Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gränbyvägen 4 B, Gränby, Uppsala kommun
 • Sön 28 apr kl 11:00
Gränbyvägen 4 B, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Gränbyvägen 4 B, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Gränbyvägen 4 B

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 995 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/6
6 089 kr/mån
29 653 kr/m²

Vi har nöjet att förmedla en bostad med en fantastisk terrass och ett perfekt solläge belägen alldeles intill 4H-gårds betesängar. Man har svårt att förstå att bostaden är så pass central när man njuter av solen och lugnet. Lägenheten har en smart lösning där den ligger en våning upp på ena sidan mot Gränbyvägen och på bottenvåning på andra sidan in mot 4H-ängen. Planlösningen erbjuder tre rymliga sovrum som samtliga vetter mot baksidan, klädkammare, ett stort badrum samt gäst-wc, ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket samt ljusflöde ifrån två väderstreck. I källaren finner du förråd, barnvagnsutrymmen samt garage med hiss hela vägen ner. Gränby Backe är verkligen en dröm för barnfamiljer med ypperligt läge nära till Gränby Centrum med all dess utbud och stora aktivitetsfält samt närheten till förskolor och skolor. På 5 min promenad tar du dig till Gränby Centrum och 12 min cykelfärd ner till citykärnan. Utanför bostaden finner du stadsbussarna för den som vill åka kollektivt. E4:an finner du 5 min bilfärd bort.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Stenbrohultsvägen 103, Sävja, Uppsala kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Stenbrohultsvägen 103, Sävja, Uppsala kommun, bild 2
Stenbrohultsvägen 103, Sävja, Uppsala kommun, bild 3

Stenbrohultsvägen 103

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 150 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 3/5
7 277 kr/mån
14 357 kr/m²

Välkommen till Skogsblomman, en mycket trivsam bostadsrättsförening för seniorer som uppskattar att ha ett bekvämt boende i nära anslutning till rofylld natur samt bra service! Lägenheten som ligger i fint söderläge på tredje våningen med hiss direkt från markplan är mycket ljus och har en rymlig inglasad balkong. Planlösningen erbjuder hall med rejäl klädkammare, kök med stor matplats, vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen, ett sovrum med garderob och ett ytterligare sovrum som idag används som matrum samt badrum med dusch och tvättmaskin. På vinden finns ett förråd om ca 6 kvm. I föreningen finns allt man kan önska sig med mycket trevlig middagsrestaurang, bibliotek, rum för biljard och bridge, salonger, två tvättstugor, cykelförråd, motionsrum, bastu, snickeriverkstad, väv- och systuga, frisör och fotvårdssalong. I föreningen finns också möjlighet att hyra gästmatsal för ca 20 personer samt gästrum med pentry. Samtliga lokaler kan nås via förbindelsegångar och kring föreningens byggnader finns trevliga, grönskande innergårdar med gemensamma trädgårdsmöbler att nyttja. För en obligatorisk serviceavgift får du din lägenhet städad två gånger/månad samt fönstren och den inglasade balkongens fönster putsade. Känner man för att ta en promenad i rofylld miljö går man gärna till naturreservaten Lunsen. Det finns bra allmänna kommunikationer med täta bussförbindelser, fin cykelväg in mot centrum och nära påfarter för bilpendlare. Minilivs i närheten och inte långt till mycket bra ICA-butik. Läs mer om Skogsblomman under fliken "föreningen" längre ner på sidan. Välkomna till ett boende med livskvalité för Er över 55!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Portalgatan 54, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • Sön 28 apr
Portalgatan 54, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 54, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 54

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 500 000 kr
131 m²
5 rum
vån 5/5
7 691 kr/mån
34 351 kr/m²

Upplev det bästa av stadslivet i denna unika etagelägenhet om ca 131 kvm på Portalgatan 54! Belägen högst upp i huset på våning 4 och 5 med hiss från markplan, erbjuder denna bostad en harmonisk fusion av bekvämlighet och modern livsstil. Njut av två generösa balkonger om totalt ca 44 kvm i soligt och eftertraktat västerläge som vetter in mot den ombonade innergården, perfekta för avkoppling och sociala tillställningar. Den smarta planlösningen med två ingångar erbjuder utmärkta möjligheter för tonårsdel/generationsboende, vilket ger flexibilitet och anpassning efter dina behov. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och det stilrena köket som erbjuder gott om plats för många middagsgäster, perfekt för den moderna familjen som älskar att bjuda in vänner och familj. Med två rymliga och helkaklade badrum och fyra möjliga sovrum erbjuds gott om plats för familj, gäster eller extra social yta. Förutom den goda förvaringen i själva lägenheten finns även ett källarförråd om ca 7 kvm. I den välskötta bostadsrättsföreningen finns en påkostad och ombonad innergård med bl.a. pingisbord, boulebana, sandlåda och utegrill samt gemensam tvättstuga och övernattningsrum med badrum och pentry för bekvämlighetens skull. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser, inklusive garage under huset, för närvarande finns en ledig plats i garaget. Föreningen har även låtit installera solceller som försörjer delar av fastighetens drift. Bredband 1000/1000 Mbits ingår i avgiften. På Kapellgärdet bor du bekvämt i barnvänligt område med flertalet förskolor på nära avstånd samt med bekvämt gångavstånd till city, Resecentrum och all tänkbar service. Ett pendlarvänligt läge för både den bilburna och den som föredrar att ta cykeln till Resecentrum via en fin cykelväg. Busshållplats finner du ett stenkast bort.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fögderivägen 38, Bälinge, Uppsala kommun
 • Sön 28 apr
Fögderivägen 38, Bälinge, Uppsala kommun, bild 2
Fögderivägen 38, Bälinge, Uppsala kommun, bild 3

Fögderivägen 38

Radhus
Bälinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 490 000 kr
125 m²
5 rum
541 m² tomt

Gavelradhus i genomgående bra skick med ovanligt stor gaveltomt och bra läge i området. Radhuset är ytterst välskött och väl omhändertaget. Huset har idag en effektiv och ekonomisk uppvärmning via en luft/vatten värmepump med vattenburet system som installerades 2013. Den soliga gaveltomten är en utav områdets allra största och här finns gott plats för barnen att leka eller något för den trädgårdsintresserade. Väl omhändertaget hus med moderna utbytta fönster, badrum övre plan från 2013, uterum från 2016, träpanel bytt, uppdaterat kök m m. På Fögderivägen bor du i ett barnrikt område med närhet till skola, flertalet förskolor och fina parkområden. Entréplan inrymmer hall, groventré med tvättstuga, kök med rejäl matplats, badrum med dusch samt stort vardagsrum i öppen planlösning med köket med inglasat uterum. Övre plan erbjuder idag ett stort sovrum med skjutdörrar (kan nyttjas som extra allrum om så önskas) samt två sovrum varav ena med klädkammare. Rymligt och fräscht badrum med badkar och trevligt ljusinsläpp från takfönster. Stor och mycket välskött gaveltomt i soligt läge. Härlig uteplats i sydvästligt läge. På framsidan av huset finns även där en uteplats som erbjuder härlig dagssol. Separat garage i länga via samfälligheten. I Bälinge bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen och mitt i Bälinge finns ett populärt utomhusbad. Här finns Bälinge skola (årskurs 1-5) samt Hagmarkens skola (årskurs F-3) liksom flertalet förskolor. Bälinge erbjuder god service i form av livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek och vårdcentral samt ett starkt föreningsliv och rikligt med friluftsaktiviteter. Det är bra bussförbindelser till Uppsala med täta avgångar. Välkommen på visning!

 • Premium
Viragatan 7, Kungsängen, Uppsala kommun
 • Idag kl 15:30

Viragatan 7

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 695 000 kr
110 m²
5 rum
vån 2/6
6 671 kr/mån
42 682 kr/m²

Välkommen till en flexibel bostad med mycket karaktär i hjärtat av Kungsängen. Den dova färgsättningen i kombination med en planlösning som väcker nyfikenhet skapar en mycket härlig och exklusiv känsla. Ursprungligen hade lägenheten fyra rum, men i nuläget är vardagsrummet avdelat vilket ger ett femte. Dessutom har du tack vare en väl tilltagen klädkammare intill sovrum 1 i praktiken ytterligare ett rum att nyttja! Ett boende med många möjligheter helt enkelt. Badrummen och köket håller förstås den höga standard du förväntar dig och in mot gården finns den större balkongen, som är inglasad. Lägenhetens takbelysning är kopplad till Plejd för smidig kontroll via app - ett måste för att med ett tryck sätta exakt den mysbelysning du önskar i alla rum samtidigt. Bostadens utformning underlättar för familjen som söker möjlighet att kunna kombinera avskildhet och umgänge utan att störas av varandra. Nuvarande ägare har dessutom bytt alla innerdörrar till massiva sådana som gör det svårare för ljud att färdas mellan rummen. Här bor du med vardagens bekvämligheter inom räckhåll, liksom med promenadavstånd till city, Resecentrum och härliga strövområden kring Fyrisån. Områdets samlingspunkt, Anna Petrus park, ligger ett stenkast bort och från den ena balkongen kan du hålla koll på familjemedlemmar som är där och leker. På källarplanet disponerar lägenhetsinnehavaren ett förråd och här finns även parkeringsplatser för bil och mc. Parkeringsgaraget har separat kö. Även Uppsalahem och Aimo Park förvaltar parkeringshus i området, vilket ökar sannolikheten att få garageplats. Det här kvarteret i Kungsängen är mycket populärt och det är lätt att förstå varför. Föreningens fina och skyddade innergård, närheten till Årike Fyris, Stadsträdgården och Anna Petrus park är några exempel på uppskattade inslag. Inom kort blir fördelarna ännu fler då det byggs en ny förskola i närheten, i anslutning till denna en park och när Tullgarnsbron är klar kan du vintertid promenera till Kap med längdskidorna på axeln och köra på det preparerade spåret. Utöver detta erbjuder Kungsängen ett rikligt utbud av restauranger, frisörsalonger, gym, butiker och annat som förväntas av en modern stadsdel. Närheten till Uppsala Resecentrum underlättar tågpendling och för den som pendlar med bil är det smidigt att ta sig till närmaste E4 påfart. Välkommen hem till ett boende med allt du behöver!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Gräslöksgatan 2, Årsta, Uppsala kommun
 • Sön 28 apr

Gräslöksgatan 2

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 900 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
4 191 kr/mån
30 159 kr/m²

Välkommen till en väldisponerad gaveltvåa med radhuskänsla i populära Årsta. Bostaden är belägen i markplan, har egen ingång och erbjuder en solig och fin uteplats som vetter mot grönskande yta under sommarhalvåret. Du möts av en välkomnande hall vilken leder dig till ett stort och trivsamt vardagsrum. Från vardagsrummet når du uteplatsen och det är öppen planlösning mot fint kök. Vidare finns inre hall som rymmer skrivbord, stamrenoverat och helkaklat badrum från 2022 samt sovrum med generös förvaring. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett förråd. Lägenheten är i genomgående fint skick. Fönsterbyte planeras via föreningen april/maj 2024. Säljaren står för kostnaden av redan beställda persienner till samtliga fönster. Bostadsrättsföreningen HSB Brf 53 Gräslöken är en stor och välskött förening med ett digert utbud av gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, bastu, snickeriverkstad, hobbyrum, motionslokal/gym, vävstuga, bibliotek, pingislokal, tennisbana, boulebana, fotbollsplaner, multisportarena, övernattningsrum för gäster och en stor och välutrustad samlingslokal för gemenskap och nöjen. Allt detta är placerat på grönskande och trevliga innergårdar. Vintertid erbjuds även isbana för skridskoåkning. Vidare finns flertalet parkeringsplatser och garageplatser där separat kösystem tillämpas. För endast 100 kr/mån i obligatoriskt tillägg får du tillgång till snabbt internet och TV-utbud. På Gräslöksgatan bor du med ett lugnt och naturskönt läge med fina strövområden ”runt hörnet”. I Årsta finns flertalet förskolor och skolor samt Årsta centrum som erbjuder bra servicemöjligheter med bl.a. ICA-affär, apotek, vårdcentral och Folktandvården. I Gränbystaden som du smidigt promenerar till finns ännu bättre service- och nöjesmöjligheter. För den idrottsintresserade finns det motionsspår, utegym och fotbollsplaner i området och med cykel tar du dig ner till city på 10-15 minuter. Det finns även bra busskommunikationer via linje nr 1, 4 och 7 och den bilburne tar sig snabbt ut på E4:a-påfarten för vidare transport.

 • Plus
 • Uteplats
Ferlinsgatan 107, Löten, Uppsala kommun

Ferlinsgatan 107

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 295 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 059 kr/mån
23 299 kr/m²

Välkommen till denna fina 4:a med helkaklat badrum med tvättmöjlighet, gäst-wc samt stor inglasad balkong i soligt söderläge! Planlösningen erbjuder möblerbar hall och fina våtrum från föreningen stamrenovering 2016 med wc samt helkaklat badrum med badkar samt tvättmaskin. Vidare finns tre sovrum, fint kök med matplats samt vardagsrum med dörr till den rymliga inglasade balkongen i soligt söderläge och med vy över gården. All el i bostaden drogs om 2016, i samband med stamrenoveringen. Bostadsrättsinnehavarna disponerar ett förråd om ca 3 kvm och som är bekvämt beläget i nära anslutning till bostaden. I denna förening bor ni i en välordnad och omtyckt sådan med god ekonomi och som erbjuder många gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, hobbyrum, samlingslokal och cykelförråd samt barnvagnsförråd. Bredband ingår i avgiften. På de gröna innergårdarna finner ni välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, fina blomrabatter och gott om cykelställ. De erbjuder också prisvärda parkerings- och garageplatser och köparen kan få en p-plats direkt vid inflyttning. För dig som kör elbil så finns det möjlighet till plats med laddstolpe. I Löten bor du med ett naturnära- och barnvänligt läge nära förskolor och skola. Från bostaden är det också nära till service vid Heidenstams torg med ICA-affär, frisör, vårdcentral, gym och apotek samt pizzeria. För den sportintresserade är det relativt nära till UTK och IFU arena och till Gränbystaden som erbjuder all tänkbar service tar du dig också lätt till. Bra cykel- och bussförbindelser till city som du även kan promenera till och för den bilburna är det nära till påfarten till E4:an.

 • Balkong
Gimogatan 9, Luthagen, Uppsala kommun
 • Idag kl 13:30

Gimogatan 9

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 895 000 kr
82,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 231 kr/mån
35 091 kr/m²

Välkommen till Gimogatan 9 - flexibelt tillträde! En fin och välplanerad hörnlägenhet med vackert ljusinsläpp från två väderstreck som förhöjer atmosfären och ger en inbjudande känsla i hela bostaden. Denna bostad har mycket att erbjuda och är belägen i ett praktiskt område med nära tillgång till allt du kan önska. Vid entrén välkomnas du av en rymlig och inbjudande hall med gott om avhägningsyta och förvaringsmöjligheter. Det stora och funktionella köket är en central punkt med gott om arbetsyta och är ett perfekt utrymme för matlagning och umgänge. Köket har även en utgång till en väl tilltagen inglasad balkong som bjuder in till avkoppling och njutning i soligt läge och vetter mot föreningens uppskattade innergård. Stort vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöblemang och extra matplats om så önskas. Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen eller möjligheten att skapa arbetsutrymmen eller gästrum. Två badrum för extra komfort och bekvämlighet. Det första badrummet är utrustat med ett avkopplande badkar och tvättmöjligheter, medan det andra badrummet har en dusch. Dessutom finns en rymligt separat klädkammare och genomgående utmärkta förvaringsmöjligheter (se planlösning), extern förvaring finns i ett till bostaden hörande förråd. Fint läge i den växande stadsdelen Norra Luthagen nära service som exempelvis ICA, apotek, restauranger, frisör och gym vid Mimmi Ekholms Plats. Nära till Stabbyskogen med upplyst motionsslinga, promenadvägar och grillplatser samt till Fyrisåns promenadstråk. Fina cykelvägar och bussförbindelser till stadskärnan. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stabby allé 3, Luthagen, Uppsala kommun

Stabby allé 3

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
61,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 881 kr/mån
32 334 kr/m²

Lägenheten ligger bekvämt en halv trappa upp i fastigheten och har en härlig balkong i soligt söderläge. Planlösningen är fördelad på rymlig hall med bra klädförvaring i platsbyggda garderober, vältilltaget kök med matplats, renoverat badrum med kaklade väggar och klinker på golvet, stort sovrum med platsbyggd klädförvaring samt vardagsrum med utgång till balkong. Välmående bostadsrättsförening med mycket låg belåning per kvadratmeter, i princip allt inkluderat i månadsavgiften. God extern förvaring på vinden. I föreningen finns även cykelförråd, barnvagnsförråd och tvättstuga att nyttja. Skyddad innergård med gräsmatta, gemensamma trädgårdsmöbler, omgivande grönska och prydliga rabatter. Bo centralt, på eftertraktat läge med behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till mataffär, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, gångavstånd till universitetets lokaler såsom Ekonomikum, parker, motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer och påfarter för bilburna pendlare. Föreningen har bra möjligheter till parkeringsplatser och det finns goda möjligheter att parkera utefter vägen.

 • Balkong
 • Hiss
Eldkvarnsgatan 10, Kungsängen, Uppsala kommun

Eldkvarnsgatan 10

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 7/7
4 317 kr/mån
66 000 kr/m²

En underbar 3:a högst upp i Kungsängen med en härlig Bonum atmosfär och fokus på 55+. Med närhet till Å-rummet, kan denna lägenhet vara din nya oas. Perfekt för den som söker en aktiv och trevlig livsstil, samtidigt som du vill ha bekvämlighet och trygghet. Lägenheten har stora altaner som garanterar sol hela dagen och en öppen planlösning som skapar en ljus och luftig atmosfär. Koppla av framför den mysiga öppna spisen och njut av den inbjudande atmosfären. I föreningen finns en samlingslokal att hyra och möjlighet att boka en övernattningslägenhet för gäster. Här är det enkelt att trivas och umgås med grannar och vänner. Från lägenheten är det bara en 10-minuters promenad till Stora Torget och det finns praktiska ingångar till Resecentrum från Strandbokilen. Dessutom är det nära till Stadsparkens grönska med den nya gångbron över Fyrisån. I närområdet finns även bekvämligheter såsom ATG-ombud, matbutik, restauranger, apotek, gym och klädbutiker. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hjulaxelvägen 116, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 116

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 100 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 837 kr/mån
24 706 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda denna fantastiska lägenhet om fyra rum och kök samt en härlig balkong i bästa solläge, belägen i lugna Gunsta. Med närhet till naturen och samtidigt bekvämt avstånd till staden är denna bostad perfekt för en avkopplande livsstil. Lägenheten har en rymlig och välplanerad planlösning, vilket ger utmärkt utrymme för både avskildhet och socialt umgänge. Det öppna köket är utrustat med moderna apparater och generösa förvaringsutrymmen, perfekt för att laga härliga måltider. Det angränsande vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling, med generösa fönster som släpper in behagligt dagsljus. Det finns tre bra sovrum och ett badrum som är stilrent och modernt. Lägenheterna är anslutna till öppet fibernät och lägenhetsinnehavaren väljer och bekostar själv valfri leverantör. Lediga parkeringsplatser finns omgående. I bostadsrättsföreningen Boklok Skrindan bor du i en förening med 32 lägenheter som uppfördes 2022 och som värms upp via bergvärme. Grönskande gemensamma gårdar och lediga p-platser finns at tillgå. Byggnaderna är anslutna till GlobalConnects öppna fibernät och lägenhetsinnehavaren väljer och bekostar själv valfri leverantör. Endast 10 kilometer öster om Uppsala ligger det populära landsortsamhället Gunsta i Funbo socken. Området ligger naturnära med flera sjöar i närheten som möjliggör både bad och fiske sommartid samt skridskoåkning vintertid. Museijärnvägen Lennakatten har en station i närbelägna sommar- och vinteroasen Marielund med badplats och båtbryggor. I Gunsta finns även Funbo Plantskola och Stiernhielms krog, och en dryg kilometer bort finner ni även Funbo skola, åk F-3 och, Funbo förskola samt Funbo Kyrka. I Södra Gunsta kommer en helt ny grundskola med idrottshall att byggas intill huvudgatan. Kommunikationerna är goda med busslinje 809 som trafikerar området med täta avgångar, dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. Från Gunsta är det utmärkt pendlarläge till Uppsala, Arlanda och Stockholm tack vare påfarten till E4:an som man når inom ca 7 minuter med bil. Vid infarten till Centrala Uppsala finns all tänkbar service i Boländerna.

 • Balkong
 • Energieffektiv
Norrlandsgatan 19, Luthagen, Uppsala kommun
 • Idag kl 14:45

Norrlandsgatan 19

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 495 000 kr
67,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 936 kr/mån
37 018 kr/m²

Med ett eftertraktat läge i Luthagen finner du denna fina 2:a med värmande öppen spis. Lägenheten är belägen högst upp i huset och balkongen erbjuder soligt sydvästligt läge. Den väldisponerade planlösningen erbjuder välkomnande hall med bra förvaringslösning med stor öppning till fint kök med alla moderniteter och rymlig matplats. Vidare finns ett mysigt sovrum, badrum med dusch och tvättpelare samt ett trivsamt vardagsrum med fungerande öppen spis och utgång till balkong. Ljusa och fina ytskikt, en takhöjd om cirka 2,70 meter och stora fönsterpartier ger bostaden fin karaktär. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett stort vindsförråd, ett källarförråd samt ett litet vedförråd i källaren. Brf Haldor erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med sittgrupp och grillmöjlighet sommartid. Flertalet äppelträd ger trädgården extra karaktär. I källaren finns bl.a. tvättstuga med torkrum, hobbyrum och cykelrum. Bo med ett fint läge i centrala Luthagen med gång- och cykelavstånd till citykärnan. Här finner du närhet till vacker natur i Stabbyskogen med upplyst elljusspår, Ekonomikum, nationer, matbutiker och restauranger.

 • Plus
 • Balkong
Herrhagsvägen 190, Herrhagen, Uppsala kommun
 • Idag kl 13:45

Herrhagsvägen 190

Lägenhet
Herrhagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/5
4 671 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till en fin hörnlägenhet om två rum och kök i trivsamma Herrhagen. Hiss finns från markplan och det finns en tillhörande parkeringsplats. Här bor du i en välmående bostadsrättsförening med grönskande innergårdar med vidsträckta gräsytor, täta buskage och prydliga gångar. Lägenheten finns bekvämt belägen på andra våningen och du möts av en rymlig hall som binder samman bostadens alla rum. Sovrummet har mycket bra förvaring i form sex garderober som sträcker sig längs en hel vägg. Badrummet erbjuder dig rymliga ytor samt ny kombinerad tvättmaskin med torktumlare och badkar. Hemtrevligt kök med rostfria vitvaror och matplats intill fönster med rogivande vy över innergård. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel samt ger utgång till balkong soligt söderläge. För extern förvaring finns ett vindsförråd. Som boende på Herrhagsvägen 190 har du nära till handelsområde med bl. a. välsorterade mataffärer, snabbmatsrestaurang, Systembolaget, apotek och dagligvaruhandel, ni har även nära till förskola, skola upp till högstadieålder, allmänna kommunikationer och påfarter för bilburna pendlare. Möjlighet till snabbt tillträde - välkommen att boka dig för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Byggmästargatan 7 A, Salabacke, Uppsala kommun

Byggmästargatan 7 A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
2 940 kr/mån
34 259 kr/m²

Välkommen till en av Salabackes finaste 2:a, bekvämt belägen ½ trappa upp i huset. Mycket fin och trivsam lägenhet som renoverats de senaste åren och färgsatts i ljusa behagliga färger. Duschrummet renoverades 2023 i en beige ton med svarta detaljer. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong. Välutrustat kök med matplats och rostfria vitvaror. Bostadsrättsförening med god ekonomi, låga månadsavgifter och de största renoveringarna gjorda. Det finns en rad gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstugor med torkrum och cykel- och barnvagnsförråd. På Byggmästargatan bor du i den populära stadsdelen Salabacke, med bekväm närhet till det mesta. Vad sägs om att börja dagen med en rykande färsk kopp kaffe och nybakat bröd från Leijon Stenugnsbageri & Konditori? Ett stenkast från bostaden finns caféet som även erbjuder uteservering sommartid. En liten promenad bort finns Brantingstorg med bl.a. mataffär, konditori, bageri, bibliotek, restaurang, frisör och apotek. Här bor man på smidigt cykelavstånd till stadskärnan och Resecentrum och stadsbussarna avgår strax intill med täta avgångar. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt ut till E4:an och i närbelägna Gränbystaden finns ett stort utbud av service, butiker och restauranger.

 • Balkong
Tiundagatan 49, Luthagen, Uppsala kommun

Tiundagatan 49

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 800 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 453 kr/mån
36 601 kr/m²

Bo i natursköna kvarter och njut av omkringliggande grönska. Välplanerad hörnlägenhet med balkong och öppen spis. Planlösningen ger en välkomnande entré, luftigt vardagsrum med öppen spis. Ett trevligt kök med matplats, två sovrum och ett stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Stabil och välskött förening med god ekonomi och väl underhållna byggnader. Förutom värme och vatten är även kabel-TV och bredband 250/250 Mbit/s inkluderat i avgiften. Trevliga gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, samlingslokal med bl.a kök och bäddsoffa, hobbyrum och bastu. För bekvämlighetens skull är byggnaderna försedda med hiss. Lägenhetsinnehavaren nyttjar två källarförråd. Här bor du med bekvämt avstånd till centrum och i närområdet finns gym, matbutiker, vårdcentral, caféer och restauranger. Naturen finns "runt knuten" och du bor granne med Stabbyskogen som har ett belyst skid- och motionsspår. I området finns både förskolor och skolor. Det är bekvämt cykelavstånd till centrum och det finns goda bussförbindelser. Det är också nära till Svartbäcken och Fyrishov med stort utbud av allehanda idrottsaktiviteter. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

 • Balkong
 • Hiss
Odensgatan 4 B, Främre Luthagen, Uppsala kommun
 • Idag kl 11:00

Odensgatan 4 B

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 450 000 kr
48,9 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 507 kr/mån
50 102 kr/m²

Mycket trivsamt planerad 1,5:a, med funktion som en mindre 2:a, belägen i hjärtat av Främre Luthagen ett stenkast från vackra årummet. Lägenheten har en ljus och genomgående planlösning, och är i mycket bra skick, samt har en tidstypisk 30-tals charm såsom fiskbensparkett, högt i tak, stora fönster m m. Modern, och tilltalande planlösning som erbjuder ett rymligt vardagsrum med utgång till stor, härlig balkong, smakfullt renoverat kök med matplats, stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin samt sovrum i lugnt och rogivande läge mot innergården. Mycket välskött förening med låg belåning och där många av de stora renoveringarna är avklarade. Fina gemensamma utrymmen inom föreningen såsom cykelförråd, samlingslokal, bastu och tvättstuga. Bo mitt i eftertraktade Främre Luthagen med välsorterad ICA-affär runt hörnet, intill ett brett restaurangutbud och ett flertal nationer, ett par minuters gångavstånd till Uppsala gågata, grönskande parker med välutrustade lekplatser. Pendlarvänligt för de bilburna, cykelburna samt de som pendlar kommunalt.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ekhagsvägen 5, Storvreta, Uppsala kommun
 • Idag

Ekhagsvägen 5

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
6 500 000 kr
233 + 96 m²
10 rum
3 488 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en charmig och gedigen villa anno 1924 belägen i hjärtat av Storvreta! Här finner du ett rymligt hus om hela 233 kvadratmeter fördelat på två plan samt ytterligare 96 kvadratmeter i källaren. Med upp till 10 rum och kök är detta hus även lämpligt för den stora familjen. Energieffektivt hus med energiklass B med effektiv och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Läget är mycket barnvänligt på sparsamt trafikerad återvändsgata. I detta hem finns många bevarade detaljer såsom vackra trägolv, spegeldörrar, kakelugnar och en pampig öppen spis i vardagsrummet. Stora sociala ytor där vardagsrum, matsal och bibliotek ligger i fil. Med utgång från matsalen nås en trevlig uteplats från vilken du blickar ut över trädgården och det inbjudande poolområdet. Här tillbringar man gärna tid med sina nära och kära. Fastigheten har en vacker, uppvuxen naturtomt om hela 3488 kvadratmeter, perfekt för lek och rekreation. På fastigheten finns även ett gårdshus i två plan, som idag används som hobbyrum och förråd. Det natursköna och privata läget i Storvreta ger dig närhet till naturen, och på Ekhagsvägen har du bekvämt avstånd till det mesta i området. Endast en kort promenad bort kan du välja att hoppa på buss eller pendeltåget, och det finns även cykelväg in till Uppsala. Bra cykel- och gångvägar till flera skolor och förskolor. Huset är väl omhändertaget, och några av de stora renoveringarna som gjorts inkluderar installation av bergvärme, omdragning av el, fasadrenovering, nya fönster och omlagt tak. Här får du en unik möjlighet att bo i ett hem med historisk charm och modern komfort.

 • Plus
 • Energieffektiv
Rångstavägen 36, Björklinge, Uppsala kommun
 • Idag

Rångstavägen 36

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 895 000 kr
54 m²
2.5 rum
1 125 m² tomt

Välkommen till Rångstavägen 36 - ett charmigt litet hus som ligger vackert inbäddat i natursköna omgivningar endast ca 8 km från populära Björklinge! Utöver bostadshuset finns garage, gästbod, förråd och uterum. Njut av en underbar trädgård med bärbuskar, fruktträd, gräsmatta, perenna växter och flera uteplatser i olika väderstreck vilket gör att du kan följa solens värmande strålar hela dagen. Mitt emot fastigheten finner du ett stort grönområde som närmsta granne. I Rångsta Fritidsområde med 32 fastigheter bor de flesta permanent. Huset är väl underhållet då stora och många renoveringar har utförts löpande de senare åren. Väl inne i huset uppmärksammas du av de välplanerade kvadratmeterna och de härliga sällskapsutrymmena. Här erbjuds du en välkomnande hall, ett stort och rymligt badrum, ett sovrum, ett mindre rum (halvrum) som idag används som klädkammare men som likväl kan användas som barnkammare. Vidare finns kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här kan du tända en härligt sprakande brasa under årets kallare månader. Sommartid öppnar du lätt upp till det inglasade uterummet och bjuder in solsken och fågelkvitter. Har du gäster eller en tonåring boende hemma kan du erbjuda sovplats i den uppvärmda gästboden. Fastigheten är fiberansluten. I Rångsta Fritidsområde finns boulebana och stora gemensamhetsytor. Fina promenadstråk i närområdet, matbutik 10 min bilresa bort och 15 minuter till Björklinges fina bad. Med nya E4:an har du 25 minuter till Gränby Köpstad.

 • Plus
Fyrisvallsgatan 3 C, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 3 C

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 875 000 kr
78 m²
3 rum
vån 6/6
5 204 kr/mån
36 859 kr/m²

Välkommen att avnjuta den vackra miljön runt Fyrisån och en fin vy över Uppsalas takåsar - det får man när man bor i den här fina gaveltrean på högsta våningen. Här finns alla bekvämligheter såsom hiss från entréplan och garageplats att hyra nära till hands. Bostaden präglas av ljus och rymd tack vare stora fönster, gavelläge och en öppen rumsplanering mellan kök och vardagsrum. Från köksdelen nås den inglasade balkongen om 8 kvm. Härifrån är det vacker vy mot Fyrisån och härlig kvällssol. Köket är modernt med antikvita skåp och utdragslådor samt inbyggd ugn och mikro i högskåp. Fullstora kyl- och frysskåp samt ny diskmaskin (2023). Det helkaklade badrummet har komfortvärme samt är utrustat med dusch, tvättmaskin ( 2023) och torktumlare (2023) samt skåpförvaring. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum om ca 15 kvm resp. 11 kvm samt klädgarderob bakom skjutdörrar i ett av sovrummen och fristående garderober i det andra. Välskött förening där bredband, kabel-tv och Ip-telefoni via Telia ingår i avgiften. Förutom det egna förrådet på ca 4 kvm finns det möjlighet att hyra extra förråd. Därtill finns en gemensam tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt garage. Föreningen är välskött och har stabil ekonomi med en låg belåningsgrad. Läget har allt som kan önskas, huset ligger endast ca 20 meter från Fyrisån där bryggor och solplatser kantar Ån. På cykel- och gångbanan bakom fastigheten tar du dig antingen in mot stadskärnan eller mot något av flera trevliga strövområden med bl.a. utomhusgym. I kvarteret finns för övrigt god tillgång till stadsbussar och på andra sidan Ån ligger Fyrishov - äventyrsbad, sim- och idrottsanläggning. Nelins matbutik längre upp på gatan, Ica butik vid Mimmi Ekholms plats samt ett flertal restauranger och fik. Är ni bilburna ni er snabbt ut till påfarten till E4:an.

 • Balkong
 • Hiss
S:t Olofsgatan 28 B, Centrum, Uppsala kommun

S:t Olofsgatan 28 B

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 395 000 kr
69,4 m²
2 rum
vån 2
5 415 kr/mån
34 510 kr/m²

Välkomna till denna rymliga tvårummare mitt i citykärnan med stor balkong i sydväst och Fyrisån utanför porten! Lägenheten erbjuder en väl tilltagen hall med god avhängningsyta och förvaring i garderober. Stilrent kök med gott om arbetsytor, vit skåpinredning och rejäl matplats. Köket är i halvöppen lösning mot bostadens vardagsrum som är väl tilltaget med plats för både soffgrupp och ytterligare möblemang. Sovrummet är beläget mot lugn gränd och rymmer både dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Badrummet är stort med badkar och tvättmaskin. Förvaring finns det gott om i många tillhörande garderober. Soliga dagar spenderar ni gärna på den insynsskyddade balkongen i sydväst som vetter i lugnt läge mot gränd. Här finns gott om plats för möblemang och egna planteringar. Skapa er alldeles egna oas mitt i stan! Brf Jernbron är en solid förening med det mesta inbakat i månadsavgiften (värme, vatten, kabel-TV och bredband). Normal belåning per kvadratmeter och inga kommande större renoveringar. Föreningen är belägen i en pittoresk del av Uppsala med fantastiska, skyddade innergårdar där prunkande rabatter varvas med välklippta buskage, träd, möbelgrupper, lekplats och fina stensättningar som omges av huskropparna samt prydliga järngrindar. Det är god sammanhållning i föreningen och man tillhandahåller bland annat cykelförvaring, externa förråd till alla boende, fin tvättstuga i markplan och god sopsortering. Det centrala läget mitt i stadskärnan är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. Fyrisån är precis utanför porten, Stora Torget ett stenkast bort, en kort promenad bort finns vackert grönskande Stadsparken med långa promenadstråk att njuta av. Butiker, restauranger, caféer och bra kommunikationer finns alldeles runt hörnet från bostaden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lästmakargatan 8A, Salabacke, Uppsala kommun

Lästmakargatan 8A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
5 467 kr/mån
27 785 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och luftiga 3:a endast en halv trappa upp i fastigheten. Lägenhet erbjuder en rymlig planlösning om ca 79 kvadratmeter med en ljus och luftig atmosfär och stora sällskapsytor med perfekt avkoppling för familj och vänner. Njut av lugnet och mysfaktorn som eldstaden bidrar med under kyligare kvällar. Här finns alla möjligheter att skapa sitt eget boende. Bostaden bjuder på en välkomnande luftig hall med plats för avhägning av ytterkläder och förvaring, ljust och rymligt vardagsrum med plats för både stort matsalsbord och soffgrupp och här flödar ljuset in från stora fönsterpartier i olika väderstreck. I vardagsrummet har du eldstaden centralt placerad som ökar mysfaktorn och sprider värme och på gaveln utgång till balkong i söderläge. Vidare fördelar sig boendet på två rejäla sovrum, original kök med matplats samt ett stamrenoverat helkaklat badrum. Här bor du i en stabil förening med mycket låg belåningsgrad per kvadratmeter! Denna bostad har ett fantastiskt läge i nedre delen av Salabacke med en lugn, grönskade och skyddad innergård som omsluts av intillliggande fastigheter. Här har du nära till Brantingstorg där finns bland annat matbutiker, konditori, restaurang och apotek. Goda kommunikationer och nära till busshållplats. För den bilburna finns det nära till E4-avfart och gör det till ett ypperligt läge för den som pendlar. Endast ett stenkast bort ligger köpcentrumet Gränby Centrum med all tänkbar service, butiker, flera restauranger och biograf samt nära vackra Källparken med sin sköna parkmiljö. Nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder. - Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Målstavägen 4 E, Bälinge, Uppsala kommun

Målstavägen 4 E

Radhus
Bälinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 295 000 kr
82 m²
4 rum
206 m² tomt

Varmt välkomna till Målstavägen 4E - Öppna dörren i planket och kliv in på den kringbyggda gården. Redan här välkomnas ni av den ombonade uteplatsen, där ni kan njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssolen! Bostaden ligger i ett plan, med lagom stor och lättskött tomt både på fram- och baksidan med ett fantastiskt gavelläge. Ett stort plus är syrenhäcken på husets baksidan och skogen som granne. På entrésidan av huset möts du av en trevlig, stenlagd innergård med gott om plats för exempelvis loungemöbel, planteringar etc. Här finns även två praktiska förråd. Den ytterst väldisponerade planlösningen erbjuder en välkomnande hall, ett väl tilltaget kök med plats för många middagsgäster vid den avsedda matplatsen och utgång till altandäck, vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp, rymligt badrum med takfönster, två sovrum samt en klädkammare. På baksidan finner du en uteplats med nytt altandäck samt liten gräsyta för plantering och lek. I populära Bälinge bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen och mitt i Bälinge finns ett populärt utomhusbad. Här finns Bälinge skola (årskurs 1-5) samt Hagmarkens skola (årskurs F-3) liksom flertalet förskolor. Bälinge erbjuder god service i form av livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek och vårdcentral samt ett starkt föreningsliv och rikligt med friluftsaktiviteter. Det är bra bussförbindelser till Uppsala med täta avgångar. - Välkommen på visning!

Slåttervägen 21 D, Norby, Uppsala kommun

Slåttervägen 21 D

Radhus
Norby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 495 000 kr
103 + 2 m²
5 rum
194 m² tomt

Trevligt radhus i två plan byggd 1966 med ett mycket lugnt och barnvänligt läge. Den tidstypiska och funktionella planlösningen erbjuder tre sovrum, varav ett på entréplanet och två på övervåningen där även vardagsrum och badrum finns. På entréplanet finns ett HTH kök renoverat 2013, med rymlig matplats och gott om förvaring, samt sep wc renoverad 2023, hall och tvättstuga. Genomgående i huset finns gott om förvaringsytor. Liten lättskött tomt med en härlig uteplats på husets baksida i bästa västerläge. Garage i länga via samfälligheten. Ett bekvämt stadsnära boende med inflyttning i sommar. På Slåttervägen bor hela familjen tryggt i naturnära Norby med bekvämt avstånd till city. I området finns flera förskolor och skolor (Hågadalsskolan, Eriksbergsskolan och Malmaskolan) och för den djur- och naturintresserade finns goda möjligheter till motion och rekreation med endast en kort promenad till Stadsskogen och några hundra meter till Hågadalen. Bra servicemöjligheter, med bl.a. mataffär, kafé finns på Svamptorget och Västertorg. Mycket bra bussförbindelser erbjuds från hållplatsen ett stenkast från huset och på bilfri cykelbana tar du dig på 10-15 minuter smidigt till city eller arbetet på Akademiska Sjukhuset, BMC eller SLU. För den bilburna är det drygt 10 minuter med bil till E4:a-påfarten. Välkommen att boka in er på visning!

Gimogatan 2 D, Norra Luthagen, Uppsala kommun
 • Idag kl 12:00
Gimogatan 2 D, Norra Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 2 D, Norra Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 2 D

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/5
3 606 kr/mån
44 796 kr/m²

Välkommen till detta charmiga och stilrena hem som andas nyproduktion och som bjuder på fina inslag och lättmöblerade ytor. Tack vare att varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt lämpar sig lägenheten såväl för paret som för singeln med högt ställda krav. Planlösningen är luftig och bjuder in till härliga sammankomster för familj och vänner. Bostad färgsatt i äkta skandinavisk stil med ljusa kulörer som sval bas i kombination med fint parkettgolv och inslag som skapar atmosfär såsom öppen planlösning, köksinredning i vitt och stora fönsterpartier låter ljuset flöda fritt. På den stora balkongen i rakt sydostligt läge fångar ni upp förmiddagens allra bästa soltimmar! Här ryms både möblemang och egna planteringar om så önskas. Belysning och trätrall som bonar in. Ni kan inte njuta av dagen på bättre sätt! Välskött förening som får bra hyresintäkter ifrån tre lokaler som hyrs ut till företag. Vid det nya och närbelägna torget "Mimmi Ekholms plats" i närområdet finns bl.a. apotek, en familjeläkarmottagning med drop-in, gym, ICA-affär, kafé och restauranger. Det finns även förskolor, skolor och lekplatser i området samt Nelins välsorterade mataffär. Naturen finns "runt knuten" och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst motionsspår. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer som avgår/stannar alldeles utanför fastigheten mot bl.a. city och resecentrum. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala. Vintertid brukar det finnas längd skidspår som börjar direkt utanför huset! Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Meshattsvägen 4, Sunnersta, Uppsala kommun
 • Idag kl 13:00

Meshattsvägen 4

Villa
Sunnersta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
6 770 000 kr
140 + 88 m²
7 rum
911 m² tomt

Välkommen till ett unikt läge nära den populära Sunnerstaskolan. Här bor du bekvämt på lugn avskild återvändsgata med begränsad trafik och ett perfekt läge för barnfamiljen! Huset är fördelat i två plan med väldisponerade ytor om totalt 228 kvm. Välplanerad tomt med omgivande häck och staket, stora gräsytor som inbjuder till lek och avkoppling, fruktträd, bärbuskar, trädgårdsland och uteplatser både med och utan tak. Stort garage/hobbyrum och rejäl uppfart med plats för flera fordon. Elbilsladdare finns och huset har även fiber installerat. Huset har löpande genomgått renoveringar och modernisering (se renoveringslista), bland annat finns bergvärme installerat och fönsterbyte är nyligen slutfört. Mycket bra energiprestanda, se energideklaration. Sunnersta är ett perfekt område för den aktiva! Sommartid kan du nyttja något av de populära baden i Mälaren och marinan vid klassiska Skarholmen. Vintertid byts aktiviteterna ut mot exempelvis längdskidåkning vid "Gipen", skridskor på sjön Ekoln och slalom vid Sunnerstabackarna. "Gula stigen" finns alldeles runt hörnet och sträcker sig genom naturområden ända från Skarholmen till Studenternas idrottsplats på stan. Närområdet erbjuder även bra skolor och förskolor, fina restauranger, vackra strövområden och goda kommunikationer oavsett om du cyklar, kör bil eller föredrar buss. Varmt välkommen med din visningsanmälan. Viktigt att du anmäler dig för att kunna erhålla löpande information kring försäljningen. Väl mött!

 • Plus

Visar 1 - 25 av 69