Mäklare Marie-Louise Giertz

Marie-Louise Giertz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Adolf Lemons väg 44, Täby Kyrkby, Täby kommun
  • Sön 25 feb kl 11:30
Adolf Lemons väg 44, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Adolf Lemons väg 44, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Adolf Lemons väg 44

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 500 000 kr
118 + 7 m²
4 rum
194 m² tomt

Trevligt parhus med påtaglig villakänsla på omtyckta Adolf Lemons Väg! Här hittar du det perfekta boendet för familjen med generösa sociala ytor på entréplanet och med tre rymliga sovrum på det övre planet. Vardagsrummet är stort och öppet med plats för en trevlig matplats. Separat, men ändå socialt, kök där familjen kan samlas kring köksön. Två helkaklade WC-utrymmen. Exteriört hittar du en trevlig uteplats på husets baksida samt parkering i carport och ett rymligt förråd på gården. Trevliga Täby Kyrkby erbjuder en lugn och blandad bebyggelse med allt från lägenheter till radhus till villakvarteren. Här bor du tryggt och praktiskt med närhet till naturområden och lokal service. För pendlaren går Roslagsbanan genom kyrkbyn som enkelt tar dig in till Stockholm Östra, du hittar även goda kommunikationer med bil. Flertalet skolor och förskolor i det direkta närområdet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marie-Louise Giertz på 073-433 33 32 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Premium
Näsbyvägen 6B, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 25 feb kl 14:15
Näsbyvägen 6B, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Näsbyvägen 6B, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Näsbyvägen 6B

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 500 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 4/7
6 080 kr/mån
49 724 kr/m²

Fräsch och rymligt fyra centralt belägen i Roslags Näsby! Varmt välkommen till Näsbyvägen 6B och till denna härliga lägenhet med stort fokus på sociala ytor! Här har du ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till en trevlig balkong som vetter mot ett mindre skogsparti. Köket är i direkt anslutning med en halvöppen planlösning och ger ett totalt ljusgenomflöde med fönster i motsatta väderstreck. Fördelat i tre av lägenhetens hörn hittar du rymliga sovrum. Lägenheten är genomgående fräsch med neutrala färgval och fina detaljer i exempelvis ekparketten samt stenskivorna i fönstren. Fullstort badrum och separat WC. Centralt läge i Täby nära ett lokalt centrum med butiker och restauranger samt promenadavstånd till ytterligare service i Täby Centrum. Här finns det goda kommunikationer i form av exempelvis Roslagsbanan som tar 13 min till Stockholm Östra samt bussar såväl till Norrtälje, runt om i Täby eller mot stan. För bilpendlaren är kommunikationerna smidiga med E18 på knappa minutens avstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marie-Louise Giertz på 073-433 33 32 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Premium
  • Hiss
Albert Målares väg 2G, Täby Kyrkby, Täby kommun

Albert Målares väg 2G

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 300 000 kr
90 m²
4 rum
115 m² tomt

GAVELRADHUS med bra solläge. Välplanerat radhus i riktigt bra skick! Här är mycket invändigt omgjort: badrum, planlösning, ytskikt mm. Trivsamt lugnt gavelläge längst ut i området nära busshållplats och Kyrkskolan. Trevlig inramad trädgård med högt staket. Spabad och stor altan. Albert Målaresväg 2G är en del av en samfällighetsförening där det finns två fina lekplatser, stort poolområde samt en festlokal. Till varje hus finns det även en parkeringsplats med motorvärmare. Från området är det gångavstånd till skolor och centrum m butiker, vårdcentral, Roslagsbanan samt bussar. Här har du det bra, iett välmående radhus. En riktig pärla! Välkommen!

  • Plus

Visar alla 3