du i en unik parkmiljö i Disponentparken med privat trädgård och city runt hörnet. I den vackra Disponentvillan finns förutom möjlighet till extra övernattningsrum även sällskapsrum, matsal, kök, bibliotek och cykelverkstad! Möjlighet till snabbt tillträde!

Detta är en mycket ljus lägenhet, som slutfördes under december 2016, med stora fönster åt två håll, uteplats om hela 13 kvm och öppen planlösning mellan vardagsrummet och det stilrena, vita köket.
Här finns ett fint kaklat badrum, med tvättmaskin och torktumlare och ett sovrum med garderober. Den stora uteplatsen nås från sällskapsytorna.

Sugen på en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden.

I Almby bor du i ett lugnt område, granne med naturreservatet Oset och nära till stadens centrala delar. Universitetet finns på promenadavstånd och det är cykelavstånd till city. Barnvänligt boende med närhet till både förskola och skola.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
51 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 442 kr/mån
Pris/m²
29 314 kr/m²
Byggår
2016
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Björkmansgatan 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 495 000 kr
Avgift/månad
2 442 kr/mån

Statistik

1 507
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips