Mäklare Christoffer Stendahl

Christoffer Stendahl

Om mig

Jag har jobbat i Täby sedan 2011 och är med och driver vårt kontor sedan 2017. Jag är driven, målinriktad och hjälper dig att köpa och/eller sälja. Ett bostadsbyte består oftast av ett köp och en försäljning och dessa ska gärna synkas för att minska risken för att stå med dubbla boenden eller inget boende alls. Kontakta mig och berätta för mig hur din situation ser ut, hur du vill ha det i framtiden samt när du vill att detta ska hända – så hjälper jag dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Marknadsvägen 69, Täby Centrum, Täby kommun

Marknadsvägen 69

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
4 822 kr/mån
40 679 kr/m²

Ypperligt läge på Marknadsvägen på gården närmast Täby Centrum! Välkommen till denna trea omgiven av lummiga kvartersgårdar och närhet till lokal service samt kommunikationer. Lägenheten erbjuder goda ytor interiört, såväl sociala som privata. Vardagsrummet är rymligt med plats för en större soffgrupp samt matsalsmöblering i anslutning till köket. Stora delar av året förlängs dessutom rummet över den inglasade balkongen. Praktiskt kök med tillhörande matplats med rena färgval. Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsängar samt ett helkaklat badrum och en separat WC. Boende i Brf Volten får ta del av en välskött och stabil förening. Genom föreningen har du tillgång till bekvämligheter som tvättstuga, lekplatser, hobbylokal, gästlägenhet, återvinningscentraler, cykelförråd och föreningslokaler. Detta ger en trygg och trivsam boendemiljö med alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christoffer Stendahl på 073-040 05 58 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Balkong
Hägerneholmsvägen 6B, Hägerneholm, Arninge-ullna, Täby kommun
  • Sön 3 mar kl 12:00

Hägerneholmsvägen 6B

Lägenhet
Hägerneholm, Arninge-ullna, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 895 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/6
3 770 kr/mån
44 070 kr/m²

Välplanerad och rymlig tvåa i omtyckta Hägerneholm! Fördelat över 43 kvadratmeter finns här en praktiskt förpackad lägenhet med modern utrustning och en ljus känsla med en härligt rymd tack vare en takhöjd på 2,70 meter. Centralt i lägenheten finns ett stort rum med plats för både vardagsrums- och köksmöblering. Utgång till en inglasad balkong. Separat sovrum med goda ytor samt gott om inbyggd förvaring. Fräscht helkaklat badrum utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Stort förråd med ingång i nära anslutning till hallen. Läget i Hägerneholm lämnar ytterst lite att önska för dig som har höga krav på ditt boende. Bostaden ligger naturnära i ett attraktivt och trevligt läge med lummiga, nybyggda och snabbväxande kvarter. Här bor du alldeles intill lekparker, vackra grönområden, gym, skola och köpcentrum. Dessutom har du fantastiska kommunikationer i form av bussar samt Roslagsbanans nya stop i Arninge inom gångavstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christoffer Stendahl på 073-040 05 58 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Täbyvägen 75, Skarpäng, Täby kommun
Täbyvägen 75, Skarpäng, Täby kommun, bild 2
Täbyvägen 75, Skarpäng, Täby kommun, bild 3

Täbyvägen 75

Lägenhet
Skarpäng, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 595 000 kr
38,7 m²
1 rum
vån 1/3
3 380 kr/mån
41 214 kr/m²

Välplanerad och kvadratsmart lägenhet med ett stort fokus på sociala ytor. I ett trevligt läge långt bort från stora lägenhetskomplex blir här istället lugnet påtagligt i detta hus mitt i Skarpängs villabebyggelse. En lägenhet med egen ingång, stora glaspartier med ett trevligt ljusinflöde och genomgående fina materialval. Praktiskt kök med en ljus färgsättning och komplett utrustning samt goda förvaringsutrymmen. Här hittar du ett ypperligt första boende! Lugnt beläget med omgivningar av villakvarter, naturområden och sjöar. Direkt från husknuten har du närhet till trevliga promenadstråk utan att tumma på närheten till lokal service samt till ett större centrum. Goda kommunikationer med bussar såväl inom Täby som vidare mot Danderyds Sjukhus för pendlaren till Stockholm City. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christoffer Stendahl på 073-040 05 58 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3