Valthornsgatan

Tröinge, Falkenberg Karta & restider

1 995 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

SNART TILL SALU!

I populära Tröinge, vackert beläget på de gamla ängsmarkerna strax norr om Falkenbergs centrum planeras nu ett helt nytt radhus- och parhusområde med otroligt populära bostadsrättsradhus/parhus på ca 112,5 kvm i 2-plan.

Samtliga bostäder har liggande träpanel och sadeltak. Radhusen har genomgående golv av parkett alt. träfanér samt målade väggar. Duschrum på entréplan och badrum på andra våningen med helkaklade väggar och klinkergolv samt separat tvättstuga på entréplanet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På det övre planet finns möjlighet till 4 sovrum!

I Brf Tröinge By sitter framtidens energikälla på taken redan från början. Samtliga hus kommer att utrustas med individuella solcellsanläggningar. Solceller omvandlar solljus till elenergi och du blir som boende med och bidrar till en hållbar energiproduktion och sänker samtidigt dina elkostnader. För att ytterligare kunna dra nytta av din egenproducerade el kommer ladduttag till elbil/laddhybrid erbjudas som ett tillval.

Sugen på en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden (exempelbostad från tidigare projekt) där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden.

ANMÄL INTRESSE ELLER RING REDAN IDAG FÖR MER INFO OCH SERVICE!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
112,5 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 700 kr/mån
Pris/m²
17 733 kr/m²
Driftkostnad
14 196 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Valthornsgatan och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
4 700 kr/mån
Driftkostnad
14 196 kr/år

Statistik

1 379
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips