2 personer och ett barn sitter vid frukostbordet

Hemnet - Vägen hem

På Hemnet ser vi det som vårt viktigaste jobb att göra vägen till ett nytt hem så smidig, enkel och effektiv som möjligt för alla. Vi strävar efter att skapa en transparent och tillgänglig bostadsmarknad där bostadssäljare kan nå ut till alla potentiella köpare, och där köpare får tillgång till alla bostäder till salu. Kort sagt – vi tror på en öppen bostadsmarknad som gynnar alla.

Hemnet startade 1998 och är idag Sveriges i särklass största mötesplats för alla bostadsintresserade med tiotals miljoner besök varje månad. 9 av 10 sålda bostäder har annonserats på Hemnet av bostadssäljare som vill kunna nå ut till fler köpare än någon annanstans – vilket betyder att vi samlar typ hela Sveriges bostadsmarknad på ett och samma ställe. Letar du efter ditt drömhem? Då är chansen stor att du hittar det genom Hemnet - hos oss publiceras runt 200 000 bostadsannonser varje år.

Vill du läsa mer om Hemnet som företag eller få finansiell information om företaget? Besök hemnetgroup.se.

Hemnet byggs tillsammans med fastighetsmäklarbranschen

Ett tätt samarbete med mäklarbranschen är en viktig komponent i Hemnets framgång. Det faktum att det enbart är mäklade bostäder som annonseras på Hemnet är en väsentlig anledning till att innehållet hos oss håller mycket hög kvalitet. Därför går vägen till Hemnet för dig som vill annonsera din bostad via en fastighetsmäklare.

Det är mäklaren som är expert på vad din bostadsförsäljning behöver för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en bra affär. Som bostadssäljare har du också möjligheter att själv kunna påverka din annonsering på Hemnet. Vill du veta mer om hur Hemnet kan hjälpa dig på vägen i försäljningen av ditt hem? Läs mer om att annonsera bostad på Hemnet eller hitta och ta kontakt med en fastighetsmäklare genom vårt mäklarsök.

Relevant reklam på Hemnet

Hemnet är inte bara en bostadsplattform. Vår höga trafik och köpstarka målgrupp gör oss till en av landets största sajter och därmed till en effektiv reklamplattform. Hemnet erbjuder en helt unik annonsmiljö för innehållsnära kunder att synas i - hör av dig till vårt säljteam om du vill veta mer om vad det innebär att annonsera på Hemnet (fast inte om du är ett spelbolag - spelreklam säger vi nej till). Helt enkelt för att användarupplevelsen på Hemnet ska vara så bra och innehållsnära som möjligt.

Vi bygger Sveriges främsta bostadsplattform

På Hemnet jobbar idag runt 140 medarbetare. De flesta är utvecklare som varje dag arbetar med att göra användarupplevelsen på Hemnet ännu bättre liksom att skapa nya tjänster och funktioner som hjälper såväl fastighetsmäklare som bostadsköpare och säljare till effektivare bostadsaffärer.

Vi strävar efter en inkluderande företagskultur där människor ges utrymme att växa, utvecklas och utmanas. Vi följer hela tiden upp hur våra medarbetare mår och trivs och är stolta över att vara ett företag med mycket hög medarbetarnöjdhet.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team för att vara med och bygga och utveckla en av Sveriges mest populära digitala tjänster? Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker kontinuerligt nya kollegor - besök gärna vår karriärsida för att läsa mer.

Anställda på Hemnet sitter vid ett bord

Vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhet står i centrum för vad vi gör och är en inbyggd del av vår affärsmodell­ och vision. Utöver detta, fokuserar vi vårt hållbarhets­arbete på fyra fokusområden. Vår startpunkt är att vara en pålitlig och oberoende marknadsplats som möjliggör en rörlig, effektiv och transparent bostads­marknad.

  • Bli en av Sveriges bästa arbetsgivare
  • Bekämpa klimat­förändringar­
  • Efterleva starka etiska principer
  • Skapa positiv social förändring

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete och sociala engagemang.

Inspireras och få koll på bostadsmarknaden

Vi på Hemnet delar gärna med oss av vår kunskap och våra insikter. Om du liksom vi är besatt av bostadsmarknaden och vill hänga med i det senaste, då ska du inte missa vårt nyhetsbrev. Börja prenumerera nu!

Varje dag går vi igenom den skatt av bostadsannonser som finns på Hemnet och plockar ut de allra mest inspirerande, udda och speciella hemmen för att dela med oss av i våra sociala kanaler.

Gör som tiotusentals andra - följ oss du också på Instagram eller Facebook.