Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rasmus Kollberg

Rasmus Kollberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Häradsgränd 7, Täby Centrum, Täby kommun
 • Sön 30 jun kl 13:00
Häradsgränd 7, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Häradsgränd 7, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Häradsgränd 7

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 195 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/6
2 852 kr/mån
66 515 kr/m²

I Täby Centrum finns nu en fantastisk möjlighet att förvärva denna moderna och stilrena bostadsrätt belägen i Brf Kavaljeren. Bostaden är perfekt för den som söker ett bekvämt boende med närhet till allt som behövs i vardagen. Denna välplanerade bostad på andra våningen i en sexvåningsfastighet erbjuder ett rum med generös boyta och en öppen planlösning som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Med en smart layout finns möjlighet att skapa separata funktionella zoner för vardagsrum, sovplats och arbetsyta. Området runt Täby Centrum erbjuder gott om shoppingmöjligheter, restauranger och service. Här finns även grönområden och promenadstråk för den som uppskattar naturen. Kollektivtrafik i form av bussar och roslagsbana gör det enkelt att ta sig in till city för den som önskar. Med hiss i fastigheten och närhet till allt man kan behöva i vardagen är denna bostadsrätt ett perfekt val för dig som vill bo centralt och bekvämt. Välkommen att upptäcka möjligheterna som denna bostad och dess omgivningar har att erbjuda!

 • Premium
 • Hiss
Hägerneholmsvägen 6B, Hägerneholm, Arninge-ullna, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 6B

Lägenhet
Hägerneholm, Arninge-ullna, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 0/5
4 147 kr/mån
34 767 kr/m²

Välkommen till denna moderna 2-rumslägenhet i den populära Brf Orion i Hägerneholm, Täby. Med sitt byggår 2018 erbjuder denna bostad en yteffektiv planlösning på 43 kvadratmeter. Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet till Arninge-ullna och alla dess bekvämligheter. Njut av promenader i det vackra närområdet eller ta en kort bilresa till Täbys centrum för shopping och restauranger. Föreningen erbjuder en hiss som tar dig enkelt till takterassen. Här kan du se fram emot en trivsam och trygg boendemiljö, perfekt för den som söker en bekväm och praktisk bostad utan krångel. Välkommen att upptäcka potentialen i denna moderna bostadsrätt i Täby! Sätt din prägel och skapa ditt nya hem tillsammans med oss.

 • Hiss
Kadettens gata 4 , Näsbypark, Täby kommun
 • Tor 27 jun kl 17:30

Kadettens gata 4

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0/3
3 677 kr/mån
81 727 kr/m²

Nyproducerade lägenheter blir alltmer populära och det är lätt att förstå varför – det är så bekvämt och bekymmersfritt det kan bli. På Kadettens gata 4 ligger denna påkostade lägenhet med en unik atmosfär och karaktär. Här erbjuds du att köpa en unik och ljus tvåa på effektivt utnyttjade 55 kvadratmeter och 3 meters takhöjd som andas lyx och exklusivitet. Utöver det finns det en fantastisk uteplats i direkt söderläge där du kan spendera alla dagens soltimmar. Runt husfasaden går det en stenbelagd gång som knyter samman uteplatsen med vardagsrummet och köket. Speciellt för den här lägenheten är att förrådet ligger precis utanför lägenheten. Det här är bostaden för dig som bara nöjer dig med det allra bästa. Med slottsparken runt hörnet och Näsbypark Centrum inom gångavstånd har du både det centrala och det gröna. Inte så mycket längre bort finner du Täby Centrum och dess stora utbud av butiker, restauranger, matbutik, roslagsbana och busscentral. Närmaste roslagsbanestation ligger endast två minuters gångväg bort. Den här lägenheten har även en tillhörande parkeringsplats med laddstolpe (585 kr per månad och den el man förbrukar) som kan följa lägenheten om man vill. För mer information kontakta ansvarig mäklare Rasmus Kollberg på 073 364 57 07.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Larmvägen 6D, Täby Kyrkby, Täby kommun
Larmvägen 6D, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Larmvägen 6D, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Larmvägen 6D

Lägenhet
Täby Kyrkby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 995 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 0/1
3 680 kr/mån
42 903 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 2-rumslägenhet i populära Täby Kyrkby. Bostadsrätten ligger i föreningen Brf Stilgjutaren och byggdes år 2003. Med en boyta på 46.5 kvadratmeter erbjuds ett bekvämt boende med en trevlig uteplats att njuta av varma dagar på. Området runt bostaden präglas av lugn och harmoni, samtidigt som det bara är en kort promenad till närliggande affärer och service. Täby Kyrkby erbjuder vackra naturområden och fina promenadvägar för den som gillar att vara ute och röra på sig. Här finns även bra kommunikationer med bussar och roslagsbana som tar dig till Täby Centrum på några minuter men även till city på 20-25 minuter. Med närhet till allt du behöver och en trevlig bostad att komma hem till är detta en fantastisk möjlighet för dig som söker ett bekvämt och prisvärt boende i en trivsam del av Täby. Välkommen att slå dig ner och skapa ditt eget lilla paradis!

 • Premium
 • Uteplats
Radarvägen 39 , Hägernäs, Täby kommun
 • Imorgon kl 14:00
Radarvägen 39 , Hägernäs, Täby kommun, bild 2
Radarvägen 39 , Hägernäs, Täby kommun, bild 3

Radarvägen 39

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 0/4
5 232 kr/mån
24 938 kr/m²

Välkommen till detta rymliga hem på Radarvägen 39 i Täby, där en 3-rumslägenhet officiellt används som en 4-rumslägenhet tack vare en smart lösning. Med 80 kvm erbjuder denna bostad en flexibel planlösning som möjliggör extra utrymme och funktionalitet, perfekt för den som vill anpassa sin bostad efter sina behov. Den ljusa och rymliga vardagsdelen har skapats genom att avskärma en del av vardagsrummet med en industrivägg, vilket ger möjlighet till ett extra rum som inte räknas som ett officiellt sovrum. Detta utrymme kan användas som ett kontor, ett gästrum eller sovrum. Läget är utmärkt med närhet till grönområden och samtidigt smidig tillgång till Täbys bekvämligheter. För pendlaren är detta ett strategiskt läge med närhet till Roslagsbanan och bussar som tar dig till Täby centrum och Stockholm City. För mer information kontakta ansvarig mäklare Rasmus Kollberg!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Flygkårsvägen 23, Södra Hägernäs, Täby kommun

Flygkårsvägen 23

Lägenhet
Södra Hägernäs, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 395 000 kr
94,6 m²
4 rum
vån 3/4
6 870 kr/mån
35 888 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 4:a på Flygkårsvägen 23 i Täby, belägen i föreningen Brf Flygaren 1. Med generösa 94,6 kvm erbjuder denna ljusa och luftiga lägenhet en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Nära till vattnet och badstranden i Hägernäs strand samt med utmärkta kommunikationer via buss och tåg, tar dig till Täby centrum, Danderyd och Stockholms Östra på ett bekvämt sätt. För mer information kontakta ansvarig mäklare Rasmus Kollberg på 073 364 57 07!

 • Hiss

Visar alla 6