Runvägen 7 och 9

Köpingsvik, Borgholm Karta & restider

325 000 kr
Tomticon_tomt_inactive

Två av de sista obebyggda tomterna i Köpingsviks samhälle är till salu! Här kan du bygga ditt drömhus med närhet till det mesta - en av Ölands absolut finaste sandstränder, restauranger, affärer m.m. och bara ca 4 km till Borgholm.

Tomterna om 720 m² resp 785 m² ligger i ett lugnt äldre villaområde bara 500 meter från badstranden och ca 300 meter till åretruntöppen ICA-butik.

Byggnadsplanen medger byggnation om enplansbyggnad om upp till 150 m² samt gårdshus om max 50 m². Bygglov sökes genom Borgholms kommun. Inom Köpingsviks samhälle krävs även tillstånd från Länstyrelsen i Kalmar Län, arkeologisk undersökning och ev. utgrävning.

Kommunalt vatten, avlopp och el finns att ansluta. Anslutningsavgifter tillkommer.

Lättbyggd slät mark som tidigare var en del av trädgården till en gård. På den ena tomten finns fin stenmur som går genom tomten.

Köpingsvik är ett gemytligt samhälle som är en av Ölands äldsta turistorter. Hit återvänder många år efter år. Köpingsviksbukten är känd för sitt fantastiska bad, långgrund härlig badvik med mjuk vit finkornig sand. Bebyggelsen består av en trevlig blandning av villor och fritidshus och runt samhället finns utmärkta strövområden utmed alvarmarker på klinten mot Borgholm, i skogen och längs strandpromenaden vid havet. I Köpingsvik finns åretruntöppen ICA-butik, bykrog och skola t.o.m. årskurs 6. På sommaren blomstrar samhället upp och då slår campingplatser, butiker och restauranger upp sina portar för att ta emot sommargäster från både när och fjärran.

Läs mer om objektet hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
785 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Runvägen 7 och 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
325 000 kr

Statistik

1 553
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 14 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips

Billigare och bättre boende