Mäklare Marie-Louise Giertz

Marie-Louise Giertz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stockholmsvägen 162, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB

1 995 000 kr

34 m²

1 rum

2 946 kr/mån

58 676 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade lägenhet med allt du behöver. Kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra vilket skapar en modern och tilltalande planlösning. Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder. Hallen leder till sällskapsrummet där allt-i -ett lösningen skapat två tydliga utrymmen. Ett bra funktionellt kök med möjlighet till matplats vid väggen samt plats för soffa och TV invid fönstret. Från rummet nås både en rejäl balkong samt bostadens praktiska sovalkov. Genom sin skjutdörrslösning ger sovalkoven möjlighet till både en mindre dubbelsäng samt en klädkammare. Denna bostad kommer utrustas med inredningskoncept Säsong - Besqabs moderna inredningslinje. Här går tonen i beige nyanser och färgsättningen går ton i ton genom hela bostaden. Kök från Vedum med luckor i sandbeige, med en laminerad bänkskiva i samma färgskala. Vitvarorna från Electrolux är uppgraderade till rostfritt och på golvet ligger en ekparkett. Badrummet går i grått med ljusgråa stora klinkerplattor och ett ljusgrått klinkergolv. Läs mer om Säsong på projektets hemsida.

 • Nyproduktion
 • Vintern -23/24
 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 162, null, Täby kommun

Stockholmsvägen 162

Lägenhet
Täby kommun
BESQAB

2 395 000 kr

38 m²

2 rum

3 304 kr/mån

63 026 kr/m²

Välkommen in i en ljus och trevlig lägenhet. Här bor ni praktiskt och bekvämt på en optimal och välplanerad yta med kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Lägenheten har genomgående ekparkett och väggarna är målade i ljusa toner som ger en tidlös känsla av ljus och rymd. Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder. Hatthylla samt två garderober. Helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, handfat med kommod och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vidare har kök och vardagsrum en mycket fin öppen och social planlösning. Köket håller en god standard och har väl planerade arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har stora fönster och utgång till balkong i söder som ger ett fint ljusinsläpp som skapar en känsla av rymd. Stort sovrum för en liten lägenhet. Här ryms både en mindre dubbelsäng och garderober.

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 162, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB

4 995 000 kr

92 m²

4 rum

5 813 kr/mån

54 293 kr/m²

Här välkomnas du av ljuset och den öppna planlösningen. Lägenheten ligger på gaveln vilket gör att vardagsrummet har fönster åt två håll samt en stor balkong åt väster. Från ena sovrummet finns även en balkong åt öster. Hallen är stor och har gott om plats för avhängning. Här finns dubbla badrum och utanför badrummet finns en separat tvättstuga, ett mindre utrymme med garderobsdörrar där det är plats för tvättmaskin och torktumlare placerade under en praktisk arbetsbänk. Till vänster i hallen finner du ett gästrum/ kontor. Till höger finner du de två andra sovrummen, ett större och ett något mindre. Det större har garderober samt gott om plats för en dubbelsäng samt övrigt möblemang. Det mindre sovrummet fungerar utmärkt som gästrum, barnrum eller arbetsrum. Vidare öppnar hallen upp mot köket och vardagsrummet med en härligt öppen planlösning. Härifrån går du även ut till den stora balkongen med västerläge.

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Näsby Allé 12 , Näsbypark, Täby kommun

Näsby Allé 12

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby

2 990 000 kr

66 m²

2 rum

3 886 kr/mån

45 303 kr/m²

Varmt välkommen till Näsby Allé 12 och denna härliga tvåa! Över sina välplanerade 66 kvadratmeter hittar du ett gemytligt kök med tillhörande matplats, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter, stort vardagsrum med braskamin samt ett fräscht badrum med badkar. Sommartid kan du spendera dagarna på den härliga balkongen i sydostläge. Genomgående fint skick med parkettgolv och fina detaljer som fönsterblecken i marmor. Läget i Näsby Park lämnar ytterst lite att önska för någon som har höga krav på sitt boende. Lokalt centrum på nära gångavstånd med god service och matbutik. Gott om grönska och lugn i kvarteren samt närhet till badplatser och rekreationsområden. Från Näsby Park tar du dig även enkelt vidare antingen via Roslagsbanan mot Stockholm Östra eller med bussar mot Täby Centrum och vidare.

 • Plus
Ella Allé, Täby Centrum, Täby kommun
 • 21 lediga bostäder

Ella Allé

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB

1 895 000 kr

105 m²

5 rum

2 747 kr/mån

Lägenheter och stadsradhus 1-6 rok, 29-170 kvm endast 600 meter från Täby centrum! Livet i Ella Allé är väldigt okomplicerat. Inte för att allt måste vara så enkelt jämt, utan för att man själv ska få välja hur trassligt man vill ha det. För när det tar en minut att gå till förskolan, tre minuter till tåget och knappt tio till Täby Centrum blir det väldigt mycket utrymme kvar till annat. Lego, street dance, båtar och hundutställningar till exempel.

 • Nybyggnadsprojekt
Ingefasts väg 1, Täby Kyrkby, Täby kommun
 • Idag kl 14:30

Ingefasts väg 1

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby

7 750 000 kr

142 m²

6 rum

925 m² tomt

För dig som söker ett 1-planhus. Välkomnande stor altan i fantastiskt solläge med plats för många. Nyrenoverat hus med öppen planlösning, braskamin och många sovrum. Underbart kök med goda arbetsytor och gott om förvaring. Högt fint läge på skafttomt med stort garage. Gräsmatta med plats för studsmatta och växthus och påkostat spabad för avkopplande stunder.

 • Plus

Visar alla 6