Om Hemnet

Byggt för världens mest hemkära folk

Varje vecka kommer 2,8 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör vi på Hemnet allt vi kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar.

8 av 10 hittar sin bostad hos oss

Med en annons på Hemnet når du fler köpare än någon annanstans. Varje vecka görs 21 miljoner sökningar på Hemnet. Ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli. Det säger Kundombudsmannen för Mäklarsamfundet och det bevisas också av forskning från Kungliga Tekniska Högskolan (pdf). Och det är tillsammans med din mäklare som du kan sälja din bostad på Hemnet.

Finn din nål i höstacken

De flesta bostäder som säljs i Sverige finns på Hemnet. Runt ca 204 000 per år faktiskt. Och för att du ska hitta just den som passar dig har vi utvecklat Sveriges bästa söksajt för bostäder (enligt InternetWorld 2017) med smarta verktyg såsom bolånekalkyler, restidsuträknare och ritade sökningar. De gör det enklare för dig att jämföra, ta rätt beslut och drömma dig hem.

Hitta drömboendet. Var som helst

Med Hemnets appar för iOS och Android kan du hitta din nästa bostad, eller bara drömma dig hem en stund. På tåget, i sängen eller precis var som helst. Och det är just det många gör - vi har nämligen ca 830 000 app-användare i veckan i våra appar för iOS och Android.