Annelundsvägen 16

Huddinge / Rosenhill, Huddinge Karta & restider

5 975 000 kr

6 475 000 kr -8%

Villaicon_villa_inactive

Högt beläget på Annelundsvägen väntar en fantastisk villa anno 1926. Här har tidstypiska och unika detaljer bevarats, som exempelvis vackra trägolv, spröjsade fönster och spegeldörrar. De stora ytorna interiört och exteriört är perfekta för barnfamiljen. En omfattande renovering skedde 2009/2010.

Entrén välkomnar till en unik villa anno 1926 med genomgående vita väggar och ljusa rum. Farstun har mörk klinker och när ni når innerhallen övergår golvet i ett vackert trägolv, vilket sedan är genomgående i hela huset. I innerhallen finns en stor garderob som praktiskt gömmer undan ytterkläderna. En traditionell kamin står i ena hörnet och sätter stämningen.

Köket bjuder på stor charm och påkostade detaljer. De ljusa luckorna är handgjorda av finsnickare för att behålla tidstypiska detaljer. Hörnet vid spisen har en dekorativ tegelvägg och ett av fönstren omringas av vitrinskåp. Den ljusblåa diskmaskinen från Smeg ger köket en extra färgklick. Därutöver består utrustningen av induktionshäll, varmluftsugn samt kyl och frys. Alla vitvarorna är från 2009 och hela köket renoverades 2009/2010.

Köket har utgång till en stor altan. Det skyddade läget bjuder på mycket sol och har plats för både barnkalas, middagsbjudningar och kräftskivor. En infälld LED-belysning är installerad, vilket låter middagarna fortsätta långt in på småtimmarna. Från den stora altanen finns en trappa till ytterligare en uteplats. Barnens favoritplats blir den tredje uteplatsen, vilken nås via en liten hängbro. Den runda ytan blir lekens högborg - vare sig den används som slott, koja eller detektivbyrå.

När kocken briljerat klart kan middagens dukas upp vid matplatsen som ligger precis invid köket. Här behöver ni inte spara in på gästlistan då det finns plats för ett rejält salongsbord.

När middagen avnjutits kan kaffet serveras i det ljusa vardagsrummet. Från de vackra originalfönstren med spröjs kommer ett behagligt ljusinsläpp. Plats finns till soffgrupp och mediautrustning. I vardagsrummets ena hörn finns en burspråksliknande yta vilken passar bra som läshörna eller för den som vill beundra den gröna utsikten.

En trappa upp väntar ytterligare en social yta i form av ett allrum - perfekt för familjens lekgladaste medlemmar. Från allrummet nås en kronbalkong via dubbeldörrar.

Master bedroom har, precis som i resten av huset, vitmålade väggar och trägolv. Tre stora fönster ger ett harmoniskt ljusinsläpp och till förvaring finns flera garderober.

Barnets sovrum är likaledes rymligt och har garderober till förvaring. I det ena hörnet finns platsbyggda hyllor med ett inbyggt skrivbord - perfekt som läxläsarhörna eller pysselverkstad.

Praktiskt beläget invid sovrummen finns ett badrum. Utrustningen består av wc, takdusch, handfat, badrumsskåp och handdukstork. Badrummet renoverades 2009/2010.

På källarplanet hittas villans andra badrum. I anslutning finns även en bastu som förgyller under höstkvällarna. Slå på favoritpodcasten i bastuns högtalarsystem och njut av en värmande stund. Utrustningen i badrummet består av wc, dusch, kommod och nisch till förvaring. Golvvärme är installerad (el).

För vardagsbestyren finns en tvättstuga, vilken är inredd i kakel och klinker med bänkskiva i ek. Här ges gott om plats till både avlastning och förvaring. Tvättmaskinen är från 2016 och tar hela 8 kg. Därtill finns ett tvättställ. Då rummet är generöst tilltaget i storlek kan det även inredas som övernattningsrum eller gästrum för långväga besök.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
125 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 242 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
1926
Räkna på boendet
 • Söndag 23 okt kl 10:15-11:00 Spara
  Hjärtligt välkommen!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Annelundsvägen 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 975 000 kr

Karta & restider

Ungefär 2,0 km till vatten (Orlången)

Ungefär 10,1 km till havet

Vi experimenterar med avstånd till vatten.

Tyvärr finns ingen gatuvy tillgänglig på bostadens adress.

För att se närmaste gatuvy, flytta den gula gubben in i kartan.

+
 • Tillbaka till kartan
 • Gatuvy
 • Flygfoto
 • Karta
Från: Annelundsvägen 16, Huddinge
  Du kan max ha tre destinationer samtidigt. Lägg till ort/adress för att se resväg

  Källor: Restider från Google. Avstånd till vatten från OpenStreetMap. .

  Statistik

  11 773
  besök på Hemnet
  Bostaden publicerades för 39 dagar sedan, den 13 september 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

  Guider & Tips