Sköntorpsvägen 124

Årsta, Stockholm Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
Bostadsrätticon_brf_inactive

ETAGEVÅNING!
Letar ni efter ett större boende med optimal planlösning där hela familjen får plats utan att trängas? Då har ni hittat rätt. Etagevåningarna i Brf Sköntorp 2 tillhör Årstas mest välplanerade och erbjuder ett fantastiskt boende med generösa sovrum, bra förvaringsmöjligheter och härligt öppna ytor med både balkong och separata badrum och wc. Här finns även möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum för en härligt social yta att umgås med familj och vänner! Till detta beläget helt insynsskyddat och med en oslagbar utsikt över Stockholm är detta ett boende ni inte får missa.

Läget är optimalt på lugn gata med direkt närhet till skog, natur och vatten. Upplysta promenad- och motionsslingor, badbryggor, kolonilotter, utegym och naturreservat finns nedanför huset vid Årstaviken. Nära till allsidig träning såsom simning, gym och gruppträning.

Årsta har en lugn småstadskaraktär kombinerat med mycket goda kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och buss. På några minuter når ni närmaste ICA-butik vid Årsta torg, här finns även ett brett utbud av caféer, restauranger och apotek och vårdscentral. Gångavstång till Gullmarsplans utmärkta knytpunkt för kollektivtrafik som buss, tvär- och tunnelbana. Stenkast till Södermalm och Globen-området. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken. Busshållplats alldeles runt knuten!

Missa inte denna, välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
143,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
7 393 kr/mån
Byggår
1961-1962
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sköntorpsvägen 124 och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
7 393 kr/mån

Statistik

287
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 3 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips