Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lilla Ässkogvägen 28, Norra Bro, Örebro kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Lilla Ässkogvägen 28, Norra Bro, Örebro kommun, bild 2
Lilla Ässkogvägen 28, Norra Bro, Örebro kommun, bild 3

Lilla Ässkogvägen 28

Villa
Norra Bro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
5 295 000 kr
150 m²
7 rum
917 m² tomt

Välkommen till Lilla Ässkogvägen 28, ett modernt och stilfullt tvåplanshus om 150 kvm byggt 2015. Detta fantastiska hem erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och miljövänligt boende. När du närmar dig huset möts du av en elegant uppfart med varmgarage och en vidbyggd carport, vilket ger gott om plats för både bil och förvaring. Här finns även en elbilsladdare för enkel laddning av ditt elektriska fordon. Steg in i ett smakfullt inrett hem med ett modernt kök från HTH, fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor. Kökets öppna planlösning mot vardagsrummet skapar en ljus och luftig atmosfär, perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. På övre plan finner du fyra rymliga och ljusa sovrum, vilket gör detta hem idealiskt för den stora familjen eller för dig som önskar extra utrymme för gäster, hemmakontor eller hobbyrum. Bostaden har två badrum, ett på vardera plan, som erbjuder både funktionalitet och stil. Utanför huset hittar du ett stort trädäck med en exklusiv kompositpool, idealisk för varma sommardagar och avkoppling med familj och vänner. Huset är även utrustat med solceller, vilket inte bara minskar dina energikostnader utan också gör ditt boende mer hållbart. Mellan huset och trädäcket finns en gjuten betongplatta med integrerade rör för golvvärme, vilket innebär att området är förberett för att bygga ett uterum. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare William Lindblom på tel. 070- 210 26 09 eller via mejl [email protected].

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Pionjärgatan 16, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Pionjärgatan 16, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Pionjärgatan 16, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Pionjärgatan 16

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/5
5 310 kr/mån
29 556 kr/m²

Välkommen till Pionjärgatan 16 i populära Rynningeåsen! Snart finns denna fantastiska 2 rok till salu. Stora fönsterpartier åt två håll ger ett fint ljusinsläpp som skapar en ljus och öppen känsla i hela lägenheten. Köket och vardagsrummet i öppen planlösning skapar en trivsam och social yta där det är enkelt att umgås. Köket är stilfullt inrett med gott om förvaringsutrymmen, moderna bekvämligheter och extra tillval som rostfria vitvaror, spotlights, integrerad diskmaskin och en frihängande köksfläkt. Från vardagsrummet når man den stora balkongen i bästa söderläge, perfekt för sittgrupp, odlingar mm. Ett stort sovrum med anslutande kontor eller walk-in closet beroende på behov. Badrummet har alla bekvämligheter man kan önska så som komfortgolvvärme, tvättmaskin, torktumlare och takdusch. Även här är det tillval så som rökglas på duschhörnan och spotlights i taket. Till lägenheten hör även ett praktiskt källarförråd. Här bor du i ett fantastiskt läge med närhet till både det populära naturområdet Rynningeviken och Örebro city. Bostadshuset har försetts med solcellsanläggning på taket och föreningen har genom HSB ett gemensamt avtal för varmvatten och hushållsel med individuell mätning. Ett gemensamt avtal inom föreningen tillsammans med solcellsanläggningen ger förmånliga driftkostnader för ditt boende. I Brf Honnören har man gott om gemensamma utrymmena! Här finns två gemensamma tvättstugor, två gemensamhetslokaler med övernattningsmöjligheter, miljörum, cykelförråd, cykelverkstad, lekplats på innergården och garage i källarplan. Det finns 101 garageplatser där 28 av platserna försetts med laddstationer för elbil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Gottsätter 745, Örebro, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Södra Gottsätter 745, Örebro, Örebro kommun, bild 2
Södra Gottsätter 745, Örebro, Örebro kommun, bild 3

Södra Gottsätter 745

Fritidshus
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
145 000 kr
40 m²
3 rum

Norr om Örebro med ett lantligt läge saluförs nu detta arrende med ett bostadshus om ca 40 kvm boyta och ca 450 kvm tomt. På tomten finns bland annat avträde, jordkällare, tvättrum och en redskapsbod. I form av sängplatser så finns det 2 sovrum. Vatten hämtas enkelt vid brunnen precis intill tomten och el finns framdraget till tomtgränsen. Nuvarande ägare har njutit av kaminen på sommarkvällarna och sent in på hösten. För mer information varmt välkomna att höra av er.

  • Premium
CV-gatan 89A, Örebro, Örebro kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

CV-gatan 89A

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
2 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
4 882 kr/mån
37 803 kr/m²

Välkommen till CV-Gatan 89A! Denna charmiga lägenhet erbjuder en idyllisk utsikt över kolonilotterna, vilket ger en lugn och grönskande atmosfär på sommaren och en vacker vy under vintern när snön faller. Med gångavstånd till både Wadköping och stadsparken kan du njuta av härliga promenader. Naturens hus vid Oset ligger även det på bekvämt avstånd, vilket gör detta till ett perfekt läge för naturälskare. Tidiga morgnar strålar solen in genom den franska balkongen mot öster, medan den större balkongen i söderläge bjuder på sol från förmiddag till sen eftermiddag. Loftgången vid entrén har sol från eftermiddag till solnedgång, och eftersom lägenheten ligger längst ut kan denna utnyttjas privat utan att bli störd av förbipasserande. När du stiger in i lägenheten möts du av en rymlig hall med tillhörande klädkammare. Till höger finns ett generöst badrum utrustat med tillvalspaket som inkluderar WC, handfat, spegelskåp, belysning, bänkskåp, bänkskiva, duschväggar, takdusch, handdukstork samt moderna våtrumsskivor och -mattor. Rakt fram från entrén öppnar sig köket, matplatsen och vardagsrummet i en öppen planlösning som skapar en inbjudande atmosfär för vardagens aktiviteter. Köket är rymligt med en praktisk köksö, perfekt som frukostbord. Köket har också uppgraderats med stilfulla luckor, bänkskivor, stänkskydd och rostfria vitvaror. Matplatsen vid den franska balkongen låter morgonsolen lysa in, vilket gör frukosten extra njutbar. Det mindre sovrummet nås från köket och har två rymliga garderober för förvaring. Från vardagsrummet når du det större sovrummet som har en garderobsvägg och en vacker utsikt mot kolonilotterna. Härifrån når du också den stora södervända balkongen, utrustad med en ny fullbreddsmarkis installerad 2024. Denna lägenhet, som är belägen högst upp och längst ut, erbjuder en känsla av integritet och lugn. Missa inte chansen att förvärva din drömlägenhet! Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare William Lindblom på tel. 070- 210 26 09 eller via mejl [email protected].

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Munkaboda - Frövi 2:132, Lindesberg, Lindesbergs kommun
Munkaboda - Frövi 2:132, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 2
Munkaboda - Frövi 2:132, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 3

Munkaboda - Frövi 2:132

Tomt
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
325 000 kr
1 793 m² tomt

Nu saluförs denna tomt i Munkaboda som ger en unik möjlighet att äga din egen bit av den svenska naturen, med idyllisk och ostört sjönära läge. Tomten är rymlig med en yta på 1793 kvm och har ett positivt förhandsbesked för byggnation av enbostadshus för permanentboende. Tomten ligger bara ett stenkast från Högstabosjön och vidare, Vedevågssjön och Vågaren. Dessa sjöar är en del av Arbogaåns vattensystem och erbjuder fantastiska möjlighet att njuta av bad, fiske och båtliv. I närheten finns även skog och natur för vandring, cykling och andra friluftsaktiviteter. Vid Herrgårdsbadet i Vedevåg finns en bekväm båtläggningsplats för att enkelt komma ut på sjöarna och njuta av deras skönhet. Denna tomt är perfekt för att skapa ditt eget bekväma boende. Det finns servitut som gör det enkelt att anlägga vatten och avlopp på intilliggande fastighet. Även el finns tillgängligt vid den angränsande fastigheten. Du har friheten att forma ditt boende precis som du vill, oavsett om det är en modern villa, en charmig stuga, eller en idyllisk sommarstuga, eftersom fastigheten är avstyckad och ligger utanför detaljplanerad mark. Trots den naturnära känslan är fastigheten belägen endast ca 3 km från Frövi och cirka 1 mil från Lindesberg, vilket ger dig närhet till bekvämligheter som butiker, restauranger och skolor samtidigt som du bevarar den lugna och avkopplande atmosfären i Bergslagens natur. Missa inte denna chans att äga en unik fastighet som erbjuder en fridfull tillflyktsort i en naturskön omgivning. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

  • Premium
Termikgatan 49F, Örebro, Örebro kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Termikgatan 49F

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/5
3 484 kr/mån
31 132 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 49F och denna omsorgsfullt designade tvårummare som bjuder in till en livsstil utöver det vanliga! Här finner du en inbjudande lägenhet rik på naturligt ljus och som erbjuder en takhöjd om 3,15m, perfekt för att skapa din drömbostad. Här kan du njuta av solens strålar på din privata balkong med eftermiddags- och kvällssol. Vill du bo med genomgående hög standard och utmärkt skick? Då är det här rätt lägenhet för dig. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social plats för samvaro och gör detta till det ultimata hemmet för avkoppling och underhållning. Det helkaklade badrummet är utrustat med kombinationsmaskin under en praktisk arbetsbänk med överskåp, medan köket imponerar med sina ljusa ytskikt och inbyggd maskinell utrustning i rostfritt utförande. Denna moderna bostadsrättsförening erbjuder sina boende exklusiva förmåner, inklusive tillgång till bilpool med en sprillans ny bil från 2023, en cykellounge, en stor bastu, takterasser med panoramautsikt där den största terassen har en större inglasning och en utomhusdel. Föreningens lugna och gröna innergård skärmar av från trafik och ger en fridfull oas. Praktiskt förråd på samma våningsplan som lägenheten. Området Södra Ladugårdsängen ger dig möjligheten att leva ett hälsosamt och aktivt liv med närhet till gymanläggningar, motionsspår, längdskidspår på vintern och den fantastiska Gustavsviks golfbana med 18-håls golfbana, klubbhus, restaurang och shop. Dessutom kan du njuta av Gustavsviksbadet, där äventyrsbad och utomhusbassänger väntar på dig under sommarmånaderna. För racketsportentusiaster finns även Backahallen, som erbjuder både inomhus- och utomhusmöjligheter. Med enkel tillgång till universitetsområdet, apotek och shoppingmöjligheter kommer stadens centrum aldrig att kännas långt borta. Lägenheten är även nära skolor och förskolor, vilket gör den idealisk för familjer. Tveka inte att anmäla ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller kontakta ansvarig mäklare Reynolds Ndugwa Kigula på telefonnummer 076 427 27 95 eller via e-post [email protected] för mer information om detta enastående boende!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mark 209, Örebro, Örebro kommun

Mark 209

Villa
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
25 + 24 m²
1 rum
1 529 m² tomt

Välkommen till Mark 209 – en fantastisk fastighet om 1529 kvm belägen i det natursköna området Mark. Denna tomt erbjuder en mängd möjligheter, oavsett om du letar efter en plats för avkoppling eller planerar att bygga ditt drömhus. Avlopp finns förberett till grannens godkända minireningsverk och kan användas genom ett servitut, medan vatten finns tillgängligt via en borrad brunn som enkelt kan anslutas då elen redan är dragen. På fastigheten finns en charmig stuga om 25 kvm, perfekt för helgutflykter eller som gäststuga. Stugan har även en mysig inglasad altan där du kan njuta av morgonkaffet med utsikt över den vackra omgivningen. För den som behöver extra förvaringsutrymme eller hobbyutrymmen, erbjuder fastigheten flera uthus, inklusive ett par garage och en friggebod. Dessa byggnader ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa fastigheten efter dina behov. Fastigheten Mark 209 är också en perfekt tomt för nybyggnation. Med sin generösa storlek och strategiska läge erbjuder den alla förutsättningar för att skapa ett hem precis så som du önskar. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare William Lindblom på tel. 070- 210 26 09 eller via mejl [email protected].

  • Uteplats
Restalundsvägen 16D, Centralt Öster, Örebro kommun
  • Imorgon kl 12:00
Restalundsvägen 16D, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 2
Restalundsvägen 16D, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 3

Restalundsvägen 16D

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
2 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2
5 201 kr/mån
36 879 kr/m²

På den centralt belägna adressen Restalundsvägen 16C har ni nu möjligheten att förvärva en välplanerad lägenhet på 3 rok om 78,5 kvm. Denna bostad bjuder bland annat på en väl avvägd planlösning, sociala ytor och en ordentlig balkong i soligt söderläge, riktad mot villakvarteren i Sörby. På balkongen finns dessutom lägenhetsförrådet bekvämt placerat för att kunna förvara även det som behöver vara lite mer lättillgängligt. Det är genomgående vitmålade väggar samt parkettgolv, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin & torktumlare, välplanerat kök med släta och vita skåpsluckor samt god arbetsyta. Det är två sovrum där båda har skjutdörrsgarderober för ytterligare förvaring utöver klädkammaren som nås från den inre halldelen. Den öppna planlösningen och det fina ljusinsläppet skapar en luftig och rymlig känsla i bostaden. Här bor du i ett lugnt och trevlig område med närhet till mataffär, gym & simhall. För den idrottsintresserade så finns Behrn Arena i närheten. Du når Örebro city inom några minuters promenad. Studerar du så finns Universitet med ett lagom cykelavstånd om ca 10 min bort. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Grev Rosengatan 60A, Örebro, Örebro kommun
Södra Grev Rosengatan 60A, Örebro, Örebro kommun, bild 2
Södra Grev Rosengatan 60A, Örebro, Örebro kommun, bild 3

Södra Grev Rosengatan 60A

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
2 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/5
4 955 kr/mån
32 403 kr/m²

Välkommen till denna moderna trea belägen på populära Södra Grev Rosengatan 60A i Örebro! Med en yta om 77 kvadratmeter och belägen på första våningen erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam tillvaro. Byggd år 2018 och i genomgående gott skick, är denna lägenhet ett perfekt val för den som söker ett modernt boende med bekvämligheter. Lägenheten öppnar upp med ett rymligt kök, idealiskt för trevliga middagar och umgänge, med gott om plats för ett matbord. Intill ligger vardagsrummet, en ljus och välkomnande sällskapsyta. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och är utrustat med platsbyggda skjutdörrsgarderober för optimal förvaring. Ett mindre sovrum, flexibelt i användningen, kan enkelt omvandlas till kontor eller gästrum efter behov. Badrummet är generöst tilltaget, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet i vardagen. Två stora balkonger kompletterar bostaden, en i österläge för härliga morgonsoluppgångar och en i västerläge för soliga eftermiddagar och kvällar, perfekt för avkoppling eller socialt umgänge. Dessutom erbjuder lägenheten ett utmärkt läge med närhet till service, skolor och kommunikationer samt tillgång till parkering i området. Sammantaget erbjuder denna lägenhet en trivsam och bekväm boendemiljö med moderna bekvämligheter, vilket gör den till det perfekta valet för den som söker en harmonisk och praktiskt boende i Örebro. Kontakta ansvarig mäklare Joel Andersson tel: 070-437 69 16 alt mail: [email protected] för visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Landbotorpsallén 15B, Örebro, Örebro kommun

Landbotorpsallén 15B

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
2 295 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/4
5 452 kr/mån
27 321 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Landbotorpsallén 15B, belägen i ett av Örebros mest attraktiva områden. Denna ljusa och rymliga lägenhet om 84 kvm erbjuder tre rum och kök, perfekt för den moderna familjen eller paret som söker extra utrymme. Lägenheten ligger högst upp i huset på våning 4 av 4 och har en stor balkong i söderläge. Lägenheten kännetecknas av sina stora fönster som släpper in rikligt med ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns gott om sällskapsytor, vilket gör det enkelt att bjuda in vänner och familj för trevliga middagar och sammankomster. Köket är modernt och välutrustat med gott om förvaring och arbetsytor, och de två sovrummen är rymliga med bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är stort och inbjudande med utgång till den härliga balkongen i söderläge. Det rymliga helkaklade badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare, samt bekvämligheten av golvvärme, vilket gör det både funktionellt och komfortabelt. Föreningen är välskött och erbjuder bland annat tvättstuga och förrådsutrymmen. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten. Landbotorpsallén är ett lugnt och trivsamt område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här bor du med gångavstånd till affärer, restauranger, skolor och goda kommunikationer. Missa inte chansen att förvärva denna pärla!

  • Plus
  • Hiss
Termikgatan 23B, Örebro, Örebro kommun
Termikgatan 23B, Örebro, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 23B, Örebro, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 23B

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 595 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 5/6
4 715 kr/mån
28 381 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! Upplev modern komfort i denna ljusa och rymliga lägenhet på Termikgatan 23B. Med sin öppna planlösning och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, är detta hem både inbjudande och funktionellt. Köket är fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och erbjuder generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och sociala sammanhang. Sovrummet är en lugn fristad och balkongen erbjuder en härlig plats för att njuta av solen. Termikgatan 23B är belägen i det lugna och attraktiva området Sörbyängen i Örebro. Detta område är känt för sin familjevänliga atmosfär och närhet till både stadens puls och natursköna grönområden. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag, med gångavstånd till skolor, förskolor och flera matbutiker. Kommunikationerna är utmärkta med nära till busshållplatser och smidig access till E18, vilket gör det enkelt att pendla både inom och utanför Örebro. Området erbjuder också ett rikt utbud av fritidsaktiviteter med närhet till Sörbybacken för skidåkning och motionsspår för löpning och promenader. För den shoppingsugne ligger Marieberg Galleria bara en kort bilresa bort, med ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjen. Dessutom har du Örebro centrum inom bekvämt avstånd, där du hittar kultur, shopping och restauranger av hög klass. Sörbyängen är en perfekt plats för dig som vill kombinera ett lugnt boende med närhet till stadens alla bekvämligheter. Detta område erbjuder verkligen en harmonisk balans mellan det aktiva stadslivet och den rofyllda naturen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dohnafors Boängen 714, Askersund, Askersunds kommun
  • Idag kl 13:00

Dohnafors Boängen 714

Gård/Skog
Askersund, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
9 200 000 kr
240 m²
22,8 ha tomt

Välkommen till Boängen och denna unika gård med adressen Dohnafors Boängen 714, som erbjuder en fantastisk livsstil i harmoni med naturen. Här finner du ett imponerande bostadshus uppfört år 1997, med en total yta om ca 240 kvm fördelat på två plan och totalt 8 rum och kök. Dessutom inkluderar denna underbara egendom ett stort, vinterbonat uterum på cirka 45 kvm från vilket man enkelt också når den stora altanen som sträcker sig längs med hela husets södra sida, som tillkom år 2011-12 och ger dig möjligheten att njuta av härliga middagar med vänner och familj. Huset är utrustat med golvvärme på både entréplan och ovanvåningen samt i det inglasade uterummet. Gårdens hjärta är det rymliga köket, som även har direkt anslutning till det inglasade uterummet. På entréplan finner du köket, vardagsrummet, ett badrum, wc och en praktisk tvättstuga med groventré. På övervåningen finns fyra generösa sovrum, badrum samt en balkong där du kan koppla av och njuta av solen. Tomten är omgiven av ca 23 hektar skogsmark där man även har jakträtt med gott om vilt, och framför bostadshuset breder en stor gräsmatta ut sig, perfekt för lek och utomhusaktiviteter. För den som behöver extra utrymme och praktiska byggnader finns en maskinhall, en carport med plats för fyra bilar och en ladubyggnad som rymmer ett garageplats för tre bilar samt förvaring. Fastigheten och samtliga byggnader är välvårdade och väl underhållna under åren. Dohnafors Boängen 714 erbjuder en sällsynt möjlighet att uppleva den svenska landsbygdens lugn och skönhet. Med bekvämligheter och generösa ytor är detta en plats där du och din familj kommer att trivas i många år framöver. Försäljningen avser tre separata fastigheter med en totalyta om 287 110 kvm som till mesta dels består av skogsmark samt ängsmark. Skogsbruksplan finns upprättad, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av denna fantastiska egendom. Här väntar en unik möjlighet att förverkliga din dröm om en lugn och bekväm livsstil i en naturskön omgivning. Välkommen hem till Dohnafors Boängen 714!

  • Plus
Peppargatan 23, Sörbyängen, Örebro kommun

Peppargatan 23

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 570 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
3 680 kr/mån
28 036 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende på Peppargatan 23! Stig in i denna tvårummare om 56 kvm, där modern design och trivsel möts i en harmonisk förening. Lägenheten bjuder in till en oas av komfort och funktion, och här finns allt du behöver för att trivas. Här erbjuds öppen planlösning där köket smälter samman med det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Perfekt för mysiga middagar med vänner eller avkopplande kvällar framför TV:n. Sovrummet är rymligt och ljust, vilket ger dig möjlighet att skapa din alldeles egna fristad för avkoppling och återhämtning. Upplev soliga frukostar och avkopplande kvällar på din egen balkong. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller en god bok medan du andas in den friska luften. Badrummet är smakfullt inrett med moderna detaljer och bekvämligheter som gör din vardag lite enklare. Här har du både tvätt- och torkmaskin samt golvvärme. I Sörbyängen har du nära till en mängd grönområden och parker, inklusive Grönpepparparken med utegym och pulkabackar för roliga utomhusaktiviteter. Om du älskar natur och äventyr kan du utforska de närliggande natur- och kulturreservaten eller ta en löprunda på de vackra löpspåren. Med cykel tar du dig till stadskärnan och Resecentrum på bara 10 minuter, och om du föredrar att åka buss finns det gott om hållplatser i närheten. I det lugna bostadsområdet finns flera skolor och förskolor, och du har även gångavstånd till Örebro universitet. För sport- och fritidsentusiaster finns en 18-håls golfbana med utmärkta skidspår på vintern, samt Gustavsviks bad, pizzerior, gym, vårdcentral och apotek inom räckhåll. Tveka inte, detta är din chans att bli en del av Sörbyängens gemenskap och skapa ditt drömliv på Peppargatan 23. Kontakta mig redan idag för att boka din visning och upptäck denna fantastiska bostad! Mäklare Reynolds Ndugwa Kigula Tel. 076-427 27 95 eller mejl [email protected]!

  • Balkong
  • Hiss
Mossvägen 12, Nora, Nora kommun

Mossvägen 12

Villa
Nora, Nora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 695 000 kr
94 + 36 m²
4 rum
959 m² tomt

Vi har nöjet att presentera denna charmiga och välskötta en-plans villa belägen på en idyllisk hörntomt på Mossvägen 12 i Nora. Med ett insynsskyddat läge mot skogen erbjuder detta boende en rofylld tillvaro och fantastiska möjligheter för både avkoppling och sociala tillställningar. Huset är 94 kvm och rymmer tre rymliga sovrum, varav master bedroom har direkt utgång till husets lummiga baksida, perfekt för att njuta av morgonsolen eller en stilla kväll. Köket är stort och välplanerat med generös arbetsyta och förvaring, vilket ger gott om plats för matlagning och middagar med familj och vänner. Badrummet är fräscht och utrustat med badkar. Det rymliga och inbjudande vardagsrummet erbjuder plats för sällskap och avkoppling. Här finns även en stor täljstenskamin som höjer både komforten och mysfaktorn, perfekt för kalla vinterkvällar. Från vardagsrummet når man den takbeklädda altanen, en idealisk plats för att njuta av lugna stunder i ett insynsskyddat läge. Huset har dessutom en praktisk tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter. Den stora hörntomten om 959 kvm har ett insynsskyddat läge mot skogen, vilket skapar en privat och fridfull atmosfär. På tomten finns även ett isolerat garage som erbjuder gott om plats för bil och förvaring, samt ett charmigt växthus för den odlingsintresserade. Detta är ett bekvämt och välskött hem som är redo att flytta in i. Här kan du njuta av livskvalitet i en naturskön miljö, samtidigt som du har nära till Nora centrum och dess utbud av service och bekvämligheter.

Restalundsvägen 91, Eklunda/Sörby, Örebro kommun

Restalundsvägen 91

Lägenhet
Eklunda/Sörby, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 250 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
2 800 kr/mån
30 488 kr/m²

Välkommen till Restalundsvägen 91 och denna välplanerade etta med sovalkov. Lägenheten är belägen högst upp i huset dit du bekvämt tar dig med hiss. Bostaden har separat sovdel där varje kvadratmeter nyttjas genom att man byggt ett sovloft med underliggande förvaring och en garderobsvägg. Badrummet har kaklade väggar och glasdörrar till duschen och det finns ett rymligt kök med plats för matbord. Till lägenheten finns både vinds- och källarförråd. Bostadsrättsföreningen Staven är en välskött och omtyckt förening. Stora renoveringar har utförts; bland annat är tak, fönster, ytterdörrar och stammar bytta. Relining är också slutförd 2024. Inom föreningen finns även ett övernattningsrum, relaxavdelning med bastu och bubbelbad! I avgiften inkluderas värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV och bredband. Här bor du i ett lugnt och trevlig område med närhet till mataffär, gym & simhall. För den idrottsintresserade så finns Behrn Arena i närheten. Du når Örebro city inom några minuters promenad. Studerar du så finns Universitet med ett lagom cykelavstånd om ca 10 min bort. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Ledgränd 58, Solhaga, Örebro kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Ledgränd 58, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Ledgränd 58, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Ledgränd 58

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 450 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 1/2
6 294 kr/mån
16 959 kr/m²

Välkomna till Ledgränd 58! Denna bottenplanslägenhet har en boyta på 85,5 kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök. Den smarta planlösningen gör att varje kvadratmeter i bostaden utnyttjas optimalt. När vi kommer in möts vi av en välkomnande och praktisk hall med inbyggda garderober. Vidare finns tre sovrum, ett badrum, en gästtoalett samt ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med generöst utrymme och bra naturligt ljusinsläpp. Det praktiska och ljusa köket har vita skåpluckor, gott om förvaringsmöjligheter och plats för ett matbord med stolar. Från vardagsrummet har du också direkt tillgång till den stora uteplatsen/altanen i västerläge. Många drömmer om att ha tillgång till en uteplatsplats direkt från sin lägenhet. I denna fyra finns en stor uteplats/altan som verkligen höjer livskvaliteten för de boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Solhaga är ett lugnt och barnvänligt område med bilfria gårdar, två förskolor, närhet till Nya Karlslundsskolan och bekvämligheter som Haga centrum med mataffär, gym och badhus samt Karlslundsområdet med motionsspår, vacker natur och en ridanläggning. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och erbjuder aktiviteter för alla åldrar, en egen badpark, flera tvättstugor och Solhagagården med festlokal och övernattningsmöjligheter för föreningens medlemmar. Dessutom finns goda bussförbindelser i närheten av området. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare William Lindblom på tel. 070- 210 26 09 eller via mejl [email protected].

  • Premium
  • Uteplats
Lia 247, Frövi, Lindesbergs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Lia 247

Villa
Frövi, Lindesbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 595 000 kr
108 + 80 m²
2 835 m² tomt

Välkommen till Lia 247 – en unik fastighet som erbjuder både charm och praktisk funktionalitet. Här finner du ett 1,5-plans hus med källare, om 108 kvm boarea, beläget på en imponerande tomt om 2835 kvm, där två fastigheter är samtaxerade. På entréplanet möts du av en rymlig och välkomnande hall, ett fullt utrustat kök med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor, ett trevligt matrum för familjemiddagar, ett mysigt allrum samt ett badrum med moderna bekvämligheter. Här finns även ett generöst sovrum. Övre plan erbjuder två ljusa och luftiga sovrum, och en praktisk toalett för extra bekvämlighet. I källaren finner du en avkopplande bastu med duschkabin intill, ett effektivt pannrum samt flera rymliga förvaringsutrymmen. Fastigheten har modern uppvärmning genom bergvärme installerad 2021, vilket ger låg energikostnad och är ett miljövänligt alternativ. Den stora tomten erbjuder fantastiska möjligheter för trädgårdsodling, lek och avkoppling, och det finns gott om plats för parkering på tomten. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett charmigt hus med en stor tomt i ett naturnära läge. Missa inte chansen att göra Lia 247 till ditt nya hem! Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare William Lindblom på tel. 070- 210 26 09 eller via mejl [email protected].

  • Plus
  • Uteplats
Gryt 509, Örebro, Örebro kommun

Gryt 509

Villa
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
895 000 kr
32 m²
1 452 m² tomt

Välkommen till Gryt 509, en charmig sommarstuga på 32 kvm som erbjuder en unik möjlighet att njuta av lugnet och naturens skönhet, samtidigt som du har närhet till stadens bekvämligheter. Denna idylliska fastighet på hela 1452 kvm är perfekt för dig som söker en tillflyktsort från vardagens stress. Stugan är smakfullt inredd och alla inventarier ingår i köpet, vilket gör att du kan flytta in och börja njuta av din nya tillvaro omedelbart. Utöver huvudbyggnaden finns flera praktiska uthus på tomten, inklusive en gäststuga för övernattande besökare, ett duschrum, ett traditionellt utedass, flertalet vedbodar, ett verkstadsförråd och en stor träaltan under tak där du kan sitta och njuta av omgivningen oavsett väder. Fastigheten ligger avskilt med skogen som närmsta granne, vilket ger en känsla av total avskildhet och ro. Samtidigt är det bekvämt nära till stan, så du behöver inte kompromissa med tillgång till service och bekvämligheter. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare William Lindblom på tel. 070- 210 26 09 eller via mejl [email protected].

Skrikarhyttan 306, Gyttorp, Nora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skrikarhyttan 306

Fritidshus
Gyttorp, Nora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 495 000 kr
146 m²
4 rum
1,7 ha tomt

Upptäck Skrikarhyttan 306, en fridfull oas omgiven av naturens skönhet på en imponerande tomt om 17 203 kvm. Här står ett charmigt huvudhus på 146 kvm BOA, vars inbjudande atmosfär för dig tillbaka till en svunnen tid. Inredningen, omsorgsfullt handmålad, pryder dörrar, väggar och trappor med unika detaljer som skapar en hemtrevlig och personlig känsla. Huvudhuset välkomnar dig med rymliga rum och gott om plats för många bäddar, vilket gör det perfekt för sommarens alla gäster. I det stora vardagsrummet sprakar en fungerande Jerle bruk berslagskamin och sprider både värme och trivsel. Ett andra vardagsrum erbjuder en praktisk kamininsats, som både värmer och bidrar till husets charm. Utöver huvudbyggnaden finns en extra byggnad med förråd och gästrum, idealisk för vänner och familj som kommer på besök. En tredje byggnad, ett gammalt stall med boxar och ett hönshus, ger möjlighet för kreativa projekt eller hobbyverksamhet. Köket, hjärtat i huset, är utrustat med en fungerande vedspis som bjuder in till matlagning på traditionellt vis. Här finns även modern spis med ugn, kyl och frys, som förenklar vardagen. Huset har ett badrum med dusch, WC, kommod och en bastu för avkopplande stunder. Med eget vatten- och avloppssystem garanteras bekvämlighet året runt. Tomten erbjuder ett avskilt läge där du kan njuta av naturens frid och skönhet. Skrikarhyttan 306 är verkligen en fritidshusdröm, fylld av otrolig mysfaktor och omgiven av härliga miljöer. Oavsett om du vill koppla av, umgås med nära och kära eller fördjupa dig i dina intressen, är detta den perfekta platsen för dig. Nu finns möjligheten att göra detta fantastiska sommarställe till ditt eget! Välkommen på visning och låt dig förtrollas av Skrikarhyttan 306. Om man som spekulant vill åka förbi fastigheten och gå in på tomten ber vi er vänligen om att förfråga om tillstånd innan ni gör det!

Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Olofsgatan 13

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
2 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/5
4 526 kr/mån
34 841 kr/m²

Med perfekt placering mellan stad, universitet och natur återfinns denna charmiga vindsvåning på 2 rok om 63 kvm. Direkt när du kliver in möts du av en välkomnande hall med generöst utrymme för förvaring och en praktisk plats för att ta emot besökare. Fortsätt in i bostaden och upptäck vardagsrummets unika karaktär med snedtak och takfönster som ger en känsla av rymd och ljus. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet, matplatsen och det välutrustade köket skapar en harmonisk atmosfär där social samvaro och matlagning smälter samman. Köket är modernt och stilrent med gråa luckor och en elegant stenskiva som arbetsyta. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till en balkong i ett ostört läge med en härlig utsikt och gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Badrummet är rymligt och bekvämt med en klädvårdsavdelning som inkluderar tvättmaskin och torktumlare för praktiska ändamål. Sovrummet är en fridfull oas med tillräckligt med plats för en bekväm dubbelsäng och en stilfull garderob med skjutdörrar av spegelglas. Denna bostad är både praktisk och smakfull och har genomgående noggrant utvalda detaljer för att skapa en trivsam atmosfär. Området har en grön och aktiv prägel, många motionsspår och cykelvägar. En stenkast från Brf Selma Park ligger Örebro Universitet och Naturreservatet Oset nås på några få minuters gång. Ta en avkopplande promenad i reservatet och upplev det vackra djurlivet. Centrum nås på bekvämt cykelavstånd och erbjuder ett rikt utbud av butiker, uteserveringar och restauranger. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Magnivägen 19, Fellingsbro, Lindesbergs kommun

Magnivägen 19

Villa
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
500 000 kr
130 + 65 m²
2 110 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva en villa i hjärtat av Fellingsbro, belägen på en generös tomt om hela 2110 kvm. Här finner du ett boende med stor potential för dig som vill skapa ditt drömhem från grunden. Med en boarea på 130 kvm och en biarea på 65 kvm finns det gott om utrymme för hela familjen och mer därtill. Villan är i behov av en omfattande renovering, vilket ger dig friheten att sätta din personliga prägel och designa hemmet precis som du vill ha det. Observera att på grund av en köldskada krävs åtgärder för både vatten- och uppvärmningssystem, vilket ger dig en perfekt möjlighet att uppgradera till moderna och energieffektiva lösningar. Fastigheten erbjuder snabb tillträde, vilket innebär att du kan börja ditt renoveringsprojekt utan dröjsmål och snart få uppleva glädjen av att skapa ditt eget hem. Den stora tomten ger dessutom fantastiska möjligheter för trädgårdsprojekt, uteplatser eller kanske en framtida pool. Denna villa är perfekt för den händige eller den som drömmer om ett personligt projekt i en charmig och trivsam ort. Centrala Fellingsbro erbjuder en lugn och familjevänlig miljö med närhet till service, skolor och natursköna områden. Ta chansen att förverkliga din dröm och skapa ett hem som speglar just din stil och smak. Välkommen till ditt framtida drömhem i centrala Fellingsbro! Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

  • Plus
Gästgivarevägen 15, Kilsmo, Örebro kommun

Gästgivarevägen 15

Villa
Kilsmo, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 150 000 kr
120 + 60 m²
5 rum
1 276 m² tomt

Välkommen till Gästgivarevägen 15 i Kilsmo, en charmig och nyligen renoverad villa med utsikt mot sjön Sottern som erbjuder både komfort och utrymme. Denna fastighet lämpar sig utmärkt som både permanentbostad eller fritidsboende. Huset, som har en boyta på 120 kvm samt en biarea på 60 kvm, är fördelat på två plan och en källare. Det innebär att här finns gott om plats för hela familjen. Under de senaste åren har huset genomgått omfattande renoveringar, vilket gör att du kan njuta av moderna och fräscha ytor direkt vid inflyttning. Tomten är på hela 1 276 kvm och ger rikligt med utrymme för utomhusaktiviteter. På tomten finns även en extra byggnad som erbjuder gott om förvaringsutrymme samt ett mindre garage. Denna byggnad kan enkelt anpassas efter dina behov, oavsett om du behöver mer lagringsutrymme eller en verkstad. Kilsmo är en idyllisk ort som erbjuder en lugn och naturnära miljö. Här kan du njuta av sköna promenader och ett aktivt utomhusliv, samtidigt som du har nära till bekvämligheter och service. I närheten finns flera badplatser vid sjön Sottern, där det även finns möjlighet till båtplats. På vintern kan du njuta av fina skidspår i närheten. Denna villa på Gästgivarevägen 15 kombinerar ett bekvämt boende med generösa ytor och en stor tomt.

  • Plus
Engelbrektsgatan 62D, Örebro, Örebro kommun
Engelbrektsgatan 62D, Örebro, Örebro kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 62D, Örebro, Örebro kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 62D

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 138 kr/mån
34 455 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! Välkommen in i en värld av modern elegans och bekvämlighet på Engelbrektsgatan 62D i Örebro, där denna strålande 2-rumslägenhet stoltserar med sin välplanerade layout och nyligen genomförda renovering. Varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en harmonisk och stilfull boendemiljö. Vid ingången hälsas du av en smakfull hall med ett elegant grått klinkergolv som välkomnar dig in i hemmets värme. Fortsätt in i det imponerande köket, där skåpsluckor i mörkt trä skapar en sofistikerad kontrast till de moderna ytskikten. Här finns gott om utrymme för både kreativa matlagningssessioner och mysiga middagar med nära och kära. I vardagsrummet får du möjlighet att njuta av avkopplande stunder. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd och öppenhet. Från vardagsrummet leder en dörr ut till balkongen som vetter in mot innergården, där du kan njuta av lugnet med en kopp kaffe i handen. Sovrummet är en verklig pärla med sina platsbyggda garderober som omfamnar sängen och skapar en mysig och organiserad atmosfär. De mörkblå målade väggarna ger en känsla av lugn och ro, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Badrummet är en fröjd för ögat med träliknande kakel och delvis ljust kakel som smälter samman harmoniskt. Här kan du njuta av avkopplande stunder i den moderna och stilrena miljön. Bostadsrättsföreningen Engelbrekt är en välskött och lågt belånad förening med en stabil ekonomi och tydliga framtidsplaner. Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter såsom tvättstuga, bastu, cykelrum, grillplats, övernattningslägenhet, hobbyrum och miljörum. Till lägenheten hör även tre praktiska förrådsutrymmen, varav två finns i källaren och ett på vinden. Det centrala läget på Engelbrektsgatan i Örebro är optimalt för den som föredrar att promenera till det mesta. I närområdet finns ett brett utbud av matbutiker, restauranger, bagerier, gym och utmärkta kommunikationsmöjligheter. På bara en kort promenadavstånd finner du även Universitetssjukhuset och Örebros citykärna med alla dess attraktioner. Dessutom är universitetet lättillgängligt med en kort cykeltur från lägenheten. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse redan idag till Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist, antingen på mobil: 073- 620 04 77 eller via mail: [email protected].

  • Premium
  • Balkong
Kornellvägen 10, Örebro, Örebro kommun
Kornellvägen 10, Örebro, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 10, Örebro, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 10

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 795 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/4
7 533 kr/mån
19 301 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! Välkommen till denna fyra i omtyckta och trivsamma Bettorp! Det generösa ljusinsläppet gör vinterhalvåret lite lättare att ta sig igenom. Här hittar du en öppen och väldisponerad hörnlägenhet med mycket dagsljus och fräscha ytskikt. Lägenheten består av en praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och tre sovrum. Det stora öppna vardagsrummet erbjuder ett fint ljusinsläpp med finns fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och plats för både soffa och matgrupp. Köket är modernt och socialt med generösa arbetsytor och vita skåpluckor . Badrummet är fräscht med toalett, dusch, kommod, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och spotlights. Det stora sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng. och tillhörande möblemang, här finns även garderober. I det två mindre sovrummet finns plats för säng och skrivbord, även här finns det god förvaring med garderob. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora och inglasade balkong med plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Här bor du i närhet av förskola, skola och stora fina skogsområden. I området finns busshållplats med bra anslutning till centrum. Du som pendlar kommer enkelt och snabbt ut på både riksväg 50 samt E18/E20. Flera banker erbjuder så kallade gröna bolån, med rabatt på boräntor men med vissa krav. Gröna bolån är tillgängligt för dig som har, eller ska, belåna en bostad som är energieffektiv. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist på tel. 073- 620 04 77 eller via mejl [email protected].

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lindtorpsvägen 13, Adolfsberg-Södra Lindhult, Örebro kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Lindtorpsvägen 13, Adolfsberg-Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Lindtorpsvägen 13, Adolfsberg-Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Lindtorpsvägen 13

Radhus
Adolfsberg-Södra Lindhult, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
2 750 000 kr
112,8 m²
5 rum
7 250 kr/mån
24 379 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! Välkommen till detta ljusa och inbjudande radhus fördelat på två välplanerade plan med en total yta på 112,8 kvadratmeter, innehållande fem rum och kök. Här har du möjlighet att förvärva ett idealiskt familjehem i ett eftertraktat område med närhet till såväl natur som stadens faciliteter. På entréplan möts du av en rymlig hall som leder dig vidare in i hemmets hjärta. Här finns ett modernt och praktiskt badrum med både dusch och goda förvaringsmöjligheter. Intill hallen finner du ett flexibelt rum som kan användas som matplats, kontor eller varför inte en mysig innerhall, beroende på dina behov och önskemål. Köket är stilrent och funktionellt med gott om arbetsytor och förvaring, perfekt för matlagning och umgänge. Vardagsrummet är luftigt och ljust med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig utsikt över den lättskötta trädgården. Trappan upp leder till överplanets allrum, en perfekt plats för familjens gemensamma aktiviteter eller som ett extra TV-rum. Här finns även tre sovrum, varav ett är något större och utgör ett utmärkt master bedroom. Ett andra badrum på detta plan tillför extra komfort och funktionalitet, komplett med badkar och fina ytskikt. På framsidan av huset finns en praktisk parkeringsplats för bilen samt utrymme för cyklar, och ett förråd som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Baksidan av huset är en riktig pärla med ett soligt söderläge, ett stort soldäck som inbjuder till avkoppling och umgänge samt en lättskött gräsmatta där barnen kan leka fritt. Detta radhus är mer än bara ett boende; det är ett hem med plats för både vardagsliv och fest, inomhus och utomhus. Missa inte chansen att skapa ditt nya drömhem i denna trivsamma och barnvänliga miljö! Föreningen är ekonomiskt ansvarstagande med en säkerhetsmedveten styrelse och som tagit höjd för de senaset årens räntehöjningar. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist på tel. 073- 620 04 77 eller via mejl sofie.stromqvist@svenskfast.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 58