Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Arvid Sjöquist

Arvid Sjöquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sadelgatan 8, Täby Park, Täby kommun

Sadelgatan 8

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 450 000 kr
50 m²
2 rum
3 145 kr/mån
49 000 kr/m²

Tvåa med balkong i västerläge. Separat arbetskök med köksinredning i grått från Vedum. Kombinerad yta för vardagsrum och matplats. God förvaring i hall och sovrum. Bekvämligheter såsom tvättutrustning i badrum med kombimaskin. Vårt nya kvarter i Täby Park växer fram på en lugn gata i kvarteret, alldeles intill ett charmigt torg och den pulserande boulevarden. Nära natur, stad och bra kommunikationer. Lägenheterna är välplanerade in i minsta detalj för att skapa ljusa, hemtrevliga och flexibla hem som håller år ut och år in. Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. I närheten byggs även en ny skola och en simhall. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 162C, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162C

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 850 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/3
2 781 kr/mån
63 793 kr/m²

Välplanerad etta med separat sovrum. Välkommen hem till vad som kanske blir ditt första egna boende, eller ett utmärkt alternativ för dig som önskar något mindre och mer lättskött. Trevliga sociala ytor med köket och vardagsrummet i öppen planlösning och med utgång till balkong mot innergård. Separat sovrum med ett tillhörande förråd som med fördel kan nyttjas som arbetsrum. Stora fönster skapar ett fantastiskt ljusinflöde. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Bilder kommer från färdigställda projekt från Besqab och avser inte den faktiska lägenheten. Inredningskonceptet är detsamma som den faktiska lägenheten, avvikelser förekommer.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Sadelgatan 8, Täby Park, Täby kommun

Sadelgatan 8

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 750 000 kr
50 m²
2 rum
3 145 kr/mån
55 000 kr/m²

Fin tvåa med balkong i västerläge. Separat arbetskök med köksinredning i grått från Vedum. Kombinerad yta för vardagsrum och matplats. God förvaring i hall och sovrum. Bekvämligheter såsom tvättutrustning i badrum med kombimaskin. Vårt nya kvarter i Täby Park växer fram på en lugn gata i kvarteret, alldeles intill ett charmigt torg och den pulserande boulevarden. Nära natur, stad och bra kommunikationer. Lägenheterna är välplanerade in i minsta detalj för att skapa ljusa, hemtrevliga och flexibla hem som håller år ut och år in. Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. I närheten byggs även en ny skola och en simhall. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Sadelgatan 8, Täby Park, Täby kommun

Sadelgatan 8

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 650 000 kr
50 m²
2 rum
3 145 kr/mån
53 000 kr/m²

Tvåa med balkong i västerläge. Separat arbetskök med köksinredning i vitt från Vedum. Kombinerad yta för vardagsrum och matplats. God förvaring i hall och sovrum. Bekvämligheter såsom tvättutrustning i badrum med kombimaskin. Vårt nya kvarter i Täby Park växer fram på en lugn gata i kvarteret, alldeles intill ett charmigt torg och den pulserande boulevarden. Nära natur, stad och bra kommunikationer. Lägenheterna är välplanerade in i minsta detalj för att skapa ljusa, hemtrevliga och flexibla hem som håller år ut och år in. Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. I närheten byggs även en ny skola och en simhall. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Sadelgatan 8, Täby Park, Täby kommun

Sadelgatan 8

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 195 000 kr
81 m²
4 rum
4 531 kr/mån
51 790 kr/m²

Hörnlägenhet med balkong i söderläge. Trivsam genomgående planlösning. Separat kök och vardagsrum skapar flera sociala ytor. Köksinredning i grått från Vedum. Detta harmoniserar väl med det vitpigmenterade askgolvet. Tre bra sovrum placerade i varsin del av bostaden. Rymligt badrum med tvättutrusning av både tvättmaskin och torktumlare. Vårt nya kvarter i Täby Park växer fram på en lugn gata i kvarteret, alldeles intill ett charmigt torg och den pulserande boulevarden. Nära natur, stad och bra kommunikationer. Lägenheterna är välplanerade in i minsta detalj för att skapa ljusa, hemtrevliga och flexibla hem som håller år ut och år in. Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. I närheten byggs även en ny skola och en simhall. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Bersån, null, Täby kommun
 • 5 lediga bostäder

Brf Bersån

Lägenhet
Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 2 450 000 kr
50-81 m²
2-4 rum
3 145 kr/mån

En berså är ett rum att trivas i. En plats för gemenskap och egentid. En oas i staden. Inte för stort, men ändå med svängrum för allt och alla du tycker om. Så tänker vi när vi utformar vårt nya kvarter Brf Bersån i Täby Park. Lägenheterna är välplanerade in i minsta detalj för att skapa ljusa, hemtrevliga och flexibla hem som håller år ut och år in.

 • Nybyggnadsprojekt
Stockholmsvägen 164D, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 164D

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 195 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/3
5 884 kr/mån
56 467 kr/m²

Trygg nyproduktion med ett ypperligt centralt läge och med flera exklusiva tillval! Välkommen till Stockholmsvägen och denna välplanerade fyra med såväl balkong, terrass och fönster i totalt tre väderstreck. Här finns det gott om plats för hela familjen med goda sociala ytor och tre sovrum. Generösa utomhusytor om totalt 29 kvadratmeter. Trevligt ljusinflöde tack vare stora fönster där vardagsrummet vetter mot såväl syd som väst för en ljus känsla under hela dagen samt sent in på kvällen. Genomgående varmt färgsättning med väggar i beige samt en klassisk trestavsparkett på golvet. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00!

 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 162C, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162C

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 495 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/3
5 884 kr/mån
48 859 kr/m²

Välplanerad fyra med två rymliga balkonger och en fransk balkong centralt belägen i Täby! Välkommen till Ella Allé där Täbys klassiska villakvarter sömlöst övergår i den centrala lägenhetsbebyggelsen. Här finns tillgängligt en trevlig fyra på 92 kvadratmeter med plats för hela familjen. Lägenheten har stort fokus på sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med fönster i tre väderstreck. Vidare finns det tre sovrum placerade i var sitt hörn av lägenheten, där två av sovrummen även har utgång till balkong. Till det kommer två badrum. Genomgående stilrena ytskikt med väggar i beige och fina parkettgolv. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 164E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 164E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
8 595 000 kr
151 m²
5 rum
8 384 kr/mån
56 921 kr/m²

Etagelägenhet i två etage högst upp i huset! Varmt välkommen till denna ståtliga lägenhet centralt belägen i Täby med synnerligen goda interiöra ytor. Här möts du av två boningsplan där lägenhetens nedre plan rymmer generösa sociala ytor samt det första av de fyra sovrummen. Vardagsrummet är öppet över de två våningsplanen med en synnerligen slående takhöjd. Här blir rymden och ljusinsläppet påtagligt. Utgång till en stor balkong som sträcker sig runt fasadens hörn. På lägenhetens övre plan ryms bland annat tre generöst tilltagna sovrum samt en separat entré. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 164D, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 164D

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 000 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
5 844 kr/mån
54 945 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Fyra rum och kök med dubbla ingångar och möjlig uthyrningsdel i Täbys nyaste kvarter Ella Allé! Med en inflyttning redan till 2024-03-26 har du här möjlighet att köpa trygg nyproduktion i toppskick utan låna väntetider. Lägenheten bjuder på generösa sociala ytor där vardagsrummet och köket är i en öppen planlösning och med utgång till balkong i söder. Vidare hittar du tre rymliga sovrum där ett av sovrummen kan skärmas av för att skapa en egen lägenhet. Perfekt för uthyrning där du med enkla medel kan minska boendekostnaden. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. Lägenheten står fortfarande under byggnation och kommer färdigställas per 2024-03-26. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Bilder kommer från färdigställda projekt från Besqab och avser inte den faktiska lägenheten. Inredningskonceptet är detsamma som den faktiska lägenheten, avvikelser förekommer.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Hiss
Stockholmsvägen 162E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/4
5 884 kr/mån
54 293 kr/m²

Ypperlig nyproducerad fyra med en lång rad av exklusiva tillval gjorda! Varmt välkommen till Ella Allé där denna lägenhet är i slutfasen av att färdigställas med ett tillträde satt till november. Här hittar du trevliga sociala ytor i ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket samt med utgång till en av lägenhetens balkonger. Vidare finns det tre rofyllda sovrum samt dubbla badrum och ett separat klädvårdsutrymme. Lägenheten har utsmyckats med tillval bestående av bland annat vitpigmenterad parkett, bänkskiva i kompositsten, spotlightbelysning och ytterligare förvaringsutrymmen. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hägernäsvägen 1B, Hägernäs, Täby kommun

Hägernäsvägen 1B

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 995 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 160 kr/mån
29 556 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Utmärkt trea belägen på en återvändsgata i populära Hägernäs! Välkommen till Hägernäsvägen 1B där denna trea en trappa upp nu finns tillgänglig för sin nästa ägare. Här hittar du trevliga sociala ytor med ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt ett modern kök i neutrala färger och gott om privata utrymmen med två generöst tilltagna sovrum. Genomgående planlösning med fönster i motsatta väderstreck för ett härligt ljusgenomflöde. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Ypperligt läge med närhet till både sjö och grönska. Lokalt centrum på bara minuters gångavstånd med matbutik, restauranger och lokal service samt ytterligare affärer en kort biltur bort i Arninge. Behöver du ta dig vidare går det utmärkt att göra via Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm City på 20 minuter, alternativt med goda busskommunikationer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00 vid frågor samt fortsatt intresse!

 • Plus
 • Balkong
Stockholmsvägen 162E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 695 000 kr
92 m²
4 rum
vån 0/5
5 884 kr/mån
51 033 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välplanerad fyra med både uteplats och balkong och med en rymlig känsla tack vare en genomgående takhöjd om hela 3,1 meter! Välkommen till Ella Allé där Täbys klassiska villakvarter sömlöst övergår i den centrala lägenhetsbebyggelsen. Här finns tillgängligt en trevlig fyra på 92 kvadratmeter med plats för hela familjen. Lägenheten har stort fokus på sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med fönster i två väderstreck. Vidare finns det tre sovrum placerade i var sitt hörn av lägenheten, där största sovrummet även har utgång till balkong. Till det kommer två badrum. Genomgående stilrena ytskikt med väggar i beige och fina parkettgolv. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 13