Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Arvid Sjöquist

Arvid Sjöquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stockholmsvägen 162E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4/4
3 346 kr/mån
65 658 kr/m²

Ytsmart tvåa med gångavstånd till Täby Centrum! Varmt välkommen till Stockholmsvägen och 38 väldisponerade kvadratmeter högst upp i huset. Här får du inte bara en trevlig lägenhet med en bred utsikt utan även generösa sociala ytor interiört med fina ytskikt. Väggarna är genomgående beigea med en klassisk trestavsparkett i ek. Köket är rymligt och fullt utrustat med bland annat diskmaskin och micro, den öppna planlösningen mot vardagsrummet möjliggör flexibel möblering. Helkaklat badrum i rena gråa toner och ett separat sovrum med skjutdörr. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Boulevarden, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 335 000 kr
60 m²
2 rum
1 358 kr/mån
72 250 kr/m²

Skuldfri förening! Bonum 55+boende i nyproducerad bostadsrätt i Täby Park. Lägenhet med halvöppen planlösning mellan kök/vrum. Inglasad balkong i sydväst läge mot innergård. Källarförråd och garage under huset. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning 2025. Mer info om Brf Boulevardens 2-4 rok finns på bonum.se/boulevarden Längs den livfulla boulevarden planeras det för butiker, caféer, hotell, gym och all tänkbar service. Här bor du granne med en härlig naturpark och ett levande torg med restauranger och uteserveringar. Bussen går precis utanför porten och Roslagsbanas station Täby Park är cirka 700 meter från Bonum Boulevarden. En kort bit bort ligger dessutom Täby Centrum med över 200 butiker, restauranger och caféer. Och en biograf med fem salonger. På nära håll finns dessutom vacker natur med badsjöar, svampskogar och elljusspår som bjuder in till härligt friluftsliv – året om. Täby Park blir en karaktärsfull och socialt hållbart stadsdel med bostäder, arbetsplatser, parker och storstadskvarter. Här finns allt du behöver vägg i vägg eller på bekvämt promenadavstånd. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Sommaren 2025
  • Hiss
Boulevarden, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
7 175 000 kr
92 m²
4 rum
1 910 kr/mån
77 989 kr/m²

55+boende i en skuldfri förening! Bo i en nyproducerad bostadsrätt med mingelvänlig planlösning med separat kök med bardisk. Inglasad balkong i söderläge mot innergård. Källarförråd och garage under huset. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning 2025. Mer info om Brf Boulevardens 2-4 rok finns på bonum.se/boulevarden Längs den livfulla boulevarden i Täby Park planeras det för butiker, caféer, hotell, gym och all tänkbar service. Här bor du granne med en härlig naturpark och ett levande torg med restauranger och uteserveringar. Bussen går precis utanför porten och Roslagsbanas station Täby Park är cirka 700 meter från Bonum Boulevarden. En kort bit bort ligger dessutom Täby Centrum med över 200 butiker, restauranger och caféer. Och en biograf med fem salonger. På nära håll finns dessutom vacker natur med badsjöar, svampskogar och elljusspår som bjuder in till härligt friluftsliv – året om. Täby Park blir en karaktärsfull och socialt hållbart stadsdel med bostäder, arbetsplatser, parker och storstadskvarter. Här finns allt du behöver vägg i vägg eller på bekvämt promenadavstånd. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Sommaren 2025
  • Hiss
Boulevarden, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
7 275 000 kr
92 m²
4 rum
1 910 kr/mån
79 076 kr/m²

Bo i en skuldfri förening! Bonum 55+ boende - nyproducerad bostadsrätt i Täby Park. Härlig fyrarumslägenhet om 94 kvm med mingelvänlig planlösning med separat kök med bardisk. Inglasad balkong i söderläge mot innergård. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även en gäst WC. Källarförråd och garage under huset. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning juni 2025. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Sommaren 2025
  • Hiss
Ekbacksvägen 7, Näsbypark, Täby kommun
Ekbacksvägen 7, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Ekbacksvägen 7, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Ekbacksvägen 7

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 695 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/3
6 812 kr/mån
56 846 kr/m²

Villaidyll i lägenhetsform! Varmt välkommen till Ekbacksvägen 7 och denna ljusa och rymliga trea med en synnerligen generöst tilltagen uteplats. Här finns det utrymme för att inreda med såväl sittgrupper i morgonsolen samt loungegrupp och matbordsmöbler i kvällssolen. Trevlig utsikt med grönska direkt utanför lägenheten. Interiört hittar du moderna ytskikt med ett rymligt vardagsrum i delvis öppen planlösning med köket. Lägenheten ger ljusinsläpp från totalt tre väderstreck och sovrummen är stora med praktiska garderober samt ett sovrum med egen ingång. Läget i Näsbypark lämnar ytterst lite att önska för den som har höga krav på sitt boende. Här bor du i idylliska villakvarter med gott om grönska och en direkt närhet till kustlinjen med både promenadstråk och badplatser. Omgivningarna är lugna men ger samtidigt närhet till lokal service i Näsbyparks Centrum med matvarubutik och restauranger. Goda allmänna kommunikationer med både Roslagsbanan och bussar inom Täby. Även som bilägare blir vardagen enkel med egen parkeringsplats i föreningen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Boulevarden, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 570 000 kr
82 m²
3 rum
1 731 kr/mån
67 927 kr/m²

Bo i en skuldfri förening! Bonum 55+ boende - nyproducerad bostadsrätt i Täby Park. Härlig trerumslägenhet om 82 kvm med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong i västerläge. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även en gäst WC. Källarförråd och garage under huset. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning juni 2025. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Sommaren 2025
  • Hiss
Boulevarden, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 025 000 kr
59 m²
2 rum
1 346 kr/mån
68 220 kr/m²

Bo i en skuldfri förening! Bonum 55+ boende - nyproducerad bostadsrätt i Täby Park. Härlig tvårumslägenhet om 59 kvm med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inglasad balkong i sydvästläge mot en prunkande innergård. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Källarförråd och garage under huset. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning juni 2025. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Sommaren 2025
  • Hiss
Stockholmsvägen 162E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 495 000 kr
92 m²
4 rum
vån 0/5
5 884 kr/mån
48 859 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välplanerad fyra med både uteplats och balkong och med en rymlig känsla tack vare en genomgående takhöjd om hela 3,1 meter! Välkommen till Ella Allé där Täbys klassiska villakvarter sömlöst övergår i den centrala lägenhetsbebyggelsen. Här finns tillgängligt en trevlig fyra på 92 kvadratmeter med plats för hela familjen. Lägenheten har stort fokus på sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med fönster i två väderstreck. Vidare finns det tre sovrum placerade i var sitt hörn av lägenheten, där största sovrummet även har utgång till balkong. Till det kommer två badrum. Genomgående stilrena ytskikt med väggar i beige och fina parkettgolv. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Hiss
Stockholmsvägen 162E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 595 000 kr
30 m²
1 rum
vån -1/5
2 821 kr/mån
53 167 kr/m²

Välplanerad etta med separat sovrum. Välkommen hem till vad som kanske blir ditt första egna boende, eller ett utmärkt alternativ för dig som önskar något mindre och mer lättskött. Trevliga sociala ytor med köket och vardagsrummet i öppen planlösning och separat sovrum med ett tillhörande klädkammare som med fördel kan nyttjas som arbetsrum. Stora fönster skapar ett fantastiskt ljusinflöde. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Bilder kommer från färdigställda projekt från Besqab och avser inte den faktiska lägenheten. Inredningskonceptet är detsamma som den faktiska lägenheten, avvikelser förekommer.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Stockholmsvägen 162D, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162D

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 395 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
4 796 kr/mån
49 203 kr/m²

Välplanerad trea om 69 kvm med såväl dubbla badrum som separat klädvårdsutrymme! Varmt välkommen till Ella Allé med ett centralt läge i direkt anslutning till Täby Centrum, men ändå med lugnet som karaktäriserar Täbys villakvarter. Smart förpackad med generösa sociala ytor och en genomgående planlösning. Vardagsrum och kök är placerade i söder med utgång till lägenhetens balkong som vetter mot innergården. Gott om förvaring i de båda sovrummen samt med förvaring i hallen. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från en färdigställd lägenhet inom projektet med samma planlösning och materialval. Avvikelser kan förekomma.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bonum Brf Boulevarden, Täby Park, Täby kommun
  • 15 lediga bostäder

Bonum Brf Boulevarden

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 3 935 000 kr
59-100 m²
2-4 rum
1 346 kr/mån

Brf Boulevarden är vår fjärde etapp i Täby Park. Ett kvarter med strålande läge, uttrycksfull gestaltning och bostäder med genomtänkta lösningar som underlättar vardagen. Våra Bonumlägenheter är för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna är ljusa och luftiga med öppna planlösningar och fönster i olika väderstreck. Hitta ditt drömboende bland 2 4:or med unika kvaliteter. Vad passar dig? Kanske en 2:a högst upp i huset med strålande västerläge. En 3:a med egen uteplats mot den grönskande innergården där du kan släppa ut katten och ta en kaffe i solen. Eller varför inte en 4:a med strålande hörnläge och magnifik terrass? Som boende i Bonums lägenheter har du tillgång till en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet. Huset kommer dessutom att ha en härlig grön och prunkande innergård med soliga mötesplatser. I våra Bonumföreningar finns det alltid en Bonumvärd som hjälper till när det behövs. Vänd dig till din Bonumvärd om du till exempel vill ha hjälp med att hänga upp nya gardiner, sätta upp en hylla på väggen eller vattna blommor när du är bortrest. Bonumvärden kan också ordna allt från matlagningskurser till bouleturneringar för de som vill. Allt för att förgylla vardagen och stärka grannsämjan.

  • Nybyggnadsprojekt
Stockholmsvägen 164D, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 164D

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 000 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
5 844 kr/mån
54 945 kr/m²

Fyra rum och kök med dubbla ingångar på översta våningen med möjlighet till att skapa uthyrningsdel i Täbys nyaste kvarter Ella Allé! Här ges möjlighet att köpa trygg nyproduktion i toppskick utan långa väntetider. Lägenheten bjuder på generösa sociala ytor med öppen planlösning där vardagsrum och kök möter varandra. Med utgång till balkong i söder skapar lägenheten en stor känsla där man kan umgås och leva. Vidare hittar du tre rymliga sovrum där ett av sovrummen kan skärmas av för att skapa en egen lägenhet. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda förbindelser når du Stockholm på bara 15 minuter samtidigt som Täby Centrum ligger på gångavstånd några minuter bort med allt man behöver. Även naturområden finner du ett stenkast bort med möjlighet till både träning och avkoppling. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Bilder kommer från färdigställda projekt från Besqab och avser inte den faktiska lägenheten. Inredningskonceptet är detsamma som den faktiska lägenheten, avvikelser förekommer.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Hiss
Stockholmsvägen 162E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 695 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/4
5 884 kr/mån
51 033 kr/m²

Ypperlig nyproducerad fyra med ett tillträde möjligt redan i november! Varmt välkommen till Ella Allé där denna lägenhet är i slutfasen av att färdigställas. Här hittar du trevliga sociala ytor i ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket samt med utgång till en av lägenhetens balkonger. Vidare finns det tre rofyllda sovrum samt dubbla badrum och ett separat klädvårdsutrymme. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Stockholmsvägen 164D, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 164D

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 195 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/3
5 884 kr/mån
56 467 kr/m²

Trygg nyproduktion med ett ypperligt centralt läge och med flera exklusiva tillval! Välkommen till Stockholmsvägen och denna välplanerade fyra med såväl balkong, terrass och fönster i totalt tre väderstreck. Här finns det gott om plats för hela familjen med goda sociala ytor och tre sovrum. Generösa utomhusytor om totalt 29 kvadratmeter. Trevligt ljusinflöde tack vare stora fönster där vardagsrummet vetter mot såväl syd som väst för en ljus känsla under hela dagen samt sent in på kvällen. Genomgående varmt färgsättning med väggar i beige samt en klassisk trestavsparkett på golvet. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00!

  • Balkong
  • Hiss
Stockholmsvägen 162E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/4
5 884 kr/mån
54 293 kr/m²

Ypperlig nyproducerad fyra med en lång rad av exklusiva tillval gjorda! Varmt välkommen till Ella Allé där denna lägenhet är i slutfasen av att färdigställas med ett tillträde satt till november. Här hittar du trevliga sociala ytor i ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket samt med utgång till en av lägenhetens balkonger. Vidare finns det tre rofyllda sovrum samt dubbla badrum och ett separat klädvårdsutrymme. Lägenheten har utsmyckats med tillval bestående av bland annat vitpigmenterad parkett, bänkskiva i kompositsten, spotlightbelysning och ytterligare förvaringsutrymmen. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hägernäsvägen 1B, Hägernäs, Täby kommun

Hägernäsvägen 1B

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 995 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 160 kr/mån
29 556 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Utmärkt trea belägen på en återvändsgata i populära Hägernäs! Välkommen till Hägernäsvägen 1B där denna trea en trappa upp nu finns tillgänglig för sin nästa ägare. Här hittar du trevliga sociala ytor med ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt ett modern kök i neutrala färger och gott om privata utrymmen med två generöst tilltagna sovrum. Genomgående planlösning med fönster i motsatta väderstreck för ett härligt ljusgenomflöde. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Ypperligt läge med närhet till både sjö och grönska. Lokalt centrum på bara minuters gångavstånd med matbutik, restauranger och lokal service samt ytterligare affärer en kort biltur bort i Arninge. Behöver du ta dig vidare går det utmärkt att göra via Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm City på 20 minuter, alternativt med goda busskommunikationer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 16