Morängen 38

Almunge, Uppsala kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Tomtarea
1 760 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
12 000 kr/år

På mycket bra pendlaravstånd (25 km till Uppsala, 35 km till Arlanda och 75 km till Stockholm) erbjuds en praktisk 1-plansvilla om 119 kvm boarea med hög standard från Vårgårdahus, inklusive tomt med del i VA-anläggning, till oslagbart pris om endast 2 995 000 kr! Tomten är ej knuten till någon husleverantör men ett attraktivt förslag till hus att uppföra är denna 1-plansvilla, "Liljebacken", och kan köpas med eller utan carport. Se bilder och ladda ned positivt förhandsbesked för villa upp till 1½ plan, produktblad och förrättningskarta under "Fakta om Morängen 38" och "Dokument & länkar".

Villa Liljebacken är Vårgårdahus mest prisvärda husmodell och kan vara något för er som är ute efter ett hus som har det mesta man kan önska sig. Här erbjuds hög standard med sociala ytor för familj och vänner att umgås tillsammans, stort master-bedroom med walk-in-closet, bra förvaringsmöjligheter och två sovrum för barnen. Det bästa av allt? En flexibel yta som kan fungera som tv-rum för barnen, hemmakontor, lekyta eller kanske gaminghörna? Sätt upp en skjutdörr/glasdörr mellan vardagsrum och sovrumsdelen för avskiljning mellan ytorna. Liljebacken finns även med en kombinerad carport/uteplats under tak för er som vill göra livet enklare. Planlösningen kan inte ändras så ni behöver inte göra så många val. I stället kan ni flytta in snabbare och betala mindre!

Den lättbebyggda tomten som är på 1 760 kvm har en andel i områdets vatten- och avloppsanläggning och har rätt att ansluta sig till den på egen bekostnad. Tomten är ej knuten till någon husleverantör och el-servisledning finns framdragen in på tomten i nordöstra hörnet. Fiberanslutning via IP-Only är beställd och bekostas av köparen.

I Morängen bor du i ett lugnt område med natursköna omgivningar men ändå med närhet till de mer centrala delarna av Almunge. ”Runt knuten" finns det gott om promenadvägar och ett rikt djurliv samt svamp- och bärskog. Till skolan promenerar du på 15 min eller ungefär halva tiden på cykel. Från Almunge erbjuds goda busskommunikationer till Uppsala (25 km och busslinje nr 809 - går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och Arlanda (35 km och busslinje 806) och för dig som är bilburen så tar du dig till Stockholm (75 km) på ca 50 min. Almunge är en levande bygd med modern vårdcentral, mataffärer, restaurang, bensinmack och förskolor samt skola (F-9) och idrottshall. På orten finns även idrottsaktiviteter för barnen, golfbanor och fina badsjöar.

Observera att fastighetsmäklaren endast förmedlar fastigheten till ett pris om 630 000 kr och eventuellt entreprenadavtal om uppförande av villa Liljebacken tecknas med Vårgårdahus (eller med valfri leverantör då tomten som sagt ej är knuten till specifik husleverantör). Enligt produktbladet är priset för färdig villa 2 365 000 kr och ytterligare 150 000 kr för carport. Har ni några frågor om uppförande av huset så kontakta deras representant Per Gustavsson som nås på 070-267 41 47 eller [email protected]

Länk till hustypen: https://www.vargardahus.se/hus/villa-liljebacken

På denna länk "bygger" du huset själv: https://wisibel.com/c/vargardahus/liljebacken

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Arvid Waldestrand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Arvid Waldestrand, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
072-5853100