Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Arvid Waldestrand

Arvid Waldestrand

Om mig

Jag är uppvuxen i den trygga lantluften i Länna och har alltid älskat att göra affärer och mötet med nya människor. Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2006 och trivs mycket bra med yrket. Trots min gedigna erfarenhet så känner jag ofta att ”jag lär mig något nytt varje dag” och det är tillfredställande. Jag är lyhörd, noggrann och lägger ner mycket tid samt stort engagemang på mina uppdrag och ett gott samarbete med mina uppdragsgivare är det viktigaste . Välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ferlinsgatan 107, Löten, Uppsala kommun

Ferlinsgatan 107

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 295 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 059 kr/mån
23 299 kr/m²

Välkommen till denna fina 4:a med helkaklat badrum med tvättmöjlighet, gäst-wc samt stor inglasad balkong i soligt söderläge! Planlösningen erbjuder möblerbar hall och fina våtrum från föreningen stamrenovering 2016 med wc samt helkaklat badrum med badkar samt tvättmaskin. Vidare finns tre sovrum, fint kök med matplats samt vardagsrum med dörr till den rymliga inglasade balkongen i soligt söderläge och med vy över gården. All el i bostaden drogs om 2016, i samband med stamrenoveringen. Bostadsrättsinnehavarna disponerar ett förråd om ca 3 kvm och som är bekvämt beläget i nära anslutning till bostaden. I denna förening bor ni i en välordnad och omtyckt sådan med god ekonomi och som erbjuder många gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, hobbyrum, samlingslokal och cykelförråd samt barnvagnsförråd. Bredband ingår i avgiften. På de gröna innergårdarna finner ni välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, fina blomrabatter och gott om cykelställ. De erbjuder också prisvärda parkerings- och garageplatser och köparen kan få en p-plats direkt vid inflyttning. För dig som kör elbil så finns det möjlighet till plats med laddstolpe. I Löten bor du med ett naturnära- och barnvänligt läge nära förskolor och skola. Från bostaden är det också nära till service vid Heidenstams torg med ICA-affär, frisör, vårdcentral, gym och apotek samt pizzeria. För den sportintresserade är det relativt nära till UTK och IFU arena och till Gränbystaden som erbjuder all tänkbar service tar du dig också lätt till. Bra cykel- och bussförbindelser till city som du även kan promenera till och för den bilburna är det nära till påfarten till E4:an.

  • Balkong
Stolpbacksvägen 6, Länna, Uppsala kommun

Stolpbacksvägen 6

Villa
Länna, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 495 000 kr
114 + 133 m²
7 rum
961 m² tomt

Välkommen till denna rymliga 1-plansvilla med källare, vidbyggt garage samt lättskött trädgårdstomt som gränsar till allmänning och skogsparti. Entréplan erbjuder hall, wc, badrum och tre sovrum. De sociala delarna består av kök med matplats och rymligt vardagsrum med kakelugn och dörr till den takbeklädda altanen. Källaren är funktionell och inrymmer allrum, rum, förråd, gillestuga med braskamin samt relaxdel med wc, dusch och bastu. Takbeklädd altan och stensatt uteplats i soligt sydvästläge samt vidbyggt garage. Här bor du med en lättskött trädgårdstomt med gräsytor och vy mot allmänning med rogivande skogsparti. På tomten finns också redskapsförråd och hundgård. I den natur- och sjörika bruksidyllen Länna finns vackra omgivningar med närhet till badsjöar (med skridskoisar vintertid). Till friluftsområdet Fjällnora är det 6 km. I centrala Länna finns bra servicemöjligheter med förskola, skola (F-åk 3) och minilivs med bensinmack. Det finns också restaurang och goda idrottsmöjligheter med motionsspår, tennisbanor och orienteringsklubb. I området finns gott om barn och det är mycket goda bilkommunikationer till Stockholm (50 min), Arlanda (30 min) och Uppsala (15 min). Buss 809 går vid högtrafik varje halvtimme till Uppsala. I grannorten Almunge finns skola, vårdcentral och golfbana samt bussförbindelser till Arlanda.

Meteorvägen 28, Storvreta, Uppsala kommun

Meteorvägen 28

Lägenhet
Storvreta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
5 303 kr/mån
26 583 kr/m²

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. I populära Fullerö hage finns nu chansen att flytta in i denna fina 2:a belägen i modernt hus från 2018. Takhöjden är ca 2,50 m och planlösningen fördelar sig på välkomnande hall, helkaklat badrum med tvättmaskin samt fullt utrustat och smakfullt kök från Marbodal med öppen planlösning mot vardagsrummet. Härifrån nås uteplatsen med trätrall samt med morgon- och förmiddagssol. Avslutningsvis finns ett rofyllt sovrum av generös storlek med klädkammare i anslutning. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett vindsförråd. I brf Tallbacken bor du i en förening med lägenheter i byggnad färdigställd 2018 med lekplats på baksidan. Föreningen hyr ut garageplatser och gratisparkeringar finns även på gatan utanför entrén. I Fullerö Hage bor du i ett populärt och expansivt område som erbjuder service i form av hamburgerrestaurangen American steakhouse burgers, mack, förskola och padelhall m.m. Läget är lugnt och skogen finns "runt knuten". För dig som bilpendlar är du ute på E4:an på några få minuter och från Storvreta som är beläget några km härifrån stannar Upptåget.

  • Uteplats
  • Hiss
Morängen 36, Almunge, Uppsala kommun

Morängen 36

Tomt
Almunge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
575 000 kr
1 491 m² tomt

Nu förmedlas 3 st prisvärda (från 575 000 kr) och lantligt belägna tomter i anslutning till Almunge med bra pendlaravstånd: 25 km till Uppsala, 35 km till Arlanda och 75 km till Stockholm. Tomterna, som är mellan 1 491 kvm och 1 760 kvm stora, är lättbebyggda och samtliga har andel i områdets vatten- och avloppsanläggning. Tomterna är ej knutna till någon husleverantör och el-servisledning finns framdragen till tomtgräns. Fiberanslutning via IP-Only är beställd och bekostas av köparna. Positivt förhandsbesked finns för byggnation av upp till 1½-plansvilla och kan laddas ned under "Fakta om bostaden" och "Dokument". Tomt märkt nr 4 på kartan: Lilla-Väsby 1:70, Morängen 26 - 1 600 kvm - Pris 595 000 kr. Tomt märkt nr 5 på kartan: Lilla-Väsby 1:71, Morängen 36 - 1 491 kvm - Pris 575 000 kr. Tomt märkt nr 6 på kartan: Lilla-Väsby 1:72, Morängen 38 - 1 760 kvm - Pris 630 000 kr. Som förslag till prisvärd villa att bebygga tomterna med till ett totalpris av 2 995 000 kr se följande länk till Vårgårdahus Villa Liljebacken: https://www.lansfast.se/till-salu/villa/uppsala/uppsala/almunge/morangen-38/cmvilla5b1io88c728nh4a9/?intake=true I Morängen bor du i ett lugnt område med natursköna omgivningar men ändå med närhet till de mer centrala delarna av Almunge. ”Runt knuten" finns det gott om promenadvägar och ett rikt djurliv samt svamp- och bärskog. Till skolan promenerar du på 15 min eller ungefär halva tiden på cykel. Från Almunge erbjuds goda busskommunikationer till Uppsala (25 km och busslinje nr 809 - går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och Arlanda (35 km och busslinje 806) och för dig som är bilburen så tar du dig till Stockholm (75 km) på ca 50 min. Almunge är en levande bygd med modern vårdcentral, mataffärer, restaurang, bensinmack och förskolor samt skola (F-9) och idrottshall. På orten finns även idrottsaktiviteter för barnen, golfbanor och fina badsjöar.

Morängen 38, Almunge, Uppsala kommun

Morängen 38

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 995 000 kr
119 m²
5 rum
1 760 m² tomt

På mycket bra pendlaravstånd (25 km till Uppsala, 35 km till Arlanda och 75 km till Stockholm) erbjuds en praktisk 1-plansvilla om 119 kvm boarea med hög standard från Vårgårdahus, inklusive tomt med del i VA-anläggning, till oslagbart pris om endast 2 995 000 kr! Tomten är ej knuten till någon husleverantör men ett attraktivt förslag till hus att uppföra är denna 1-plansvilla, "Liljebacken", och kan köpas med eller utan carport. Se bilder och ladda ned positivt förhandsbesked för villa upp till 1½ plan, produktblad och förrättningskarta under "Fakta om Morängen 38" och "Dokument & länkar". Villa Liljebacken är Vårgårdahus mest prisvärda husmodell och kan vara något för er som är ute efter ett hus som har det mesta man kan önska sig. Här erbjuds hög standard med sociala ytor för familj och vänner att umgås tillsammans, stort master-bedroom med walk-in-closet, bra förvaringsmöjligheter och två sovrum för barnen. Det bästa av allt? En flexibel yta som kan fungera som tv-rum för barnen, hemmakontor, lekyta eller kanske gaminghörna? Sätt upp en skjutdörr/glasdörr mellan vardagsrum och sovrumsdelen för avskiljning mellan ytorna. Liljebacken finns även med en kombinerad carport/uteplats under tak för er som vill göra livet enklare. Planlösningen kan inte ändras så ni behöver inte göra så många val. I stället kan ni flytta in snabbare och betala mindre! Den lättbebyggda tomten som är på 1 760 kvm har en andel i områdets vatten- och avloppsanläggning och har rätt att ansluta sig till den på egen bekostnad. Tomten är ej knuten till någon husleverantör och el-servisledning finns framdragen in på tomten i nordöstra hörnet. Fiberanslutning via IP-Only är beställd och bekostas av köparen. I Morängen bor du i ett lugnt område med natursköna omgivningar men ändå med närhet till de mer centrala delarna av Almunge. ”Runt knuten" finns det gott om promenadvägar och ett rikt djurliv samt svamp- och bärskog. Till skolan promenerar du på 15 min eller ungefär halva tiden på cykel. Från Almunge erbjuds goda busskommunikationer till Uppsala (25 km och busslinje nr 809 - går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och Arlanda (35 km och busslinje 806) och för dig som är bilburen så tar du dig till Stockholm (75 km) på ca 50 min. Almunge är en levande bygd med modern vårdcentral, mataffärer, restaurang, bensinmack och förskolor samt skola (F-9) och idrottshall. På orten finns även idrottsaktiviteter för barnen, golfbanor och fina badsjöar. Observera att fastighetsmäklaren endast förmedlar fastigheten till ett pris om 630 000 kr och eventuellt entreprenadavtal om uppförande av villa Liljebacken tecknas med Vårgårdahus (eller med valfri leverantör då tomten som sagt ej är knuten till specifik husleverantör). Enligt produktbladet är priset för färdig villa 2 365 000 kr och ytterligare 150 000 kr för carport. Har ni några frågor om uppförande av huset så kontakta deras representant Per Gustavsson som nås på 070-267 41 47 eller [email protected]. Länk till hustypen: https://www.vargardahus.se/hus/villa-liljebacken På denna länk "bygger" du huset själv: https://wisibel.com/c/vargardahus/liljebacken

Almunge-Gränby 34, Almunge, Uppsala kommun

Almunge-Gränby 34

Tomt
Almunge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
495 000 kr
1 775 m² tomt

Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör utan köparen får välja fritt! Bygg ert drömhus på denna tomt som är belägen i naturskönt område strax utanför Almunge med fina svamp- och bärskogar i omgivningarna. Fastigheten om 1 775 kvm har infartsmöjlighet från Almungevägen. Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område och den är inte bunden till någon specifik husleverantör utan köparen får bygga/välja fritt (efter beviljat bygglov). Fastigheten är belägen i natursköna omgivningar strax utanför Almunge och härifrån erbjuds goda kommunikationer. Det är mycket bra bussförbindelser med ett stenkast till hållplats (linje 809 som går mellan Uppsala och Knutby varje halvtimme under högtrafik) och från orten går även linje 806 som går varje timme till Arlanda. Almunge är en levande bygd med nybyggd vårdcentral, mataffärer, restaurang, bensinmack och förskolor samt skola (F-9) och idrottshall. På orten finns även idrottsaktiviteter för barnen, golfbanor och fina badsjöar.

Visar alla 6