Mäklare William Lindblom

William Lindblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Garpvägen 37, Garphyttan, Örebro kommun

Garpvägen 37

Lägenhet
Garphyttan, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1
5 700 kr/mån
17 222 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! Varmt välkommen till Garpvägen 37! I ett barnvänligt och trivsamt bostadsområde finner du detta parhus om 81 kvm fördelat på 3 rum och kök. Ett väl omhändertaget hus vars inbjudande och hemtrevliga känsla omfamnar en redan när man kommer innanför dörren. Bostaden är välplanerad med genomgående fina ytskikt. Huset står på en välskött tomt och har tillgång till härlig uteplats på både fram och baksida. Uteplatsen på baksidan erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive en inglasad altan, en trätrall samt en lummig trädgård som frodas av olika sorters bärbuskar. I detta hem kan du njuta av en traditionell planlösning med separata kök och vardagsrum. I köket är det väl tilltaget med arbetsyta, förvaring och matplats. Den välplanerade planlösningen erbjuder kök, vardagsrum, två sovrum, ett badrum, klädkammare och en öppen hall. Hallen är rymlig och utgör en trevlig entré till bostaden, härifrån välkomnas du in till bostadens alla rum. De båda sovrummen erbjuder plats för säng med nattduksbord. Utöver detta finns en inredningsbar vind med möjlighet att bygga till extra rum, vilket kan ge cirka 25 kvadratmeter extra boarea. Intill bostaden finns även garage med elport, isolerat förråd och parkering. Här bor du i naturnära, lugna områden med närhet till lekparker, matbutik, förskola, Garphyttans skola F-6 och padelhall. Du har bekväma bussalternativ i närheten av hemmet. Genom att använda linjerna 520 och 506 kan du smidigt nå Örebro Centrum på så lite som 20 minuter. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare William Lindblom på tel. 070- 210 26 09 eller via mejl [email protected].

  • Uteplats
Norrvägen 13, Garphyttan, Örebro kommun

Norrvägen 13

Tomt
Garphyttan, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
950 000 kr
1 704 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i Garphyttan, en charmig ort som är perfekt belägen, endast ca 15 minuter till Örebro. Denna förtrollande tomt öppnar dörren till en livsstil du alltid drömt om, med en överflöd av möjligheter att forma ditt hem precis som du vill ha det. Fastigheten får bebyggas med 25% av tomtens areal, det får enligt de nya bestämmelserna som komplement till nuvarande detaljplan byggas hus i ett- eller tvåplan med 4 meter till tomtgräns och komplementbyggnad får placeras 1,5 m från tomtgräns. Tomten har en generös yta på 1704 kvm, vilket ger dig gott om plats att skapa ditt drömhem. Vatten och avlopp finns redan vid tomtgränsen redo att anslutas, se mer information i detaljplanen. I Garphyttan finns alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Naturen är alltid nära med Ånnaboda som en populär naturoas för friluftsentusiaster. Matinköp är bekvämt med Coop inom räckhåll, och det finns även en pizzeria i området. Förskola och skola som omfattar upp till årskurs 6 finns, vilket gör detta område attraktivt för familjer med barn. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare William Lindblom på tel. 070- 210 26 09 eller via mejl [email protected].

Mark 207, Örebro, Örebro kommun

Mark 207

Villa
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 895 000 kr
65 m²
4 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till ditt drömboende på Mark 207! Här finner du en pärla till fastighet som kombinerar lugnet och skönheten i naturen med potentialen för dina framtida planer. Detta hem har en omedelbar förmåga att välkomna dig med sin varma atmosfär och unika karaktär. Perfekt för den som uppskattar mysiga kvällar framför brasan och lugna morgnar med utsikt över den omgivande naturen. Detta charmiga hus utrustat med solceller, sitter på en generös tomt om hela 1500 kvm med gräsytor, körsbärs-, päron-, och äppelträd som bara väntar på att förvandlas till din privata oas. Den stora tomten ger utrymme för både trädgårdsprojekt och roliga stunder utomhus. Men det är inte allt – med möjligheten att bygga ett nytt hus på tomten har du chansen att skapa din egen anpassade drömboende som passar just din livsstil och vision. Praktiska detaljer är redan på plats för att underlätta din vardag. Fastigheten har indragen fiber, detta innebär att du kan njuta av snabb och pålitlig internetuppkoppling, perfekt för arbete och underhållning. Den borrade brunnen ger tillgång till friskt vatten direkt på plats, vilket gör att du kan leva bekvämt och självförsörjande. Fastigheten är belägen mitt i naturen bara minuter från stadskärnan. Huset ligger längs en lugn gata utan genomfartstrafik och lämpar sig utmärkt för dig som ställer höga krav på den omgivande miljön. Här bor du med närhet till Örebro centrums rika utbud av butiker och restauranger, naturreservatet oset samt skola och universitet. Sugen på en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare William Lindblom på tel. 070- 210 26 09 eller via mejl [email protected].

Posthornsgatan 31, Björkhaga, Örebro kommun

Posthornsgatan 31

Radhus
Björkhaga, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
3 295 000 kr
134 m²
5 rum
282 m² tomt

Kontakta mäklaren för privatvisning! Varmt välkommen till Posthornsgatan 31! Sällsynt möjlighet att förvärva ett välplanerat och hemtrevligt kedjehus om 134 kvm som är både ett bekvämt och rymligt boende! Med en friköpt hörntomt med egen trädgård om 282 kvm i ett lugnt område och en välhållen bostad fördelat på 5 rum och kök finns det gott om plats för hela familjen för både umgänge och avskildhet. Här finns allt man kan önska sig för en bekymmerfri och harmonisk vardag. Som hörntomt erbjuds dessutom extra utrymme och insynsskydd. Trädgården på tomten är lättskött och här finns även en stor altan där du kan njuta av solen! Från entréplan välkomnas du av en rymlig hall som för dig vidare till det ljusa och luftiga vardagsrummet med utgång mot uteplats. I vardagsrummet finns det gott om plats för umgänge och avkoppling och den tilltalande planlösningen öppnar upp sig mot de den rymliga köksdelen som har all utrustning för de bekvämligheterna som behövs för att skapa goda middagar till hela familjen. I samma plan finner du även bostadens master bedroom med goda förvaringsmöjligheter samt ett stort badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns två sovrum och ett stort allrum som ger möjlighet till ett extra sovrum/kontor/gästrum, här har alla rum har gott om plats för både sängar och förvaring. Det finns också ett fräscht och stilrent badrum med dusch i samma plan. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från hemmet är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av ett insynsskyddat uterum med trätrall, sol större delen av dagen och plats för soffgrupp som du kan slå dig ner på och njuta av väldoftande blomster. Utöver den klassiska uteplatsen välkomnas man även av ytterligare utomhusyta i anslutning till bostaden entré där man får platts med ytterligare möbler och med härlig kvällssol. Här har husets framsida prytts av röda rosor som beklätt huset i många år. Slutligen kan vi inte nog betona vikten av att bo på en hörntomt – detta ger en frihet och rymd som är svår att hitta på andra platser. En stor trädgård runt omkring huset ger möjligheter till lek, trädgårdsarbete och social samvaro i trivsamma utemiljöer. På Posthornsgatan 31 bor du på en av Björkhagas mest eftertraktade adresser, med närhet till allt vad stadsdelen har att erbjuda. Det är ett lugnt och tryggt område och i närheten finns skolor, förskolor, mataffärer och natursköna omgivningar. Det finns gott om grönska och fina promenadstråk i närområdet, samtidigt som du har enkel tillgång till stadens puls. Med cykel eller bil når man snabbt centrum och dess stora utbud av shopping och nöjen. Tveka inte att höra av er för mer information och för att boka en visning. Lili Nguyen 076-814 41 09 eller via mejl [email protected]!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4