Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Täby

Fastighetsbyrån Täby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gårdsfogdevägen 4, Visinge, Täby kommun
 • Tor 23 maj kl 18:30
Gårdsfogdevägen 4, Visinge, Täby kommun, bild 2
Gårdsfogdevägen 4, Visinge, Täby kommun, bild 3

Gårdsfogdevägen 4

Villa
Visinge, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
8 500 000 kr
123 + 37 m²
7 rum
810 m² tomt

Välkommen till Gårdsfogdevägen 4 belägen i eftertraktade Visinge. Husets geografiska placering är optimal med nära till Roslagsbanan och Visinge Station, Visinge Förskola, Ensta motionsspår - allt på gångavstånd. Ett vackert hus med en totalyta 160 kvm och 810 kvm friköpt tomt för den stora familjen. Detta är huset för dig som söker ett större hus i villaidyllen Visinge! Huset har tagits väl hand om, utvändigt som invändigt. Tomten har två uteplatser. En terrass som vetter mot den södervända trädgården och en större altan under tak med sol från eftermiddag tills solen går ned. Tomten är mycket välvårdad och lättskött och har även utrustats med ett genomtänkt bevattningsystem (finns beskrivet i bildflödet). Entréplanet välkomnas med en rymlig hall med vackra skjutgarderober för att hänga av ytterkläder och skor. Här finns gott om potentiella sovrum som idag används som TV-rum, kontor, gästrum samt förråd/gym med egen utgång. Maximalt kan man i entréplanet skapa 4 sovrum om alla rum utnyttjas. Där finns också ett stort badrum med badkar och dusch och en rymlig välutrustad tvättstuga. Trappan som leder upp till ovanvåningen är platsbyggd med äkta parkett. Väl här uppe möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare den öppna planlösningen. Detta plan lämpar sig ypperligt för dig som söker stora sällskapsytor tack vare att vardagsrummet är integrerat med matsalen. Golven i vardagsrum och matsal består av borstad äkta ekparkett och i köket kommer dina fötter att vila på ett stengolv med golvvärme som värmer mysigt under kalla höst- och vinterkvällar. Från matsalen tar du dig smidigt ut på altanen med utsikt över trädgården. I direkt anslutning till matsalen står ett fullutrustat kök med ett perfekt ljusinsläpp ifrån fönstret vid vasken när kvällssolen dyker upp. På detta plan har du även ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng och flera garderober samt ett mindre sovrum som idag används som syrum. I direkt anslutning till sovrummen finns ett stort badrum med dusch. Om behov finns för ännu fler sovrum kan man enkelt skapa detta genom att minska vardagsrummet. (se alternativ ritning). Garagebyggnaden består av ett rymligt garage och ett mindre förråd som kan användas som snickeriverkstad. På uppfarten får det plats för ytterligare en bil utan att utfarten från garaget hindras. Detta är sannerligen ett hus att älska och trivas i. Varmt välkommen på visning önskar din mäklare i Täby Izabelle Oljemark.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Unnevägen 9, Täby Kyrkby, Täby kommun
 • Sön 26 maj kl 14:00
Unnevägen 9, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Unnevägen 9, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Unnevägen 9

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
10 800 000 kr
181 + 41 m²
7 rum
910 m² tomt

Nybyggt hus i redan etablerat område! Här har man tänkt till ordentligt, 2020 byggdes huset om med ett nytt våningsplan och hela husets karaktär förändrades. Belägen på en lugn återvändsgata i familjevänliga Täby Kyrkby hittar du detta fantastiska hus! Med sin totalyta på 222 kvm finns det här gott om plats för den stora familjen. Interiört disponeras huset på fem sovrum, två badrum och härliga sociala ytor i det stora köket och vardagsrummet. Ytskikten är genomgående fina och exteriört hittar du en trevlig trädgårdstomt med en stor uppfart för uppställning av flera fordon och en separat garagebyggnad för vidare förvaring. Omtyckta Täby Kyrkby erbjuder en lugn och blandad bebyggelse med allt från lägenheter till radhus till villakvarteren. Men det är ändå villorna som är karaktäristiskt för stadsdelen. Här bor du tryggt och praktiskt med närhet till naturområden och lokal service. För pendlaren går Roslagsbanan genom kyrkbyn som enkelt tar dig in till Stockholm Östra, du hittar även goda kommunikationer med bil. Flertalet skolor och förskolor i det direkta närområdet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marie-Louise Giertz vid frågor och fortsatt intresse! 073-433 33 32.

 • Premium
Boulevarden 83, null, Täby kommun
 • Sön 26 maj kl 12:45
Boulevarden 83, null, Täby kommun, bild 2
Boulevarden 83, null, Täby kommun, bild 3

Boulevarden 83

Lägenhet
Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
6 690 000 kr
106,5 m²
5 rum
vån 4/5
5 434 kr/mån
62 817 kr/m²

LÄGENHET MED ADDITIONSBOSTAD OCH TRE BALKONGER! Modern och fint disponerad lägenhet i ett ypperligt läge i Täby Park med tre balkonger och uthyrningsdel med separat ingång. Varmt välkommen till Boulevarden 83 och BRF Scilla och denna trevliga våning med generösa sällskapsytor. Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning med stora fönsterpartier och utgång till en av lägenhetens balkonger. Köket är stort, fint och uppgraderat med många tillval. Två rofyllda sovrum med en lugn färgsättning och inbyggd förvaring. Uthyrningsdel med ett fullt utrustat kök, egen balkong samt plats för en sovrumsdel. Två moderna badrum med en ljus beige färgsättning och inbyggd belysning. BRF Scilla är en unik förening med höga ambitioner avseende boendestandarden och är en av de mest miljömedvetna bostadsrättsföreningarna i Sverige. Svanenmärkning, netto-nollenergi, högre energieffektivitet, biologisk mångfald på innergården och solceller så väl på taken som delägande i en extern solcellspark gör att du får leta länge för att hitta ett grönare boende. Här kan du med gott samvete bära in flyttlasset! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marie-Louise Giertz på 073-433 33 32 vid frågor samt fortsatt intresse!

 • Premium
 • Hiss
Jarlabankes väg 95, Täby Kyrkby, Täby kommun
 • Tis 21 maj kl 17:15

Jarlabankes väg 95

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 350 000 kr
115 m²
4 rum
196 m² tomt

Välskött och barnvänliga parhus med tre sovrum och två badrum. Det går enkelt att skapa ett extra rum. Ljusa sällskapsytor och genomgående fräscha ytskikt i hela huset. Rymlig altan ger soliga dagar och en avslappnad atmosfär. Lekplats i området! Mycket centralt läge med promenadavstånd till Roslagsbanan, barnomsorg och service.

 • Plus
 • Uteplats
Södervägen 42 vån 5, Viggbyholm, Täby kommun

Södervägen 42 vån 5

Lägenhet
Viggbyholm, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 595 000 kr
108,5 m²
4 rum
vån 5/6
6 329 kr/mån
33 134 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt i hjärtat av Viggbyholm, Täby. Här erbjuds en rymlig bostad på femte våningen med bekväm hissaccess och en fantastisk inglasad balkong, perfekt för avkoppling oavsett väder. Med två badrum blir morgonstressen ett minne blott, som hörnlägenhet med högt läge i huset ger det en härlig utsikt över omgivningarna. Hsb Brf Viggbygärdet är en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger trygghet och låg oro för framtida avgiftsförändringar. Närområdet är lugnt och trivsamt med närhet till grönområden och bra kommunikationer, buss 604 och 610 är på nära gångavstånd får bostaden. Med endast en kort promenad når du både skolor, förskolor och service, vilket gör området perfekt för både barnfamiljer och seniorer. I detta hem väntar fyra ljusa rum där du kan skapa ditt drömboende, och i föreningen finns gemensamma utrymmen såsom tvättstugor och cykelförråd. Med alla bekvämligheter runt hörnet är detta en bostad som passar dig som söker både trivsel och praktiska lösningar. Tveka inte att kontakta Daniel Anderson 0733 645 649 för att se detta charmiga hem på nära håll!

 • Balkong
 • Hiss
Grindtorpsvägen 29, Grindtorp, Täby kommun

Grindtorpsvägen 29

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 400 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/10
6 381 kr/mån
35 789 kr/m²

* Stam renoverad med 1 stort badrum + 1 Wc * Drag för tvättmaskin * Inglasad dubbelbalkong mot innergård * Körsbärsparkett genomgående i hela bostaden * Nya skjutgarderober * 2 garderober ( hallen + stora sovrummet), 1 walk-in closet och 1 städskåp i bostaden. Välkommen till en välplanerad, stambytt fyrarummare med bra läge i Täby! Dessa lägenheter är populära och eftertraktade. Badrummet och gästtoaletten är stambytt under 2012. Varje lägenhet är tilldelad en parkeringsplats för en avgift och finns möjlighet till 2 parkeringsplatser om så behövs. Förråd ingår i bostaden. Här bor du nära Täby Centrum ( 5 minuters promenad) som erbjuder det mesta man kan önska sig. Du bor även ett stenkast ifrån en mängd olika kommunikationer, Roslagsbanan, bussar som på 15-20 minuter tar dig till Stockholms innerstad.

 • Balkong
 • Hiss
Kometvägen 5, 2 tr, Grindtorp, Täby kommun
 • Imorgon kl 12:00
Kometvägen 5, 2 tr, Grindtorp, Täby kommun, bild 2
Kometvägen 5, 2 tr, Grindtorp, Täby kommun, bild 3

Kometvägen 5, 2 tr

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 795 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/11
6 870 kr/mån
34 817 kr/m²

Härliga fyra med uthyrningsdel! Insynsfritt och stor, solig balkong. Generösa ytor, kök med matplats, tre sovrum, två badrum och två ingångar. Täby Centrum ligger inom gångavstånd med goda kommunikationer som tar er vidare till Stockholms Östra på 20 minuter, en cykeltur bort hittar man Stora Värtan och grönområden. Skolor och förskolor finns på promenadavstånd och i föreningen finns det bland annat fritidslokal med gym, bastu och boulebana. Stabil, populär förening med god ekonomi.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åkerbyvägen 92 vån 12, Täby Centrum, Täby kommun

Åkerbyvägen 92 vån 12

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 550 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 12/16
5 321 kr/mån
40 113 kr/m²

Centralt belägen trea i omtyckta BRF Storstugan! Här blir vardagen enkel med Täby Centrum och dess goda utbud av butiker och restauranger som din närmsta granne. Lägenheten är väldisponerad med stort fokus på de sociala ytorna i framförallt det väl tilltagna vardagsrummet. Genomgående ljus känsla tack vare stora fönster och ljusa ytskikt som sprider ljuset genom lägenheten. Fina renoveringar har utförts av bland annat ytskikt och kök för ett par år sedan. Helkaklat badrum och två stora sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. Brf Storstugan är en ekonomiskt stabil förening med låg månadsavgift. Föreningens hus är stambytta och nya 3-glasfönster monterades under 2016. Ett centralt läge med närhet till Täby centrum och dess butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Bostadsinnehavaren disponerar en p-plats och ett källarförråd.

 • Balkong
 • Hiss
Missionsvägen 28, Gribbylund, Täby kommun
 • Imorgon kl 11:30
Missionsvägen 28, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Missionsvägen 28, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Missionsvägen 28

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 895 000 kr
41,4 + 14 m²
1.5 rum
vån 0
3 020 kr/mån
45 773 kr/m²

Välkommen till detta charmiga gavelradhus i natursköna Gribbylund. En välplanerad bostad med härligt loft om ca 14kvm, trädgård med stor altan samt egen parkering direkt utanför bostaden! Fantastiskt läge med sol från morgon till kväll samt närhet till både natur, vatten och kommunikationer! På ca 41+14 kvadratmeter erbjuds en trivsam och praktisk bostad. Du välkomnas av en hall med möjlighet till god förvaring, direkt till vänster når du köket med fint ljusinsläpp, utsikt över grönskande trädgård samt plats för matbord och stolar. Rakt in från hallen når du badrummet samt till höger når du det stora och ljusa allrummet med gott om plats för både soffgrupp och hemmakontor. Från allrummet finns utgången till den stora altanen samt trappan upp till loftet om ca 14kvm golvyta. Loftet har fint ljusinsläpp från eget litet! Bostadens förråd finns i gemensam länga intill parkeringen och den tillhörande parkeringsplatsen är dessutom utrustad med laddstolpe som kan nyttjas mot avgift. Brf Södra Stenhagen är en populär och välskött förening med låga avgifter. Lugnt och tryggt bostadsområde i omtyckta Gribbylund, här bor du med närhet till både natur, vatten och goda kommunikationer. Ta en cykeltur för bad och grönområden vid Rönningesjön eller en kort promenad ner till torget med butiker och restauranger. Bussar mot Täby centrum och Danderyds sjukhus finns ca 300m från bostaden och inom gångavstånd nås Roslagsbanan som enkelt tar dig raka vägen till Stockholm city. Perfekt för dig som vill bo nära både stadens puls, vatten och naturen. Välkommen hem! För mer information kontakta fastighetsmäklare Emelie Windstam 073-364 77 20 [email protected]

 • Premium
 • Uteplats
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun
 • Imorgon kl 12:30
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Näsbyvägen 2

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 095 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/10
3 592 kr/mån
59 857 kr/m²

Välkommen till enastående brf UNUM och denna smakfulla hörnetta på 35 kvadratmeter! Perfekt planerad med stilrent kök, stort allrum för soffa, matbord och hemmakontor, modernt helkaklat badrum, samt sovalkov med plats för dubbelsäng. Luftig bostad med ett otroligt ljusinsläpp och insynsfri inglasad balkong i söderläge. Önskas mer utomhusyta finns föreningens stora takterrass med utomhusgym, grill och gemensamhetslokal, perfekt för miljöombyte och festliga tillställningar! Lägenheten är inte bara ett perfekt första boende, intill både bussar och Roslagsbanan, utan kan även utgöra en god investeringsmöjlighet då brf UNUM tillåter andrahandsuthyrning. I Roslags Näsby bor du centralt med utmärkt läge till kommunikationer, naturområden, shopping i populära Täby centrum samt bad och promenadstråk vid både Stora Värtan och Rönningesjön. Du tar dig lätt in till Stockholm City med Roslagsbanan (endast 12 minuter) samt med flertalet busslinjer från Roslags Näsby Trafikplats. För mer information, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Emelie Windstam, 073-364 77 20, [email protected]

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hägerneholmsvägen 6A 3tr, Hägerneholm, Arninge-ullna, Täby kommun
 • Imorgon kl 12:00
Hägerneholmsvägen 6A 3tr, Hägerneholm, Arninge-ullna, Täby kommun, bild 2
Hägerneholmsvägen 6A 3tr, Hägerneholm, Arninge-ullna, Täby kommun, bild 3

Hägerneholmsvägen 6A 3tr

Lägenhet
Hägerneholm, Arninge-ullna, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/5
3 954 kr/mån
48 659 kr/m²

+ Balkong med eftermiddags och kvällssol! + Vitlaserat golv. + Närhet till natur- och rekreations- områden + 2.7 m i takhöjd. Läget i Hägerneholm lämnar ytterst lite att önska för dig som har höga krav på ditt boende. Naturnära, lummigt läge, närhet till kommunikationer och Arninge handelsplats. Närhet till lekparker, gym, skola med mera. Dessutom har du fantastiska kommunikationer i form av bussar samt Roslagsbanans nya stop i Arninge inom gångavstånd. Bostaden är en rymlig och välplanerad tvåa i populära Hägerneholm! Bostaden erbjuder 41 kvadratmeter och med en modern planlösning får du allt du du behöver samt härlig rymd tack vare 2.7 meter i takhöjd. Fräscht helkaklat badrum utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Separat sovrum med plats för stor säng och om inbyggd förvaring.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Radarvägen 13, 11tr, Hägernäs, Täby kommun
 • Imorgon kl 14:15

Radarvägen 13, 11tr

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 395 000 kr
25 m²
1 rum
vån 11/14
1 851 kr/mån
55 800 kr/m²

Modernt kök, stambytt badrum och totalt utan insyn. Högt läge på 11 våningen med fantastisk utsikt. Nära promenader och lugn kombinerat med 2 min till affärer och roslagsbanan.

 • Plus
 • Hiss
Flygkårsvägen 43A, Hägernäs, Täby kommun
 • Imorgon kl 13:15

Flygkårsvägen 43A

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 795 000 kr
54,3 m²
2 rum
4 223 kr/mån
33 057 kr/m²

Modern 2-rumslägenhet i populära Hägernäs i Täby. Lägenheten ligger på bottenvåningen i Brf Flygaren 1 från 1985. Boyta på 54,3 kvm med uteplats. Nära till sjön med vackra omgivningar för promenader och rekreation. Kort avstånd till närservice, skolor och kommunikationer. Moget område med trevlig gemenskap. Perfekt för den som söker ett bekvämt och prisvärt boende nära natur och stadspuls. Gemensamt tvättstuga finns i föreningen. Unikt tillfälle att bo bekvämt och njuta av naturen i Täby. Varmt välkommen till Hägernäs!

 • Plus
Biblioteksgången 4, 6tr, Täby Centrum, Täby kommun
 • Imorgon kl 15:15

Biblioteksgången 4, 6tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 995 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 6/7
3 103 kr/mån
42 447 kr/m²

Välplanerad och ljus med högt, ogenerat läge och balkong med utsikt. Sovalkov och god förvaring. Badrum med badkar och kök med matplats. Bra och stabil förening. Centralt belägen med närhet till Täby Centrums shopping och restauranger samt kommunikationer. Föreningen har hiss. Passar dig som söker en praktisk bostad i en attraktiv del av Täby. Välkommen till ett bekvämt boende med allt du behöver!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Grindtorpsvägen 29 vån 9, Grindtorp, Täby kommun
 • Imorgon kl 14:45

Grindtorpsvägen 29 vån 9

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 595 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 9/10
2 673 kr/mån
54 068 kr/m²

Välkommen till en välplanerad, stambytt etta med högt bra läge i Täby! Dessa lägenheter är populära och eftertraktade. Perfekt första boenden! Badrummet är stambytt under 2012. Varje lägenhet är tilldelad en parkeringsplats för en avgift. Förråd ingår i bostaden. Här bor du nära Täby Centrum ( 5 minuters promenad) som erbjuder det mesta man kan önska sig. Du bor även ett stenkast ifrån en mängd olika kommunikationer, Roslagsbanan, bussar som på 15-20 minuter tar dig till Stockholms innerstad.

 • Plus
 • Hiss
Åkerbyvägen 86 vån 5, Täby Centrum, Täby kommun
 • Imorgon kl 13:45

Åkerbyvägen 86 vån 5

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 395 000 kr
68 m²
2 rum
vån 5/16
4 134 kr/mån
35 221 kr/m²

Varmt välkommen till Åkerbyvägen 86 och denna härliga tvåa i BRF Storstugan! Bostaden är i behov av renovering. Med ett högt läge, trevlig balkong. Praktiskt kök med en stor tillhörande matplats. Generösa sällskapsytor i vardagsrummet med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönstren mot balkongen. Helkaklat badrum från stambytet. Brf Storstugan är en ekonomiskt stabil förening. Föreningens hus är stambytta och nya 3-glasfönster monterades under 2016. Ett centralt läge med närhet till Täby centrum och dess butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Bostadsinnehavaren disponerar en p-plats och ett källarförråd.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kometvägen 19, Grindtorp, Täby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kometvägen 19

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 5/11
5 608 kr/mån
32 083 kr/m²

I omtyckta Grindtorp och på Kometvägen hittar du nu denna trevliga trea redo för sin nästa ägare. En ypperlig planlösning där stort fokus har lagts på de sociala ytorna med ett rymligt vardagsrum i väst med utgång till lägenhetens stora balkong samt ett trevligt kök med en större matplats. Två generöst tilltagna sovrum där båda har plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Badrummet är fräscht renoverat med rena färgval och lägenheten bjuder på charmiga originaldetaljer, exempelvis i vardagsrummets smalstavade parkett. Läget i Grindtorp lämnar ytterst lite att önska för någon som har höga krav på sitt boende. Täby Centrum ligger inom gångavstånd med goda kommunikationer som tar er vidare till Stockholms Östra på 20 minuter, en cykeltur bort hittar man Stora Värtan och grönområden. Skolor och förskolor finns på promenadavstånd och i föreningen finns det bland annat fritidslokal med gym, bastu och boulebana. Stabil, populär förening med god ekonomi. Vid frågor och fortsatt intresse är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00.

 • Balkong
 • Hiss
Albert Målares väg 10G, Täby Kyrkby, Täby kommun

Albert Målares väg 10G

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 350 000 kr
90 m²
3 rum
114 m² tomt

Modernt radhus i två plan med stilrena ytor och en neutral färgsättning! Välkommen till Albert Målares väg i hjärtat av Täby Kyrkby där detta hus nu står tillgängligt för sin nästa ägare. Här bjuder entréplanet på trevliga sociala ytor i ett stort och öppet kök och vardagsrum. Köket erbjuder på goda arbetsytor tack vare den centralt placerade köksön. Från köket kommer du även ut till den egna trevliga trädgården. På övre plan ryms två sovrum samt ett fullstort och modernt badrum. Möjlighet att dela av för ett tredje sovrum finns. Trivsamt lugnt läge i populärt och barnvänligt område med pool. Nära till centrum med butiker, restauranger, vårdcentral och skola samt Roslagsbanan och bussar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marie-Louise Giertz på 073-433 33 32 vid frågor samt fortsatt intresse!

Stationsvägen 52, Roslags Näsby, Täby kommun
 • Imorgon kl 13:30
Stationsvägen 52, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Stationsvägen 52, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Stationsvägen 52

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/6
4 309 kr/mån
54 239 kr/m²

+Roslagsbanan dubbla linjer + snabbtåg +Nyligen producerad +Gemensam takterrass Perfekta 46 kvm om två rum och kök producerad 2021. Attraktivt läge ett stenkast från Roslags Näsby station! Omtyckt modern bostad i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum med plats för både säng, garderob och skrivbord, ljust helkaklat badrum med kombimaskin samt en trevlig balkong med utsikt mot Roslags Näsby! Har du väl flyttat hit kommer du förmodligen att stanna. På västra sidan om Roslags Näsby station har ett nytt kvarter växt fram. Ett centralt läge i Täby nära butiker och promenadavstånd till Täby Centrum. I närområdet finns gott om restauranger och i huset finns bageri, pizzeria samt kiosk. Läget är minst sagt perfekt om du vill bo med naturen inpå knuten men ändå ha Stockholms citypuls inom några minuters räckhåll. Med Roslagsbanan nästan direkt utanför dörren kommer du till Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 12 minuter. Nytänkande förening med bilpool, gemensam takterrass och snabbt internet för hemmajobbet. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Emelie Windstam på 073-364 77 20.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 164E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 164E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
8 595 000 kr
151 m²
5 rum
8 384 kr/mån
56 921 kr/m²

Etagelägenhet i två etage högst upp i huset! Varmt välkommen till denna ståtliga lägenhet centralt belägen i Täby med synnerligen goda interiöra ytor. Här möts du av två boningsplan där lägenhetens nedre plan rymmer generösa sociala ytor samt det första av de fyra sovrummen. Vardagsrummet är öppet över de två våningsplanen med en synnerligen slående takhöjd. Här blir rymden och ljusinsläppet påtagligt. Utgång till en stor balkong som sträcker sig runt fasadens hörn. På lägenhetens övre plan ryms bland annat tre generöst tilltagna sovrum samt en separat entré. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Koltrastvägen 1, Näsbypark, Täby kommun
 • Imorgon
Koltrastvägen 1, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Koltrastvägen 1, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Koltrastvägen 1

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 500 000 kr
69,2 m²
3 rum
vån 1/2
3 999 kr/mån
50 578 kr/m²

Trevlig gavellägenhet beläget centralt i Näsbypark i en lugn och trivsam förening! Varmt välkommen till Koltrastvägen och denna ypperliga trea med generösa sociala ytor och två rymliga sovrum. Kökets matplats ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och skapar en trevlig rymd. Sovrummen ligger intill varandra med trevligt ljusinsläpp från husets gavel. Charmig bebyggelse från sent 1950-tal med fina renoverade ytskikt och snygga detaljer. Bo med direkt närhet till grönområden, Stora Värtan och natur samt en kort promenad till Näsby Parks centrum med livsmedelsaffärer och caféer med mera. Goda kommunikationer finns precis utanför dörren med bussar som tar er till Täby Centrum eller mot Roslagsbanan i Näsby Park som når Stockholm City på 20 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marie-Louise Giertz på 073-433 33 32 vid frågor samt fortsatt intresse!

 • Premium
Täbyvägen 75, Skarpäng, Täby kommun
 • Imorgon kl 14:00
Täbyvägen 75, Skarpäng, Täby kommun, bild 2
Täbyvägen 75, Skarpäng, Täby kommun, bild 3

Täbyvägen 75

Lägenhet
Skarpäng, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 595 000 kr
38,7 m²
1 rum
vån 1/3
3 380 kr/mån
41 214 kr/m²

Välplanerad och kvadratsmart lägenhet med ett stort fokus på sociala ytor. I ett trevligt läge långt bort från stora lägenhetskomplex blir här istället lugnet påtagligt i detta hus mitt i Skarpängs villabebyggelse. En lägenhet med egen ingång, stora glaspartier med ett trevligt ljusinflöde och genomgående fina materialval. Praktiskt kök med en ljus färgsättning och komplett utrustning samt goda förvaringsutrymmen. Här hittar du ett ypperligt första boende! Lugnt beläget med omgivningar av villakvarter, naturområden och sjöar. Direkt från husknuten har du närhet till trevliga promenadstråk utan att tumma på närheten till lokal service samt till ett större centrum. Goda kommunikationer med bussar såväl inom Täby som vidare mot Danderyds Sjukhus för pendlaren till Stockholm City. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christoffer Stendahl på 073-040 05 58 vid frågor samt fortsatt intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Täbyvägen 324 D, Vallatorp, Täby kommun
 • Imorgon kl 15:00

Täbyvägen 324 D

Lägenhet
Vallatorp, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 060 kr/mån
37 845 kr/m²

Gavelläge och med egen ingång! Varmt välkommen till Täbyvägen och denna ypperliga lägenhet på andra våningen. Lägenheten har ursprungligen utgjort en tvåa men har smart delats av för att nu rymma två sovrum samt en sovalkov i vardagsrummet. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter över lägenhetens balkong. Modernt och socialt kök med en stilren färgsättning och plats för en större matplats i direkt anslutning. Helkaklat badrum med goda förvaringsutrymmen, tvättmaskin och torktumlare samt ett lyxigt hörnbadkar. Här i Visinge bor du i ett naturnära och barnvänligt område. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Härligt område med radhuskaraktär och grönområden. Nära till kommunikationer med bussar både mot stan och Täby C och Roslagsbanan på promenadavstånd. På promenadavstånd finns också en ICA-affär, vårdcentral, frisör, pizzeria samt sushirestaurang .Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Stockholmsvägen 164E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 164E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 345 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/4
3 507 kr/mån
55 833 kr/m²

Ytsmart tvåa med gångavstånd till Täby Centrum! Varmt välkommen till Stockholmsvägen och 42 väldisponerade kvadratmeter. Här får du inte bara en trevlig lägenhet med en bred utsikt utan även generösa sociala ytor interiört med fina ytskikt. Väggarna är genomgående vita med en klassisk trestavsparkett i ek. Köket är rymligt och fullt utrustat med bland annat diskmaskin och micro, den öppna planlösningen mot vardagsrummet möjliggör flexibel möblering. Helkaklat badrum i rena vita och gråa toner och ett separat sovrum med dubbla ingångar. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Flygkårsvägen 17 lgh 1103, Södra Hägernäs, Täby kommun
Flygkårsvägen 17 lgh 1103, Södra Hägernäs, Täby kommun, bild 2
Flygkårsvägen 17 lgh 1103, Södra Hägernäs, Täby kommun, bild 3

Flygkårsvägen 17 lgh 1103

Lägenhet
Södra Hägernäs, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 995 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 1/3
4 348 kr/mån
35 498 kr/m²

Stor och härlig tvåa med sjönära läge fördelat på 56 kvadratmeter på Flygkårsvägen 17! Lägenheten är i genomgående gott och fräscht skick med helkaklat badrum, ljusa golv och väggar. Som plus i kanten har du en stor och rymlig balkong med härligt sydväst-läge och sol större delen av dagen! För mer information ring ansvarig mäklare, Daniel Anderson 0733 645 649!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 43