Löjviksvägen 3

Resarö, Vaxholm Karta & restider

2 995 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive

Att bo, att leva på bästa läge med två soliga uteplatser intill hav, grönska, skolor, förskolor, matbutik och goda kommunikationer. Välkommen till skärgårdsidyllen Löjvik på Resarö!

En välkomnande stenbelagd uteplats intill bostadens ena förråd visar på ett naturligt sätt vägen till entrén. Redan i hallen möts vi av kvalitativa materialval som tillsammans bidrar till en härlig känsla och på så vis visar oss vägen in i detta hemtrevliga boende. På entréplan har vi familjärt kök med plats för mysiga middagar med familj och vänner, helkaklat duschrum, klädkammare och 2 väl tilltagna sovrum. Se gärna vår köksinspiration för att skapa ert alldeles egna drömhem. Bostadens uteplatser i båda planen gör att man sommartid suddar gränsen mellan ute och inne. På nedre plan har vi det ljusa allrummet med plats för såväl matdel som soffdel. Här finns direkt anslutning till bostadens trädäckade uteplats som får in kvällssolen perfekt under sommarhalvåret. På detta plan har du också ett sovrum samt duschrum med tvättpelare. Bostaden går även att bygga om till 5rok samt bygga till förvaring likt vindsförråd.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. Från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss.

Vi ses på visningen!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
91,8 m²
Biarea
18,2 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 750 kr/mån
Driftkostnad
16 104 kr/år
Byggår
1993-1994
Räkna på boendet
  • Söndag 29 jan kl 11:00-11:30 Spara
    Välkommen!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Löjviksvägen 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Driftkostnad
16 104 kr/år

Statistik

4 344
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 22 dagar sedan, den 29 december 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips