Klicktoppen vecka 27

Filtrera fram Hemnets populäraste bostäder. Sortera efter område och bostadstyp

Bostadstyp

För press:

30 223

Besök

Doktorsvägen 26, Frösakull, Halmstads kommun
Doktorsvägen 26, Frösakull, Halmstads kommun, bild 2
Doktorsvägen 26, Frösakull, Halmstads kommun, bild 3

Doktorsvägen 26

Villa
Frösakull, Halmstads kommun
78 000 000 kr
672 m²
8 rum
4 351 m² tomt

Sandslottet i Frösakull Villa Leuhusen ligger med havet och sanddynerna inom både syn- och hörhåll. Ett minst sagt respektingivande sommarhus sett till kubik och kvadrat. Ett modernt hem för en stor familj som vill leva ett avslappnat liv och gärna samlas i köket med både släkt och vänner runt ett stort matbord. Utsikten från husets balkonger innebär att du snabbt får ögonkontakt med bland annat Hovs hallar och yttersta udden på Bjärehalvön redan när vädret bara är skapligt. Tomten är en tydlig revirmarkering och upptar i princip ett eget kvarter; mycket väl insynsskyddad med mestadels städsegrön växtlighet. Promenaden ut bland sanddynerna börjar mindre än hundra meter bort. Frösakull, där sanden är som lenast. Villans bo- och biyta uppgår till nära 900 kvm och tomten mäter ca 5000 kvm. Husets sociala kompetens imponerar med väl tilltagna sällskapsytor på både entré- och suterräng-plan. Detta inkluderar även stor poolanläggning, biorum och hiss mellan de fyra planen. Husets sovrum räknas till fem-sex, lite beroende på hur huset disponeras. Separat på tomten finns också ett gästhus med orangeri, så att släkt och vänner kan rå sig själva både länge och väl. I det stora svängda garaget parkeras ledigt fyra bilar av moderna mått; säkert dubbelt upp om du gillar äldre engelska ekipage. Infart på tomten kan ske från både öster och väster, via säkerhetsklassade och övervakade grindsystem.

 • Premium
20 635

Besök

Ängsholm 5, Mörkö, Södertälje kommun
Ängsholm 5, Mörkö, Södertälje kommun, bild 2
Ängsholm 5, Mörkö, Södertälje kommun, bild 3

Ängsholm 5

Villa
Mörkö, Södertälje kommun
Historiska Hem
13 500 000 kr
230 m²
7 rum
3 858 m² tomt

Engsholms slott ligger i ett böljande och sjönära kulturlandskap på norra Mörkö. Egendomen har anor ner till 1300-talet och det nuvarande slottet och omkringliggande byggnader uppfördes 1915–1916. Trädgårdsmästarbostaden är ett ljust kalkputsat hus från samma tid, som var hemvist åt slottets trädgårdsmästare. Idag är huset en vacker privatbostad med en nästan 4000 kvm stor tomt och ett fantastiskt orangeri. Miljön för tankarna till sydligare breddgrader som Toscana eller Provence. Bostadshuset och orangeriet har de senaste åren genomgått en omfattande och mycket aktsam renovering där enbart traditionella material använts. Bostaden har stora sociala utrymmen med bland annat kök, matsal och vardagsrum på nedervåningen och upp till fyra sovrum på övervåningen samt två rum högst uppe på vinden. Orangeriet är en unik byggnad som kan användas på många olika sätt och som har en mysig pergola mot gården. Trädgårdsmästarbostadens historia har dokumenterats i SVT-programmet ”Det sitter i väggarna”. Fastigheten, som ligger i Mörkö socken, har utpekats som kulturhistoriskt värdefull i Södertäljes kulturmiljöinventering och ligger inom området för riksintresse för kulturvården. Hela fastigheten ger otaliga möjligheter för den kreative i en sinnligt vacker miljö, omgiven av naturens skönhet, med ängar, åkrar, hästhagar, djurliv och med sjöglimt. Här landar man i en magisk miljö, bara knappa timmen från Stockholm. Något liknande går ej att finna i Sverige. Välkommen till ett hem och en plats som ingen annan! Kontakta fastighetsmäklare Charlotte Pellas för visning, tel: 070 718 63 95

 • Premium
11 781

Besök

Kofsavägen 175-39, Kofsa, Karlshamns kommun
 • Sön 4 aug kl 10:00
Kofsavägen 175-39, Kofsa, Karlshamns kommun, bild 2
Kofsavägen 175-39, Kofsa, Karlshamns kommun, bild 3

Kofsavägen 175-39

Fritidshus
Kofsa, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
2 475 000 kr
53 m²
3 rum

Fritidshus med arrendetomt i vackra Kofsa beläget längs Blekinges vackra kust. Vackra omgivningar med lövskog och öppna landskap leder er från Stilleryd till natursköna Kofsa. Precis längs kusten är denna vackra stuga belägen, tillgång till brygga med segelbåtsdjup och egen badplats på tomten. Naturskön tomt med berghällar, uteplatser, tallar och ytterst lättskött tomt för att optimalt njuta av sin ledighet. Hitta din egna favoritplats på tomten och njuta av mellan båtturer, utflykter och aktiviteter. Stugan är i två plan med en social och sällskaplig bottenvåning. Ovanvåning med två avskilda sovrum och hall som leder ut till en härlig uteplats under tak och en öppen uteplats. Vardagsrum med synlig takbjälkar, målade plankgolv och bröstpanel. Kök/matplats samspelar med vardagsrummet i en öppen planlösning. Badrum med våtrumsmatta och panel utrustad med dusch, miljövänlig förbränningstoalett och tvättmaskin. På vardera plan har ytskikt varsamt förfinats med tapeter från Morris och Sandberg, målade plankgolv, bröstpanel och kontakter i Renova-serien. Ägaren har byggt om ovanvåningen för två avskilda sovrum, uppdaterat samtlig el, installerat luft/luftvärmepump och helrenoverat kök och bad. I Karlshamn och Blekinge är det tätt mellan aktiviteter och utflyktsmål. Blekinge stoltserar med Sveriges sydligaste skärgård, sportaktiviteter, restauranger, vattendrag med fiskemöjligheter och en rik natur fylld med bär och svamp. Njut av en biltur till lokala närliggande gårdar, se allsvensk fotboll eller bara stanna och njut. Välkomna på visning till ert sommarparadis!

 • Premium
11 051

Besök

Herrgårdsvägen 18, Virsbo, Surahammars kommun
Herrgårdsvägen 18, Virsbo, Surahammars kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 18, Virsbo, Surahammars kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 18

Gård/Skog
Virsbo, Surahammars kommun
Pris saknas
87,6 ha tomt

Wirsbo Herrgård är en sagolik pärla belägen i den pittoreska svenska landsbygden strax utanför Västerås. Med sin anrika historia, vackra omgivningar och exklusiva boendemöjligheter är detta en plats där tidlös elegans möter modern lyx. Upplev den lugna atmosfären och njut av förstklassig service, gourmetmat och en mängd aktiviteter för avkoppling eller äventyr. Wirsbo Herrgård, med sina rötter som sträcker sig tillbaka till 1500-talet, bär på en rik historia som har formats av adelsmän, kungliga besök och fascinerande historiska händelser. Genom århundradena har denna förtrollande herrgård varit en plats för kungliga banketter, aristokratiska sammankomster och kulturella evenemang. Medan du vandrar genom dess korridorer och trädgårdar kan du känna historiens vingslag och njuta av den unika atmosfären som endast en plats med en sådant rikt arv kan erbjuda. Varje steg du tar är en resa tillbaka i tiden på Wirsbo Herrgård. I dag fortsätter Wirsbo Herrgård att vara en magnet för dem som söker en unik och minnesvärd upplevelse. Med sin kombination av historisk charm och modern bekvämlighet erbjuder herrgården en rad exklusiva tjänster och faciliteter för att tillgodose alla gästers behov. Från lyxiga boendemöjligheter och förstklassig restaurang till spa-behandlingar och ridning på den fantastiska hästanläggningen, finns det något för alla att njuta av. Oavsett om det är för en romantisk helg, ett bröllop, en familjesemester eller en företagskonferens, lovar Wirsbo Herrgård en oförglömlig upplevelse där varje ögonblick är fyllt med både historia och framtid. Wirsbo ligger vackert beläget vid Virsbosjön, därifrån kan man slussa till Västerås. Med den ståtliga herrgårdsparken som omringar fastigheterna skapas ett högtidligt lugn. Gården uppgår till ca 88ha fördelat på 3ha tomtmark, 6ha parkmark, 13ha inhägnad betesmark samt 66ha skogsmark. Idag bedrivs gården som en högklassigt hotell- och konferensverksamhet men också som ridcenter där man håller ridskola, kurser och ridweekends för både barn och vuxna. Här finns oändliga möjligheter att förädla och förvalta en av Sveriges mest natursköna anläggningar. Mer information om byggnaderna och fastighetens historia kan du läsa om i de separata filerna.

 • Premium
10 007

Besök

Kållekärr 98, Kållekärr, Tjörns kommun
 • Sön 21 jul kl 13:20

Kållekärr 98

Gård/Skog
Kållekärr, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 995 000 kr
80 m²
3 rum
5,9 ha tomt

Idyllisk gård inbäddad bland frodiga ängar och enastående natur. En slingrande grusväg tar dig genom den charmiga landsbygden vid Kållekärr och välkomnar dig hem till den vackra gården som varit i samma familjs ägo sedan 1800-talet. Platsen ger känslan av en tidsresa tillbaka till en lugnare och enklare tid. Boningshuset har genomgått flera kärleksfulla och varsamma renoveringar de senaste åren, vilket resulterat i en perfekt balans av historisk charm och modern bekvämlighet. Taket och fasaden har uppgraderats med underhållsfri plåt, och invändigt väntar ett fräscht kök och badrum som gör vardagen både praktisk och bekväm. När du kliver ut på tomten möts du av en uppsjö av mysiga uteplatser, omgivna av prunkande växtlighet så som bärbuskar och dignande fruktträd. Här kan du njuta av lugna sommarkvällar med en bok i handen, eller samla familj och vänner för härliga måltider och kubbturneringar under bar himmel. Förutom det charmiga boningshuset finns en rymlig lada, ombyggd till att erbjuda två hemtrevliga sovrum, idealiska för gäster eller en perfekt tillflyktsort för tystnad och vila. Ladan är utrustad med en separett och erbjuder gott om förvaringsutrymmen. Nuvarande ägare har även förberett för el och vatten, vilket gör det enkelt för nästa ägare att utveckla projektet. På tomten finner du även en mysig friggebod, maskinhall och ett gammalt traktorhus att nyttja efter eget behov. Fastighetens mark är uppdelad i två skiften med cirka 2 hektar direkt angränsande till byggnaderna. Denna mark har tidigare använts som hagar för hästar, men möjligheterna är oändliga för dig som vill skapa något eget – vare sig det är för djurhållning, odling eller bara som din helt privata fristad. Det andra skiftet är placerat strax ovanför Kållekärrs samhälle om cirka 4 hektar mark. Varmt välkomna till Kållekärr 98 och ett unikt tillfälle att förvärva en underbar plats med själ och hjärta!

 • Plus
 • Uteplats
9 410

Besök

Bergslagsvägen 67, null, Avesta kommun

Bergslagsvägen 67

Övrigt
Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
2 195 000 kr
8 498 m² tomt

Välkommen till Klosterskolan – en anrik pärla som kombinerar historisk skönhet med moderna möjligheter. Byggd 1880 i nygotisk stil, står denna magnifika byggnad stolt med sina tinnar och torn, helt konstruerad i den karaktäristiska slaggstenen. När du kliver in genom portarna, omfamnas du av en atmosfär som andas historia och tidlös charm. I klocktornet tickar ett Stjärnsundsur, ett unikt urverk med nästan 200 år på nacken, som påminner om de generationer som gått genom dess salar. På övervåningen finner du en lägenhet med tre rum och kök, perfekt för den som vill bo i en miljö fylld av karaktär och historia. Entréplanet, där skolsalarna en gång i tiden fylldes med liv och lärande, rymmer idag tre lokaler. Två av dessa är uthyrda, medan den tredje står redo att anpassas efter just dina behov. Här finns även ett stort, fullt utrustat kök som används vid behov av lokalhyresgästerna – en perfekt lösning för möten, evenemang eller kreativ verksamhet. Bara din fantasi sätter gränser för vad du kan göra med denna fantastiska byggnad. Möjligheterna är oändliga – från kontorsutrymmen och ateljéer till butiker eller kulturcenter. Den enda begränsningen är att fasaden och byggnadens yttre utseende inte får ändras, då Klosterskolan är kulturminnesförklarad. Detta säkerställer att dess historiska skönhet och arkitektoniska värde bevaras för framtida generationer. Klosterskolan är mer än bara en byggnad; det är en plats där historia möter nutid, och där varje hörn berättar en historia. Vare sig du vill bo, arbeta eller skapa i en miljö fylld av kulturarv och karaktär, kommer Klosterskolan att erbjuda dig en unik och inspirerande upplevelse. Kom och upptäck Klosterskolan – där ditt nästa kapitel kan börja i en byggnad som lever och andas historia.

9 151

Besök

Strandstigen 12, Aspö, Karlskrona kommun
Strandstigen 12, Aspö, Karlskrona kommun, bild 2
Strandstigen 12, Aspö, Karlskrona kommun, bild 3

Strandstigen 12

Fritidshus
Aspö, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
6 200 000 kr
100 m²
3 rum
1 083 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fritidsboende på Aspö, uppfört 2019 av Sommarnöjen. Här bor du på bekvämt morgonrocksavstånd med endast 75 meter till strandkanten, omgiven av vackra ekar och ängsmark. Huset är byggt med fokus på natur och hållbarhet, där gränsen mellan ute och inne flyter samman på ett harmoniskt sätt. Med vackra proportioner och tidlösa detaljer är detta hem idealiskt för dig som söker avkoppling och naturupplevelser, men också för social samvaro. Tillbringa vackra sommarkvällar på altanen och njut av den fina utsikten över havet, fira midsommar i en fantastisk skärgårdsmiljö och skapa minnen tillsammans med familj och vänner. Husen erbjuder totalt 8 bäddar i form av ett större sovrum samt två separata sovalkover i huvudbyggnaden och två bäddar i gästhuset, vilket ger gott om plats för övernattande gäster. Det finns även utrymme för fler bäddar vid behov. Den totala boytan för husen uppgår till 100 kvm (77 kvm +23 kvm). Runt om huset finns flera uteplatser i olika väderstreck, där du kan njuta av utsikten mot havet och den vackra naturen som omger huset. Nere vid vattnet finns en flytbrygga som delas med de fyra grannfastigheterna, med badstege och möjlighet att angöra med båt. Aspö är ett fantastiskt ställe att vistas på sommartid. Här erbjuds en perfekt miljö för en avkopplande och naturnära livsstil. Redan under färjeresan kopplar man ner, och när man slutligen landar på ön infinner sig lugnet och semesterkänslan omedelbart. Ön har många småvägar kantade av vackra stenmurar och väldoftande syrenbuskar. Här kan du kan njuta av cykelturer längs dessa charmiga vägar och upptäcka mysiga platser runt om på ön – från fina badklippor till charmiga gallerier, ateljéer och caféer. För familjer finns förskola, skola och fritidsaktiviteter för barnen. Ön har också en tennisklubb med tennisskola under sommaren, och intill ligger två padelbanor.

 • Premium
7 786

Besök

Elsabo Herrgård, Solhöjden 103A, null, Högsby kommun

Elsabo Herrgård, Solhöjden 103A

Gård/Skog
Högsby kommun
Croisette Växjö
30 000 000 kr
830 m²
15,9 ha tomt

Landsvägen slingrar sig genom granskogen fram till ståtliga Elsabo herrgård vid Älgsjön. Den är vårdad och ståndsmässig, lätt att älska och värd att bevara och utveckla. Den slottsliknande miljön andas historia, och det natursköna området måste upplevas på plats. Det är inte bara parken som tillhör fastigheten utan även betesmark längs med Älgsjön, och eget vatten med fiskerätt. Välkommen in Uppfarten med den parkliknande trädgården för tankarna till tiden då hästkrafterna gick på fyra ben. Besökarna fick antagligen audiens vid stora entrén, och fick gå uppför stentrappan och in genom den pampiga dörren. Husen Huvudbyggnaden, norra och södra flygeln samt annexet, omfattar 60 rum för övernattande gäster. Huvudbyggnaden rymmer en paradvåning med sällskapsrum som har väggpaneler och dekorativa stuckaturer i tak och över dörrar. Vid en infart till herrgården ligger en fristående villa där det går att bo nära men ändå enskilt. Ett axplock från Elsabos historia - Elsabo är i sig ett stycke kulturhistoria, och förvärvades 1904 av Pehr Gustaf Tamm. Han utvecklade det till ett Corps de Logi i herrgårdsstil mellan 1909 och 1910, och gav det i morgongåva till sin hustru. - 1929 avstyckades Elsabo och fick namnet Solhöjden. - Norra flygeln blev färdig 1937, och södra flygeln blev klar 1947. Annexet tillkom 1947. Under flera decennier var Elsabo ett vilohem. - På senare tid har Elsabo använts som konferensanläggning, och det senaste decenniet genomgått omfattande renovering. Varmt välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare Kadri Hulaj

 • Plus
7 689

Besök

Tvistvägen 22, Hasslö, Karlskrona kommun
 • Imorgon kl 15:45
Tvistvägen 22, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 2
Tvistvägen 22, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 3

Tvistvägen 22

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
6 200 000 kr
170 m²
4 rum
1 297 m² tomt

Välkommen till Tvistvägen 22, en skärgårdspärla i den Blekingska skärgården. Efter snirkliga vägar genom pittoreska Hasslö välkomnas vi av detta unika hem. Vid första anblicken blir du nog övertygad om att huset är gammalt, men du får titta både en och två gånger för att upptäcka att det byggdes 2017. Denna fantastiska fastighet ligger bara en kort promenad från klipporna och erbjuder uppfriskande dopp i havet året om. Till dessa klippor vallfärdar folk från när och fjärran för att ta del av de magiska solnedgångar ön är känd för att bjuda på. Ägarna har lagt ner hela sin själ och sitt hjärta på att skapa denna skärgårdsdröm. Huset är fyllt med byggvårdsdetaljer, inklusive gamla vackra dörrar, där någon av dem kommer från Rådhuset i Karlshamn, och spröjsade fönster med munblåst glas, för att nämna några, vilket ger intrycket av att huset har stått där i evigheter. På tomten finns även ett vackert orangeri för trevliga stunder i grönskan och ett gästhus/ateljé med badrum och sovloft. Om husets design är fantastisk, så är trädgården lika imponerande. Här hittar du vackra träd och buskar, med päron-, äppel- och plommonträd som ger en härlig skörd. Dessutom finns det gott om bär såsom krusbär, blåbär, hallon och smultron att njuta av. Denna fastighet erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och traditionell skärgårdsstil. Välkommen till din dröm i Blekinge skärgård! För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johan Styrsvik på tel. 0730-77 27 00 eller på mail: [email protected]. Alternativt assisterande mäklare Martin Florén på tel. 0721-77 27 00 eller på mail: [email protected]. Välkomna att boka in er på visning via hemsidan eller till mäklarna!

 • Premium
7 482

Besök

Upplandsgatan 58, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 16:00
Upplandsgatan 58, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Upplandsgatan 58, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Upplandsgatan 58, 5tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
17 500 000 kr
144 m²
5 rum
6 814 kr/mån
121 528 kr/m²

Attraktiv paradvåning i toppskick, belägen högst upp i en vacker sekelskiftesfastighet från 1907. Bostaden har smakfullt renoverats med exklusiva materialval i en perfekt kombination av modern komfort och varsamt bevarade tidstypiska detaljer. Bostaden erbjuder generös takhöjd, stora fönster med djupa nischer samt vackra pardörrar i fil. Planlösning disponeras med en välkomnade rymlig entré, gott om förvaring, toppmodernt kök med stor köksö och kakelugn, perfekt för matlagning och sociala tillställningar. Öppet mot kök genom charmiga dubbeldörrar ligger det rymliga matrummet. Lägenheten erbjuder även vardagsrum, ett stort sovrum, två mindre sovrum, ett stort badrum och en gästtoalett med exklusiva materialval. Charmig balkong i lugnt läge med utsikt över takåsar och innergård. Föreningen innehar marken med äganderätt och har en god ekonomi med låg belåning och fastigheten är mycket gott skick. Med attraktivt läge intill Odenplan som erbjuder brett serviceutbud och populära restauranger. Ett drömboende i hjärtat av Stockholm! Odenplan är ett av Stockholms mest attraktiva områden, känd för sin livliga atmosfär och närhet till allt man kan önska sig. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och kulturutbud. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, bussar och pendeltåg som gör det enkelt att ta sig runt i staden. Närheten till gröna parker som Vasaparken och Observatorielunden erbjuder härliga möjligheter till rekreation och avkoppling. Odenplan är en plats där stadens puls möter grönskande oaser, vilket skapar en perfekt balans för ett aktivt och njutbart stadsliv.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
7 095

Besök

Holm Kroken 7, Velanda, Trollhättans kommun
 • Imorgon kl 12:00
Holm Kroken 7, Velanda, Trollhättans kommun, bild 2
Holm Kroken 7, Velanda, Trollhättans kommun, bild 3

Holm Kroken 7

Villa
Velanda, Trollhättans kommun
Fastighetsbyrån Trollhättan
4 795 000 kr
158 m²
5 rum
1 485 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i Velanda, Trollhättan. Här får du möjligheten att bo i ett modernt Myresjöhus från 2018 med unika egenskaper som gör det till ett perfekt drömhem för den som söker lugn och ro i en lantlig miljö. Bostaden erbjuder generösa ytor med 158 kvadratmeter boyta fördelat på 5 rum, varav 3 sovrum med möjlighet till fler om så önskas. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en trivsam atmosfär och bjuder in till gemensamma stunder. Här finns också två badrum för extra bekvämlighet och en praktisk tvättstuga. Det stora garaget på hela 80 kvm ger gott om plats för bilen och eventuell förvaring, medan den grönskande trädgården med insynsskydd och det soliga läget hela dagen gör det till en optimal plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Dessutom finns ett växthus där du kan odla dina egna grönsaker året om. Veranda på framsidan av huset och en stol altan som erbjuder en del under tak. Närområdet bjuder på vacker natur med åkrar och möjligheter till härliga promenader. Du har även bekvämligheter som mataffärer och skolor inom rimligt avstånd. Här kan du verkligen njuta av det lantliga livet samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. 10 minuter till Trollhättans centrum samt endast 40 minuter till Göteborg. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
7 085

Besök

Misterhult Klarebäck 1, Misterhult, Oskarshamns kommun
 • Budgivning pågår

Misterhult Klarebäck 1

Fritidshus
Misterhult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
375 000 kr
108 m²
3 rum
4 145 m² tomt

Som taget ur sagornas värld - Torp i vackra Småland. Varmt välkommen till denna vackra Småländska sommardröm beläget i en miljö som tagen ur Astrid Lingrens sagor. En gedigen och uppvuxen trädgård. Den mysiga röda stugan med sin charmiga veranda ligger inbäddad i grönska. Bostaden om tre rum och kök är gedigen och rustikt med flera originaldetaljer bevarade såsom vackra spegeldörrar, målade träplankgolv och ljuvliga fönster. Ibland är det enkelheten som skapar balans och livskvalité i tillvaron! Bostadens nedre plan rymmer vackert uterum, inre hall med plats för avhängning, det charmiga och lantliga köket som är integrerat med matrummet med såväl vedspis som braskamin. I köket hittar man även ingång till ett praktiskt och mysigt skafferi. Stort vardagsrum som även det utrustat med en värmande braskamin. Ovanvåning med sina två sovrum varav båda med braskamin. På det övre planet finns även ingång till ett vindsutrymme som kan inredas. Trädgården: Magiskt vacker och uppvuxen trädgårdstomt om 4145 m2 med flera sorters träd och växter. Perfekt för dig med gröna fingrar. På tomten finns även uthus med vedbod, jordkällare och utedass med mulltoa. Här saknas el men man har enklare solceller som ger belysning och som även kan driva en TV om man så önskar, till köksutrustningen används gasol. Den här röda stugan med vita knutar är en sällsynt pärla, perfekt för den som söker en fridfull livsstil. Detta är för dig som älskar naturen och paradiset med oändliga smultronställen att utforska. Varmt välkomna till Misterhult Klarebäck 1!

 • Plus
6 975

Besök

Södra Näsvägen 81, Södra Näs, Varbergs kommun
 • Imorgon kl 11:00
Södra Näsvägen 81, Södra Näs, Varbergs kommun, bild 2
Södra Näsvägen 81, Södra Näs, Varbergs kommun, bild 3

Södra Näsvägen 81

Villa
Södra Näs, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
12 650 000 kr
215 m²
5 rum
817 m² tomt

Tänk dig att varje dag få vakna upp och njuta av en slående panoramautsikt över Kattegatt och Varbergs kustremsa. Drömmen kan bli verklighet nu när denna unika fastighet är till salu! Detta rymliga boende om totalt 330 kvm i toppskick har mycket att erbjuda. Generösa umgängesytor breder ut sig på entréplan med öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och vinterträdgård där den öppna spisen har en självklar central plats. Stora fönsterpartier ger rummen ett vackert ljusinsläpp och de öppningsbara partierna mot uteplatsen suddar ut gränserna mellan inne och ute. Här kan ni samla familj och vänner för årets alla festligheter. Även på andra plan erbjuds en generös sällskapsyta, stor terrass och slående utsikt från alla rum. Härifrån kan ni skåda vackra solnedgångar och en färgsprakande himmel som fyller rummen i en harmonisk färgpalett. Master bedroom är i särklass något alldeles extra. Inte nog med dess storlek finns också en praktisk klädkammare och badrum en suite med dubbeljacuzzi. För den mat- och vinintresserade finns en praktisk vin- och matkällare på källarplan med vägghängda hyllor med plats för mängder av vinflaskor. Källaren i övrigt ger gott om plats för familjens alla hobbys med förvaringsutrymmen, sällskapsytor, sovrum, badrum med bastu m.m. Utemiljön är helt fantastisk! Den stenlagda uteplatsen som breder ut sig i söderläge är sommarens givna samlingspunkt. Här kan du ta ett svalkande dopp i den stora poolen, spendera många timmar i solstolen eller varför inte odla lite ätbart till sommarens alla grillkvällar i det lilla växthuset som ligger bredvid. Föredrar du sand mellan tårna når du stranden och havet bara en kort promenad bort. Fina cykelvägar finns i området som tar dig både söder- och norrut. En kort cykeltur bort når du Apelvikens strand med tillhörande restauranger, barer och ett stort utbud av olika aktiviteter för hela familjen. Följer du Varbergs vackra strandpromenad når du Varbergs centrum. Detta är en unik bostad som du inte vill missa. Anmäl ditt intresse redan nu för att veta mer.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
6 955

Besök

Lisbovägen 44-3, Asarum, Karlshamns kommun

Lisbovägen 44-3

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 750 000 kr
140 m²
6 rum
2 492 m² tomt

Har du drömt om att bo lantligt, insynsskyddat, med härliga ytor och ett fantastiskt hus som renoverats och lyckats att behålla charmen, då kan drömmen nu bli sann1 Välkommen till Lisbovägen 44-3, en lantlig pärla som kombinerar charm och modernitet på ett sätt som gör det till en riktig drömvilla. Denna underbara fastighet, inbäddad i en naturskön miljö, bjuder på en fantastisk tomt med gott om utrymme för både avkoppling, aktiviteter, eller varför inte egen odling? Huset, som stoltserar med vacker snickarglädje, renoverades ca 2010 och har generösa ytor som flödar av ljus och karaktär. När du stiger in genom dörren möts du av ett hem där varje detalj är omsorgsfullt bevarad och förbättrad. De många kaminerna och kakelugnarna sprider en mysig värme, och de rymliga rummen inbjuder till både umgänge och vila. Bostaden erbjuder hela fyra sovrum, varav ett på entréplan samt resterande tre på övervåningen. Entréplan erbjuder även en rymlig hall, badrum, kök och vardagsrum. Här finner du även en fantastisk inglasad altan, Övervåning med tre sovrum, allrum samt ett stort badrum. Trädgården, en oas av grönska och ro, är smart placerad för att ge dig avskildhet, utan insyn från grannar eller förbipasserande. För dig som behöver extra utrymme erbjuder fastigheten dessutom ett praktiskt uthus och ett rymligt dubbelgarage. Och som om inte det vore nog, ligger denna idyll bara en kort bit utanför stan, vilket ger dig den perfekta balansen mellan landsbygdens lugn och stadens bekvämligheter. Här finns även cykelbana som sträcker sig såväl till Mörrum, Asarum som Karlshamn. Besiktning och energideklaration beställt via OBM (kommer finnas tillgänglig vid visning). Säljaren kommer koppla på Länsförsäkringar säljaransvarsförsäkring. Vill du att Lisbovägen 44-3 blir ditt nya hem, varmt välkommen att boka in dig på visning!

6 709

Besök

Neptunusvägen 3, Kristianstad - Vä, Kristianstads kommun
 • Budgivning pågår
Neptunusvägen 3, Kristianstad - Vä, Kristianstads kommun, bild 2
Neptunusvägen 3, Kristianstad - Vä, Kristianstads kommun, bild 3

Neptunusvägen 3

Villa
Kristianstad - Vä, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
4 595 000 kr
177 m²
5 rum
883 m² tomt

Kom in! Vi menar det verkligen - KOM IN! Denna villa måste upplevas inifrån och ut. Med sina 177 kvm överraskar villan enormt. Redan innanför dörren vittnar planlösningen om en minutiöst planerad interiör. Vi möts av väldisponerade kvadratmeter, avundsvärd rymd, mycket ljusinsläpp och bekväma attribut. Planlösningen erbjuder fantastiska förutsättningar för barnfamiljen eller för det par som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Entré och tvättstuga samsas med god förvaring som tar dig vidare ut i garage och teknikrum. Två mindre sovrum och ett allrum ligger till höger. Här finns även entréplanets rymliga helkaklade badrum med badkar och snygga spottar i taket. Master bedroom ligger separat på övre plan tillsammans med ett badrum en suite - lyxigt! I mitten av huset stoltserar vardagsrumsdelen under nockens enorma takhöjd. Wow-känsla! Öppen planlösning till köket och ljuset flödar in från alla stora fina fönster. Det stilmedvetna köket från Vedum fick nya vitvaror 2019. Köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning som kan önskas i form av induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Den sociala köksön inbjuder till både läxläsning eller fredagsdrinken. Nästa WOW-faktor i detta hus är utemiljön! 2019 byggdes en helt ny terass med ett trädäck på hela 275kvm, en underbar pool, ett praktiskt utekök och lyxigt konstgräs. Det andas semester utomlands - men kan bli ditt i Vä! På resten av tomten finns det fortfarande gott om plats för både lek och odling. Bilen står i garaget eller på uppfarten som har plats för inte mindre än tre stycken. och beträffande garaget så har man valt att lägga golvvärme här samt golvbrunnar. Så för den som är i behov av ett tonårsrum så finns det möjligheter. Sammanfattningsvis erbjuds här en villa som har allt! Bara att sätta nyckeln i dörren och flytta in och ta in semesterkänslan... Med sin fantastiska energiklass berättigar denna bostad till bättre bolån med lägre ränta genom "grönt bolån". Kolla med din bank! Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring. Ps. Fiber Finns och elbilsladdning. Anmäl ert intresse redan idag genom att boka dig på visning! Ps 2. Följ oss gärna på instagram smhkristianstad. Där tipsar vi om pågående och kommande förmedlingar! Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

 • Premium
 • Energieffektiv
6 678

Besök

Sönnerborg 106, Sönnerborg, Mörbylånga kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 10:00
Sönnerborg 106, Sönnerborg, Mörbylånga kommun, bild 2
Sönnerborg 106, Sönnerborg, Mörbylånga kommun, bild 3

Sönnerborg 106

Fritidshus
Sönnerborg, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 095 000 kr
91 m²
5 rum
1 180 m² tomt

Ett genuint boende nära naturen med ursprung från 1700-talet med pool och gäststuga. Boendet ligger med närhet till Färjestaden, brofästet och Kalmar. Huset med låga takhöjder erbjuder ett boende med två moderna våtutrymmen, kök med matplats, tre sovrum, vardagsrum och matsal. Ute på den insynsskyddade tomten finns flera soldränkta uteplatser, varav en med pool. Gäststuga om ca 25 kvm med allrum och separat sovrum. Äldre garage med förråd om ca 35 kvm. Huset har byggts ut i omgångar från 1969 och framåt, ursprunget är två hus som sammanbyggdes 1984 och skapade husets luftiga vardagsrum med öppenhet upp i nock. Huset har tre fungerande eldstäder och luft/luftvärmepump för god driftsekonomi! Lugnt och lantligt område med närhet till hav, bad och naturen med unik ädellövskog. Bakom huset finns en rik flora med blåsippa och b la Orkidéer och ett rikt fågelliv. Bra pendlingsavstånd till både Borgholm och Kalmar samt både Ekerums och Saxnäs populära golfbanor på bekvämt avstånd. Cykelavstånd till Färjestaden. Tillgången till väg 136 ses som en fördel då det ger god kommunikation till närliggande orter. Fastigheten säljs möblerad och kan vara tillgänglig för ny ägare inom kort! Kommunalt V/A, bevattningsbrunn, fiber och el-bilsladdare. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

 • Premium
6 665

Besök

Helgevägen, Djursholm, Danderyds kommun
Helgevägen, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Helgevägen, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Helgevägen

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
Pris saknas
316 m²
8 rum
2 086 m² tomt

Fullständigt unik fastighet utöver det vanliga i populära Djursholm! Ett exklusivt och arkitektritat hus i dess lyxigaste form. Ett hem med allt du kan tänka dig där samtliga snickerier är specialritande och måttanpassade för just detta hus. Med stora öppningsbara panoramafönster skapas en härlig indoor – outdoor känsla med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Påkostade materialval i samtliga rum, trevliga sociala ytor, specialritat kök från DecoForm, vardagsrum som erbjuder en takhöjd på ca sju meter, flertalet badrum, gym och pool om 13x4 meter med elektriskt poolskydd och mycket mer. Bostaden ligger i ett mycket trevligt område med bra kommunikationer, härliga naturområden och närhet till skola. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska villa! HALL Välkomnande hall med platsbyggda garderober i vacker valnöt från DecoForm med justerbar belysning. I ett av dessa skåp finns tvättmaskin och torktumlare placerad. KÖK Stilrent och specialritat kök med en köksö på över 5 meter i exklusiv Arabescato marmor med inbyggd isförvaring. Stora öppningsbara panoramaförnster från golv till tak ger ett underbart ljusinsläpp och utgång till den härliga trädgården, uteplatsen och poolen. Köket är utrustat med vitvaror från Gaggenau - utrustat med dubbla kylar, frys, spishäll (Bora), ugn och ångugn, vinkyl, diskmaskin och diskho med blandare från Vola. Mycket skåp och lådor inrymmer gott om förvaring. UTEPLATS Stor platsgjuten uteplats i bästa söderläge med möjlighet att inreda i sektioner med loungegrupp, matplats och solbäddar. Pool med uppvärmning, belysning och elektriskt poolskydd. Utomhusdusch invid poolen. Angränsande stor och plan gräsmatta. Vintergrön tujahäck samt elektrisk grind till uppfarten. VARDAGSRUM Underbart och luftigt vardagsrum med ca 7 meter i takhöjd med öppen spis. Vackra panoramafönster mot trädgården, poolen och utgång till uteplats. Här finns stora sociala ytor med plats för stor soffgrupp och ett stort matbord för flertalet gäster för trevliga middagar tillsammans med vänner och familj. GÄST-RUM Ett perfekt gästrum med plats för dubbelsäng och eget badrum utrustat med dusch med blandare från Vola i mattsvart med väggmonterad huvuddusch, handfat med underliggande kommod och spegel med inbyggd belysning, vägghängd wc och härlig golvvärme. Vitt Terrazzo klinker på väggar och golv samt marmor på väggarna invid dusch. BADRUM Modernt och stilrent badrum utrustat med vägghängd wc, dubbla handfat i marmor med underliggande kommoder i valnöt, stor måttanpassad spegel med inbyggd belysning och dusch med blandare från Vola med väggmonterad huvuddusch. Grått Terrazzo klinker på väggar och golv samt marmor på väggar invid dusch. Spotlights i tak och golvvärme. KONTOR Kontor med stort fönster från golv till tak. Gott om förvaring i platsbyggda garderober med skjutdörrar. ÖVRIGT ENTRÉPLAN Microcement på samtliga golv på entréplan. --- ÖVRE PLAN--- TV-RUM Specialtillverkad spiraltrappa klädd med ribbor i valnöt och läderlindat handtag leder dig upp till bostadens övre plan där du möts av ett tv-rum. Här finns gott om plats för stor soffgrupp eller annan önskad inredning. Gott om förvaring i platsbyggda garderober. MASTER BEDROOM Harmoniskt master bedroom med stora fönsterpartier med utsikt över trädgården. Väggarna målade i en mörk ton och heltäckningsmatta på golv. Flertalet platsbyggda garderober längs med vägg ger gott om förvaring och anslutning till detta rum

 • Premium
6 507

Besök

Stigsbo 245, null, Hedemora kommun
 • Idag kl 13:00
Stigsbo 245, null, Hedemora kommun, bild 2
Stigsbo 245, null, Hedemora kommun, bild 3

Stigsbo 245

Fritidshus
Hedemora kommun
Notar
1 795 000 kr
2 770 m² tomt

Inga förhandsvisningar, anmäl er till utsatt tid. Kan ni inte komma på utsatta tiden så kan visning ordnas efter utsatt tid. Äntligen saluförs något utöver det vanliga, med ett makalöst läge och fantastiskt hemtrevlig känsla så är detta en chans ni inte vill missa. Uttrycket "Upplevs bäst på plats" är inte nog för denna plats. Bilderna gör inte rättvisa för denna pärla, denna plats måste ni besöka. Här är det "WOW-faktor". När ni närmar er Stjärnsund åker ni längs med vackra och välskötta vägar, oavsett vilken väg ni tar så är det här ordentligt välskötta vägar med fina vyer. När ni tar avfarten mot Stigsbo möts ni av en inbjudande och grusad väg, rejäla tomter och stort avstånd mellan fastigheterna utan insyns från varandra. När ni närmar er stugan kommer en härlig känsla inpå kroppen, sjön börjar skymtas och efter sista nedfarten till huset öppnar skogsgläntan upp sig och den fantastiska platsen Stigsbo 245 välkomnar er. Här har ni naturen inpå husknuten med läckra promenadstråk och svampskog åt ena hållet. Åt andra hållet har ni den vackra sjön med fantastisk utsikt med ostört läge för ögat. Tomten har något så unikt som krypavstånd till vattnet, en rejäl brygga med plats att direkt från bryggan kunna hoppa i det fina vattnet. Fin gräsmatta, odlingar, rabarber, två förrådsbyggnader, gäststuga och huvud hus. Invid huvudhuset har ni en altan med tak, i huset har ni flertalet bäddar i två sovrum och även loft. Vardagsrum med värmande kamin. Köket är arbetsvänligt med flera läckra detaljer som vedspis och läckra köksluckor. Toalett med separett. För uppvärmning: Kamin i kök och öppna spisen med insats. Vedspis i köket har inte använts på flera år. För dricksvatten: Tar med eget vatten i dunkar eller hämtar i brunn i området. För el: 12 volts batterier och solfångare. Huvudkabel för fast elnät är framdraget till huset, men är inte inkopplat. För tvätt & dusch: Pumpas från sjön, har inte använts på flera år för dusch. Pumpas till handfatet i badrum och till köket. Avlopp: Separett toan har använts för urin, dasset har använts för avföring. Stjärnsund som samhälle är mycket aktivt, och via visit dalarnas följande hemsida finner vi denna text: "Precis intill sjön Grycken ligger Stjärnsund och hit lockas besökare från när och fjärran för att uppleva den lummiga grönskan sommartid och snötäckta vidder under vinter­halvåret. Hantverksbodar, konstutställningar och en mängd frilufts­aktiviteter är några exempel på vad du kan se och uppleva här. Här finns också besöks­centrum för Husbyringen, en sex mil lång natur- och kulturled. Stjärnsund genomsyras av traktens historia och under ett besök här slås du inte bara av de natursköna omgivningarna, utan också av ortens kreativitet och innovation. Många av de vackra industri­historiska byggnaderna inhyser idag nyskapande verksam­heter, till exempel Smedjan Konsertlokal där många av Sveriges mest uppskattade artister uppträtt. Kanske är det ett besök hos Stjernsunds brygghus, som huserar i den gamla transformator­byggnaden, som lockar? Eller varför inte göra ett besök hos Polhemsmuseet för att lära dig mer om den svenska mekanikens fader, Christopher Polhem? Glöm inte heller att strosa ned till bruks­marknaden vid dammen som under sommar­halvårets lördagar erbjuder lokal­producerad mat och hantverk." https://www.visitdalarna.se/stjarnsund Nu närmaste tiden anordnas flertalet evenemang, för mer information se länken ovan. Huset säljs med friskrivningsklausul. Boka in

 • Premium
6 506

Besök

Lerviksvägen 13, Torshälla, Eskilstuna kommun
Lerviksvägen 13, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Lerviksvägen 13, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Lerviksvägen 13

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
8 495 000 kr
95 m²
3 rum
1 892 m² tomt

- Sjötomt med hänförande utsikt över Mälaren! - Flera uteplatser & gästhus - Exceptionellt läge som sällan är till salu! - Avskilt läge med totalt insynsskydd Drömmer du om en sjötomt? Här har du chansen att förvärva denna fantastiska fastighet med ett exceptionellt läge, som sällan är till salu, med en friköpt sjötomt på hela 1 892 kvm. Upplev din privata idyll med utsikt över vattnet och naturen som närmsta granne. Fastigheten erbjuder flera gästhus och platser vid vattnet, perfekt för avkoppling i en lugn och fridfull miljö såväl sommar som vinter. Här kan du njuta av sol från morgon till sen kväll samt beundra det spegelblankt vatten från nästan varje del av tomten. Läget är idealiskt med en kort bilfärd till Eskilstuna och närhet till Stockholm. Huvudbyggnaden består av 95 välplanerade kvadratmeter, med ett loft och ett inglasat uterum om 14 kvadratmeter. Här finner du ett ljust kök med öppen social planlösning mot vardagsrummet och en vedeldad kamin. Det rogivande sovrummet har gott om förvaring med inbyggda garderober. Vidare återfinns ett generöst badrum med dusch och badkar samt en tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter. Från kök och vardagsrum når du en av de fantastiska uteplatserna med utsikt över Mälaren. På tomten finns även två gäststugor, en carport med ett gästrum, förråd och vedbod. Med Mälaren precis utanför fönstret finns möjlighet till både bad och fiske. Endast 7-8 km till Torshälla där ni finner flera förskolor, grundskolor, matbutik, en kort bilresa till Eskilstuna centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Kontakta ansvarig mäklare Rebecca Norgren redan idag för att upptäcka allt som denna underbara villa har att erbjuda!

 • Premium