Mäklare Christoffer Stendahl

Christoffer Stendahl

Om mig

Jag har jobbat i Täby sedan 2011 och är med och driver vårt kontor sedan 2017. Jag är driven, målinriktad och hjälper dig att köpa och/eller sälja. Ett bostadsbyte består oftast av ett köp och en försäljning och dessa ska gärna synkas för att minska risken för att stå med dubbla boenden eller inget boende alls. Kontakta mig och berätta för mig hur din situation ser ut, hur du vill ha det i framtiden samt när du vill att detta ska hända – så hjälper jag dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Enstavägen 24, Ensta, Täby kommun

Enstavägen 24

Villa
Ensta, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
7 995 000 kr
176 m²
6 rum
831 m² tomt

Charmig hörnfastighet bebyggd med en generös villa i 1,5 plan om 176 kvadratmeter med tillhörande garage i Enstas lugna villakvarter. Välkommen till Enstavägen 24 som står redo för sin nästa ägare! Här finns det goda chanser att förädla fastigheten och skapa ett hem perfekt för den stora familjen. Med såväl goda sällskapsytor i exempelvis det tillbyggda uterummet och med möjlighet för upp till fem sovrum finns det plats både för familjen och för hemmakontor. Fina detaljer med de spröjsade fönstren och flertalet uteplatser. Lugna gator och trevliga kvarter är karaktäristiskt för Ensta. Här hittar du den trygga villaidyllen samtidigt som du har Roslagsbanans stationer på minuters gångavstånd för enkel pendling in till Stockholm City. Från Junkervägen tar du dig även enkelt in till Täby Centrum för att läsa vardagsbestyren. Närhet till flertalet förskolor och skolor. Vid frågor eller intresse, tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare Christoffer Stendahl på 073-040 05 58. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Erikslundsvägen 306, Erikslund, Täby kommun

Erikslundsvägen 306

Radhus
Erikslund, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 495 000 kr
128 m²
5 rum
186 m² tomt

Välhållet och trevligt Erikslundshus med en stor härlig uteplats utan insyn! Belägen i ett populärt område med en fin gemenskap och flertalet barnfamiljer med barn i alla åldrar. Härliga omgivningar med skogspartier och promenadstråk, samt den fina poolen som finns tillgänglig för kvarterets boende. Huset erbjuder en trevlig och flexibel planlösning med stora sociala ytor på det nedre planet och tre sovrum på det övre planet. Goda kommunikationer med både buss och Roslagsbanan från den direkta närheten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christoffer Stendahl på 073-040 05 58 vid frågor samt fortsatt intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Åkerbyvägen 248, 3 tr, Täby Centrum, Täby kommun
 • Borttagen före visning

Åkerbyvägen 248, 3 tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 295 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 163 kr/mån
40 429 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
Näsbydalsvägen 12, 13 tr, Näsbydal, Täby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Näsbydalsvägen 12, 13 tr

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 13/16
3 691 kr/mån
35 746 kr/m²

Trevlig trea på omtyckta Näsbydalsvägen i BRF City! Med sin sociala planlösning med ett stort vardagsrum där du har gott om ljusinsläpp från fönster som vetter först över lägenhetens balkong och sedan över föreningens trevliga innergård. Ett ypperligt läge på trettonde våningen har du här trevliga siktlinjer över Täbys trädtoppar. Till det kommer ett separat kök med egen matplats och två separata sovrum båda möblerbara med dubbelsäng. Bo i en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med låg belåning och stabil ekonomi. Centralt läge oavsett om du bara önskar besöka det lokala centrumet i direkt anslutning, eller hellre tar en kort promenad till Täby Centrum. Bra kommunikationsmöjligheter både med Roslagsbanan och med buss. Vid frågor eller fortsatt intresse och fler bilder är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christoffer Stendahl på 073-040 05 58.

 • Balkong
 • Hiss
Tjädervägen 33, Skarpäng, Täby kommun

Tjädervägen 33

Villa
Skarpäng, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
6 495 000 kr
70 + 59 m²
3 rum
800 m² tomt

OBS VISNING 27/8 INSTÄLLD PGA SJUKDOM - ny visningstid kommer inom kort Compact living när det är som bäst! Med en totalyta på dryga 100 kvm i ett helt fristående läge får du här alla fördelar med villalivet, men med låga driftskostnader som normalt hör till en lägenhet. Entréplanet fördelas över ett stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrummet samt två sovrum och ett badrum. Vidare har du ett källarplan med generösa förvaringsytor och en fullt utrustad tvättstuga. För den som är intresserad finns ritningar framtagna för att bygga ut huset (en våning till samt större yta per våningsplan). Beläget i Skarpäng, ett område som karaktäriseras av sin närhet. För-, låg- och mellanstadieskola ligger alla inom 10 minuters gångväg och högstadieskola på ytterligare 10 minuters promenadavstånd. Badet vid Rösjön når man på 7 minuter, löpspår, stigar och ängar finns runt omkring, ändå bara 10 min med direktbuss till Täby C och 15 min till Mörby. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Christoffer Stendahl på 0730-40 05 58 alternativt ch[email protected] vid intresse och mer info.

 • Uteplats
Näsbydalsvägen 4, 6 tr, Näsbydal, Täby kommun
 • Borttagen före visning

Näsbydalsvägen 4, 6 tr

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 495 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 6/16
4 936 kr/mån
35 846 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6