Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Mäklare

Ångermannagatan 176, Vällingby, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ångermannagatan 176

Lägenhet
Vällingby, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

2 375 000 kr

77,5 m²

3 rum

5 414 kr/mån

30 645 kr/m²

Varmt välkommen till denna 50-tals pärla! Tre rum med uthyrningsdel - en otroligt populär planlösning som sällan kommer ut till försäljning! Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Vällingby har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med ett stenkast till kommunikationer och butiker. Du erbjuds i stort sett alla samhällsfunktioner direkt utanför dörren, såsom ett stort urval av butiker och restauranger, biograf, bibliotek, läkarhus samt tunnelbanans gröna linje endast några steg bort. Invändigt med två entrédörrar, varav den ena leder till hall med toalett och rum med kokvrå. Den andra entrén har du en mindre hall, helkaklat badrum, kök med matplats, vardagsrum med inglasad balkong och ett sovrum. Brf Ritstiftet är en stabil HSB-förening med låg avgift och är en av Vällingbys i särklass bästa 50-talsföreningar där stora renoveringar är utförda och föreningen har bra hyresintäkter från lokalerna på gatuplan. Föreningen har en mycket aktiv och populär pensionärsklubb. Förutom möten anordnas bland annat uppskattade utflykter, filmvisningar, sittgympa, linedance, qigong samt stavgång. I föreningen finns även eget förråd samt tillgång till övernattningslägenhet, sällskapslokal, tvättstuga, hobbyrum, pingisrum, bastu, bibliotek, solaltan, cykelrum samt möjlighet att hyra bilplats med möjlighet för både bltvätt och däckförvaring . Här kan du som kommer från villa-livet i stort sätt behålla alla fördelar men du slipper ansvaret över ett stort hus!

  • Hiss
Skagafjordsgatan 11, Kista, Stockholms kommun

Skagafjordsgatan 11

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

3 450 000 kr

88 m²

4 rum

5 483 kr/mån

39 205 kr/m²

-Ring för att boka privatvisning På Skagafjordsgatan 11 hittar vi denna lägenhet från 2011 med fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. Lägenheten rymmer fyra rum och kök och är såväl stilren som exklusiv. Dessutom erbjuds här hög materiell standard, mycket dagsljus, härlig atmosfär och stora fönster. När det gäller ytor och rum har denna fyra om 88 kvm mycket att erbjuda. I denna bostad möts man av en inbjudande hall. Ett ljust, och härligt kök med rostfria påkostade material från Electrolux och plats för matbord och stolar. Lägenheten erbjuder ett rymligt, härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, generösa sällskapsytor och en vacker utsikt från balkongen samt tre sovrum. Badrummet är fräscht och stilrent med badkar, toalett, dusch, förvaringsskåp, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du vid ett av Kistas bästa lägen, med Kista Gård Park ett stenkast från lägenheten. Kista centrum ligger en kort promenad bort och Stockholm city finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Kista har att erbjuda. Ring den ansvariga mäklaren för mer info eller boka privatvisning.

  • Balkong
  • Hiss
Bygärdesvägen 4, Spånga, Stockholms kommun

Bygärdesvägen 4

Lägenhet
Spånga, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

1 300 000 kr

22 m²

1 rum

1 525 kr/mån

59 091 kr/m²

*Accepterat pris! - För att boka privatvisning hör av dig till ansvarig mäklare på 070-109 53 62* I hjärtat av Bromsten finns denna stilrena lägenhet beläget i ett vackert 60-talshus. En välplanerad etta om 22 kvm med väldisponerade ytor och låg avgift! Här bor man nästintill gratis! Stambyte skedde 2012. Denna bostaden perfekt perfekt för dig som vill flytta hemifrån eller som övernattningslägenhet. Stor gemensam uteplats med egen odlingslott tillhörande lägenheten, perfekt för dig med gröna fingrar. Fiber finns indraget i fastigheten. Parkering m. el-uttag endast 100 kr/månad. Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt område i Bromsten med närhet till affär, restauranger, dygnet-runt-öppet gym och goda kommunikationer med buss och pendeltåg. Gångavstånd till Spånga Centrum, Järvafältet och Spånga By med härliga naturupplevelser året runt. Nära till kommunikationer, Spånga IP, grönområden, förskolor och skolor. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 3