Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Arvid Sjöquist

Arvid Sjöquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stockholmsvägen 164D, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 164D

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 000 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
5 844 kr/mån
54 945 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Fyra rum och kök med dubbla ingångar och möjlig uthyrningsdel i Täbys nyaste kvarter Ella Allé! Med en inflyttning redan till 2024-03-26 har du här möjlighet att köpa trygg nyproduktion i toppskick utan låna väntetider. Lägenheten bjuder på generösa sociala ytor där vardagsrummet och köket är i en öppen planlösning och med utgång till balkong i söder. Vidare hittar du tre rymliga sovrum där ett av sovrummen kan skärmas av för att skapa en egen lägenhet. Perfekt för uthyrning där du med enkla medel kan minska boendekostnaden. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. Lägenheten står fortfarande under byggnation och kommer färdigställas per 2024-03-26. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Bilder kommer från färdigställda projekt från Besqab och avser inte den faktiska lägenheten. Inredningskonceptet är detsamma som den faktiska lägenheten, avvikelser förekommer.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Hiss
Ellagårdsvägen 35, Ella Gård, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30

Ellagårdsvägen 35

Radhus
Ella Gård, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 495 000 kr
115 m²
5 rum
150 m² tomt

På första parkett i Ella Gårds mysiga radhuskvarter hittar du detta trevliga radhus! Fördelat över 1,5 plan finns här generöst med ytor för hela familjen. Entréplanet rymmer ett stort vardagsrum med stora glaspartier och utgång till den insynsskyddade trädgården, samt ett socialt kök med tillhörande matplats. Praktiska ytor med såväl klädvårdsrum som en WC och husets första sovrum som med fördel kan nyttjas som hemmakontor. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, samtliga med ljusinsläpp från fönster i takkupa samt ett badrum och en klädkammare. Exteriört erbjuder huset en mysig uteplats på framsidan och en altan samt gräsmatta på husets baksida. Ytterligare förvaring i separat förråd. Ella gård är ett attraktivt område som många trivs i. Det finns flera trevliga lekplatser, fotbollsplaner och en tennishall. Skola och förskola ligger i närheten samt busshållplats, blomsterhandel och mataffär. Med cykel når man Roslagsbanan, Täby Centrum och Enebytorg inom tio minuter. Fastigheten är även ansluten till en gemensamhetsanläggning som tillhandahåller bland annat garage med möjlighet till laddning av elbil. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Plus
Gribbylundsvägen 72B, Gribbylund, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30

Gribbylundsvägen 72B

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 795 000 kr
54,2 m²
2 rum
vån 2/2
4 966 kr/mån
33 118 kr/m²

Nyrenoverad och toppfräsch tvåa med egen ingång i centrala Gribbylund! Här flyttar du in i ett modernt hem med genomgående fräscha ytskikt och neutrala färgval. Centralt i lägenheten finns ett stort vardagsrum med ljusinsläpp från flera fönster och möjlighet till vädring via en fransk balkong. Köket är nyrenoverat och i halvöppen planlösning och ger plats till en trevlig matplats och sovrummet är rymligt med plats för en större dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Fräscht helkaklat badrum i neutrala gråa toner med kvalitetsintyg. Gribbylunds centrum erbjuder ett naturnära och centralt läge med god lokal service direkt utanför dörren. Här hittar du livsmedelsbutik, restaurang, frisör, skolor och kommunikationer. Inom promenadavstånd tar du dig till även till Ängholmsparken som är en av Täbys största parker med anslutning till populära Ängsholmsbadet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Plus
Stockholmsvägen 164E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 164E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 395 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
4 796 kr/mån
49 203 kr/m²

Välplanerad trea om 69 kvm med såväl dubbla badrum som separat klädvårdsutrymme! Varmt välkommen till Ella Allé med ett centralt läge i direkt anslutning till Täby Centrum, men ändå med lugnet som karaktäriserar Täbys villakvarter. Smart förpackad med generösa sociala ytor och en genomgående planlösning. Vardagsrum och kök är placerade i söder med utgång till lägenhetens balkong som vetter mot innergården. Gott om förvaring i de båda sovrummen samt med förvaring i hallen. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Stockholmsvägen 164E, Täby Centrum, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 10:30
Stockholmsvägen 164E, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Stockholmsvägen 164E, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Stockholmsvägen 164E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/5
5 361 kr/mån
44 518 kr/m²

Generöst tilltagen trea om hela 83 kvm med generösa ytor, badrum & separat WC samt ett eget klädvårdsutrymme. Varmt välkommen till en social och trevlig lägenhet med balkong från vardagsrummet. Här finns det gott om plats för umgänge i det stora vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Två generöst tilltagna sovrum finns placerade i var sitt hörn av lägenheten med gott om plats för dubbelsäng i bägge. En ypperlig lägenhet med genomgående fräscha ytskikt i neutrala vita färgval. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stockholmsvägen 162E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/4
5 884 kr/mån
54 293 kr/m²

Ypperlig nyproducerad fyra med en lång rad av exklusiva tillval gjorda! Varmt välkommen till Ella Allé där denna lägenhet är i slutfasen av att färdigställas med ett tillträde satt till november. Här hittar du trevliga sociala ytor i ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket samt med utgång till en av lägenhetens balkonger. Vidare finns det tre rofyllda sovrum samt dubbla badrum och ett separat klädvårdsutrymme. Lägenheten har utsmyckats med tillval bestående av bland annat vitpigmenterad parkett, bänkskiva i kompositsten, spotlightbelysning och ytterligare förvaringsutrymmen. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hägernäsvägen 1B, Hägernäs, Täby kommun
  • Sön 21 apr

Hägernäsvägen 1B

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 295 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 160 kr/mån
34 000 kr/m²

Utmärkt trea belägen på en återvändsgata i populära Hägernäs! Välkommen till Hägernäsvägen 1B där denna trea en trappa upp nu finns tillgänglig för sin nästa ägare. Här hittar du trevliga sociala ytor med ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt ett modern kök i neutrala färger och gott om privata utrymmen med två generöst tilltagna sovrum. Genomgående planlösning med fönster i motsatta väderstreck för ett härligt ljusgenomflöde. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Ypperligt läge med närhet till både sjö och grönska. Lokalt centrum på bara minuters gångavstånd med matbutik, restauranger och lokal service samt ytterligare affärer en kort biltur bort i Arninge. Behöver du ta dig vidare går det utmärkt att göra via Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm City på 20 minuter, alternativt med goda busskommunikationer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Plus
  • Balkong
Stockholmsvägen 162E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 695 000 kr
92 m²
4 rum
vån 0/5
5 884 kr/mån
51 033 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välplanerad fyra med både uteplats och balkong och med en rymlig känsla tack vare en genomgående takhöjd om hela 3,1 meter! Välkommen till Ella Allé där Täbys klassiska villakvarter sömlöst övergår i den centrala lägenhetsbebyggelsen. Här finns tillgängligt en trevlig fyra på 92 kvadratmeter med plats för hela familjen. Lägenheten har stort fokus på sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med fönster i två väderstreck. Vidare finns det tre sovrum placerade i var sitt hörn av lägenheten, där största sovrummet även har utgång till balkong. Till det kommer två badrum. Genomgående stilrena ytskikt med väggar i beige och fina parkettgolv. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Stockholmsvägen 164F, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 164F

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 295 000 kr
92 m²
4 rum
vån 0/4
5 884 kr/mån
46 685 kr/m²

Välplanerad fyra med både uteplats och balkong centralt belägen i Täby! Välkommen till Ella Allé där Täbys klassiska villakvarter sömlöst övergår i den centrala lägenhetsbebyggelsen. Här finns tillgängligt en trevlig fyra på 92 kvadratmeter med plats för hela familjen. Lägenheten har stort fokus på sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med fönster i två väderstreck. Vidare finns det tre sovrum placerade i var sitt hörn av lägenheten, där största sovrummet även har utgång till balkong. Till det kommer två badrum. Genomgående stilrena ytskikt med väggar i beige och fina parkettgolv. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Stockholmsvägen 164E, Täby Centrum, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Stockholmsvägen 164E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 295 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/4
3 507 kr/mån
54 643 kr/m²

Ytsmart tvåa med gångavstånd till Täby Centrum! Varmt välkommen till Stockholmsvägen och 42 väldisponerade kvadratmeter. Här får du inte bara en trevlig lägenhet med en bred utsikt utan även generösa sociala ytor interiört med fina ytskikt. Väggarna är genomgående beigea med en klassisk trestavsparkett i ek. Köket är rymligt och fullt utrustat med bland annat diskmaskin och micro, den öppna planlösningen mot vardagsrummet möjliggör flexibel möblering. Helkaklat badrum i rena gråa toner och ett separat sovrum med dubbla ingångar. Ella Allé blir kvarteret som sömlöst förenar Täbys villabebyggelse med Täby Centrums lägenhetskvarter. Med direkt närhet till goda kommunikationer, lokal service från en av Stockholms mest välsorterade gallerior och naturområden på kort promenadavstånd finns det här rum för allt. För mer information vänd dig till ansvarig mäklare Arvid Sjöquist på 073-396 70 00! Interiörbilder kommer från lägenheter färdigställda med samma inredningskoncept och avspeglar inte den specifika lägenheten. Avvikelser förekommer.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10