Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Mäklare

Kapellgatan 2, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • Sön 12 feb kl 12:30
Kapellgatan 2, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Kapellgatan 2, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Kapellgatan 2

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 650 000 kr

36 m²

1 rum

2 851 kr/mån

45 833 kr/m²

- Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information! - Möjlighet finns till snabbt tillträde! Välkommen till Kapellgärdet och Kapellgatan 2! Trevlig och välplanerad 1:a med egen uteplats belägen mot innergård och soligt söderläge. Perfekt för dig som studerar, leta första boende eller övernattningslägenhet. Här har ni nyproduktion när det är som bäst med enkelhet, funktionalitet och hållbarhet som viktiga ledord. En öppen och väldisponerad planlösning med genomgående fina och ljusa materialval. I hallen uppmärksammas du av de goda förvaringsmöjligheterna i både linneskåp, garderob samt städskåp. Direkt till höger finner du det helkaklade badrummet. Här finns lyx så som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Forsätter du vidare genom hallen finner du sovalkoven, vardagsrummet och köket i vinkel. Sovdelen ligger avskilt och skapar känslan av ett eget rum och med förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderober. Vardagsrummet och köket ligger intill varandra. Här finns gott om plats för bland annat soffgrupp, tv-möbel och matbord. Förläng rummet under årets varmare dagar genom att öppna upp till den stora uteplatsen. Här kan du njuta av solens strålar från morgon till kväll. Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum. Området ligger utmärkt till för den som pendlar. Med cykel tar du dig på bara några minuter till Resecentrum, eller citykärnan. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Likaså är det ett bra område för dig som vill studera och önskar ha kort avstånd till Universitetet och nationerna. Busshållplats finner du på nära avstånd. - Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information! - Möjlighet finns till snabbt/flexibelt tillträde! Välkommen att boka dig för visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Bladåkersby 34, Bladåker, Uppsala kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00
Bladåkersby 34, Bladåker, Uppsala kommun, bild 2
Bladåkersby 34, Bladåker, Uppsala kommun, bild 3

Bladåkersby 34

Villa
Bladåker, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

3 500 000 kr

140 m²

4 rum

3 115 m² tomt

Mycket vackert belägen fastighet i kulturlandskapet invid Bladåkers kyrka. Pietetsfullt renoverat boningshus från mitten av 1800-talet om 1,5 plan med delvis källare och ett med tegelpannor klätt brutet tak. Omsorgsfullt renoverade fönster med guldockrabemålade spröjsar och övervägande handblåsta glas, vilket harmoniserar väl med den ljust falurödmålade träpanelen. Fastigheten som tidigare gick under gårdsnamnet "Kullen" återfinns på kartor från 1700-talet. Välskött kuperad trädgårdstomt med gräsytor, fruktträd, buskar och blomsterrabatter. Angränsande åkermark finns ca 700 kvm mark som lämpar sig väl för grönsaksodling. På tomten finns dessutom en timrad överkragad dubbelbod från 1700-talet som används som förråd. På senare år har ett fristående garage med verkstadsdel uppförts som smälter in bra i miljön. Planlösningen ger en entrévåning med en välkomnande hall, ett stort bondkök, ett luftigt vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. På övervåning finns en möblerbar hall, en separat wc, ett sovrum och ett allrum. Dessutom finns rymliga kattvindsförråd på båda sidorna. Kyrkbyn Bladåkersby är belägen i nordöstra delen av Uppsala kommun. Miljön runt den medeltida kyrkan med bland annat med Bladåkers kyrkskola, är klassad som kulturhistoriskt värdefull och landskapsbildskyddad.

 • Premium
Alriksgatan 1 A, Höganäs, Uppsala kommun
 • Borttagen före visning

Alriksgatan 1 A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 295 000 kr

55 m²

2 rum

3 044 kr/mån

41 727 kr/m²

Väldisponerad och fin 2:a i ett lugnt läge i attraktiva Höganäs! Bostaden upplevs som mycket fräsch, ljus och luftig och bjuder på orginaldetaljer från 50-talet som platsbyggd förvaring, vackert mönstrade parkettgolv, lite extra takhöjd och fönsterbrädor av sten. Utöver detta erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer både sällskapsmöblemang och matsalsbord om så önskas med utgång till möblerbar balkong med förmiddags- och dagssol, -slå er till ro och njut av den lugna utsikten mot innergården. Genomgående fina ytskikt och ett stilrent och modernt kök med matplats. Öppen hall som utgör bostadens mitt och har god avhängningsyta samt gott om förvaring i flertalet inbyggda garderober. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang samt ett helkaklat badrum med badkar. Här bor du i ett lugnt läge då fastigheten omfamnas av kringliggande hus utan störande trafik, vilket gör innergårdarna attraktiva och avkopplingsvänliga. Detta är ett perfekt boende för den som önskar bo i de mer centrala delarna av Uppsala med allt vad vår stadskärna har att erbjuda, en rask promenad till Resecentrum, torg med bl a mataffär och restaurang finns precis runt hörnet, mysiga promenadstråk och vidsträckta gräsmattor i parken Höganäshöjden. Välmående bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna gjorda och god extern förvaring i två till bostaden hörande förråd. Föreningen tillhanda håller gemensamma tvättstugor i källare, invändig cykelförvaring, barnvagnsutrymmen, hobbyrum, två övernattningsrum och lättillgänglig bilparkering. Välkommen hem!

 • Balkong
Ekoxvägen 22, Ultuna, Uppsala kommun

Ekoxvägen 22

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 995 000 kr

45 m²

2 rum

2 918 kr/mån

44 333 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina, välplanerade och ljusa gavellägenhet med öppen planlösning och hög standard. Ytan fördelar sig på välkomnande hall med garderobsförvaring och helkaklat badrum med dusch bakom glasdörrar och tvättmaskin. Vidare finns ett sovrum med garderobsförvaring och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum lockar till socialt umgänge. Köket har köksinredning i vitt och maskiner i rostfritt utförande samt utrymme för matplats vid fönster. Vardagsrummet lockar med generöst ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och helglasad dörr ut till balkongen. Lägenhetsinnehavaren nyttjar ett vindsförråd. Flexibelt tillträde men har du bråttom kan du flytta in på direkten. I brf Svalan i Nästet bor du i ett Svanenmärkt hem i en ny förening med Bonava som byggherre (f.d. NCC). På gården finns bland annat gräsytor, växthus, odlingslotter och lekytor till barnen. Föreningen erbjuder också barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelförvaring. I kvarteret finns också en alldeles egen fordonspool via OurGreenCar: https://svalan.ourgreencar.se/ På Ekoxvägen 8 bor du i ett modernt och bekvämt boende i Ultuna Trädgårdsstad med naturen ”runt knuten” med fina rekreationsområden i närområdet med bl.a. Gula stigen, en omtyckt vandringsled på ca 10 km som sträcker sig från Studenternas till Skarholmen i Graneberg och som lämpar sig bra för både långa promenader med barnvagnen till löpning eller ett tufft cykelpass? Till city är det raka spåret med cykel eller med stadsbuss linje nr 8 och för studenten är det nära till SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet. *Se info om projektet på följande länk: https://www.bonava.se/bostad/uppsala/ultuna/nastet2

 • Balkong
 • Hiss
Portalgatan 31, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Portalgatan 31

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

3 995 000 kr

118 m²

4 rum

6 086 kr/mån

33 856 kr/m²

Ljus gavellägenhet med underbart ljus och fönster i hela fyra väderstreck!! Här bor du i en rymlig 4:a om ca 118 kvm som ursprungligen var disponerad som en 5:a (se alternativ planlösning). Mycket väldisponerad bostad som erbjuder hall med bra avhängningsyta, två badrum med dusch varav ena utrustad med tvättmaskin, stort kök med bra matplats, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong samt 3-4 sovrum varav ena med utgång till balkong mot gården. Bra förvaring i bostaden i form av rymlig klädkammare och flertalet garderober. Finns även utmärkt extern förvaring i källarförråd om ca 6 kvm. Ljust läge på tredje våningen i fastighet med hiss från markplan. Välmående bostadsrättsförening med låg belåning som bl.a. erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med sittplatser och lekplats för de yngre samt varmgarage i källaren. Bredband ingår i avgiften. På Kapellgärdet bor du bekvämt i barnvänligt område med flertalet förskolor på nära avstånd samt med gångavstånd till city, Resecentrum och all tänkbar service. Ett pendlarvänligt läge för både den bilburna och den som föredrar att ta cykeln till centralen via en fin cykelväg. Busshållplats finner du ett stenkast bort. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ritargatan 1 D, Salabacke, Uppsala kommun

Ritargatan 1 D

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 895 000 kr

74,5 m²

2 rum

4 451 kr/mån

25 436 kr/m²

Den inbjudande bostaden är belägen på våning fyra högst upp i huset, vilket tillsammans med de generöst tilltagna fönsterpartierna skapar ett rikligt ljusinsläpp till lägenheten. Byggnaden uppfördes 2003 och har en modern standard med bl.a. hiss från markplan. Planlösningen erbjuder välkomnande hall med praktiskt klinkergolv i entrén, garderobsförvaring och klädkammare. Vidare finns sovrum och helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. De sociala delarna består av vardagsrum med dörr till balkongen i soligt söderläge och kök med rymligt matrum i anslutning. Vid behov av ytterligare sovrum kan matrummet nyttjas som sovrum istället (se planlösning för inspiration). Lägenhetsinnehavaren disponerar ett rymligt vindsförråd om ca 9 kvm. Trots närheten till trafikerad väg, med busshållplatser, är det tyst i lägenheten tack vare moderna isolerglasfönster. Entrén i huset är handikapp- och barnvagnsvänlig då golvet är i nivå med markhöjden. I HSB brf 95 Vinkelhaken bor du i en stabil förening med bra gemensamma utrymmen som cykelförråd, barnvagnsförråd och tre tvättstugor. Gården med lekplats grönskar under sommarhalvåret. Det finns parkeringsplatser både med och utan el-plint och i dagsläget kan plats erhållas direkt vid inflyttning. Hushållsel köps genom föreningen och bredband ingår i avgiften. På Ritargatan bor du med ett lugnt och bra läge i den populära stadsdelen Salabacke, med bekväm närhet till det mesta. I närheten finns vackert grönskande parker och förskolor/skolor finns i området. Till Gränbystaden, med allehanda servicemöjligheter, tar du dig bekvämt via en promenad på några få minuter. Du cyklar snabbt till city och busshållplats finns i närområdet. Med bil är det ett bekvämt pendlarläge via närliggande påfart till E4:an.

 • Balkong
 • Hiss
Skyttelgatan 10 A, Kungsängen, Uppsala kommun
 • Sön 12 feb

Skyttelgatan 10 A

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

4 700 000 kr

107 m²

4 rum

5 452 kr/mån

43 925 kr/m²

Mellan Anna Petrus park och Årummet finns denna härliga fyra i nyskick med stor inglasad balkong mot blivande park i sydväst och ytterligare en balkong in mot gården. Kvalitetskänslan i lägenheten är mycket god. Eller vad sägs om genomgående parkettgolv i vitpigmenterad ek, fönsterbänkar i marmor, helkaklade badrum med golvvärme och rejäla skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa som maximerar förvaringen? Snyggt, rejält och genomtänkt. Även planlösningen påverkar helhetsintrycket positivt. Här finns härliga umgängesytor med sammanhängande kök och vardagsrum som har generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Den ljusa och luftiga atmosfären förstärks ytterligare av takhöjden som mäter hela 2,6 m. I anslutning till vardagsrummet finns den ena balkongen, vilken mäter ca 13 kvm och kan nyttjas en stor del av året då den är inglasad. Dubbla badrum gör boendet extra bekvämt. Det ena är utrustat med dusch och det andra med badkar och klädvårdsavdelning. Vidare erbjuder bostaden tre sovrum som är väl åtskilda i olika hörn, varav ett master bedroom som är något utöver det vanliga. Här inne skapar den dova färgsättningen ett mysigt lugn och i din egen walk-in-closet kan du spendera mycket tid med att välja outfit för dagens eller kvällens begivenheter. Detta, i kombination med egen balkong som vetter in mot gården och rummets slösiga storlek, gör att en fridfull hotellkänsla infinner sig. Det här kvarteret i Kungsängen är mycket populärt och det är lätt att förstå varför. Föreningens fina och skyddade innergård, närheten till Årummet och Stadsträdgården och Anna Petrus park är några exempel på uppskattade inslag. Inom kort blir fördelarna ännu fler då det byggs en ny förskola ett stenkast från porten, i anslutning till denna en park och när Tullgarnsbron är klar kan du vintertid promenera till Kap med längdskidorna på axeln och köra på det preparerade spåret. Utöver detta erbjuder Kungsängen ett rikligt utbud av restauranger, frisörsalonger, gym, butiker och annat som förväntas av en modern stadsdel. Närheten till Uppsala Resecentrum underlättar tågpendling och för den som pendlar med bil är det smidigt att ta sig till närmaste E4 påfart. Välkommen att uppleva denna härliga bostad!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Murargatan 30 B, Salabacke, Uppsala kommun
 • Borttagen före visning

Murargatan 30 B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 595 000 kr

56 m²

2 rum

2 673 kr/mån

28 482 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 2:a, bekvämt beläget 1/2 trappa upp i huset i populära Salabacke. Bostadens duschrum renoverades i samband med stamrenoveringen, övriga ytskikt är i behov av renovering. Planlösningen fördelar sig på en hall med bra förvaring, ett rymligt kök med god förvaring, uttag till diskmaskin och stor matplats, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Sovrummet rymmer dubbelsäng och duschrummet har uttag till tvättmaskin. Säljaren nyttjar 2 st förråd, ett mindre matkällarförråd samt ett större vindsförråd. Bo i en stabil förening med lummig och välskött innergård med lekplats för de yngre, fina planteringar samt trädgårdsmöbler och grillmöjligheter under sommaren. På gården finns även flertalet parkeringsplatser med separat kösystem och medlemmarna erbjuds tvättstuga i varje hus, cykelförråd, hobbyrum och övernattningsrum. På Murargatan 30B bor du med mycket bra kommunikationer bl.a. via bekvämt cykelavstånd till city (ca 10 min) och bara ett stenkast till busshållplats. Den bilburne är snabbt ute på E4:an och vidare transport. I kvarteret finns bl.a. konditori (Bageri Brantingstorg), närlivs och restaurang och det är gångavstånd till Willys samt ICA på Brantings torg och i Årsta. Ytterligare en bit bort, vid populära Gränby centrum, finns ett mycket stort utbud av servicemöjligheter. Ett stenkast bort från lägenheten finner du ett grönskande parkområde med fotbollsplan.

 • Balkong
Roskarlsvägen 4, Sunnersta, Uppsala kommun

Roskarlsvägen 4

Villa
Sunnersta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

4 975 000 kr

115 m²

4 rum

706 m² tomt

Välplanerad 1-plansvilla med källare om hela 115+115 kvm med tilltalande planlösning och möjlighet till många sovrum. Läget är perfekt för barnfamiljen på lugn gata, med en lagom stor trädgård för lek och med matbutik, förskolor och skola i närheten. Planlösningen på entréplan fördelar sig över välkomnande och rymlig hall, trivsamt kök med stor matplats, vardagsrum med öppen spis och generöst fönsterparti och utgång till trädgården, två-tre sovrum, helkaklat badrum med dusch samt en gäst-wc. Den inredda källaren har idag en gillestuga och ett rum som använts som sovrum samt en helt nyrenoverad och smakfullt inredd del från 2020 med bl a tvättstuga, dusch och bastu. Det finns gott om förvaringsutrymmen såväl på entréplan som i källaren samt även i det förrådsutrymme som är beläget i garaget. Uppvärmningen sker med bergvärme och fönster byttes för ca 10 år sedan. Den uppvuxna trädgården med bl a vackra gamla äppelträd, perenner och bärbuskar har ett fint och ostört läge mot söder med möjlighet till flera uteplatser och lagom stora grönytor. På tomten finns även en anlagd liten damm med fiskar i. För bilen finns plats i såväl garaget som på den asfalterade uppfarten. Här bor du med ett fantastiskt fint och naturnära läge med närhet till populär badplats vid Lyssnaängen samt Skarholmens båtbryggor och omtyckta restaurang. I omgivningarna finns även rogivande strövområden och uppfriskande motionsspår. Sunnerstaåsens friluftsområde erbjuder bland mycket annat skidbackar med lift, kanotuthyrning, mountainbikebana, utomhusgym och kafé. Till centrala Uppsala är det ca 15 minuters bilfärd och det finns även bra kommunikationer med buss som avgår bara en kort promenad från huset eller så njuter man av den vackra cykelvägen längs med Fyrisån. Välsorterad livsmedelsaffär, butiker, restauranger, bibliotek, vårdcentral och simhall är lättillgängligt endast 3 km bort. Varmt välkommen att boka visning!

Genetikvägen 26, Ultuna, Uppsala kommun

Genetikvägen 26

Villa
Ultuna, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

6 495 000 kr

149 m²

6 rum

539 m² tomt

Modernt och välplanerat hus med generösa sällskapsytor och stilrent kök från Vedum med vit inredning. Två helkaklade badrum med både dusch- och badmöjligheter. Praktisk groventré med funktionell tvättstuga. Fyra bra sovrum samt god förvaring i flertalet garderober och klädkammare. Behaglig golvvärme på hela entréplanet, genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Två altandäck i varierande väderstreck gör att ni kan njuta av solen under hela dagen/kvällen. Bilarna förvarar ni i carporten eller på den asfalterade uppfarten. I anslutning till carporten finns även ett praktisk förråd. Lättskött trädgård med lekvänliga gräsytor, perennrabatter, rosor, magnolia, plommonträd, körsbärsträd, prydnadsäpple, vinbär, rabarber, smultron etc. Häck på både baksida och mot grannar/gatan ramar in tomten. Fastigheten är ansluten till fiber och här bor ni med relativt låga driftskostnader och ingen fastighetsskatt till och med 2034. Ultuna Trädgårdsstad är ett nyetablerat och naturskönt område dit många barnfamiljer hittat hem. Som boende här är det nära till det mesta, oavsett om du föredrar stad eller natur. Ett område där alla känner sig hemma oavsett ålder och där friliggande hus varvas med både radhus och bostadsrätter. Flertalet förskolor finns i närheten, även skola upp till gymnasiet och den mest kända; "Engelska skolan" precis runt husknuten. Många yrkesverksamma föredrar området då det även ligger på behagligt avstånd till SLU, BMC, UAS och Ångströmlaboratoriet. Med flertalet stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var tionde minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd, ca 700 meter till det lokala centrumet och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mataffärer, restauranger, shopping, gym, tennisbanor, badhus m m. De som föredrar friluftsliv, motion och rekreation söker sig gärna till Gula stigen eller den vackra åpromenaden längs Fyrisån som ligger ca 14 minuters gångväg där fågelkvitter varvas med grönska och visst båtliv eller kanske en av Friskis & Svettis nyaste anläggningar som finns på endast ca 8 minuters gångväg. Man har även närhet till villaområdet Sunnersta som bl.a. kan erbjuda slalombacke, badplatser och småbåtshamn vid Skarholmen.

Sågargatan 4 B, Kungsängen, Uppsala kommun

Sågargatan 4 B

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

3 795 000 kr

103 m²

4 rum

5 754 kr/mån

36 845 kr/m²

Lägenheten kännetecknas med sitt stora sociala kök som är maskinellt utrustat och ger möjligheterna att laga mat som ett proffs. Stora arbetsytor och rikligt med förvaring och som prick över i:t, den härliga köksön som ger den sociala känslan och möjlighet att laga mat samtidigt som man umgås med familjen och tillsammans med middagsgästerna. Planlösningen erbjuder utöver köket rymliga sovrum fördelade i olika delar av bostaden för bästa komfort, vardagsrum plats för större soffgrupp, två våtutrymmen med dusch-, bad- tvätt- och torkmöjligheter, god klädförvaring i garderober och klädkammare, hall med god avhängningsyta i garderober. Området är ett av de mest utvecklande nyproduktionsområdena i Uppsala, här finns idag bl.a. välsorterad mataffär Willys, klädbutik Lager 157, förskola, frisör och restauranger mm. Fyrisån flyter stilla genom staden och sommartid är det många som passar på att avnjuta lunchen på någon av uteserveringarna som finns belägna kring den. Behagligt promenadavstånd till såväl Resecentrum som Stadsparken och citykärnan och all service inom bekvämt avstånd. Även närhet till Akademiska sjukhuset. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Tullgarnsgatan 20, Kungsängen, Uppsala kommun

Tullgarnsgatan 20

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

3 295 000 kr

79 m²

3 rum

4 098 kr/mån

41 709 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket ljusa och luftiga bostad i med ett högt fritt läge högst upp i huset på 6:e våningen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där det också är utgång till balkongen in mot gården med vidsträckt utsikt med innergården, Anna Petrus park och skogen längre bort. Lägenheten har en tilltalande planlösning och mycket bra förvaringsmöjligheter i flertalet stora garderobspartier med skjutdörrar samt ett förråd i källaren. Ledig garageplats finns i källaren. Bostadsrättsförening med fastighet byggd år 2014 med hiss från markplan/källarplan, gott om bredbands- samt eluttag och lättillgängliga garageplatser. Föreningen har mycket god ekonomi. Suveränt läge med härliga promenadstråk längs med Fyrisån. Via Hamnspången över fyrisån når du grönområdena i stadsparken på bara ett par minuter. Kungsängen är ett område som utvecklas, här finns välsorterad mataffär, flertalet restauranger, Anna Petreus park, frisörsalonger, gym m.m. Från lägenheten har man ca 10 minuters promenad till Stora Torget. Bra pendlarläge med 850 m till Centralens södra uppgång från Strandbodkilen och närhet till E4:ans påfart.

 • Balkong
 • Hiss
Ekoxvägen 20, Ultuna, Uppsala kommun

Ekoxvägen 20

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 995 000 kr

79 m²

4 rum

4 183 kr/mån

37 911 kr/m²

Fin nyproducerad 4:a med magisk utsikt mot stor damm och härliga grönområden i natursköna Ultuna! Vi kommer hålla endast privata visningar, kontakta ansvarig mäklare för att boka in tid. Här har du möjligheten att bli den första som flyttar in i lägenheten. Lägenheten bjuder på en tilltalande och välplanerad planlösning, genomgående fina materialval som smakfullt samsas och skapar ett modernt boende. Bostaden passar perfekt för den som söker ett ljust och luftigt hem där allt andas nytt! Social och öppen planlösning med sällskapsutrymmena i form av kök, matplats och vardagsrum i anslutning till varandra där dagsljuset flödar fritt från stora fönsterpartier i olika väderstreck. Rymlig balkong i fritt läge med både dags- eftermiddags- och kvällssol. Perfekt plats för avkoppling i ett skönt möblemang med en kopp kaffe och bara njuta av lugnet med blicken ut mot den vackra omgivningen - livskvalitet! Sovrummen är i bra storlek, gott om förvaringsmöjligheter i garderober, trevlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och helkaklat badrum med dusch och både torktumlare och tvättmaskin. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med de stora fönsterpartier låter bostaden bada i dagsljus och ger en härlig känsla av luft och volym. Här har ni nyproduktion när det är som bäst med enkelhet, funktionalitet och hållbarhet som viktiga ledord. Bostaden är färgsatt i ljusa kulörer som sval bas på väggarna i kombination till parkettgolv och man får en mycket gedigen och välbyggd helhetskänsla av bostaden och fastigheten, här har inget lämnats åt slumpen. I upplåtelsen ingår även ett förråd. En bostad som passar alla ålderskategorier med hiss från markplan och perfekt för den som älskar att bo nära natur och skog med fina strövområden och endast ca 2 min till gulastigen. Här har man också lyxen att alldeles intill fastigheten ha ett grönskande parkområde med en stor dagvattendamm och kringliggande träbryggor. Vackert anlagda innergårdar med välutrustad lekplats, grillytor, fina platser för rekreation och gott om sittplatser, vilket öppnar upp för en social atmosfär och gemenskap bland de boende. Bostadsrättföreningen tillhandahåller invändigt cykelförråd och barnvagnsrum. Här bor man i ett expansivt område där det framöver även kommer finnas torg och närhandel i närområdet. Barnvänligt område med flertalet förskolor och skolor i grannområdet samt även planer på att bygga ny förskola i närheten av grannskapet. Det är även nära till SLU och bra avstånd till Uppsala universitet olika institutioner och nationer. Ultuna erbjuder ett rikt djur- och naturliv med härliga strövområden i vacker naturskog. Det är placerat invid Gula stigen, som sträcker sig längs Fyrisån mellan Skarholmen och Studenternas IP. I Sunnersta finner du närmaste affär och utöver det så har du även närheten till Gottsunda centrum som har ett brett utbud av affärer, butiker och restauranger. En cykeltur till Akademiska sjukhuset tar ca 15 min. Goda kommuniktioner och täta bussförbindelser. Ett bra läge för den som pendlar med en kort körsträcka till E4:a påfarten. Välkommen hem! Ett boende att trivas i!

 • Balkong
 • Hiss
Lindsbergsgatan 7 D, Sommarro, Uppsala kommun
Lindsbergsgatan 7 D, Sommarro, Uppsala kommun, bild 2
Lindsbergsgatan 7 D, Sommarro, Uppsala kommun, bild 3

Lindsbergsgatan 7 D

Lägenhet
Sommarro, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 095 000 kr

46 m²

2 rum

3 032 kr/mån

45 543 kr/m²

Med ett attraktivt läge i lugna och natursköna Sommarro finner ni denna trevliga 2:a bekvämt belägen två trappor upp med balkong i soligt söderläge. Planlösningen erbjuder en rymlig hall med god förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, stamrenoverat duschrum, sovrum med plats för dubbelsäng, charmigt kök med original skåpinredningen bevarad samt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med njutbar utsikt mot föreningens innergård utan biltrafik. Här bor du i ett eftertraktat läge i natur- och citynära Sommarro som är ett fridfullt och attraktivt område med närhet till vacker natur i både Stadsskogen och Hågadalen, där många motions- och gångstigar erbjuds. Vintertid finns belyst skidspår i Stadsskogen. Här har du bekväm närhet till servicemöjligheter vid närliggande Västertorg i Eriksberg och en närbutik "ner för gatan". I närheten finns många populära restauranger och busshållplatser (busslinjer 4, 6, 7 och 21). Med cykel så tar du dig på några minuter till Friskis & Svettis Ekeby och det tar ca 10 minuter till city, Resecentrum, Akademiska sjukhuset, Ångström, BMC och USIF Arena med bl.a. tennis-, squash- och padelbanor. - Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Tiundagatan 49, Luthagen, Uppsala kommun
 • Sön 12 feb kl 13:30
Tiundagatan 49, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Tiundagatan 49, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Tiundagatan 49

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

3 250 000 kr

76,5 m²

3 rum

4 073 kr/mån

42 484 kr/m²

Varmt välkomna till Tiundagatan 49 - som tagen ur ett inredningsmagasin! Om House of Hackney, färg, natur, öppen spis är uttryck som tilltalar dig, är detta förmodligen ditt nästa hem! Tack vare att varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt lämpar sig lägenheten såväl för familjen, paret som för singeln med högt ställda krav. Bostaden är genomgående i mycket fint skick och fina ytskikt. Här har stor omsorg lagts på att bibehålla en tidsenlig stil som präglas av hög standard och smakfulla materialval. Lägenheten ger ett hemtrevligt och harmoniskt intryck och bjuder genomgående på en sober, stilren färgsättning och välfungerande öppen spis. I denna kompletta lägenhet med vackra materialval och original detaljer kan man inte annat än att trivas... det gör även hemmet extra lätt att förälska sig i! Norra Luthagen/Stabby är ett bra läge med bekvämt avstånd till city och närområdet finns gym, matbutiker, caféer och restauranger. Naturen finns "runt knuten" och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst skid- och motionsspår. Lugnt barnvänligt läge med flera förskolor och skolor i området. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer mot bl.a. city och resecentrum. Det är också nära till Svartbäcken och Fyrishov med stort utbud av allehanda idrottsaktiviteter. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala. Här andas funktion, lugn och rymd som balanseras med närhet till stadens puls och fart! En bostad som måste upplevas på plats - Hjärtligt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fänkålsgatan 11, Uppsala, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fänkålsgatan 11

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 495 000 kr

78 m²

3 rum

4 544 kr/mån

31 987 kr/m²

Välkommen till en mycket trivsam trerummare med radhuskänsla i populära Årsta. Bostaden är belägen i markplan, har egen ingång och erbjuder en fantastisk uteplats om ca 37 kvm där du kan ta vara på eftermiddags- och kvällssolen. Den väldisponerade planlösningen erbjuder välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, tilltalande vardagsrum som rymmer både soffgrupp såväl som matsalsmöbel. Härifrån når du lägenhetens njutbara uteplats och i direkt anslutning till vardagsrummet finner du även bostadens kök. Vidare finner du två generösa sovrum båda med rejäla skjutdörrsgarderober, en inre hall som idag används som arbetsrum samt ett helkaklat badrum som totalrenoverades 2021. Uteplatsen byggdes 2019 och har trall med integrerad belysning, spaljé, staket, grind samt en rejäl markis. Här njuter du av soligt västerläge med utsikt mot föreningens innergård. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett vindsförråd. Bostadsrättsföreningen HSB Brf 53 Gräslöken är en stor och välskött förening med ett digert utbud av gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, bastu, snickeriverkstad, hobbyrum, motionslokal/gym, vävstuga, bibliotek, pingislokal, tennisbana, boulebana, fotbollsplaner, multisportarena, övernattningsrum för gäster och en stor och välutrustad samlingslokal för gemenskap och nöjen. Allt detta är placerat på grönskande och trevliga innergårdar. Vintertid erbjuds även isbana för skridskoåkning. Vidare finns flertalet parkeringsplatser och garageplatser där separat kösystem tillämpas. För endast 100 kr/mån i obligatoriskt tillägg får du tillgång till snabbt internet och tv-utbud. På Fänkålsgatan bor du med ett lugnt och naturskönt läge med fina strövområden ”runt hörnet”. I Årsta finns flertalet förskolor och skolor samt Årsta centrum som erbjuder bra servicemöjligheter med bl.a. ICA-affär, apotek, vårdcentral och Folktandvården. I Gränbystaden som du smidigt promenerar till finns ännu bättre service- och nöjesmöjligheter. För den idrottsintresserade finns det motionsspår, utegym och fotbollsplaner i området och med cykel tar du dig ner till city på 10-15 minuter. Det finns även bra busskommunikationer via linje nr 1, 4 och 7 och den bilburne tar sig snabbt ut på E4:a-påfarten för vidare transport.

 • Uteplats
Stenbrohultsvägen 107, Sävja, Uppsala kommun

Stenbrohultsvägen 107

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

945 000 kr

65,1 m²

2 rum

5 865 kr/mån

14 516 kr/m²

Välkommen till Skogsblomman, en mycket trivsam bostadsrättsförening för seniorer som uppskattar att ha ett bekvämt boende i nära anslutning till rofylld natur samt bra service! I föreningen finns allt man kan önska sig med mycket trevlig middagsrestaurang, bibliotek, rum för biljard och bridge, salonger, två tvättstugor, cykelförråd, motionsrum, bastu, jacuzzi, snickeriverkstad, väv- och systuga, frisör och fotvårdssalong. I föreningen finns också möjlighet att hyra gästmatsal för ca 20 personer samt gästrum med pentry. Samtliga lokaler kan nås via förbindelsegångar och kring föreningens byggnader finns trevliga, grönskande innergårdar med gemensamma trädgårdsmöbler att nyttja. För en obligatorisk serviceavgift får du din lägenhet städad två gånger/månad samt fönstren putsade. Känner man för att ta en promenad i rofylld miljö går man gärna till naturreservaten Lunsen. Det finns bra allmänna kommunikationer med täta bussförbindelser, fin cykelväg in mot centrum och nära påfarter för bilpendlare. Minilivs i närheten och inte långt till mycket bra ICA-butik. Lägenheten som ligger bekvämt en trappa upp med hiss direkt från markplan är mycket ljus och har en rymlig inglasad balkong. Planlösningen erbjuder hall med rejäl klädkammare, kök med matplats och utgång till balkongen, vardagsrum med fönster i två väderstreck, sovrum med garderober och badrum med plats för badkar, dusch samt tvättmaskin. På vinden finns ett förråd. Lägenheten har ett visst behov av ytskiktsrenovering. Läs mer om Skogsblomman under fliken "föreningen" längre ner på sidan. Välkomna till ett boende med livskvalité för Er över 55!

 • Balkong
 • Hiss
Puckvägen 33, Björklinge, Uppsala kommun

Puckvägen 33

Radhus
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

3 475 000 kr

136 m²

6 rum

428 m² tomt

Välplanerat kedjehus i gott skick med ett barnvänligt läge. Planlösningen ger ett kök med matplats som öppnar upp mot ett matrum och vidare till ett rymligt vardagsrum med braskamin. Vidare finns fyra sovrum, två badrum samt en tvättstuga med grovingång. Därutöver finns en carport samt ett stort förråd i det som tidigare var ett garage. På baksidan finns en lättskött trädgård, ett uterum, ett stort härligt trädäck samt en pool i direkt angränsande till en grön allmänning, perfekt för barn med spring i benen. Även på framsidan finns en uteplats. Villan har barnvänligt och lugnt läge med bra läge i Björklinge. I närområdet finns en gemensam lekplats. I samhället finns bra servicemed livsmedelsaffär, restauranger, förskolor samt skolor åk F-9 och idrottsmöjligheter med bl.a. bollplaner, ishall, ridklubb, tennisbanor och elljusspår. I vackra Långsjön finns båtmöjlighet och populär badplats och vintertid plogas isen för långfärdsskridskoåkning. Från samhället är det bra pendlarläge tack vare bra bussförbindelser till Uppsala och med bil tar du dig till stan på ca 20 min, och för dig som ska ut på E4:an för vidare transport så tar det ca 5 minuter.

Pålgatan 16, Norra Luthagen, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Pålgatan 16

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

3 995 000 kr

110 m²

5 rum

5 851 kr/mån

36 318 kr/m²

Sällsynt tillfälle att bli ägare till en ljus och fin, välplanerad 5:a med bra läge i området och hela fyra bra sovrum. Tack vare läget på hörnet av huset erhålls här ljusinsläpp i tre väderstreck och från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen i söderläge mot den barnvänliga innergården. Bostaden är planerad med en hall som erbjuder bra förvaring, tre sovrum avskilda från de sociala ytorna i vardagsrum och kök, samt det fjärde sovrummet längst in i anslutning till vardagsrummet med fönster in mot gården. Köket är ljust och luftigt och rymmer många kring matbordet, här är det helt fritt fån insyn och fri utsikt. Hög standard och stilrena inredningsval i hela lägenheten med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. De båda badrummen är smakfullt inredda med kakel och klinker. Det ena med badkar, tvättmaskin och torktumlare, det andra med dusch. Förvaring finns bl a i de platsbyggda garderoberna i hallen, stor klädkammare och infällda garderober med skjutdörrar. I källaren finns ytterligare förvaring i ett förråd om ca 7 kvm. Stabil och välskött bostadsrättsförening med trevlig innergård med bl a lekplats, grill och utemöbler. Föreningen har garage och parkeringsplatser samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Lägenheten färdigställdes 2016 av JM och ligger med fint läge intill Gjuteriparken vid Mimmi Ekholms plats i Norra Luthagen/Stabby. Här erbjuds en praktisk tillvaro med bl a apotek, gym, kafé, restauranger, ICA-butik och vårdcentral endast ett par hundra meter från ytterdörren. I det direkta närområdet hittar ni dessutom allt som barnfamiljen behöver som lekparker, förskolor och skolor. Bra motionsspår och vackra strövområden finns i närbelägna Stabbyskogen där det vintertid även finns skidspår. In till stadskärnan tar du dig med cykel på bara 6-7 minuter eller så promenerar du. Bra bussförbindelser alldeles i närhet och pendlar du med bil finns påfart till både 55:an och E4:an lättillgänglig. Säljarens önskemål om tillträde är sommaren 2023 så här finns gott om tid för dig som köpare att förbereda och genomföra din egna bostadsförsäljning. Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bodarnavägen 8, Bodarna, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Bodarnavägen 8

Villa
Bodarna, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

7 500 000 kr

120 m²

4 rum

5 912 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en unik villadröm med varm atmosfär och med ett fantastiskt läge - högt och soligt i charmiga Bodarna. Med varsam hand har ägaren till fastigheten omsorgsfullt renoverat och byggt om denna fantastiska fastighet anno 1936 med såväl tanke på detaljer som påkostad byggnadsteknik med energibesparande åtgärder. Sjönära läge och sjöglimt mot Mälaren! Lantlig idyll, endast 12 km från Uppsala City! Uppvärmning i form av bergvärme, braskassett på övre plan och en gjutjärnskamin på nedre plan vilket ger huset bra förutsättningar för låga driftskostnader. Lyxig spa- avdelning på källarplan, inredd med bland annat värmande bastu och stort spa-bad, duschhörna och WC. Tomten om 5 912 kvm har stora fina gräsytor, uppvuxna träd och belägen i perfekt sydvästligt läge. Fristående, uppvärmd maskinhall om ca 131 kvm med större portar och ett generöst takutrymme. Perfekt för att bedriva verksamhet, meka med bilarna, förvara lastbilen, traktorn eller annat som passar just er! På den breda, asfalterade uppfarten finns utrymme för ett flertal bilar, ni kan utan problem bjuda in många bilburna gäster alt. uppställning av ex. båt och husbil. Då dödsbodelägarna har begränsad insyn i fastighetens skick kommer fastigheten säljas med friskrivning. Men huvudbyggnaden är besiktigad och energideklaration gjord. Huset har ett trivsamt vackert läge i natursköna Uppsala Näs, närhet till Mälaren. Närhet till Hågadalen-Nåstens naturreservat och Hammarskogs herrgård med naturområden som erbjuder ett rikt friluftsliv med badplats, promenadstigar, skid- och löparspår, boulebana, pulkabacke mm. För er som är häst- och golfintresserade erbjuder Uppsala Näs ett flertal hästgårdar och rid stall samt fina ridvägar, där bl.a. Lurbo Ridklubb med cykelavstånd och Söderby Golfbana fem kilometer från Bodarna. Näsdalens förskola är en liten förskola, naturskönt belägen i Uppsala-Näs dalen, mitt emellan Skärfälten och Uppsala Näs kyrka. Här vistas barn i åldrarna 1-5 år. Vreta Näs förskola består av tre avdelningar, för barn i åldrarna 1-5 år. Gottsunda köpcentrum (10 min med bil) och Stenhagens köpcentrum (15-20 min med bil) båda med mycket bra service. Här kan du njuta av promenader med vacker omgivning med skogar att ströva i samtidigt som svampskogen ligger inpå knuten. Lugnt område omgivet av vacker natur med närhet till vattnet vid Ekoln och vackra naturområden. Ekoln, som är en vik av Mälaren, inbjuder till bad, segling, kanotpaddling och ske. Hammarskogs herrgård som ligger i närheten erbjuder såväl pulkabackar och naturstigar som servering och gemyt. Endast ca 15-20 minuters bilväg till Uppsala och med bra bussförbindelser samt utmärkt cykelväg till city. Ett boende utöver det vanliga - Varmt välkomna att boka in er på visning!

S:t Göransgatan 24 A, Fålhagen, Uppsala kommun
 • Borttagen före visning

S:t Göransgatan 24 A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 050 000 kr

44,5 m²

2 rum

2 551 kr/mån

46 067 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade tvåa i attraktiva Fålhagen med city och resecentrum på kort promenadavstånd! Upplev fördelarna med att bo centralt utan att få nackdelarna på köpet i denna charmiga tvårummare fördelat på ett praktiskt kök med diskmaskin, sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp, plats för sällskapsmöblemang och ytterliggare matplats. Vidare erbjuder lägenheten ett fint badrum med golvvärme och dusch samt en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. I källaren har man tillgång till bland annat tvättstuga och bastu, extern förvaring finns i ett till bostaden hörande förråd. Stabil förening med fina utomhus miljöer, ostört och centralt beläget en kort promenad från Resecentrum och citykvarteren vilket även ger bekväm access även till Stockholms arbetsmarknad och kulturliv. Här bor du centralt utan att få innerstadens nackdelar på köpet. Varmt välkomna på visning!

Mältargatan 13 B, Industristaden, Uppsala kommun
Mältargatan 13 B, Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Mältargatan 13 B, Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Mältargatan 13 B

Lägenhet
Industristaden, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 895 000 kr

33 m²

1 rum

2 464 kr/mån

57 424 kr/m²

Välkommen till en mycket fin 1:a med optimerad planlösning och rikligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och utgång till stor balkong i attraktiva Industristaden. Lägenheten upplevs modern och luftig och har en ljus färgskala samt genomgående fina materialval och en praktiskt planlösning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med sovalkov och ett stort helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga balkongen i fritt läge bjuder inte bara på en fantastisk vy ut över innergården utan även på sol hela dagen och har ett utmärkt sydvästläge. Detta är en plats för socialt umgänge och kan även fungera som ett extra rum vissa delar av året och här finns gott om plats för möblemang. Här kan du i lugn och ro njuta av solenstrålar med en svalkande läsk i handen. Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till att nyttja ett förråd. Detta boende har förutom en eftertraktad adress även ett optimalt läge i Uppsala. Gångavstånd till Resecentrum, Willys matbutik och annan service i området samt för den som pendlar finns smidig åtkomst till E4:an. Nära till busshållplats och gångavstånd in till stadskärnan samt granne med Fyrisån. Välkommen att trivas!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tövädersgatan 2, Gränby, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Tövädersgatan 2

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 695 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 234 kr/mån

22 450 kr/m²

Välkommen till en trevlig 3:a belägen 1/2 trappa upp i fastigheten och placerad på gaveln, vilket bidrar till rikligt ljusinsläpp i vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Den har även en fantastisk vy från balkongen mot centrala Uppsala och slottet. Lägenheten bjuder på en välkomnande hall med plats för avhägning av ytterkläder, två rymliga sovrum med inbyggda garderober för förvaring, en funktionell planlösning med generösa sällskapsytor i vardagsrum. Vardagsrummet har både plats för stor soffgrupp och matsalsbord och här flödar ljuset in från stora fönsterpartier samt utgång till balkong med sol hela dagen - perfekt plats att sitta för avkoppling med en kopp kaffe i handen och blicken mot slottet och bara njuta! Trevligt kök med matplats och utrustat med spis, fläkt, kombinerad kyl/frys och gott om förvaring i köksskåp. Stamrenoverat badrum 2003 med badkar och ett litet frostat fönster för ljusinsläpp. Lägenheten har genomgående äldre ytskikt och är i behov av ytskiktsrenovering. Stor möjlighet för Dig som som vill sätta en egen prägel på boendet och renovera efter eget smak och tycke. Välmående bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Lägenhetsinnehavaren har tillgång till att nyttja två förråd. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med nära till Regnbågsparken, som är uppskattat av många barnfamiljer. Välskötta innergårdar med vidsträckta gräsmattor, prydliga buskage och välutrustade lekplatser utan intilliggande trafik. Bo på Vädergatorna, endast 15 minuters promenad ifrån Uppsalas stadskärna med allt vad den kan erbjuda, ca 10 minuters promenadavstånd till Gränby Köpcentrum, pendlarvänligt för både bil- och bussburna, med förskolor och skolor upp till gymnasieålder i närheten och många, fina promenadstråk runt knuten. Välkommen hem!

 • Balkong
Astervägen 5, Lövstalöt, Uppsala kommun

Astervägen 5

Villa
Lövstalöt, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

3 300 000 kr

125 m²

5 rum

1 030 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och välplanerade 1-plansvilla med insynsskyddat läge och trevlig utsikt mot två allmänningar. Planlösningen erbjuder ett kök med matplats, ett rymligt vardagsrum, upp till fyra sovrum, badrum, tvättstuga, gäst-wc och två klädkammare/förråd. Utvändigt finns en trevlig trädgårdstomt med flera uteplatser. På ena långsidan finns ett inglasat uterum och på den andra finns en uteplats som delvis är under tak. Därutöver finns bra plats för bilar både i garage och carport. Huset är väl omhändertaget och flera stora renoveringar har utförts: 2017: Fasadmålning, 2008: Takrenovering. 2005-2006: Fönsterrenovering. Invändigt har huset genomgående äldre ytskikt och ett behöv av modernisering. I Lövstalöt finns det gott om grönytor för barnen att leka på, välutrustade lekplatser och en alldeles nybyggd förskola runt hörnet. Fler förskolor och även skola upp till årskurs 5 finns ca 3 km bort i Bälinge och nås med skolbuss. I Bälinge finns även bl.a. badplats, bibliotek, BVC och mataffär. I Lövstalöt finns en obemannad livsmedelsbutik och har du direkt närhet till natur med många fina promenadstigar och löpslingor. Bra kommunikationer till Uppsala. Med bil tar du dig till city på dryga kvarten och bussar går frekvent från tidig morgon till sena kvällen.

 • Plus
Lindsbergsgatan 5 B, Sommarro, Uppsala kommun

Lindsbergsgatan 5 B

Lägenhet
Sommarro, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 195 000 kr

59,5 m²

3 rum

3 687 kr/mån

36 891 kr/m²

Med ett fint läge i natursköna Sommarro finner du denna välplanerade genomgångslägenhet. Den genuina 40-talscharmen gör sig påmind bland annat tack vare generös takhöjd, vackra fönsterbrädor i natursten och kök i original. Bostaden är bekvämt belägen en halv trappa upp i huset och du möts av en välkomnande och luftig hall med förvaringsmöjlighet. Vidare finns ett helkakalt badrum, charmigt kök med originalinredning, två sovrum samt ett trivsamt vardagsrum. I vardagsrummet ryms både soffgrupp såväl som matsalsmöbel. Härifrån når du lägenhetens balkong i söder som ger fin utsikt mot gården. Lägenheten präglas av fina ytskikt och vackra vitoljade furugolv. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett källarförråd och ett vindsförråd. Bo i en välskött HSB-förening där bredband ingår i månadsavgiften. Här erbjuds bra gemensamma utrymmen med bland annat tvättstugor, bastu, hobbyrum och samlingslokal. De gemensamma gårdarna är lummiga och lugnt belägna - här kan medlemmarna koppla av i lugn och ro och njuta av de vackra träden och fågelkvittret. Sommarro är ett fridfullt och attraktivt område med närhet till vacker natur i både Stadsskogen och Hågadalen, där många motions- och gångstigar erbjuds. Vintertid finns belyst skidspår i Stadsskogen. Här har du bekväm närhet till servicemöjligheter vid närliggande Västertorg i Eriksberg där det bland annat finns matbutiker, bibliotek, vårdcentral, skolor och förskolor. I närheten finns många populära restauranger och busshållplatser för flera busslinjer. Med cykel tar du dig på några minuter till Friskis & Svettis Ekeby och det tar endast cirka 10 minuter till city, Resecentrum, Akademiska sjukhuset, Ångström och BMC. Varmt välkommen att boka dig för visning!

 • Balkong
Ärnevilundsvägen 9, Gunsta, Uppsala kommun

Ärnevilundsvägen 9

Tomt
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 895 000 kr

1 521 m² tomt

Nu släpper vi 14 st prisvärda tomter med riktigt toppläge i populära Gunsta! Här får du möjlighet att tillsammans med Eksjöhus bygga ditt drömhus. Tomterna är stora och ger därför möjlighet att verkligen bygga det huset ni önskar. Omgivna med äldre bebyggelse och med skogen in på knuten. Tomterna säljs med fasta priser. Först till kvarn och ingen budgivning. Tomt 1. Gunsta 6:1 - 1340 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 2. Gunsta 6:2 - 1572 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 3. Gunsta 6:3 - 1762 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 4. Gunsta 6:4 - 2292 kvm - Pris 1.895.000 kr RESERVERAD Tomt 5. Gunsta 6:5 - 1252 kvm - Pris 2.150.000 kr Tomt 6. Gunsta 6:6 - 1521 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 7. Gunsta 6:7 - 1539 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 8. Gunsta 6:8 - 1137 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 9. Gunsta 6:9 - 1271 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 10. Gunsta 6:10 - 1864 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 11. Gunsta 6:11 - 1232 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 12. Gunsta 6:12 - 1205 kvm - Pris 2.150.000 kr SÅLD Tomt 13. Gunsta 6:13 - 1315 kvm - Pris 2.150.000 kr Tomt 14. Gunsta 6:14 - 1281 kvm - Pris 1.895.000 kr RESERVERAD Totalpriser på nyckelfärdigt hus ink tomt och anslutningar mm. startar från 4 960 000 kr. I detta annonsexempel har du färdigt hus av modell "Prio 158". En riktigt smart planerad tvåplansvilla, perfekt för barnfamiljen. Här kan du se mera om utbudet hos Eksjöhus. https://www.eksjohus.se/ Har du frågor om olika hustyper, priser eller liknande. Vänligen kontakta Eksjöhus; Nina Karlsson 018-474 43 50 [email protected] Anders Rönnings 018-474 43 52 [email protected] Tomterna är förberedda för anslutning till kommunalt V/A, el samt fiber. Dessutom är stora markarbeten redan utförda vilket ger en stor besparing i den totala byggkostnaden. I natursköna Gunsta bor du ca 10 kilometer öster om Uppsala. Här är kombinationen av friluftsliv på knuten i en citynära miljö svårslagen och en stor anledning till att Gunsta blivit så populärt. Flera sjöar i närheten möjliggör både bad och fiske. Här finns även trevliga badplatser som bl a Fjällnora och Lännabadet (Borgardalen). Gunsta är ett område som enligt kommunens översiktsplan kommer att växa de närmaste åren. Bebyggelsen som planeras i Södra Gunsta ligger mellan Gunsta och Bärby Äng, här planeras växa med ca 1 500 bostäder/lägenheter fram till 2030. Utbyggnaden kommer att börja närmast länsväg 282 och successivt dra sig söderut. I planen finns det en tomt avsatt för en ny låg- och mellanstadieskola, en fullstor idrottshall samt en förskola. Närmast infarten från länsväg 282 planeras ett område för livsmedel och handel. Kommunikationerna är goda med regiontrafikens bussar (linje 809) som trafikerar området med täta avgångar. Dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. I Gunsta finns Stiernhielms på landet Krog och Livs, Trädgårdshandel, flera förskolor och Funboskola (F-3). OBS att tomterna är knutna till Eksjöhus och inte kan köpas utan att byggnation sker via Eksjöhus.

Blixtgatan 15, Gränby, Uppsala kommun
Blixtgatan 15, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Blixtgatan 15, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Blixtgatan 15

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 995 000 kr

61,5 m²

2 rum

3 492 kr/mån

32 439 kr/m²

Tillfälle ges att förvärva en rymlig gavellägenhet i fint skick. Bostaden är belägen högst upp i en välskött 60-talsfastighet och har ett härligt ljusinflöde. Njut av en inglasad och trivsam balkong med fin utsikt mot grönskande innergård. Den välplanerade planlösningen erbjuder välkomnande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter, stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord samt fräscht badrum med tvättmaskin. Vidare finner du trivsamma sällskapsytor i hemtrevligt kök med rejäl matplats samt rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkong. Lägenheten präglas av vackra ekparkettgolv och vitmålade väggar. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett stort källarförråd. HSB Brf 47 Blixten är en stabil förening med väl underhållna fastigheter. Här finns trevlig, grönskande och barnvänlig innergård med trädgårdsmöbler och grill. Flertalet tvättstugor, pingisrum samt bastu med relaxavdelning, dusch och wc finns också att förfoga. Bredband ingår i månadsavgiften. Du bor med endast 20 minuters promenad ifrån Uppsalas stadskärna med allt vad den kan erbjuda och ca 10 minuters promenadavstånd till Gränby Köpstad. Det är pendlarvänligt för både bil- och bussburna och det är nära till förskolor och skolor upp till gymnasieålder. Möjlighet till snabbt tillträde - välkommen att boka dig för visning!

 • Premium
 • Balkong
Blekingevägen 15, Sävja, Uppsala kommun

Blekingevägen 15

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 850 000 kr

84,2 m²

3 rum

5 026 kr/mån

21 971 kr/m²

Välkommen till Blekingevägen 15! Trivsam och insynsskyddad genomgångslägenhet på gaveln med fönster åt tre väderstreck och som enkelt nås via hiss från markplan! Den tilltalande planlösningen fördelar sig på välkomnande och möblerbar hall med klädkammare samt trivsamt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i västerläge. Vidare finns ett hemtrevligt kök som renoverades 2019 med matplats invid fönster, två rymliga sovrum samt ett mindre rum som går att inreda till gästrum alt. barnrum. Stort badrum med smarta och exklusiva lösningar såsom helintegrerade högtalare i taket och tvättmaskin. Bostaden som är en genomgångslägenhet erbjuder fönster från tre väderstreck vilket ger ljus och rymd till den öppna planlösningen. Lägenheten är totalt renoverad med ljus färgsättning, parkettgolv och stilrena materialval. För dig som söker en fin lägenhet i ett område som erbjuder närhet till allt är detta hem väl värt en visning! Brf Blekinge är en välskött förening med fina innergårdar med lekplatser. Här erbjuds även två tvättstugor med torkrum, cykel- och barnvagnsförråd samt övernattningsrum med kök och dusch. På Blekingevägen 15 bor du med ett fint läge i Sävja med direkt närhet till naturen och med ett stenkast till närmsta förskola. Vackra naturreservatet kring Lunsenskogen erbjuder skidspår på vintern och vandringsleder på sommaren. I Sävja finns flera förskolor samt skola F-9. Goda kommunikationer till city med både buss och cykelväg. Det är dessutom smidigt för pendlaren med nära påfart till E4:an. - Välkommen att boka dig för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun

Torgny Segerstedts allé 4

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 495 000 kr

31 m²

1 rum

1 590 kr/mån

48 226 kr/m²

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. Perfekt för studenten, som övernattningslägenhet eller som första boende. Välkommen till Rosendal där du har nära till det mesta! Välkommen till Rosendal där du har nära till det mesta! Kvadratsmart och modern 1:a om 31 kvm med låg månadsavgift. Här bor man med hög standard i ljus och fin lägenhet med insynsskyddat läge. Planlösningen är ytterst väldisponerad med ett tilltaget rum som rymmer både soffa, tv-möbel och säng, ljust och modernt kök i öppen planlösning mot rummet, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en välkomnande hall med god avhängningsyta och förvaring längs garderobsvägg. Bekvämt boende med hiss från markplan och ner till garage. Brf Smaragden ligger inbäddad mitt i kvarteret Rosendal som ständigt växer med vacker omgivande grönska, handel och fritidsaktiviteter. Huset är ritat av det framgångsrika danska arkitektkontoret Christensen & Co arkitekter som även har ritat SEB USIF Arena (tennishallen), samt kvarteret Kåbo Park i Uppsala och kännetecknas av en elegant och tidlös gestaltning med häftiga gemensamma utrymmen såsom en stor allmän takterrass, café och restaurang samt padeltennisbanor på bottenvåningen. Samtliga lägenheter har förråd i källarplan så du lätt har ordning och reda i din bostad. Som boende i Brf Smaragden har du nära till det mesta såsom Uppsala stadskärna, välbyggda cykelbanor som på ett par minuter tar er till Uppsalas olika stadsdelar, invid tennishall med gym, nära flera av universitetets utbildningsanstalter såsom SLU, Ultuna, Ångströmlaboratoriet, Akademiska sjukhuset och mataffärer. Direkt närhet till Stadsskogen med dess härliga natur och friluftsliv. Stadsbussar finns runt knuten och går mot citykärnan vart femte minut, du har även all övrig tänkbar service på bekvämt avstånd och närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus mm. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Klockargatan 15, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Klockargatan 15

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 495 000 kr

79 m²

3 rum

4 787 kr/mån

31 582 kr/m²

Modern och ljus trea med öppen planlösning och stor balkong i soligt söderläge. Vältilltaget vardagsrum som har en öppen planlösning mot matplatsen och köket. Stor balkong som ligger skyddat mot innegården i bästa tänkbara söderläge. Två sovrum samt bra förvaringsmöjligheter i stor garderob med skjutdörrar. Stort och fint badrum med kakel och klinker samt tvättmöjligheter. På Klockargatan bor du i ett attraktivt och barnvänligt område med närhet till allt Uppsala stad har att erbjuda. Bostaden ligger efter en lugn återvändsgata. Centrumkärnan och centralen når du med cirka 20 minuters promenad och endast ett stenkast bort finner du vackra Fyrisån där du kan njuta av dess vackra promenadstråk. Här finns även närhet till flertalet matbutiker samt Fyrishov med bad och stort utbud av sportaktiviteter. Uppskatta goda bussförbindelser och närhet till motorvägens påfart. Även närhet till Röbo samt Stabbyskogen med sina fina motionsspår. Hiss från markplan, två förråd som tillhör lägenheten samt tillgång till tvättstugor, hobbyrum och cykelförråd.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hästskovägen 9, Lugnet, Uppsala kommun

Hästskovägen 9

Villa
Lugnet, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

5 250 000 kr

186 m²

7 rum

1 526 m² tomt

Välkommen till Lugnet, naturskönt belägen fastighet nära Fyrisån. Här erbjuds en unik kombination av friluftsmiljö och närhet till bra service och kommunikationer i Nåntuna. Fastigheten har en fantastiskt trädgård som är helt insynsskyddad samt en egen båtplats nere i Fyrisån! Huset är rymligt, hela 186 kvm och har generösa umgängesytor. Stort kök med tillhörande matrum med många fönster mot den fina trädgården. Vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet intill poolen. 4-5 st. sovrum beroende på hur man önskar disponerad vissa rum. Här finns även 3 st. bad/duschrum. Den stora trallbeklädda uteplatsen ger många soltimmar och här kan man alltid hitta solen någonstans, här finns gott om utrymme för flera mat- och sittgrupper. Runt poolen eller vid det murade uteköket finns alltid någonstans för alla att trivas. Huset har en härlig karaktär med dess utemiljö och stora master bedroom som gör det än mer unikt. Välskött trädgårdstomt med många vackra planteringar och fruktträd samt rejäla gräsytor som barnen kan leka på. På fastigheten finns en friggebod, stort garage med generös förrådsdel samt ett poolhus som passar bra som gästhus. I Nåntuna finns flera förskolor, skolor och mataffär. För den friluftsintresserade finns Lunsenskogen, båtlivet vid Ekoln samt skidåkning i Sunnerstabacken på nära avstånd. Flertalet naturreservat är bevarade i området.

Eva Lagerwalls väg 4, Ulleråker, Uppsala kommun

Eva Lagerwalls väg 4

Lägenhet
Ulleråker, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 195 000 kr

81 m²

3 rum

5 469 kr/mån

27 099 kr/m²

I naturnära och familjevänliga Ulleråker finner ni denna uppskattade trerummare. Det är en hemtrevlig lägenhet högst upp huset med fönster som skapar ett vackert ljusflöde. Bostaden är väldisponerad och utnyttjar ytan på ett bra sätt. Den erbjuder en underbar balkong i sydläge med många soltimmar. Här kan ni njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Den takbeklädda balkongen nås från vardagsrummet och har plats för matbord och stolar och växtlighet. I den inbjudande hallen finns goda avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. I det stora och praktiska köket finns bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord där hela familjen får plats. Utöver det finns två rogivande sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng samt ett övrigt separat mindre rum som kan användas som kontorshörna. Badrummet är fint med wc, badkar, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. För ytterligare förvaring finns en separat klädkammare och extern förvaring finns i ett till bostaden hörande förråd. I lugna Ulleråker erbjuds en vacker parkmiljö med naturen runt knuten och via gång- och cykelstråk utmed Fyrisån tar man sig in till city (ca 10 min med cykel). För den som hellre åker buss finns busshållplats på gatan strax utanför lägenheten. Ulleråker är ett barnvänligt läge med förskolor och skolor på promenadavstånd, Om du arbetar på SLU och SVA så kan läget knappast vara mycket bättre, då ni tar er promenerandes dit. Läget är också bra för er som vill ha närhet till Ångström, BMC eller Akademiska sjukhuset. För er som vill vidare ut på E4:an så är det relativt nära till påfart. I grannområdet Rosendal som ligger i närheten finns bl a tennisbanor, baskethall, gym, padeltennis och bra närservice som t ex apotek, flera restauranger och livsmedelsbutiker. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kryddblandargatan 11, Kungsängen, Uppsala kommun

Kryddblandargatan 11

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 495 000 kr

55 m²

2 rum

3 238 kr/mån

45 364 kr/m²

Fin toppmodern tvåa där du blir den första som flyttar in och njuter av de smakfulla val som säljarna gjort för att uppgradera den redan fina standarden på JMs nyproduktion i Brf Kungsgatan 66 tre. En mycket kvadratsmart och funktionell planlösning med välkomnande hall med elegant grått klinkergolv och bra förvaring bakom spegelskjutdörrar, rymligt badrum med vackert sandfärgat klinkergolv och tvätt/tork kombimaskin, sovrum som även det har bra förvaring bakom skjutdörrar och halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att du får plats med både matbord, soffa och bra placering för TV. Köket har fullständig maskinell utrustning, moderna sandfärgade luckor och stilren laminatbänkskiva i grå ek med infälld stor diskho. Lägenheten har genomgående ett grålaserat ekparkettgolv och ljust målade väggar. JMs nybyggnadsprojekt Kungsgatan 66 mellan Kryddblandargatan och Kungsgatan består av fyra delar. Detta är den tredje delen som precis blivit inflyttningsklar. Denna lägenhet ligger en trappa upp med hiss från markplan och har en drygt 7 kvm stor balkong i sydväst mot föreningen innergård. I källaren finns garage med separat kösystem. På Kryddblandargatan bor du med bara några minuters promenadväg in till city och ännu närmare till centralstationen vilket gör detta till ett av Uppsalas bästa pendlarlägen för såväl tåg som buss. För dig som istället vill ha lite grönska är det inte heller långt till det fina årummet med Stadsparken på andra sidan Hamnspången över Fyrisån. För att se kvarterets blivande utformning hänvisar vi till föreningens hemsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/centrala-uppsala/kungsgatan-66-tre/

 • Balkong
 • Hiss
Gimogatan 8 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Gimogatan 8 B

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 150 000 kr

55 m²

2 rum

3 418 kr/mån

39 091 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet med öppen planlösning, stor balkong mot lugn innergård och hiss från markplan. Lägenhetens planlösning ger en inbjudande och praktisk hall med klädkammare, ett vardagsrum som är öppet mot ett kök med generösa arbetsytor, ett badrum och ett rymligt sovrum. I det sociala vardagsrummet finns ett fint ljusinsläpp och plats för soffgrupp. Badrummet är smakfullt inrett med stilrent kakel och klinker. Det rogivande sovrummet har fönster mot den lugna innergården och bra plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet når du även en stor och underbar balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av. Här erbjuds plats för loungedel, matgrupp samt växtlighet. Välskött och trevlig förening med fin innergård med lekplats samt grill med gemenskapsyta. I källaren finns ett garage med kort eller ingen kö alls till p-plats samt även cykel och barnvagnsrum i anslutning till hissen. Fint läge i den växande stadsdelen Norra Luthagen nära service som exempelvis ICA, apotek, restauranger, frisör och gym vid Mimmi Ekholms Plats. Nära till Stabbyskogen med upplyst motionsslinga, promenadvägar och grillplatser samt till Fyrisåns promenadstråk. Fina cykelvägar och bussförbindelser till stadskärnan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Meteorvägen 30, Fullerö hage, Uppsala kommun

Meteorvägen 30

Lägenhet
Fullerö hage, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 695 000 kr

60 m²

2 rum

4 438 kr/mån

28 250 kr/m²

FAST PRIS 1 695 000 kr. Först till kvarn gäller. Kontakta mäklaren för att boka privat visning. Med ett ljust läge högst upp i fastigheten på våning fyra (hiss finns) finner ni denna mycket fina 2:a med stor balkong om 7,7 kvm i trivsamma Fullerö Hage! Här erbjuds nu en ljus och rymlig 2:a med smakfulla, stilrena materialval. Trevligt kök från kvalitetsmärket Marbodal med fullständig maskinell utrustning. Stort och luftigt vardagsrum i öppen och social planlösning med köket. Härifrån nås den rymliga och inbjudande balkongen med fritt läge och trevlig utsikt. Vidare finns ett rymligt sovrum med stor och praktisk klädkammare som är inredd med garderober. Fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv samt egen tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett vindsförråd (hiss upp till vinden finns). Gott om parkeringsplatser inom föreningen. För närvarande finns det lediga parkeringsplatser att hyra. Det är även gratis att parkera på närliggande gata intill fastigheten. Fullerö Hage är ett populärt och expansivt område som erbjuder god service i form av närbutik, Foodcort, bensinstation, förskola, padelhall m m. Endast ca 4 km till Storvreta med all sin service i form av flertalet mataffärer, gym, frisör, apotek m m. I Storvreta finns även Upptåget samt utmärkta bussförbindelser till Uppsala. Nära påfart till E:4an för den som pendlar med bil. Flexibelt tillträde!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Göte Turessons väg 7 A, Ultuna, Uppsala kommun

Göte Turessons väg 7 A

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 450 000 kr

35 m²

1 rum

2 827 kr/mån

41 429 kr/m²

- Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information! - Möjlighet finns till snabbt tillträde! Välkommen till detta charmiga och stilrena hem som andas nyproduktion och som bjuder på fina inslag och lättmöblerade ytor. Planlösningen är luftig och bjuder in till härliga sammankomster för familj och vänner. Med fönster åt två väderstreck skapas en härlig rymd och dagsljuset flödar från rum till rum. Ett boende i absolut toppskick som inte lämnar något att önska! Här erbjuds en öppen och smart planerad lägenhet belägen på våning 1/5 i en modern fastighet från 2022. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum binder ihop bostadens sällskapsytor på allra bästa sätt och ger rummen härligt ljus och fin karaktär. Hemtrevligt kök från Vedum med fullständig maskinell utrustning från Electrolux och bjuder i övrigt på fina skåpluckor, separat matplats för 4-6 personer invid fönster. Lägenheten erbjuder ett rymligt och helkaklat badrum med bekvämligheter som duschhörna med glasvägg och kombinerad tvättmaskin samt torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober som erbjuder dig flexibla förvaringslösningar för lägenhetens alla rum såsom kläder, städredskap eller annat övrigt som passar er. Här får du ett boende inrett med många och smakfulla tillval av det senaste i stil och funktion. Kök och badrum inreds med skåp, vitvaror och detaljer av hög kvalitet från kända leverantörer. Lägenheten präglas av genomgående fina parkettgolv och ljusa ytskikt. Boendet här i Ultuna erbjuder det bästa av två världar; närheten till naturen och närheten till staden- Bostaden är belägen knappt ett stenkast till SLU. Fina cykelvägar tar dig norrut till Ångströmslaboratoriet på ca 7 minuter. Till Stora Torget i centrala Uppsala cyklar du knappa 5 km på 15 minuter, samtidigt som du har Årike Fyris och fina skogsområden utanför husknuten. Ungefär 4,5 km söderut ligger Uppsala Alpina Center som vintertid erbjuder preparerade skidbackar med liftar och pulkabackar. Under barmarkssäsongen kommer du uppskatta det utmanande, kuperade, elljusspåret i samma område. Föredrar du skidor på längden prepareras en rundbana på KAP dit du promenerar på 15 minuter. I det närbelägna området Rosendal finns flera gym, tennisbanor, padelbanor, restauranger och en välsorterad ICA butik. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Almunge-Gränby 12:15, Almunge, Uppsala kommun

Almunge-Gränby 12:15

Tomt
Almunge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

450 000 kr

2 013 m² tomt

Här erbjuds en tomt om 2013 kvm i ett lugnt läge med närhet till goda kommunikationer och endast ca 500 m till busshållplats. Naturtomt med en blandning av skogsträd och en gräsyta. Det är fritt att välja husleverantör eftersom tomten inte är knuten till någon specifik. Det finns även positivt förhandsbesked och tomten är belägen utanför detaljplanerat område. För mer information se under dokument & länkar. Härligt rofyllt område med lagom avstånd från väg 282, vilket ger ett ostört läge samtidigt som bekvämligheten att snabbt ta sig ut på vägen finns och gångavstånd till buss 809 som trafikerar sträckan mellan Uppsala och Knutby. Vill man svalka sig en solig sommardag är det cykelavstånd till den populära kommunala badplatsen i Södersjön ca 3 km från fastigheten. Fastigheten är belägen strax utanför Almunge som tillhandahåller all tänkbar service som bland annat förskolor, skola (F-9), matbutiker, vårdcentral, bensinmack, restaurang och vackra omgivningar med golfbanor och sjöar. Välkommen att visa intresse!

Limvägen 8, Storvreta, Uppsala kommun

Limvägen 8

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

4 295 000 kr

109 m²

4 rum

1 200 m² tomt

På en sparsamt trafikerad gata i centrala Storvreta hittar ni den här rymliga enplansvilla med hel källarvåning. Stor trevlig hörntomt belägen på lugn återvändsgata som angränsar mot allmänning. Bra planlösning som erbjuder stora sociala ytor bl a rymligt kök med stor matplats , trivsamt vardagsrum med en av husets två täljstenskaminer, 24 kvm stort inglasad uterum, samt gillestuga i källarvåningen med ytterligare en täljstenskamin. Huset som uppfördes 1969 är löpande underhållet med bl a nytt tak 2007, nya fönster 2008, nya el och vattenledningar samt nytt badrum 2022. Enkelt garage för en bil, elbilsladdare. Här bor man i den äldre mysiga delen av Storvreta med god service inom gångavstånd såsom förskola, skola och mataffärer. Det är nära till busshållplats för stadsbuss som tar dig in till Uppsala och med tåget tar det bara 8 minuter från Storvreta station till Uppsala. Det är bra kommunikationer även för bilpendlaren med närhet till E4:an. Här finns natursköna omgivningar med bland annat motions- och skidspår samt populärt bad. Mycket flexibelt tillträde.

Råbyvägen 82, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Råbyvägen 82

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 650 000 kr

33,5 m²

1 rum

2 462 kr/mån

49 254 kr/m²

- KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Modern och väldisponerad etta med stor uteplats som ger utsikt mot skyddad innergård. Bo i ett populärt område med närhet till city och Resecentrum! Här erbjuds en öppen och smart planerad lägenhet belägen en halv trappa upp i en modern fastighet från 2018. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum binder ihop bostadens sällskapsytor på allra bästa sätt och ger rummen härligt ljus och fin karaktär. Hemtrevligt kök från Marbodal med fullständig maskinell utrustning från Siemens och bjuder i övrigt på vita skåpluckor, kaklat stänkskydd och arbetsbänk i laminat. Matplats för sällskap om ca 4 personer och ni får när säsongen tillåter möjligheten att njuta av måltider på den rymliga uteplatsen som är belägen mot innergården. Lägenheten erbjuder ett stort badrum med bekvämligheter som duschhörna med vikbara glasdörrar, tvätt och torkmöjligheter. Hall med goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober som erbjuder dig flexibla förvaringslösningar för lägenhetens alla rum såsom kläder, städredskap eller annat övrigt som passar er. Här får du ett boende inrett med många och smakfulla tillval av det senaste i stil och funktion. Kök och badrum inreds med skåp, vitvaror och detaljer av hög kvalitet från kända leverantörer. Lägenheten präglas av genomgående fina ekparkettgolv och ljusa ytskikt. Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum. Området ligger utmärkt till för den som pendlar. Med cykel tar du dig på bara några minuter till Resecentrum, eller citykärnan. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Likaså är det ett bra område för dig som vill studera och önskar ha kort avstånd till Universitetet och nationerna. Busshållplats finner du på nära avstånd. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Morängen 23, Almunge, Uppsala kommun

Morängen 23

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 995 000 kr

85 m²

3 rum

1 223 m² tomt

I Morängen i Almunge välkomnas du till detta trevliga enplanshus med bergvärme, nya fönster och nytt tak! Även fasaden är nyligen utbytt. Här kan du flytta in och njuta av stillheten och de omgivande skogarna, liksom den trevliga trädgården som delvis är inhägnad. Perfekt för hundägaren och barnfamiljen. På tomten finns även växthus, ett oisolerat gästhus och ett förråd. Carporten är numera inbyggd och ger funktionen av ett oisolerat garage. Huset erbjuder två bra sovrum, vardagsrum och ett ljust öppet kök med plats för matgrupp. Den inre hallen var tidigare huvudingång men här har man satt igen den gamla dörröppningen, vilket ger utrymme för att bygga ut badrummet om man skulle vilja. Från vardagsrummet stiger du ut i det inglasade uterummet och sedan vidare ut i den härliga trädgården som har ett privat läge. Huset är besiktat och försäkrat mot dolda fel hos Länsförsäkringar. Välkommen till ett yteffektivt, trivsamt och upprustat boende endast 30 minuter från Arlanda och Uppsala och 1 timme från Stockholm.

 • Plus
Mariedalsgatan 8, Slavsta, Uppsala kommun

Mariedalsgatan 8

Lägenhet
Slavsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 750 000 kr

60 m²

2 rum

4 667 kr/mån

29 167 kr/m²

*Kontakta mäklaren för visning * Möjlighet till bilplats i carport* Ljus och öppen tvåa byggd 2007, med stor inglasad balkong i söderläge som erbjuder en vidsträckt utsikt. Bostaden är i ett mycket fint skick och har genomgående parkettgolv och ett rymligt helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. De sociala ytorna är fint länkade till varandra med kök, matplats och vardagsrum i en lagom öppen planlösning. Här kan du njuta av ett frikostigt insläpp av dagsljus från stora fönster i sydlig riktning och den inglasade balkongen kan utgöra en förlängning av vardagsrummet en stor del av året. Från denna har du god uppsikt över lekplatsen nedanför, liksom plats för en matgrupp. Lägenhetens sovrum är lättmöblerat och har inbyggd skjutdörrsgarderobb utrustad med Elfa system för optimal förvaring. I bostaden finns även en klädkammare och lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd i en intilliggande byggnad. Vidare har varje medlem möjlighet att hyra en parkeringsplats i carport. Läs gärna mer om föreningen på www.boktryckaren2.se Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Morängen 36, Almunge, Uppsala kommun

Morängen 36

Tomt
Almunge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

575 000 kr

1 491 m² tomt

Nu förmedlas 3 st prisvärda (från 575 000 kr) och lantligt belägna tomter i anslutning till Almunge med bra pendlaravstånd: 25 km till Uppsala, 35 km till Arlanda och 75 km till Stockholm. Tomterna, som är mellan 1 491 kvm och 1 760 kvm stora, är lättbebyggda och samtliga har andel i områdets vatten- och avloppsanläggning. Tomterna är ej knutna till någon husleverantör och el-servisledning finns framdragen till tomtgräns. Fiberanslutning via IP-Only är beställd och bekostas av köparna. Positivt förhandsbesked finns för byggnation av upp till 1½-plansvilla och kan laddas ned under "Fakta om bostaden" och "Dokument". Tomt märkt nr 4 på kartan: Lilla-Väsby 1:70, Morängen 26 - 1 600 kvm - Pris 595 000 kr. Tomt märkt nr 5 på kartan: Lilla-Väsby 1:71, Morängen 36 - 1 491 kvm - Pris 575 000 kr. Tomt märkt nr 6 på kartan: Lilla-Väsby 1:72, Morängen 38 - 1 760 kvm - Pris 630 000 kr. Som förslag till prisvärd villa att bebygga tomterna med till ett totalpris av 2 995 000 kr se följande länk till Vårgårdahus Villa Liljebacken: https://www.lansfast.se/till-salu/villa/uppsala/uppsala/almunge/morangen-38/cmvilla5b1io88c728nh4a9/?intake=true I Morängen bor du i ett lugnt område med natursköna omgivningar men ändå med närhet till de mer centrala delarna av Almunge. ”Runt knuten" finns det gott om promenadvägar och ett rikt djurliv samt svamp- och bärskog. Till skolan promenerar du på 15 min eller ungefär halva tiden på cykel. Från Almunge erbjuds goda busskommunikationer till Uppsala (25 km och busslinje nr 809 - går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och Arlanda (35 km och busslinje 806) och för dig som är bilburen så tar du dig till Stockholm (75 km) på ca 50 min. Almunge är en levande bygd med modern vårdcentral, mataffärer, restaurang, bensinmack och förskolor samt skola (F-9) och idrottshall. På orten finns även idrottsaktiviteter för barnen, golfbanor och fina badsjöar.

Morängen 38, Almunge, Uppsala kommun

Morängen 38

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 995 000 kr

119 m²

5 rum

1 760 m² tomt

På mycket bra pendlaravstånd (25 km till Uppsala, 35 km till Arlanda och 75 km till Stockholm) erbjuds en praktisk 1-plansvilla om 119 kvm boarea med hög standard från Vårgårdahus, inklusive tomt med del i VA-anläggning, till oslagbart pris om endast 2 995 000 kr! Tomten är ej knuten till någon husleverantör men ett attraktivt förslag till hus att uppföra är denna 1-plansvilla, "Liljebacken", och kan köpas med eller utan carport. Se bilder och ladda ned positivt förhandsbesked för villa upp till 1½ plan, produktblad och förrättningskarta under "Fakta om Morängen 38" och "Dokument & länkar". Villa Liljebacken är Vårgårdahus mest prisvärda husmodell och kan vara något för er som är ute efter ett hus som har det mesta man kan önska sig. Här erbjuds hög standard med sociala ytor för familj och vänner att umgås tillsammans, stort master-bedroom med walk-in-closet, bra förvaringsmöjligheter och två sovrum för barnen. Det bästa av allt? En flexibel yta som kan fungera som tv-rum för barnen, hemmakontor, lekyta eller kanske gaminghörna? Sätt upp en skjutdörr/glasdörr mellan vardagsrum och sovrumsdelen för avskiljning mellan ytorna. Liljebacken finns även med en kombinerad carport/uteplats under tak för er som vill göra livet enklare. Planlösningen kan inte ändras så ni behöver inte göra så många val. I stället kan ni flytta in snabbare och betala mindre! Den lättbebyggda tomten som är på 1 760 kvm har en andel i områdets vatten- och avloppsanläggning och har rätt att ansluta sig till den på egen bekostnad. Tomten är ej knuten till någon husleverantör och el-servisledning finns framdragen in på tomten i nordöstra hörnet. Fiberanslutning via IP-Only är beställd och bekostas av köparen. I Morängen bor du i ett lugnt område med natursköna omgivningar men ändå med närhet till de mer centrala delarna av Almunge. ”Runt knuten" finns det gott om promenadvägar och ett rikt djurliv samt svamp- och bärskog. Till skolan promenerar du på 15 min eller ungefär halva tiden på cykel. Från Almunge erbjuds goda busskommunikationer till Uppsala (25 km och busslinje nr 809 - går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och Arlanda (35 km och busslinje 806) och för dig som är bilburen så tar du dig till Stockholm (75 km) på ca 50 min. Almunge är en levande bygd med modern vårdcentral, mataffärer, restaurang, bensinmack och förskolor samt skola (F-9) och idrottshall. På orten finns även idrottsaktiviteter för barnen, golfbanor och fina badsjöar. Observera att fastighetsmäklaren endast förmedlar fastigheten till ett pris om 630 000 kr och eventuellt entreprenadavtal om uppförande av villa Liljebacken tecknas med Vårgårdahus (eller med valfri leverantör då tomten som sagt ej är knuten till specifik husleverantör). Enligt produktbladet är priset för färdig villa 2 365 000 kr och ytterligare 150 000 kr för carport. Har ni några frågor om uppförande av huset så kontakta deras representant Per Gustavsson som nås på 070-267 41 47 eller [email protected] Länk till hustypen: https://www.vargardahus.se/hus/villa-liljebacken På denna länk "bygger" du huset själv: https://wisibel.com/c/vargardahus/liljebacken

Vaksalagatan 55, Fålhagen, Uppsala kommun

Vaksalagatan 55

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 200 000 kr

21 m²

1 rum

2 386 kr/mån

57 143 kr/m²

-Nu har du möjlighet att bo på högsta våningen på attraktiv adress i Fålhagen!- Läget är perfekt för dig som pendlar eller studerar och som vill bo centralt med närhet till resecentrum, restauranger, matbutiker och centrum med allt vad det kan erbjuda. Härlig utsikt från 5e våningen ut mot delar av Uppsala. Välplanerade 21 kvadratmeter där du får plats med både en säng, soffa samt matbord i det stora rummet. Tack vare lägenhetens stora fönster och den franska balkongen kommer det in rikligt med solljus. Köksdelen är välutrustat med bra förvaring samt en hall med plats för avhängning av ytterkläder och skoställ. Här finns även två inbyggda garderober. Ett helkaklat badrum med dusch. Som boende på Vaksalagatan 55 har du tillgång till gemensam balkong i trapphuset, tvättstuga och nyligen renoverat trapphus med digitala skärmar och postfack. Välkomna att boka in er till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Klarbärsgatan 96, Slavsta, Uppsala kommun

Klarbärsgatan 96

Lägenhet
Slavsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 595 000 kr

58,4 m²

2 rum

4 679 kr/mån

27 312 kr/m²

* Kontakta mäklaren för visning * P-plats med elbilsladdare * I den norra delen av Slavsta ligger denna trivsamma gavellägenhet med luftig planlösning och stor uteplats. Föreningens faluröda tvåplansbyggnader omgärdar en lugn och stillsam innergård, vilket nästan ger känslan av att befinna sig på en gård i Hälsingland eller Dalarna. Mycket gemytligt! Du stiger in i en väl tilltagen möblerbar hall som förbinder lägenhetens alla rum. Vardagsrum och kök ligger i vinkel med varandra och mellan dem finns en bra matplats med utgång till altan i söderläge. Tack vare fönster i tre riktningar har de sociala ytorna ett mycket fint ljusinsläpp. Vidare erbjuder bostaden ett rejält sovrum med tre garderober och ett duschrum med tvättmaskin. Vägg i vägg med lägenheten ligger det tillhörande förrådet - perfekt om du vill rulla in cykel, barnvagn eller något annat skrymmande. Varje lägenhet har rätt till en parkeringsplats med elplint (+225 kr/mån). Laddstolpe för elbil finns på samtliga parkeringsplatser, kostnad för eventuell elförbrukning tillkommer. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Fältspatsvägen 2, Eriksberg, Uppsala kommun

Fältspatsvägen 2

Lägenhet
Eriksberg, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 300 000 kr

71 m²

3 rum

3 468 kr/mån

32 394 kr/m²

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. Välkommen till en charmig, väldisponerad och yteffektiv 3:a i ett lugnt och mysigt område i Eriksberg. Lägenheten ligger ostört med fri utsikt över fin grönska från balkong och samtliga rum. Planlösningen ger rymlig hall i vinkel med förvaringsutrymme, generöst vardagsrum med utgång till balkong i sv-läge, charmigt kök med original skåpsinredningen bevarad, två rymliga sovrum samt stamrenoverat helkaklat badrum. Välmående bostadsrättsförening med låg månadsavgift och god extern förvaring i 2 källarförråd. Goda parkeringsmöjligheter för både boende och gäster, nära busshållplats, förskola och skola i närheten, nära Ekeby med stora träningslokaler, vårdcentral, bibliotek och behagligt cykelavstånd till citykärnan. Runt hörnet finns Västertorg med bl a bank, mataffär och restaurang. Intilliggande Hågadalen och Stadsskogen erbjuder dessutom ett rikt friluftsliv med bl a trevliga promenadstråk, joggingspår, svampplockning och skidspår vintertid. - Välkommen på visning!

 • Balkong
Ärnevilundsvägen 5, Gunsta, Uppsala kommun

Ärnevilundsvägen 5

Villa
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

5 550 000 kr

158 m²

6 rum

1 281 m² tomt

Nu släpper vi 14 st prisvärda tomter med riktigt toppläge i populära Gunsta! Här får du möjlighet att tillsammans med Eksjöhus bygga ditt drömhus. Tomterna är stora och ger därför möjlighet att verkligen bygga det huset ni önskar. Omgivna med äldre bebyggelse och med skogen in på knuten. Tomterna säljs med fasta priser. Först till kvarn och ingen budgivning. Tomt 1. Gunsta 6:1 - 1340 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 2. Gunsta 6:2 - 1572 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 3. Gunsta 6:3 - 1762 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 4. Gunsta 6:4 - 2292 kvm - Pris 1.895.000 kr RESERVERAD Tomt 5. Gunsta 6:5 - 1252 kvm - Pris 2.150.000 kr Tomt 6. Gunsta 6:6 - 1521 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 7. Gunsta 6:7 - 1539 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 8. Gunsta 6:8 - 1137 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 9. Gunsta 6:9 - 1271 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 10. Gunsta 6:10 - 1864 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 11. Gunsta 6:11 - 1232 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 12. Gunsta 6:12 - 1205 kvm - Pris 2.150.000 kr SÅLD Tomt 13. Gunsta 6:13 - 1315 kvm - Pris 2.150.000 kr Tomt 14. Gunsta 6:14 - 1281 kvm - Pris 1.895.000 kr RESERVERAD Totalpriser på nyckelfärdigt hus ink tomt och anslutningar mm. startar från 4 960 000 kr. I detta annonsexempel har du färdigt hus av modell "Prio 158". En riktigt smart planerad tvåplansvilla, perfekt för barnfamiljen. Här kan du se mera om utbudet hos Eksjöhus. https://www.eksjohus.se/ Har du frågor om olika hustyper, priser eller liknande. Vänligen kontakta Eksjöhus; Nina Karlsson 018-474 43 50 [email protected] Anders Rönnings 018-474 43 52 [email protected] Tomterna är förberedda för anslutning till kommunalt V/A, el samt fiber. Dessutom är stora markarbeten redan utförda vilket ger en stor besparing i den totala byggkostnaden. I natursköna Gunsta bor du ca 10 kilometer öster om Uppsala. Här är kombinationen av friluftsliv på knuten i en citynära miljö svårslagen och en stor anledning till att Gunsta blivit så populärt. Flera sjöar i närheten möjliggör både bad och fiske. Här finns även trevliga badplatser som bl a Fjällnora och Lännabadet (Borgardalen). Gunsta är ett område som enligt kommunens översiktsplan kommer att växa de närmaste åren. Bebyggelsen som planeras i Södra Gunsta ligger mellan Gunsta och Bärby Äng, här planeras växa med ca 1 500 bostäder/lägenheter fram till 2030. Utbyggnaden kommer att börja närmast länsväg 282 och successivt dra sig söderut. I planen finns det en tomt avsatt för en ny låg- och mellanstadieskola, en fullstor idrottshall samt en förskola. Närmast infarten från länsväg 282 planeras ett område för livsmedel och handel. Kommunikationerna är goda med regiontrafikens bussar (linje 809) som trafikerar området med täta avgångar. Dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. I Gunsta finns Stiernhielms på landet Krog och Livs, Trädgårdshandel, flera förskolor och Funboskola (F-3). OBS att tomterna är knutna till Eksjöhus och inte kan köpas utan att byggnation sker via Eksjöhus.

 • Nyproduktion
Ärnevilundsvägen 8, Gunsta, Uppsala kommun

Ärnevilundsvägen 8

Tomt
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

1 895 000 kr

2 292 m² tomt

Nu släpper vi 14 st prisvärda tomter med riktigt toppläge i populära Gunsta! Här får du möjlighet att tillsammans med Eksjöhus bygga ditt drömhus. Tomterna är stora och ger därför möjlighet att verkligen bygga det huset ni önskar. Omgivna med äldre bebyggelse och med skogen in på knuten. Tomterna säljs med fasta priser. Först till kvarn och ingen budgivning. Tomt 1. Gunsta 6:1 - 1340 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 2. Gunsta 6:2 - 1572 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 3. Gunsta 6:3 - 1762 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 4. Gunsta 6:4 - 2292 kvm - Pris 1.895.000 kr RESERVERAD Tomt 5. Gunsta 6:5 - 1252 kvm - Pris 2.150.000 kr Tomt 6. Gunsta 6:6 - 1521 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 7. Gunsta 6:7 - 1539 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 8. Gunsta 6:8 - 1137 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 9. Gunsta 6:9 - 1271 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 10. Gunsta 6:10 - 1864 kvm - Pris 1.995.000 kr Tomt 11. Gunsta 6:11 - 1232 kvm - Pris 1.895.000 kr Tomt 12. Gunsta 6:12 - 1205 kvm - Pris 2.150.000 kr SÅLD Tomt 13. Gunsta 6:13 - 1315 kvm - Pris 2.150.000 kr Tomt 14. Gunsta 6:14 - 1281 kvm - Pris 1.895.000 kr RESERVERAD Totalpriser på nyckelfärdigt hus ink tomt och anslutningar mm. startar från 4 960 000 kr. Här kan du se mera om utbudet hos Eksjöhus. https://www.eksjohus.se/ Har du frågor om olika hustyper, priser eller liknande. Vänligen kontakta Eksjöhus; Nina Karlsson 018-474 43 50 [email protected] Anders Rönnings 018-474 43 52 [email protected] Tomterna är förberedda för anslutning till kommunalt V/A, el samt fiber. Dessutom är stora markarbeten redan utförda vilket ger en stor besparing i den totala byggkostnaden. I natursköna Gunsta bor du ca 10 kilometer öster om Uppsala. Här är kombinationen av friluftsliv på knuten i en citynära miljö svårslagen och en stor anledning till att Gunsta blivit så populärt. Flera sjöar i närheten möjliggör både bad och fiske. Här finns även trevliga badplatser som bl a Fjällnora och Lännabadet (Borgardalen). Gunsta är ett område som enligt kommunens översiktsplan kommer att växa de närmaste åren. Bebyggelsen som planeras i Södra Gunsta ligger mellan Gunsta och Bärby Äng, här planeras växa med ca 1 500 bostäder/lägenheter fram till 2030. Utbyggnaden kommer att börja närmast länsväg 282 och successivt dra sig söderut. I planen finns det en tomt avsatt för en ny låg- och mellanstadieskola, en fullstor idrottshall samt en förskola. Närmast infarten från länsväg 282 planeras ett område för livsmedel och handel. Kommunikationerna är goda med regiontrafikens bussar (linje 809) som trafikerar området med täta avgångar. Dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. I Gunsta finns Stiernhielms på landet Krog och Livs, Trädgårdshandel, flera förskolor och Funboskola (F-3). OBS att tomterna är knutna till Eksjöhus och inte kan köpas utan att byggnation sker via Eksjöhus.

Eva Lagerwalls Väg 22, Ulleråker, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Eva Lagerwalls Väg 22

Lägenhet
Ulleråker, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 700 000 kr

68 m²

3 rum

4 143 kr/mån

39 706 kr/m²

Väldisponerade 3:a med egen uteplats i omtyckta Ulleråker. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar tillsammans med fönster i två väderstreck gör lägenheten trivsam och fylld med dagsljus. Planlösningen ger två sovrum separerade från varandra, ett delvis öppet kök med matplats och ett härligt vardagsrum varifrån du når uteplatsen. Utöver detta har du här även ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Dessutom ligger lägenhetens förråd i markplan i nära anslutning till lägenheten. Bostadsrättsföreningen är belägen i de lugnaste delarna av Ulleråker då man inte har någon angränsande trafik. Här har du populär lekplats på innergården för de minsta barnen och för de lite äldre barnen finns en egen fotbollsplan alldeles i närheten. Föreningen har god ekonomi och arbetar långsiktigt med sina kostnader inkl. elförbrukning. Även diskussioner gällande solceller på taken har förts under en längre tid. Ulleråker lockar med sina trevliga innergårdar med lekplatser, många uppställda grillplatser, naturskön miljö med vackra promenadstråk längs Fyrisån, goda allmänna kommunikationer, välbyggda cykelvägar och smidiga påfarter för bilburna pendlare. Även nära till förskola och skolor. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Egilsgatan 15 B, Svartbäcken, Uppsala kommun

Egilsgatan 15 B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 975 000 kr

73,5 m²

3 rum

4 570 kr/mån

40 476 kr/m²

Högt, ljust och fint läge har denna 3:a i mycket bra skick. Antingen nyttjar ni två rum och kök och bor billigt genom att hyra ut del av bostaden eller så nyttjar ni hela bostaden själva och har både badrum och extra wc. Lägenheten är fint renoverad med nyslipat vitpigmenterat originalparkettgolv i vardagsrummet, ett stilrent badrum och ett fräscht kök. Här finns 40-talscharmen med högre takhöjd, fönsterbänkar av sten och fina parkettgolv som möter mer moderna detaljer som helkaklat våtutrymme, renoverat kök och delvis nya ytskikt. Planlösningen erbjuder kök med matplats och halvöppet mot vardagsrummet med fint burspråk, ett mycket stort sovrum med inmålade platsbyggda garderober i rofylld mörk kulör och ett ytterligare sovrum med egen entré, pentry och wc. Gott om förvaringsmöjligheter i källarförråd och mycket stort vindsförråd. Balkong i västläge fångar upp eftermiddagens soltimmar och rymmer möblemang och bjuder på fri vy över grannskapet. Njut av alla fördelar med Svartbäcken! Bo i välmående förening inbäddad bland bostadshus på ostört läge utan insyn och med fin utsikt, utöver detta god extern förvaring i två till bostaden hörande förråd, gemensam tvättstuga med torkrum, duschrum och hobbyrum. Bo på promenadavstånd till Uppsalas stadskärna med allt vad den har att erbjuda, nära handel vid Torbjörns torg och intill några av Uppsalas bästa promenad- och joggingstråk i Röbo, Gamla Uppsala.

 • Plus
 • Balkong

Visar 1 - 50 av 58