Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Prestation - Mäklarföretag

Guldhemmet 2020

Mäklare Anders Törnqvist

Anders Törnqvist

Om mig

Fastighetsmäklare, ägare av Ölandsmäklaren AB och ledamot av Mäklarsamfundet. Jag har arbetat som fastighetsmäklare här på Öland i 35 år och älskar vår vackra ö och kan fastighetsmarknaden här. Välkommen att kontakta mig och ta del av min kunskap och erfarenhet och om du tänker sälja så får du en en framgångsrik fastighetsmäklare vid din sida. Du når mig på 0706 33 88 09 eller [email protected] för en kostnadsfri värdering och skattegenomgång.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 21, Borgholm, Borgholms kommun
Storgatan 21, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Storgatan 21, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Storgatan 21

Övrigt
Borgholm, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
14 900 000 kr
223 m²
1 064 m² tomt

Exklusiv möjlighet att förvärva ett av Borgholms mest åtråvärda affärslägen längs Storgatan. Centralt på Storgatan 21 salubjuder vi nu en välvårdad fastighet där ägaren gjort fortlöpande renoveringar och förbättringar sedan 2002. I bottenvåningen finns fyra välskötta och attraktiva affärslokaler och på övervåningen finns två lägenheter och en modern kontorslokal. Säljarens paradlägenhet om 157 kvadratmeter blir tillgänglig för köparen. Denna fina bostad med stora luftiga rum inrymmer välkomnande hall, vardagsrum, allrum/sovrum med en charmig kakelugn, matrum/kök med öppen spis, helkaklat badrum/tvättstuga och toalett/duschrum samt ett rymligt sovrum. Utgången från köket leder till en härlig altan mot innergården där trevliga middagar och möten kan avnjutas. Till lägenheten hör ett gästrum med separat ingång. Fastighetens innergård utgör en pärla i sig själv. Med sin charmiga och skyddade atmosfär erbjuder den en plats för avkoppling och möten. Fastigheten har genomgått en byggnadsteknisk besiktning inför försäljningen, och besiktningsprotokollet finns tillgängligt. Detta ger köparen extra trygghet och insyn i fastighetens skick. Hyresintäkter: Bostäder - 2 lägenheter om totalt 223 kvm med årlig intäkt om 225.600 kr. Butikslokaler - 4 butikslokaler om totalt 642 kvm med årlig intäkt om 937.138 kr. Kontorslokal - 1 kontorslokal om totalt 154 kvm med årlig intäkt om 160.200 kr. Sammanfattningsvis erbjuds här en unik chans att förvärva en fastighet med bästa affärsläge, stabil hyresintäkt samt en magnifik bostad som bonus. Tveka inte att kontakta oss för mer information och möjlighet att personligen uppleva denna fantastiska fastighet.

  • Premium
Hamngatan, Sandvik, Borgholms kommun

Hamngatan

Övrigt
Sandvik, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
1 200 000 kr
100 m² tomt

Om ni någonsin besökt den pittoreska kustbyn Sandvik på norra Öland har du säkerligen lagt märke till det karakteristiska röda hamnmagasinet, som står precis intill bryggan i hamnen. Det är en byggnad på cirka 100 kvadratmeter, som under årens lopp har haft varierande användningsändamål såsom magasin, stenhuggarverkstad, dykcenter och senare även som vävstuga. Läget är helt enastående, med bara några steg till Kalmarsund, och möjligheterna för verksamheter är många, kanske etablera en butik, ett café, en ateljé eller galleri, en möteslokal, eller till och med ett kontor. För att ändra användningsändamål och driva en kommersiell verksamhet krävs dock tillstånd från Borgholms kommun. Säljaren har redan betalat anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp, även om det inte finns toalett eller kök i byggnaden för närvarande. El är redan anslutet. Marken där byggnaden står är arrenderad av Borgholms kommun, och arrendeavgiften är för närvarande 3 425 kronor per år. Om du väljer att använda området för en kommersiell verksamhet, kommer arrendeavgiften att öka till 8 000 kronor per år. Observera att byggnaden inte får användas som bostad.

  • Plus

Visar alla 2