Ankdammsgatan 33

Skytteholm, Solna Karta & restider

3 195 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Bo mellan himmel och jord 12 trappor upp i huset på Ankdammsgatan 33. Ett unikt läge som erbjuder milsvid utsikt från lägenhetens alla fönster. Bostaden är insynsskyddad och har en balkong i soligt läge. Genomgående bra skick och ljusa nyanser. Här finns ett fint badrum och en separat gäst-wc.
Hiss finns!

Läget är perfekt, lugnt och rofyllt med närhet till gröna parker såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln nås den på kort promenad. Närhet finns även till nya tvärbanan. Här bor ni även med närhet till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här ligger även Nordens största köpcenter. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
78 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 168 kr/mån
Pris/m²
40 962 kr/m²
Driftkostnad
8 160 kr/år
Byggår
1959
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ankdammsgatan 33 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 195 000 kr
Avgift/månad
4 168 kr/mån
Driftkostnad
8 160 kr/år

Statistik

1 735
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips