Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Mäklare

Lektorpsvägen 45, Södra Lindhult, Adolfsberg, Örebro kommun
 • Idag kl 17:00

Lektorpsvägen 45

Lägenhet
Södra Lindhult, Adolfsberg, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 795 000 kr

81,5 m²

3 rum

4 931 kr/mån

22 025 kr/m²

Varmt välkommen till härliga Lektorpsvägen 45! Beläget i ett fantastiskt hörn läge högst upp i huset finner du en modern lägenhet om, 81,5 kvadratmeter som är fördelat på 3 rum och kök. Med skogen som närmaste granne, fönster i två olika väderstreck och en stor inglasad balkong med tilltagen takhöjd har denna lägenhet en utsikt som gör den till något utöver det vanliga. Missa inte chansen att förvärva en väl omhändertagen lägenhet med härligt ljusinsläpp som du kommer att trivas i redan när du kommer in i hallen! Lägenheten är väldisponerad och rymlig med generöst tilltagna sociala ytor, ett öppet vardagsrum, rejält kök med bra arbetsyta, två sovrum, badrum med dusch samt förberett för tvättmaskin. I detta moderna hem har du de finesser du kan önska dig för att göra din tillvaro enklare samt att det finns det gott om förvaringsmöjligheter. Balkongen som ger naturlig anslutning till utemiljön erbjuder dig en harmonisk och omväxlande natur året om. Tillhörande förråd finns på vinden, med hiss som tar dig hela vägen upp. Välskött ekonomi, god gemenskap och med smarta lösningar i fastigheten gör Brf Adolfsberg 2 till ett populärt och attraktivt boende. I föreningen finns även generöst med parkeringsplatser, både i garage och utomhus där det finns boendeparkering. Trivsamma Adolfsberg är ett av Örebros mest populära områden som erbjuder något för alla. Med närhet till flertals förskolor och skolor F-6, natur, lekplatser, fotbollsplan, tennisplan, vårdcentral, matbutiker, härliga grön- och strövområden, och mycket mer. I området hittar du bland annat busshållplats, bra kommunikationer och en kort cykeltur från bostaden har du Centrala Örebro som erbjuder oändligt med nöjesutbud. Goda bussförbindelser gör att centrum aldrig känns långt borta!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Peppargatan 27, Sörbyängen, Örebro kommun

Peppargatan 27

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

2 195 000 kr

75 m²

3 rum

4 564 kr/mån

29 267 kr/m²

Varmt välkommen till Peppargatan 27! I populära Sörbyängen finner du denna nyligen producerade lägenhet, om 75 kvadratmeter som är fördelat på tre rum och kök. Belägen näst högst upp i bostadsvåningen med ett gavelläge vilket ger extra fönster i sovrum och kök har du denna bostad i toppklass! Bostaden är välplanerad och erbjuder alla de finesser du kan komma att önska dig i ett modernt hem samt att den har genomgående goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta har du tillgång till en stor inglasad balkong i ett soligt västerläge. Bostaden har tillval som valts med omsorg såsom mörkt ekparkettgolv vilket ger en elegant golvyta, väggen mellan kök och vardagsrum har förlängts för att få plats med ett högt skåp med inbyggd micro och ugn mellan kyl och frys, förlängd arbetsyta vid fönstret i köket samt utdragslådor med dämpning. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna köket. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen som är riktat ut mot en lugn gata och är i västerläge. Helkaklat badrum med regndusch och egen tvätt avdelning med tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum där det ena har tillgång till både klädkammare och skjutdörrsgarderob och tack vare gavelläget finns även extra fönster och fransk balkong här. Utöver förvaringsutrymmena i lägenheten har bostaden tillgång till ett vindsförråd dit man bekvämt tar sig upp med hissen och via hissen når man även varmgaraget som finns på källarplan. Här behöver du inte leta parkeringsplats om kvällarna och skotta fram bilen på vintern – från och med nu är du bara en hisstur bort från din sköna bil. Brf Söderängarna är en modern förening med fokus på miljösmarta investeringar. Under 2021 installerade föreningen solpaneler för att ta nästa kliv i att bli en klimatsmart bostadsrättsförening och bidra till en grönare planet, samt kunna ge sina medlemmar flera fördelar. Utöver miljötänket finns en välhållen underhållsplan och styrelsen värnar om medlemmarnas säkerhet genom att vara lyhörda och tillmötesgående. Sörbyängen är ett område med närhet till all tänkbar service så som matbutiker, mataffärer, apotek, vårdcentral, gym, stora härliga grönområden, bra löpspår och naturreservat samt gott om busshållplatser. I detta lugna bostadsområde har du även närhet till flera skolor och förskolor. Inom cykelavstånd finner du både Örebro Universitet och Örebro centrum. Denna bostad vill du inte missa! Varmt välkommen med din intresseanmälan! Lili Nguyen 076-814 41 09 eller via mejl [email protected]!

 • Balkong
 • Hiss
Ramlösa gränd 19, Örebro, Örebro kommun

Ramlösa gränd 19

Radhus
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

3 095 000 kr

94 m²

4 rum

270 m² tomt

Välkommen till Ramlösa gränd 19 och detta trevliga radhus på populära Brunnsgärdet. Huset är beläget på en friköpt tomt med härlig uteplats utan insyn tack vare de omgivande häckarna. Fastigheten är en del av en samfällighet som levererar fjärrvärme och varmvatten samt tillhandahåller parkeringsplats i garage till varje fastighet. Samfälligheten står även för snöröjning, sophämtning och kabel-TV (grundutbud). I närområdet finns närhet till skola, förskola och fritidsaktiviteter. Du har även närhet till naturen och inom ett par minuter når du närmsta matbutik och restaurang. I området finns smidiga bussförbindelser som tar dig till Örebro centrum och Mariebergs handelsområde där du finner all tänkbar service. Denna bostad är perfekt för både barnfamiljen och dig som söker ett smidigt och lättskött boende i enplan. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Stinsvägen 5, Örebro, Örebro kommun
 • Idag kl 17:00

Stinsvägen 5

Radhus
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

2 350 000 kr

111 m²

5 rum

173 m² tomt

Välkommen till Stinsvägen 5 och detta optimalt planerade boende för den växande barnfamiljen. Nu erbjuds möjligheten att förvärva detta lättskötta och bekymmerslösa boende där det bara är att flytta in. Bostaden rymmer 111 kvm fördelat på 5 rok i genomgående gott skick med bland annat nyrenoverat kök med öppen och social planlösning mot vardagsrum och matplats. Vidare på entréplan finner ni dessutom tvättstuga och WC. Ovanvåningen rymmer allrum, badrum samt två sovrum. På bostadens framsida intill entrén finner ni en insynsskyddad uteplats i söderläge, och på baksidan erbjuds gräsytor med plats för lek och spring. Huset är beläget på otrafikerad gata i direkt anslutning till lekplats på den gemensamma innergården. Hovsta är ett populärt och barnvänligt område där det finns närhet till skolor, förskolor, matbutik och natur. Det finns även bra busskommunikationer till Örebro centrum och inom ett par minuter når du riksväg 50. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Prominentvägen 11, Fellingsbro, Lindesbergs kommun

Prominentvägen 11

Villa
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 895 000 kr

142 m²

6 rum

2 811 m² tomt

Nu finns chansen att köpa denna härliga timmer-villa med faluröd fasad och lummiga trädgård. Bostadshuset har renoverats under de senaste åren och består av ett allrum, kök, badrum samt två väl tilltagna sovrum med varsin kakelugn. Vidare på övre plan finns en möblerbar hall, vardagsrum samt ett sovrum. Även på övre plan finns två kakelugnar. Kakelugnarna används inte idag och bör ses över. Här på Prominentvägen erbjuds en härlig trädgårdstomt med uteplatser där du kan njuta av solen. Ute på tomten finns tre bodar som disponeras som vedbod, förråd och jordkällare. Här bor man i naturnära och lugna omgivningar ca 5 minuters bilfärd från både Fellingsbro och Frövi där man finner förskola, skola, matbutik, vårdcentral och restauranger. Arboga respektive Örebro nås på ca 20 samt 30 minuter med bil.

 • Uteplats
Termikgatan 49F, Örebro, Örebro kommun

Termikgatan 49F

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

2 295 000 kr

74 m²

3 rum

4 864 kr/mån

31 014 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 49F och denna smart planerade trerummare! En inbjudande hörnlägenhet med ett härligt ljusinsläpp, behaglig takhöjd och med en balkong i soligt läge. Det är genomgående hög standard och gott skick i bostaden och den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social plats för samvaro. Det helkaklade badrummet har tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med överskåp, och köket har ljusa ytskikt med maskinell utrustning i rostfritt utförande. Här bor man i en modern bostadsrättsförening som erbjuder de boende bilpool, cykellounge, takterasser, växthus och bastu. Föreningens lugna och gröna innergård omsluts av huskroppen som skärmar av från trafik. Södra Ladugårdsängen som område ger möjlighet till både hälsa och aktivitet med närhet till gymanläggning, motionsspår, längdskidspår vintertid samt Gustavsviks golfbana med 18-håls golfbana, klubbhus, restaurang och shop. Dessutom finns Gustavsviksbadet där du kan nyttja äventyrsbad och bada utomhus sommartid. I området når man även Backahallen som erbjuder racketsporter både inomhus och utomhus. Det är enkelt att ta sig till universitetsområdet, apotek och affärer samtidigt som stadens centrum aldrig känns långt borta. Nämnvärt är även lägenhetens närhet till skolor och förskolor som nås till fots på bara ett par minuter. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

 • Balkong
 • Hiss
Ulsavilagatan 41, Norra Ormesta, Örebro kommun
 • Imorgon kl 17:30

Ulsavilagatan 41

Lägenhet
Norra Ormesta, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

2 095 000 kr

60 m²

2 rum

3 437 kr/mån

34 917 kr/m²

Varmt välkommen till Ulsavilagatan 41! I ett populärt och lugnt område finner du denna nyligen producerade lägenhet, om 60 kvadratmeter som är fördelat på 2 rum och kök. Belägen högst upp i bostadsvåningen finner du en välplanerad bostad i toppklass som är försedd med alla de finesser du kan önska dig i ett modernt hem och genomgående goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta har du tillgång till en stor balkong, med magisk utsikt som ger naturlig anslutning till utemiljön som erbjuder fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. Från balkongen kan du blicka ut över av öppna åkrar och Naturreservatet Oset. Till detta hör också närheten till Örebros finaste promenadstråk och vacker natur. Tillhörande förråd finns på vinden, med hiss som tar dig hela vägen upp. Fördelarna med detta boende slutar inte bara i bostaden, ta dig ut till den välskötta innegården för att grilla med familj och vänner. Eller varför inte krydda på din pasta lite extra med självplockning av färska örter från föreningens gemensamma kryddland. Norra Ormesta är ett tryggt bostadsområde, här bor du med direkt anslutning till några av Örebros finaste naturreservat som erbjuder en mängd aktiviteter för alla åldrar. Omgiv dig själv med härlig natur och upptäck många olika promenadstråk med raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter och bra motionsspår eller njut av en god stund på Naturens Hus. Utöver närheten till lugnet och naturen når du Örebro Universitet inom ett par minuter på cykel och även citykärnan finns på cykelavstånd. I närområdet finns både förskola, skola samt barnomsorg och från bodstaden har du busskommunikationer inom promenadavstånd och närmsta matbutik finns i angränsande Almby. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Örebro har att erbjuda.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rynningsbergsgatan 2, Örebro, Örebro kommun
 • Imorgon kl 17:00

Rynningsbergsgatan 2

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 695 000 kr

69,5 m²

3 rum

4 284 kr/mån

24 388 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a om 69,5 kvm i de centrala delarna av Norr. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt, två bra sovrum, kök med separat matplats och ett rymligt vardagsrum med en fransk balkong! De moderna färgvalen i kombination med vackert ljusinsläpp skapar en ljus och hemtrevlig känsla där det känns lätt att trivas! Brf Släggan förvaltas av HSB och i månadsavgiften ingår värme, varm- & kallvatten, kabel-TV samt bostadsrättstillägg. Här på Norr har ni närhet till härliga naturupplevelser vid Hjälmaren och Rynningeviken, men också till parker, mataffärer, restauranger och bageri. Goda kommunikationer till Universitetet och gångavstånd till USÖ och till city vilket gör det perfekt för både studenten eller ett par som tänker flytta ihop.

 • Plus
Björkmansgatan 8, Öster, Örebro kommun
 • Idag kl 17:00

Björkmansgatan 8

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 895 000 kr

51 m²

2 rum

2 804 kr/mån

37 157 kr/m²

Välkommen till Björkmansgatan 8 och denna sociala tvårummaren. Här erbjuds en smart planerad hörnlägenhet med öppet och luftigt intryck. Om du drömmer om ett hem där allt känns nytt och fräscht borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det öppna, ljusa och moderna köket med bra förvaringsmöjligheter, vita släta skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Här finns spis, ugn, diskmaskin, fläkt och kombinerad kyl/frys. Vardagsrummet är lättmöblerat med fint ljusinsläpp och mycket dagsljus, här finns även utgången till lägenhetens guldkorn, uteplatsen, där man kan tända grillen och umgås med nära och kära. Detta mysiga och trivsamma området på Öster är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt med endast en kort cykeltur på 10 minuter för att nå Örebros citykärna. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, skola, gym, matbutik och vackra grönområden. Och på 5 minuters cykelavstånd hittar du Örebro universitet och handelshögskola. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Lundhagsvägen 32, Örebro, Örebro kommun

Lundhagsvägen 32

Villa
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

3 595 000 kr

158 m²

7 rum

392 m² tomt

Varmt välkona till Hovsta och Lundhagsvägen 32! Här finner ni ett familjevänligt boende i lugna och trygga kvarter. Denna villa bjuder bland annat på bra planlösning och sociala ytor. Huset är 158 kvadratmeter stort och rymmer sju rum och kök. Det första du möts av är en fin och praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter som öppnar upp bostaden välkomnar dig in i detta hus. Vidare finner du ett stort, socialt kök med generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet med väl tilltagna sällskapsytor och gott om plats för både soff- och matgrupp samt en braskamin för ökad mysfaktor. Totalt fem sovrum, allrum, ett badrum på vardera våningsplan, tvättstuga med groventré samt ett stort inglasat uterum på bostadens framsida samt gräsyta på balksidan med plats för lek och spring. Hovsta är ett attraktivt område strax norr om Örebro centrum. Här finns bra kommunikationer in till centrum samtidigt som du kan njuta av naturen precis runt hörnet. I området finns både förskola och skola. Varmt välkommen med din visningsanmälan! Joel Andersson 070-437 69 16 alt [email protected]

 • Plus
Kabingatan 4B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Kabingatan 4B

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

2 995 000 kr

80 m²

3 rum

5 426 kr/mån

37 438 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3-rumslägenhet i toppskick på 80 kvm, belägen högst upp i fastighet med hiss. Direkt när man kliver in i entrédelen möts man av en välplanerad hall med en intilliggande klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme. Härifrån nås också det första av de två sovrummen. Det är en delvis öppen planlösning mellan det L-formade, fullutrustade köket och vardagsrummet. Det är bland annat kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin samt inbyggnadsmicro och ugn bekvämt placerat i högskåp. Köket har också plats för matbord. Från vardagsrum och köksdel tar man sig ut till en balkong som har en slående milsvid utsikt över takåsarna i ett rent västerläge där man kan följa solen hela kvällen till solnedgång bort mot Kilsbergens fond. I master bedroom är det en väl tilltagen skjutdörrsgarderob och det helkaklade badrummet har tvättmaskin och torktumlare. I brf Vingen finns föreningslokal med uteplats och en övernattningslägenhet. Tvättstugan är även ett bra komplement till utrustningen i lägenheten och varje lägenhet har ett tillhörande förråd. Parkering sker i garage under husen med hiss upp till varje våningsplan. I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband, kabel-TV samt bostadsrättstillägg. Södra Ladugårdsängen är ett av stans snabbast växande område med närhet till all tänkbar service så som matbutiker, gym och bra busskommunikationer. Inom cykelavstånd finner du både Örebro Universitet och flera matbutiker. I närheten finns även idrottsanläggningar som t.ex. golfbana, paddelbana, ridskola och fotbollsplaner. För dig som har barn finns det både skolor och förskolor i området. Varmt välkommen med din anmälan för att få veta mer om lägenheten eller för att boka in en privatvisning.

 • Balkong
 • Hiss
Folkungagatan 10, Örebro, Örebro kommun

Folkungagatan 10

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

3 150 000 kr

97 m²

4 rum

5 715 kr/mån

32 474 kr/m²

Välkommen till Folkungagatan 10 och denna ljusa fyra om 97 perfekt planerade kvadratmeter. De stora rummen och det genomgående ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. En öppen lägenhet med mycket dagsljus och sociala ytor. I denna bostad möts man av en hall som erbjuder gott om förvaring med såväl skjutdörrs-garderober och klädkammare. Vidare finns tre sovrum, ett ljust och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar ett stort ljust och socialt rum med en balkong i vardera ände. Från köket nås den stora inglasade balkongen med utsikt över innergården. Från vardagsrummet når man den andra balkong som erbjuder härlig kvällssol. Lägenheten erbjuder ett stort och fräscht badrum med toalett, dusch, kommod, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp samt en liten gästtoalett. I källarplan som man tar sig till bekvämt med hissen finner man ett tillhörande förråd samt möjlighet till garageplats. Den här lägenheten har hela två balkonger, vilket innebär att du kan sitta i solen hela dagen om du vill. Den första är en stor och inglasad balkong med trätrall och plats för soffgrupp och den andra är en mysig balkong med eftermiddagssol och plats för ett mindre bord. Här bor du på gångavstånd till Örebros stadskärna med ett brett utbud av restauranger, nöjen och shopping. I det direkta närområdet finner du även skola, vårdcentral, matbutik, bra kommunikationer och härliga promenadstråk längs med Svartån. För mer information kontakta ansvarig mäklare Joel Andersson tel: 070-437 69 16 alt mail: [email protected]

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Prostvägen 4, Almby, Örebro kommun
 • Idag kl 16:30
Prostvägen 4, Almby, Örebro kommun, bild 2
Prostvägen 4, Almby, Örebro kommun, bild 3

Prostvägen 4

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 350 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 788 kr/mån

23 077 kr/m²

Varmt välkommen till Prostvägen 4! I populära Almby som erbjuder närhet till Örebro Universitet och Örebro City, finner du denna stilrena och hemtrevliga lägenhet vars charmiga känsla sitter kvar i en länge. Brf Mälaren är en attraktiv och stabil HSB-förening med låga avgifter, låg belåning och erhåller gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen har även ett starkt miljöengagemang och installerat solceller, vilket har bidragit till lägre kostnader för de boende. Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det stilrena och praktiska köket med bra förvaringsmöjligheter, höga skåp, stora fönster och plats för matbord och stolar. Här finns kombinerad kyl/frys, ugn, fläkt och diskmaskin. Vardagsrummet är socialt och lättmöblerat med mycket dagsljus, fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för ett mindre bord och stolar. Till lägenheten finns tillhörande förråd och matkällare. Almby är ett av Örebros mest populära stadsdelar som erbjuder trygga och trivsamma kvarter. Härifrån har du närhet till Universitet som ligger inom gångavstånd och centrum finns en cykeltur bort. Det finns goda bussförbindelser utanför huset. I närheten finns det även förskola, skola, lekparker, fik, gym, apotek, flertals bra restauranger och matbutiker. Nöjer du dig inte där finns det även många naturreservat i området med fina promenadstråk och magisk natur. Här finns möjligheten att flytta in och börja trivas redan nu! Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Jolin D´Mello på tel. 070-273 31 19 eller via mejl [email protected]

 • Premium
 • Balkong
Hjärstavägen 14C, Örebro, Örebro kommun
Hjärstavägen 14C, Örebro, Örebro kommun, bild 2
Hjärstavägen 14C, Örebro, Örebro kommun, bild 3

Hjärstavägen 14C

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 245 000 kr

76 m²

3 rum

5 118 kr/mån

16 382 kr/m²

Välkommen till Hjärstavägen 14C Nu finns chansen att förvärva denna härliga trerummare med balkong i västerläge och loftgång som fungerar som en extra balkong. Boarean uppgår till 76 kvm och fördelas på en bred hall, kök med burspråk, vardagsrum, två sovrum, ett badrum och en större garderob/förråd. På föreningens innergård hittar vi även ett stort isolerat förråd. För denna bostadsrätt har föreningen som krav att man ska vara 55+ år som medlem. Det första vi möts av är en praktisk och bred hall med avhängningsmöjligheter. Härifrån når du till bostadens större sovrum som är klädd med plastmatta på golv och tapetserade väggar. Vidare finner vi badrummet som består av dusch, wc, tvättmaskin, handfat och torkställning. Lägenhetens kök har fint ljusinsläpp från burspråket och maskinell utrustning som består av kombinerad kyl/frys -22, spis, ugn och fläkt. Genom köket hittar vi bostadens andra sovrum och utgången till balkongen i västligt läge. Vardagsrummet är lägenhetens givna samlingsplats och har goda ytor för umgänge. Här är finns ljusa tapeter på väggarna och ett fint parkettgolv. Bostadsområdet Gamla Hjärsta är ett citynära och familjevänligt område med bekvämt gångavstånd till centralstation, centrum, förskola, skola F-9. Smidig anslutning med bil till E18/E20 och mycket nära till stort handelsområde med bland annat ICA Maxi, Citygross, butiker samt restauranger. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ringvägen 5, Glanshammar, Örebro kommun

Ringvägen 5

Övrigt
Glanshammar, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

3 895 000 kr

1 515 m² tomt

Varmt välkommen till Ringvägen 5! Nu finns det möjlighet att förvärva denna hyresfastighet i hjärtat av Glanshammar ett stenkast från Ica Glansen. Här i de centrala delarna av Glanshammar är det nära till förskola, skola, kommunikationer och friluftsliv. Det är en putsad byggnad som idag består av 6 hyresförhållanden, alla på 2 rok, där lägenheterna är belägna på våning 1 och två. Utöver det finns det ett källarplan med tre garageplatser, källarförråd, tvättstuga och skyddsrum/torkrum samt och en oinredd vindsdel med förråd. I dagsläget är två av lägenheterna, en på 60 kvm och en på 46kvm som är outhyrda och under renovering. De totala hyresintäkterna inklusive garage uppgår till 285 960 kr/år. De två bostäder som ej hyrs ut i dagsläget hyresintäkter uppgår till 133 656kr/år. Parkeringarna som ej hyrs ut i dagsläget har hyresintäkter som uppgår till 5 400kr/år Fastighetskostnaderna uppgår till 82 529 kr/år. Vilket ger ett driftnetto på 203 431kr/år. (två bostäder samt fem parkeringsplatser ej medräknat) Lägenhet 1001: - 60 kvm - Hyra 5665 - Uthyrd Lägenhet 1002: - 46 kvm - Hyra 5146 - Uthyrd Lägenhet 1003: - 60 kvm - Hyra 5992 - Uthyrd Lägenhet 1101: - 60 kvm - Hyra 5518 - Uthyrd Lägenhet 1102: - 46 kvm - Hyra 5146 - Ej Uthyrd (Måste renovera) Lägenhet 1103: - 60 kvm - Hyra 5992 - Ej uthyrd (finns hyresgäst som vill flytta in när renovering är slutförd) Tre garage - Hyra 503 - Alla garage är uthyrda Fem parkeringsplatser - Hyra 90 kr - Ej uthyrda Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta mig för att boka in en visning och för att veta mer!

Sveavägen 2B, Örebro, Örebro kommun

Sveavägen 2B

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

2 195 000 kr

72 m²

2.5 rum

5 044 kr/mån

30 486 kr/m²

Välkommen till Sveavägen 2B och denna topprenoverade tvårummare centralt beläget på Öster. Lägenheten har under 2022 genomgått en omfattande renovering med smakfulla och exklusiva materialval. Lägenheten är utrustad med alla tänkbara bekvämligheter och lite mer därtill. Du har exempelvis dimbara spotlights i hall och kontor, tvättmaskin i badrummet, hygienisk tvättställsblandare med sensor i badrummet och mycket, mycket mer. Lägenheten har ett magiskt ljusinsläpp som ger en känsla av rymd. Du har även fönster mot en insynsskyddad och lummig innergård. Brf Sidensvansen 2 är en äkta förening med bundna lån och väl genomtänkt underhållsplan. Föreningens medlemmar har tillgång till att boka den gemensamma takterassen där du har tillgång till grill och utemöbler. Från terassen har du sedan en magisk utsikt över östra delen av centrum och allt som där erbjuds. Här bor du med gångavstånd till matbutik, fina grönområden, bussförbindelser, idrottsarenor och Örebro centrum och alla bekvämligheter som det innebär. Missa inte denna möjlighet! Varmt välkommen med din intresseanmälan.

 • Hiss
Pråmkajen 72, Öster, Örebro kommun

Pråmkajen 72

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

2 995 000 kr

76 m²

3 rum

5 252 kr/mån

39 408 kr/m²

Välkommen till Pråmkajen 72! Ett centralt boende med dubbla balkonger, den ena med morgon och förmiddagssol samt den andra med eftermiddag och kvällssol och med utsikt över vatten. Här förbereds nämligen en försäljning av en bostad med ett av stadens mest attraktiva lägen. Här erbjuds ett välplanerat hem om tre rum och kök i toppskick. Ett boende utformat med känsla för sin omgivning. Redan efter ett första steget in i hallen möts du av öppna ytor och ett fint ljusinsläpp. Bostaden består av dubbla balkonger, kök, vardagsrum, två sovrum, klädkammare, badrum, tvättstuga samt ett förråd som nås från balkonen. Här bor man i ett stadsnära läge med närhet tills det mesta. På promenadavstånd nås småbåtshamnen, centrum, sjukhuset, Wadköping/Stadsparken och mataffärer. Tillgängligheten i kombination med dess unika placering vid ingången till naturreservatet oset och svartån gör detta till ett boende utöver det vanliga. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag! Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Jolin D´Mello på tel. 070-273 31 19 eller via mejl [email protected]

 • Balkong
Markörvägen 11, Bettorp, Örebro kommun
Markörvägen 11, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Markörvägen 11, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Markörvägen 11

Övrigt
Bettorp, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

695 000 kr

51,5 m²

1 rum

3 146 kr/mån

Varmt välkommen till denna bostadsrättslokal med flera användningsområden. Lokalen är inredd med entresol där det finns en ny pentry utrustat med handfat, kylskåp samt inbyggd mikrovågsugn. Vidare finns ett nytt helkaklat badrum med toalett, handfat, kommod och dusch. På entréplan finns även en varmvattenberedare samt golvbrunn med oljeavskiljare och fjärrstyrd garageport med separat gångdörr. Som högst är lokalen 3,2 m från entréplanet räknat. En trappa upp är höjden från golv till tak 2,5 meter. En perfekt lokal för för dig som vill driva en hobbyverksamhet, garage för bil och motorcykel, affärslokal för arbets- och produktionsyta, verksamhetslokal eller kanske som en investering. Du kan även köpa denna lokal som juridisk person samt hyra ut lokalen. I området finns busshållplats med bra anslutning till centrum samt närhet till Boglundsängen. Du som pendlar kommer lätt ut snabbt på både riksväg 50 samt E18/E20. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

 • Premium
Åbackegatan 5A, Örnsro, Örebro kommun

Åbackegatan 5A

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 595 000 kr

65 m²

2 rum

4 158 kr/mån

24 538 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 2 ROK i lugna Örnsro endast en kort promenad från city. En mycket välskött lägenhet med trivsam planlösning med ett rymligt vardagsrum och stilrent kök. Det finns även ett stort sovrum med plats för garderober och ett fräscht badrum i kakel och klinker. Dessutom finns gott om förvaringsmöjligheter i klädkammaren och vindsförrådet. Från vardagsrummet når man balkongen som har tak och ligger i söder. Bekvämt boende med hiss i huset och tvättstuga på samma våningsplan. Dessutom finns en fin gemensamhetslokal med kök och övernattningsmöjligheter. Runt knuten finns Svartån med sin vackra natur som erbjuder sköna promenader i trevlig miljö. Örnsro är ett lugnt och populärt område endast 10 minuters promenad till city och på ett par minuter når man södra station. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Denna bostad vill du inte missa! Varmt välkommen med din intresseanmälan! Lili Nguyen 076-814 41 09 eller via mejl [email protected]!

 • Balkong
 • Hiss
Peppargatan 27, Sörbyängen, Örebro kommun

Peppargatan 27

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

2 395 000 kr

85 m²

4 rum

5 173 kr/mån

28 176 kr/m²

Ta dig upp till fjärde våningen på Peppargatan 27 och kliv in i denna lägenhet vars ytskikt och utrustning fortfarande håller nyproduktionskvalitet. Här erbjuds en ljus och stilren bostad som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Lägenheten har genomgående vita väggar och parkettgolv i alla rum. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner. I anslutning till vardagsrummet finns även en klädkammare med gott om plats för förvaring. För dig som har bil finns bra parkeringsmöjligheter i föreningen då garage finns i källaren med direktanslutning till trapphuset via hiss. Sörbyängen är ett av stans snabbast växande område med närhet till all tänkbar service så som matbutiker, gym och bra busskommunikationer. Inom cykelavstånd finner du både Örebro universitet och Örebro centrum. I närheten finns även idrottsanläggningar som t.ex. golfbana, paddelbana, ridskola och fotbollsplaner. För dig som har barn finns det både skolor och förskolor i området. Denna bostad vill du inte missa! Varmt välkommen med din intresseanmälan! Lili Nguyen 076-814 41 09 eller via mejl [email protected]!

 • Balkong
 • Hiss
Kamomillgatan 8, Örebro, Örebro kommun

Kamomillgatan 8

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 695 000 kr

58,6 m²

3 rum

4 041 kr/mån

28 925 kr/m²

Välkomna till Kamomillgatan 8! Högst upp i huset finner ni denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet om 3 rok med balkong i fritt läge. Lägenheten har en hög standard och väl tilltagen takhöjd om 2,70m och är perfekt placerad mellan City, universitetet och naturen. I bostaden finns 2 sovrum, badrum med helkaklade väggar och klinkergolv samt både tvättmaskin och torktumlare och ett modernt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. I Sörbyängen finns närhet till flera härliga och större grönområden, däribland Grönpepparparken med bl.a. utegym och pulkabackar, men även natur och kulturreservat för den som vill ströva i skog och mark, eller ta en runda i löpspåren. Med cykel når du city och Resecentrum på ca 10 minuter, och vill du åka buss finns det gott om busshållplatser. I det lugna bostadsområdet finns flera skolor, förskolor och på promenadavstånd hittar du Örebro universitet, en 18-håls golfbana (med bra skidspår vintertid), Gustavsviks badet, flera mataffärer (både Coop, ICA Maxi) pizzerior, gym, vårdcentral och apotek. För ytterligare information kontakta ansvarig mäklare Joel Andersson 070-437 69 16 alt [email protected]

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nederby 218, Fellingsbro, Lindesbergs kommun
 • Budgivning pågår

Nederby 218

Villa
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 795 000 kr

88 m²

3 rum

6 940 m² tomt

Varmt välkomna till Nederby 218 och denna härliga timmer-villa som totalrenoverades mellan 2017-20. Här välkomnas du in i en hall med gott om förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Vidare på entréplan finner du ett stort badrum med både dusch och bubbelbadkar, allrum och ett stort kök utrustat med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys med vatten och ismaskin samt inbyggd micro och ugn samt spispannan som värmer upp huset. Från köket når du även till det inglasade uterummet och vidare ut till altanen. På ovanvåningen finner du ett vardagsrum med eldstad samt ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, här finns även gott om förvaring i kattvindar som löper längs med hela sovrummet. På den lummiga tomten finns carport , gäststuga och förråd som är delvis isolerat. Här bor man med närhet till både Fellingsbro och Arboga. Till Örebro tar du dig på ca 30 minuter med bil. För mer information kontakta ansvarig mäklare Joel Andersson 070-437 69 16 alt [email protected]

Idrottsvägen 19, Fellingsbro, Lindesbergs kommun

Idrottsvägen 19

Villa
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

950 000 kr

95 m²

5 rum

1 446 m² tomt

Varmt välkommen till Idrottsvägen 19 och denna unika villa med tre garageplatser. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Här ingår en stor friköpt tomt om 1446 kvadratmeter i attraktiva Fellingsbro. Villan har en boyta om 95 m² samt 74 m² i biyta bestående av vardagsrum, kök, badrum, matsalsrum och sovrum på entreplan samt två sovrum och två klädkammare på ovanvåningen. I källaren finns tvättstuga, pannrum, förråd samt garage med plats för två bilar. Det finns även två byggnader på fastigheten, ett dubbel garage samt en ytterligare byggnad med gott om plats för förvaring. Utöver det finns en stor altan med sol från morgon till kväll. Här erbjuds det perfekta läget för dig som vill bo i ett barnvänligt område med närhet till skola, förskola, vårdcentral och mataffär. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Jolin D´Mello på tel. 070-273 31 19 eller via mejl [email protected]

Engelbrektsgatan 62B, Örebro, Örebro kommun

Engelbrektsgatan 62B

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 550 000 kr

42 m²

1 rum

3 255 kr/mån

36 905 kr/m²

Välkommen till denna etta om hela 42 kvm med sovalkov och smart planlösning! Bostaden utgörs av ett rum och kök som tillsammans bildar en luftig och väldisponerad bostad vars hemtrevliga stämning är genomgående. En perfekt bostad för förstagångsköparen och studenten som vill bo på en attraktiv adress med närhet till allt Örebro citykärna har att erbjuda! Brf Engelbrekt är en välskött och lågt belånad förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, cykelrum, grillplats, övernattningslägenhet, hobbyrum och miljörum etc. Till lägenheten hör tre förrådsutrymmen, två i källaren och ett på vinden. Det centrala läget här på Engelbrektsgatan i Örebro är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. I närområdet hittar du bland annat matbutiker, restauranger, bageri, gym och bra kommunikationer. Med endast en kortare promenad hittar du också till Universitetssjukhuset samt Örebros citykärna med allt den har att erbjuda. Universitetet ligger bara en kort cykeltur ifrån lägenheten. Anmäl ditt intresse på vår hemsida eller hör av er till mig direkt för att få veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

Sidvallsgatan 9, Örebro, Örebro kommun

Sidvallsgatan 9

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

2 395 000 kr

100 m²

3 rum

6 088 kr/mån

23 950 kr/m²

Varmt välkommen till denna representativa gavellägenhet i etage med ett helt unikt snitt, beläget högst upp i huset med storstilad utsikt över takåsarna. Bostaden har fönster i tre vädersträck påkostade materialval, en väl genomarbetad planlösning med ett stort kök, en högre takhöjd i vardagsrummet samt en enorm klädkammare, vilket gör att just denna bostad sticker ut. Köket är en ljus plats med stora sällskapsytor för umgänge och stora bjudningar. Det finns även möjlighet att sätta upp en vägg för den som önskar ett ytterligare sovrum. I köket är det en hög maskinell standard, ugn och induktionshäll från bosch helstor kyl samt frys med ismaskin från Samsung, en integrerad kaffemaskin samt vinkyl. Från köket når du bostadens balkong i soligt läge. Vardagsrummet blir verkligen hjärtat av den här bostaden, braskaminen är perfekt placerad i det rymliga rummet med 3 meter i takhöjd. Intill vardagsrummet finns en enorm klädkammare samt ett sovrum, båda rummen passar utmärkt som sovrum, kontor eller barnrum. Fint badrum med påkostade materialval, klinker på golv, kakelsatta väggar, toalett, dusch med specialdörrar, handdukstork, ett exklusivt handfat i natursten från unikstil i Varberg med en kommod under med spegel över. Här finns även tvättmaskin med torkfunktion. På samma våning finns även ett sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Eklunda/Sörby är en mycket populär del av Örebro. Omtyckt förening med bra månadsavgift där förutom värme och vatten även kabel-TV, bredband (100 mbit/s) och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften! En trygg förening som är lågt belånad med ca 1 300kr/kvm i bankskuld. Föreningen har gröna och lummiga innergårdar samt en all-round plan för den som vill spela basket/fotboll. Gångavstånd eller en kort cykeltur till både City och Universitetet. Ett bekvämt boende med närhet till Coop, Willys, Ica Maxi, restaurangerna Sobi, brödernas samt Max, allmänna kommunikationer, Eyrabadet med gym, Sveaparken och Behrn Arena. Intresserad av en visning redan nu? Se den digitala 3D-rundvandringen lägre ner i annonsen! Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Jolin D´Mello på tel. 070-273 31 19 eller via mejl [email protected]

 • Balkong
Kornellvägen 12, Örebro, Örebro kommun

Kornellvägen 12

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 650 000 kr

78 m²

3 rum

5 054 kr/mån

21 154 kr/m²

Välkommen till Kornellvägen 12! En lägenhet i toppskick med en stor inglasad balkong med privat läge. Här har du möjlighet att förvärva en bostad som ligger i en av Bettorps populäraste byggnader. En öppen och ljus bostad som är välplanerad med många sociala ytor. Lägenheten består av en hall med goda avhängningsmöjligheter samt klädkammare, sammanhängande vardagsrum och kök, ett badrum och två sovrum. I det trevliga vardagsrummet finns stora fönster som skapar fint ljusinsläpp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns det en stor balkong som är inglasad vilket verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Inglasningen går att öppna upp helt för den som vill njuta av en kaffe i solen. Köket är modernt och praktiskt med vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är stort och utrustat med toalett, dusch, kommod, spotlights, tvättmaskin, torktumlare handdukstork och förvaringsskåp. Bostadens ena sovrum har vitmålade väggar och parkettgolv och erbjuder platsbyggda garderober, plats för säng samt övrigt möblemang. Det finns även ytterligare ett sovrum som passar utmärkt som barnrum eller kontor med vitmålade väggar och parkettgolv. Det tar endast 15 minuter med cykel in till stan, busshållsplats finns 20 meter från entrén. Tankar och servar bilen gör du ett stenkast från parkeringen, som ingår i lägenheten. Några minuter bort finns Ica Maxi och Hemköp. Lillåspåret som ligger en kvarts promenad bort. Dessutom finns både förskola, seniorboende och en kiosk alldeles i närheten. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Jolin D´Mello på tel. 070-273 31 19 eller via mejl [email protected]

 • Balkong
 • Hiss
Lindövägen 40, St Mellösa - Hjälmaren, Örebro kommun

Lindövägen 40

Fritidshus
St Mellösa - Hjälmaren, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

595 000 kr

42 m²

3 rum

2 151 m² tomt

Varmt välkommen till denna fritidsfastighet på Lindövägen 40 i Stora Mellösa! Nu erbjuds chansen att förvärva denna fastighet med promenadavstånd till Hjälmaren och din egna båtplats. Med en tomt om 2151 kvm finns det gott om ytor för både barn och vuxna att spela och leka på. Ytor såväl utomhus som inomhus har plats för sällskapet även för övernattning. På tomten finns en huvudstuga med två sovrum, ett vardagsrum med gjutjärnskamin (eldningsförbud), ett kök utrustat med bl.a. kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Kökets varmvattenberedare är ur funktion men det medföljer en ny oinstallerad i köpet. I anslutning till vardagsrum och kök finner vi ett matrum med plats för större matgrupp. Huvudstugan har en uteplats med delvis inglasning. I den andra byggnaden hittar vi ett badrum utrustat med en duschkabin, trasig eltoalett, varmvattenberedare och elstängselaggregat. Utöver detta finns flertalet bodar och förråd på tomten. Tomten är avskild från grannfastigheter vilket gör att din familj och dina vänner kan umgås privat. Njut av solen och det lugna området. Den grävda vattenbrunnen har ej brukats iår och därför kan inte brukbarhet fastställas. Det var vattenbrist sommaren 2021 men samma år kom vattnet tillbaka på hösten. Anmäl ditt intresse på mäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer och är intresserad av en visning. Mäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

Gyrogatan 2B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
 • Imorgon kl 16:30

Gyrogatan 2B

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

2 095 000 kr

80 m²

4 rum

6 197 kr/mån

26 188 kr/m²

Välkommen till Gyrogatan 2B och denna nyligen producerade fyra med dubbla balkonger. Redan när man kliver in ni hallen slås man av en nyproducerad och modern känsla. Det är genomgående hög standard och gott skick i bostaden och den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social plats för samvaro. Här finns även 3 sovrum samt både stort badrum och extra gäst-WC. Lägenheten är belägen på en otrafikerad återvändsgata med tillgång till föreningen gemensamma innergård. I det expansiva området "Södra Ladugårdsängen" har du dessutom ett läge där hela omgivningen är färdigställd vilket göt att du inte störs av byggtrafik eller liknande. För dig som har behov av bil så är detta en av de få föreningarna i området som erbjuder eget garage i källarplan vilket ger dig bekvämligheten att aldrig behöva fundera på vart du ska parkera bilen (separat kö till garageplatserna tillämpas). Södra Ladugårdsängen som område ger möjlighet till både hälsa och aktivitet med närhet till gymanläggning, motionsspår, längdskidspår vintertid samt Gustavsviks golfbana med 18-håls golfbana, klubbhus, restaurang och shop. Dessutom finns även Gustavsviksbadet där du kan nyttja äventyrsbad och bada utomhus sommartid. I området når man även Backahallen som erbjuder racketsporter både inomhus och utomhus. Det är enkelt att ta sig till universitetsområdet, apotek och affärer samtidigt som stadens centrum aldrig känns långt borta. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rådmansgatan 10, Örebro, Örebro kommun

Rådmansgatan 10

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 950 000 kr

50,6 m²

2 rum

3 047 kr/mån

38 538 kr/m²

Välkommen till Rådmansgatan 10! Nu finns möjligheten att förvärva en lägenhet på en av Östers mest attraktiva adresser, ett idealiskt boende om 50,6 kvadratmeter endast en halvtrappa upp. I denna bostad finner ni tidstypiska detaljer som djupa fönsternischer, högt i tak och ett läckert plankgolv. Ett gigantiskt kök har delats upp och skapar ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och sängbord. Utöver den hemtrevliga känslan erbjuds ett fräscht badrum och ett kök utrustat med bra förvaring, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn och kombinerad kyl/frys. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Örebro har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Ni promenerar enkelt till både vackra Stadsparken och Wadköping. City ligger endast ett stenkast bort med restauranger, caféer, barer och allt övrigt Örebro har att erbjuda. Intresserad utav en visning redan nu? Klicka er in på vår 360-graders rundtur i bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

 • Plus
Älvhyttan 401, Gyttorp, Nora kommun

Älvhyttan 401

Villa
Gyttorp, Nora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

950 000 kr

76 m²

4 rum

692 m² tomt

Varmt välkomna till Älvhyttan 401 och denna fastighet i lugnt och ostört läge. Beläget med närhet till Nora, Karlskoga och Örebro finns nu möjligheten att förvärva ert alldeles egna smultronställe. Det finns en huvudbyggnad med kök, sovrum, tv-rum och en härlig altan samt badrum med vattentoalett, dusch och tvättmaskin. Utöver detta finns det två ordentliga förrådsbyggnader på fastigheten där man även inrett ett gästrum. På tomten finns en pergola och en jordkällare. Huvudbyggnaden håller standard för att bruka som permanentboende med fiber indraget och både pelletspanna och luftvärmepump. En kort promenad bort ligger sjön Älvlången, en sjö med ett rikt fågelliv. Sjön är upplåten för fritidsfiske och det finns bland annat abborre, gädda och vitfisk. I norra delen av sjön ligger en större badplats. Kontakta ansvarig mäklare Joel Andersson för mer information. 070-437 69 16 alt. [email protected]

Östra Hagen 311, Gusselby, Lindesbergs kommun
Östra Hagen 311, Gusselby, Lindesbergs kommun, bild 2
Östra Hagen 311, Gusselby, Lindesbergs kommun, bild 3

Östra Hagen 311

Villa
Gusselby, Lindesbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

3 895 000 kr

265 m²

6 rum

3 105 m² tomt

Varmt välkomna till Östra Hagen 311! Här finner ni ett unikt boende med en underbar sjöutsikt. Huset uppfördes år 2003 och byggdes sedan ut till sin nuvarande form år 2009 och har med det genomgående fräscha ytskikt och välvalda materialval. Bostaden rymmer hela 265 kvadratmeter fördelat på sex rum och kök. På entréplan finner ni två sovrum, tvättstuga, två stora helkaklade badrum, kök och ett rymligt vardagsrum med stora fönster ned mot vattnet. Övre plan består av ett sovrum/kontor, badrum och ett stort allrum. De väl tilltagna sociala ytorna erbjuder gott om plats för umgänge såväl inomhus som utomhus på det stora trädäcket som sträcker sig längs med huset. Där finner ni även pool, badtunna, växthus och ett inglasat uterum. Det finns servitut för egen badplats samt brygga vilket är något många bara kan drömma om. Det finns även ett uthus med plats för redskap och parkering för exemplevis fyrhjuling samt ett gästrum med mulltoa. Här bor man i lugnt naturnära område ca 10 minuters bilväg från Lindesberg och till Örebro tar man sig på ca 40 minuter. Busshållsplats finns i Gusselby. Detta är ett hus som måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare Joel Andersson för mer information 070-437 69 16 alt [email protected]

 • Premium

Visar alla 31