Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Täby

Fastighetsbyrån Täby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Näsby Allé 10 , Näsbypark, Täby kommun
  • Kommande

Näsby Allé 10

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 850 000 kr
22 m²
1 rum
vån 2/3
1 722 kr/mån
84 091 kr/m²

Tillträde snarast! Boka för visning! * 1 min promenad till roslagsbanan. * 2 min till Ica butik. * 5 min promenad till havet samt vackra Näsby Slott. * Låg avgift. Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i populära Täby! Här erbjuds en trivsam 1:a på andra våningen i populär förening där bostäder inte säljs ofta. Här tillkommer ett stort förråd som tillhör bostaden Brf Domherren 3 är en välskött förening som andas gemenskap och trygghet. Området runt omkring bjuder på grönskande parker, trevliga promenadstråk och närhet till all tänkbar service. I Täby centrum finner du ett brett utbud av shopping, matställen och nöjen. För den naturintresserade lockar närliggande skog oh ligger 3 min ifrån sjön. Denna bostad har en idealisk planlösning för den som vill bo smidigt och funktionellt. Rummet är rymligt och erbjuder många möjligheter för kreativ inredning. Med närhet till kollektivtrafik och bra pendlingsmöjligheter är detta ett perfekt läge för dig som vill ha nära till det mesta. Passa på att ta chansen att förvärva denna pärla i Täby - ett hem att trivas i och njuta av från allra första stund! Kontakta Izabelle Oljemark Fastighetsbyrån Täby [email protected] 070 141 24 29

  • Plus
Armévägen 30, Gribbylund, Täby kommun
  • Kommande

Armévägen 30

Villa
Gribbylund, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 200 000 kr
103 + 5 m²
4 rum
177 m² tomt

*Accepterat pris* Denna ljusa och öppna bostad är strategiskt placerad på den omtyckta Armévägen. Här erbjuds en familjevänlig och attraktiv livsstil med närhet till skolor, förskolor, matbutik, vackra promenadvägar och en busshållplats. När du kliver in i huset möts du av en öppen atmosfär som skapar ett bekvämt och funktionellt boende. Boendet är ljust och redo att tas i bruk. Det stilrena köket är socialt och inbjudande, med gott om arbetsytor och naturligt ljusinsläpp. Köket är fullt utrustat med spis, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Vardagsrummet är hjärtat av hemmet, med öppen planlösning och generösa ytor för umgänge. Ljuset flödar in i vardagsrummet som erbjuder gott om plats för soffan och matbordet. Vardagsrummets ekparkett harmonierar med de ljusa väggarna. Huset har en familjevänlig och lockande omgivning med närhet till skolor, förskolor, matbutiker, vackra promenadstråk och en busshållplats. För dem som uppskattar närheten till Rönningesjön och enkel tillgång till Täby Centrum ligger området idealiskt. Fastigheten är taxerad som ett kedjehus, men det är fysiskt fristående från grannhuset. En garageplats och ett mindre förråd ingår, samt en extra parkeringsplats. Varmt välkommen på visning!

Kadettens gata 4 , Näsbypark, Täby kommun
  • Kommande

Kadettens gata 4

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0/3
3 677 kr/mån
83 545 kr/m²

Nyproducerade lägenheter blir alltmer populära och det är lätt att förstå varför – det är så bekvämt och bekymmersfritt det kan bli. På Kadettens gata 4 ligger denna påkostade lägenhet med en unik atmosfär och karaktär. Här erbjuds du att köpa en unik och ljus tvåa på effektivt utnyttjade 55 kvadratmeter och 3 meters takhöjd som andas lyx och exklusivitet. Utöver det finns det en fantastisk uteplats i direkt söderläge där du kan spendera alla dagens soltimmar. Runt husfasaden går det en stenbelagd gång som knyter samman uteplatsen med vardagsrummet och köket. Speciellt för den här lägenheten är att förrådet ligger precis utanför lägenheten. Det här är bostaden för dig som bara nöjer dig med det allra bästa. Med slottsparken runt hörnet och Näsbypark Centrum inom gångavstånd har du både det centrala och det gröna. Inte så mycket längre bort finner du Täby Centrum och dess stora utbud av butiker, restauranger, matbutik, roslagsbana och busscentral. Närmaste roslagsbanestation ligger endast två minuters gångväg bort. Den här lägenheten har även en tillhörande parkeringsplats med laddstolpe (585 kr per månad och den el man förbrukar) som kan följa lägenheten om man vill. För mer information kontakta ansvarig mäklare Rasmus Kollberg på 073 364 57 07.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3