Otto Myrbergs väg 73

Rickomberga, Uppsala Karta & restider

2 479 317 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

I lugna och barnvänliga Rickomberga finner ni denna nyproducerade 2:a med radhuskänsla som karakteriseras av generösa fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp från väster.

Funktionell planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett rejält sovrum mot gården, helkaklade våtutrymmen med installerad tvättutrustning och bred välkomnande entré inunder tak med belysning. Uteplats med trätrall i väster som fångar upp den bästa eftermiddagssolen

Man följer de skandinaviska önskemålen inredningsmässigt med vit bas på väggar som möter trestavigt mattlackat ekparkettgolv, våtutrymmena blir helkaklade och hallgolvet blir av klinker för att skydda mot väta.

Lägenheten har gott om klädförvaring och kommer dessutom att ha tillgång till ett externt förråd om ca 4,5 kvm. Bostadsrättsföreningen kommer även att kunna erbjuda samtliga boende att hyra garage eller parkeringsplats med eller utan eluttag. På föreningens fastighet kommer det även att finnas möjligheten att ha en egen kolonilott.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Rickomberga, här bor ni dessutom i ytterkant av området, lite på höjden med fri sikt mot öppet fält i väster därav avspeglingen i namnet på bostadsrättsföreningen. Staket och häck omger och gör bostadsrättsföreningen något insynsskyddad samtidigt som det ger en fin känsla av hemtrevnad. På behagligt avstånd till citykärnan med välbyggda promenad- och cykelstråk, goda bussförbindelser men även nära till bl a mataffär, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler, parkmiljöer, motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer och pendlarvänligt för bilburna åt samtliga väderstreck tack vare Bärbyleden med påfart till E4:an.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
62,1 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 321 kr/mån
Pris/m²
39 925 kr/m²
Driftkostnad
10 800 kr/år
Byggår
1991/2016
Räkna på boendet
  • Söndag 26 feb kl 15:00-16:00 Spara
  • Måndag 27 feb kl 17:00-18:00 Spara
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Otto Myrbergs väg 73 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 479 317 kr
Avgift/månad
2 321 kr/mån
Driftkostnad
10 800 kr/år

Statistik

1 013
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips