Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rasmus Kollberg

Rasmus Kollberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Häradsgränd 7, Täby Centrum, Täby kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Häradsgränd 7, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Häradsgränd 7, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Häradsgränd 7

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 195 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/6
2 852 kr/mån
66 515 kr/m²

I Täby Centrum finns nu en fantastisk möjlighet att förvärva denna moderna och stilrena bostadsrätt belägen i Brf Kavaljeren. Bostaden är perfekt för den som söker ett bekvämt boende med närhet till allt som behövs i vardagen. Denna välplanerade bostad på andra våningen i en sexvåningsfastighet erbjuder ett rum med generös boyta och en öppen planlösning som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Med en smart layout finns möjlighet att skapa separata funktionella zoner för vardagsrum, sovplats och arbetsyta. Området runt Täby Centrum erbjuder gott om shoppingmöjligheter, restauranger och service. Här finns även grönområden och promenadstråk för den som uppskattar naturen. Kollektivtrafik i form av bussar och roslagsbana gör det enkelt att ta sig in till city för den som önskar. Med hiss i fastigheten och närhet till allt man kan behöva i vardagen är denna bostadsrätt ett perfekt val för dig som vill bo centralt och bekvämt. Välkommen att upptäcka möjligheterna som denna bostad och dess omgivningar har att erbjuda!

  • Premium
  • Hiss
Armévägen 55, Gribbylund, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Armévägen 55

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 995 000 kr
70 m²
3 rum
372 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i Gribbylund, Täby. Här erbjuds en fin trea med två sovrum och gott om plats att trivas på. Husets byggår är 1984 och tomtytan är på 372 kvadratmeter. Närområdet Gribbylund är en trivsam och familjevänlig miljö med närhet till skolor, grönområden och bra kommunikationer. Promenera till närliggande parker eller ta en kort bilresa till centrum för shopping och restauranger. Huset har byggts ut i form av att man har inrett vinden samt flyttat ut väggen på nedervåningen. Denna bostad är perfekt för dig som söker ett lugnt och bekvämt boende i populära Täby. Kontakta oss gärna för mer information och boka en visning tillsammans med oss. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Kadettens gata 4 , Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 18 aug kl 12:00

Kadettens gata 4

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0/3
3 677 kr/mån
81 727 kr/m²

Nyproducerade lägenheter blir alltmer populära och det är lätt att förstå varför – det är så bekvämt och bekymmersfritt det kan bli. På Kadettens gata 4 ligger denna påkostade lägenhet med en unik atmosfär och karaktär. Här erbjuds du att köpa en unik och ljus tvåa på effektivt utnyttjade 55 kvadratmeter och 3 meters takhöjd som andas lyx och exklusivitet. Utöver det finns det en fantastisk uteplats i direkt söderläge där du kan spendera alla dagens soltimmar. Runt husfasaden går det en stenbelagd gång som knyter samman uteplatsen med vardagsrummet och köket. Speciellt för den här lägenheten är att förrådet ligger precis utanför lägenheten. Det här är bostaden för dig som bara nöjer dig med det allra bästa. Med slottsparken runt hörnet och Näsbypark Centrum inom gångavstånd har du både det centrala och det gröna. Inte så mycket längre bort finner du Täby Centrum och dess stora utbud av butiker, restauranger, matbutik, roslagsbana och busscentral. Närmaste roslagsbanestation ligger endast två minuters gångväg bort. Den här lägenheten har även en tillhörande parkeringsplats med laddstolpe (585 kr per månad och den el man förbrukar) som kan följa lägenheten om man vill. För mer information kontakta ansvarig mäklare Rasmus Kollberg på 073 364 57 07.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Koltrastvägen 1, Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Koltrastvägen 1, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Koltrastvägen 1, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Koltrastvägen 1

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 195 000 kr
69,2 m²
3 rum
vån 1/2
3 999 kr/mån
46 171 kr/m²

FÖRENING MED GOD EKONOMI OCH BRA KASSAFLÖDE, ENDAST 3061KR/KVM LÅN (boa+loa). Trevlig gavellägenhet beläget centralt i Näsbypark i en lugn och trivsam förening med stor trädgård! Varmt välkommen till Koltrastvägen och denna ypperliga trea med generösa sociala ytor och två rymliga sovrum. Kökets matplats ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och skapar en trevlig rymd. Sovrummen ligger intill varandra med trevligt ljusinsläpp från husets gavel. Charmig bebyggelse från sent 1950-tal med fina renoverade ytskikt och snygga detaljer. Bo med direkt närhet till grönområden, Stora Värtan och natur samt en kort promenad till Näsby Parks centrum med livsmedelsaffärer och caféer med mera. Goda kommunikationer finns precis utanför dörren med bussar som tar er till Täby Centrum eller mot Roslagsbanan i Näsby Park som når Stockholm City på 20 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marie-Louise Giertz på 073-433 33 32 vid frågor samt fortsatt intresse!

  • Premium

Visar alla 4