Ullna Strand - Storlomsvägen 7

Ullna Strand, Täby Karta & restider

6 950 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive

Bilderna kommer från ett likadant visningshus med samma planlösning, kök och våtutrymmen. Det finns möjlighet att se ett färdigt hus i samma storlek. Ring mäklaren för mer information, telefon 0733-967000.

Ta chansen och flytta in i detta fantastiska radhus med uteplats och eget förråd på tomten i populära Ullna Strand. Perfekt, avskilt läge närmast golfbanan. Attraktiv planlösning med stora sociala ytor. På övre plan finner du 3 ordentliga sovrum, badrum samt ett allrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Huset är just nu under uppbyggnad står klart den 10:e maj.

Området Ullna Strand är just nu i en mycket expansiv fas och kommer inom de närmsta åren vara ett av Täbys mest eftertraktade bostadsområde. Idag finns gångavstånd till Arninge Handelsplats och direkt närhet till två fina golfbanor. Området kryllar av barnfamiljer i alla åldrar och har redan populära lekparker och mysig strandpromenad. Även barnomsorgen har byggts ut och kommer att kompletteras ytterligare.

Från området är det nära ut på stora vägar som tar dig snabbt där helst du önskar, till exempel tar det endast 15-20 min in till centrala Stockholm, det är också mycket nära till busshållplats där buss 628 tar dig till Danderyds sjukhus på ca 25 min. Vid Arningerondellen finner du snabb-buss 608 som tar dig till Humlegården på 24 min. Inom de närmsta åren kommer dessutom ett nytt resecentrum med hållplats för Roslagsbanan att etableras.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
141 m²
Tomtarea
211 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
30 900 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ullna Strand - Storlomsvägen 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 950 000 kr
Driftkostnad
30 900 kr/år

Statistik

3 297
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips