Spireabågen 29

Hässelby Södra Villastad, Stockholm Karta & restider

2 475 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive

Med lugnt läge på närmast bilfri återvändsgata finner du ett karaktärsfullt 60-tals radhus i renoverings- och moderniseringsbehov. Detta rödmålade familjeradhus med vita foder är uppfört 1960, ritat Av arkitektfirman Höjer & Ljungqvist. Älskar du 60-talsdesign kommer du uppskatta alla bevarade inredningsdetaljer som golv i björklamell, innerdörrar i teakfaner, kök med ursprunglig skåpinredning och originalbeslag samt specerihylla med glasskäppor. Här har du chans att skapa ett personligt hem där 60-tal möter nutid!

Med en insynsskyddad trädgårdstomt och högt läge med utsikt mot skogs/parkmark och allmänning har detta familjehus fantastiska potentialer och en trivsam atmosfär!

På entréplan finner du en varm och välkomnande entréhall, generöst och ombonat kök med matplats, 3 ljusa sovrum med soligt SV-läge och utsikt mot skogsbacke och parkmark samt ett badrum med WC och handfat. På souterrängplan upptäcker du ett delbart vardagsrum med öppen spis, tvättstuga, verkstad/pannrum samt klädkammare och förråd. Den Insynsskyddade och lättskötta trädgården 232 kvm (tomträtt) har en stensatt terass och balkong i SV.

Till huset hör ett garage i länga, och kvarteret har ett naturnära läge endast 800 meter till populära Hässelby Strandbad. Här har du närhet till skola, förskolor, lek-och idrottsplats, affärer och bra kommunikationer - perfekt för barnfamiljen!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
92 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
232 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
1960
Räkna på boendet
  • Tisdag 21 feb kl 18:00-18:30 Spara
    Öppen visning. Anmäl dig gärna. Välkommen!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Spireabågen 29 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 475 000 kr

Statistik

5 021
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips