Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadsplattform

Sedan starten 1998 har Hemnet utvecklats till Sveriges populäraste bostadsplattform och en självklar mötesplats för fastighetsmäklare, bostadssäljare och köpare. Vi vill skapa förutsättningar för fler, bättre och effektivare affärer för bostadsmarknadens olika aktörer - med en rörligare och mer tillgänglig bostadsmarknad som ledstjärna.

Det gör vi genom att bygga de bästa sökverktygen för köpare att hitta sina drömbostäder, förenkla fastighetsmäklarnas vardag genom effektiv marknadsföring och ge bostadssäljarna innovativa möjligheter att nå fler spekulanter. Helt enkelt göra bostadsmarknaden enklare - oavsett om du ska sälja eller köpa bostad.

Varje månad får Hemnet över 54 miljoner besök. Det gör oss till den bostadsplattform i landet med i särklass mest trafik. Genom att annonsera din bostad på Hemnet når du fler köpare än någon annanstans, och du som letar efter ditt nya drömhem har stor chans att hitta det genom Hemnet - hos oss publiceras över 200 000 bostadsannonser varje år.

Hemnet byggs tillsammans med fastighetsmäklarbranschen

Ett tätt samarbete med mäklarbranschen är en viktig komponent i Hemnets framgång. Det faktum att det enbart är mäklade bostäder som annonseras på Hemnet är en väsentlig anledning till att innehållet hos oss håller mycket hög kvalitet. Därför går vägen till Hemnet för dig som vill annonsera din bostad via en fastighetsmäklare.

Det är mäklaren som är expert på vad din bostadsförsäljning behöver för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en bra affär. Som bostadssäljare har du också möjligheter att själv kunna påverka din annonsering på Hemnet - läs mer om det under Annonsera bostad på Hemnet.

Relevant reklam på Hemnet

Hemnet är inte bara en bostadsplattform. Vår höga trafik och köpstarka målgrupp gör oss till en av landets största sajter och därmed till en effektiv reklamplattform. Hemnet erbjuder en helt unik annonsmiljö för innehållsnära kunder att synas i - hör av dig till vårt säljteam om du vill veta mer om vad det innebär att annonsera på Hemnet (fast inte om du är ett spelbolag - spelreklam säger vi nej till. Helt enkelt för att användarupplevelsen på Hemnet ska vara så bra och innehållsnära som möjligt.)

Vilka vi är

På Hemnet jobbar idag runt 120 medarbetare. De flesta är utvecklare som varje dag arbetar med att göra användarupplevelsen på Hemnet ännu bättre liksom att skapa nya tjänster och funktioner som hjälper såväl fastighetsmäklare som bostadsköpare och säljare till effektivare bostadsaffärer.

Vi strävar efter en inkluderande företagskultur där människor ges utrymme att växa, utvecklas och utmanas. Vi följer hela tiden upp hur våra medarbetare mår och trivs och är stolta över att vara ett företag med mycket hög medarbetarnöjdhet.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team för att vara med och bygga och utveckla en av Sveriges mest populära digitala tjänster? Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker kontinuerligt nya kollegor - besök gärna vår karriärsida för att läsa mer, kanske är det dig vi letar efter just nu?

Hemnet Football

Vårt sociala engagemang

Vi brinner för bostäder och tycker bostadsmarknaden är bland det mest spännande som finns. Vi önskar att alla som vill och behöver hade möjlighet att få en egen bostad. Tyvärr finns det många i vårt samhälle som saknar förutsättningar för det.

En del står till och med helt utan tak över huvudet. Vi tycker att en bostad är en mänsklig rättighet och därför stöttar vi Stockholms Stadsmission och deras verksamhet Bobyrån. Vi vill uppmuntra alla som vill verka för ett mänskligare samhälle att stötta det viktiga arbete som Stadsmissionen gör runt om i landet.

Partnerföretag Stockholms Stadsmission 2023

Få full koll på bostadsmarknaden genom vårt nyhetsbrev

Om du liksom vi är besatt av bostadsmarknaden och vill hänga med i det senaste, då ska du inte missa vårt nyhetsbrev. Börja prenumerera nu!.

Inspireras av drömmiga boenden i våra sociala kanaler

Varje dag går vi igenom den skatt av bostadsannonser som finns på Hemnet och plockar ut de allra mest inspirerande, udda och speciella hemmen för att dela med oss av i våra sociala kanaler. Gör som tiotusentals andra - följ oss du också på Instagram eller Facebook.

Du kan läsa mer om Hemnet på vår företagshemsida hemnetgroup.se.