Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michel Warnie

Michel Warnie

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stockholmsvägen 164 I, Täby Centrum, Täby kommun
 • Sön 26 maj kl 11:00
Stockholmsvägen 164 I, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Stockholmsvägen 164 I, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Stockholmsvägen 164 I

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB
6 595 000 kr
129 m²
5 rum
vån 0
7 497 kr/mån
51 124 kr/m²

Yteffektivt stadsradhus i tre plan med generös takhöjd, uteplats och takterrass. Med ett läge nära både Täby centrums utbud och kommunikationer samt förskolor och naturområden erbjuds här ett riktigt familjevänligt och lättskött boende. Lekplats på innergården alldeles utanför och garanterad plats i garage förenklar ytterligare. Här får du alla fördelar med nyproduktion utan att behöva vänta så länge. Radhusen är i tre plan med stor takterrass, två duschrum och 3-4 sovrum. Fantastisk rumshöjd om 2,75 meter till tak och upp till 3 meter på övre plan. Entréhall med klinker på golv och plats för avhängning samt förvaring i garderob. En halvhög vägg skärmar av mot köket. På entréplanet finns också ett duschrum och ett rymligt vardagsrum. På plan två finns tre bra sovrum och rymligt duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan med allrum, alternativt sovrum, samt förråd. Våningen har snedtak med en takhöjd upp till tre meter. Härifrån nås också takterrassen om hela 18 kvm - en härlig extra yta för social samvaro under årets varma månader. Den här lägenheten kommer utrustas med inredningskoncept Solid. Här får det klassiskt vita ta plats. Köket från Vedum har vita skåpsluckor, bänkskiva i ljusgrå ton med vita smala, rektangulära kakelplattor i stående rader ovan. Rostfria vitvaror. Golvet består av en vitlaserad ekparkett med en vitlackerad trappa till övre plan. Även badrummet går i klassiskt ljusa toner med vita stora kakelplattor och ljusgrått klinkergolv.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Juli 2024
 • Balkong
 • Uteplats
Stockholmsvägen 162 E, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162 E

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB
2 595 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4
3 346 kr/mån
68 289 kr/m²

Välkommen in i en ljus och trevlig lägenhet. Här bor ni praktiskt och bekvämt på en optimal och välplanerad yta med kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder. Hatthylla samt två garderober. Vardagsrummet har stora fönster och utgång till balkong i väster. Stort sovrum för en liten lägenhet. Här ryms både en mindre dubbelsäng och garderober.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 162 C, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162 C

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB
4 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1
5 884 kr/mån
54 293 kr/m²

Gavellägenhet med både rymlig balkong och en terrass om hela 25 kvm! Här njuter du av alla dygnets soltimmar! Vardagsrummet är placerat åt sydväst och har utgång till en stor balkong i söder. Från det största sovrummet har du en unik egen terrass med såväl morgon som kvällssol där du lätt får in både loungemöbler och matgrupp. Här får du vackra och moderna materialval samt genomgående ekparkettgolv och målade väggar i alla rum. Två duschrum och extra separat tvättutrymme skapar extra plus till denna fyra. Inredningen går i moderna toner med en färgsättning som går ton i ton genom hela bostaden. Kök från Vedum med luckor i sandbeige, med en laminerad bänkskiva i samma färgskala. Vitvarorna från Electrolux är uppgraderade till rostfritt och på golvet ligger en ekparkett. Badrummen går i grått med ljusgråa stora klinkerplattor och ett ljusgrått klinkergolv. Bilder visar interiör från vår visningslägenhet - välkommen att boka tid för privat visning för att uppleva lägenheten på plats. Inlfyttningsklar i augusti.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 162 C, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162 C

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB
1 995 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2
2 781 kr/mån
68 793 kr/m²

En etta som fungerar som en minitvåa! Varmt välkomna till denna omtyckta etta med sovalkov bakom skjutdörrar. Här får du funktionen av en minitvåa på optimalt planerade kvadrat. Generös balkong om hela 7 kvm mot innergård! Bilderna visar inte aktuell lägenhet utan är tagna från projektets visningslägenhet med samma inredning. Sällskapsrum där allt-i-ett-lösningen skapat två tydliga utrymmen. Från rummet nås både en rejäl balkong mot innergården samt bostadens praktiska sovalkov/sovrum bakom skjutdörrar. Genom sin skjutdörrslösning ger sovalkoven möjlighet till både en mindre dubbelsäng samt klädkammare, eller kanske en arbetsvrå. Lägenheten har genomgående ekparkett och väggarna är målade i ljusa toner som ger en tidlös känsla av ljus och rymd. Helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, handfat med kommod och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I inredningen har det klassiskt vita få ta plats. Köket från Vedum har vita skåpsluckor, bänkskiva i ljusgrå ton med vita smala, rektangulära kakelplattor i stående rader ovan. Rostfria vitvaror. Även badrummet går i klassiskt ljusa toner med vita stora kakelplattor och ljusgrått klinkergolv. Välkommen till en av projektets mest populära lägenhetstyp som står inflyttningsklar i augusti. Annonserad visning sker i visningslägenhet, men du kan även boka tid för privat visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ella Allé, Täby Centrum, Täby kommun
 • 9 lediga bostäder

Ella Allé

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB
fr. 1 995 000 kr
29-129 m²
1-5 rum
2 781 kr/mån

Lägenheter och stadsradhus 1-6 rok, 29-170 kvm endast 600 meter från Täby centrum! Livet i Ella Allé är väldigt okomplicerat. Inte för att allt måste vara så enkelt jämt, utan för att man själv ska få välja hur trassligt man vill ha det. För när det tar en minut att gå till förskolan, tre minuter till tåget och knappt tio till Täby Centrum blir det väldigt mycket utrymme kvar till annat. Lego, street dance, båtar och hundutställningar till exempel.

 • Nybyggnadsprojekt
Stockholmsvägen 162 C, Täby Centrum, Täby kommun

Stockholmsvägen 162 C

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
BESQAB
4 595 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3
4 998 kr/mån
62 095 kr/m²

På högsta våningsplanet med fasaden mot gatan finns denna fina gaveltrea med dubbla balkonger, en rejäl åt söder och en längsgående åt väster. Här finns ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två toaletter samt två välplanerade sovrum. Fönstren som är fler genom gavelläget och de generösa vistelseytorna utomhus åt både söder och väster gör detta till ett hem att både visa upp och att trivas i. Köket håller en hög standard och har väl planerade arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Spis med induktionshäll samt diskmaskin ingår som standard. Två badrum båda helkalkade med dusch, wc och handfat med kommod. Det ena även med tvättmaskin och torktumlare under bänk. Köket från Vedum har vita skåpsluckor, bänkskiva i ljusgrå ton med vita smala, rektangulära kakelplattor i stående rader ovan. Rostfria vitvaror och på golvet ligger en ekparkett. Badrummet går i grått med ljusgråa stora klinkerplattor och ett ljusgrått klinkergolv.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6