Mäklare Mikael Bukowski

Mikael Bukowski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Våruddsringen 99, Johannesdal, Stockholms kommun
  • Sön 26 mar kl 15:00

Våruddsringen 99

Villa
Johannesdal, Stockholms kommun
Bukowskis Mäklarbyrå

8 250 000 kr

167 m²

6 rum

736 m² tomt

I trivsamma Johannesdal ligger denna ytterst välplanerade och sociala villa om totalt 192 m² med låga driftkostnader. Utsikt över Mälaren från stora delar av villan där man även kan avnjuta solnedgången. Tomten känns väldigt privat då stora delar av den ramas in av en fin häck. Den stenlagda infarten har plats för 6 bilar och lagom stor gräsmatta bidrar med fin lummighet. Därutöver finns det massor med altanyta som inbjuder till trevliga grillkvällar. Uteköket gör att man gärna tillbringar stor del av sommaren utomhus i goda vänners sällskap. Planlösningen är perfekt för de flesta familjer och inbjuder till socialt umgänge. På övre plan ligger det vita och fräscha köket med rejäl matplats för 8-12 personer. Generösa bänkytor bestående av stilren granit, köksö och massor av förvaring underlättar matlagning. Dessutom finns en extra bred häll på 80 cm. Den öppna planlösningen till vardagsrummet skapar en härlig atmosfär. Burspråk i vardagsrummet bjuder på rogivande utsikt över Mälaren och braskaminen bidrar med ytterligare mysfaktor. Dessutom finns det två rejäla sovrum med garderober. Entréplanet har en bra hall med måttanpassad garderob för ytterkläder bakom skjutdörrar samt dold förvaring under den fina trappan upp till övre plan. Tre stora sovrum där det största är nästan 20 m² gör det lätt att möblera efter egna önskemål. Platsbyggda garderober i två av dessa sovrum underlättar ytterligare. Relaxavdelningen rymmer ett stort bubbelbadkar för två personer, bastu, extra dusch och tvättavdelning. Därutöver finns en separat helkaklad dusch/WC. Samma fina ljusa golv på båda planen matchar fint de vitmålade väggarna. Villan har dessutom ett modernt ventilationssystem (FTX) som fördelar värmen i villan på ett väldigt bra sätt. Det blir extra effektivt kombinerat med luftvärmepump och braskamin då dess värme fördelas runt till alla rum i villan. Kort promenadavstånd till badbryggor och det finns även en småbåtshamn i närområdet för den som är båtintresserad. Promenadavstånd till tunnelbana och några minuters bilväg till Skärholmen C med dess generösa affärsutbud. Även nära till skola och förskola. Kort summerat är detta en villa för familjen som villa ha ett bekvämt boende med låga driftkostnader, rejäla sovrum och bra ytor för familj och vänner att umgås över en bit mat. Hjärtligt välkommen!

  • Plus
Målarstigen 4, SALEM, Salems kommun

Målarstigen 4

Radhus
SALEM, Salems kommun
Bukowskis Mäklarbyrå

3 300 000 kr

120 m²

5 rum

5 537 kr/mån

27 500 kr/m²

FAST PRIS! Med ett ypperligt läge utan finns detta fint renoverade bostadsrättsradhus om totalt 120 kvm fördelat på 5 rum och kök samt två fräscha helkaklade badrum/duschrum. Omgjord bättre planlösning med kök och vardagsrum på samma plan. Påkostat kök med bra arbetsytor samt generös förvaring och rejäl matplats intill fönster. Fyra sovrum i varierande storlekar, två på övre och två på nedre plan underlättar planeringen. Större delar av entréplanet har infällda spotlights i tak samt genomgående fina golv och målade väggar. Massor av bra förvaring. Öppna härliga ytor och påkostad stenlagd uteplats på framsidan med infälld markbelysning och en stor altan på baksidan. Bra plan tomt på baksidan med gräsmatta för barnen att leka runt på. Barnvänligt område med massor av barn, lekplatser och närhet till fin natur. Hjärtligt välkommen!

  • Uteplats
Grödingevägen 19A, TUMBA CENTRALT, Botkyrka kommun

Grödingevägen 19A

Villa
TUMBA CENTRALT, Botkyrka kommun
Bukowskis Mäklarbyrå

6 250 000 kr

213 m²

6 rum

1 060 m² tomt

Sällsynt möjlighet att förvärva denna centralt belägna villa om totalt 230 m² med 5 min promenad till pendeltåg. Läget är svårslaget och ytterst unikt då villan ligger på en höjd vilket skapar ett väldigt privat läge. Härliga vyer från villan över Tumba villastad, dubbelgarage om ca 40 m², terrass om ca 55 m² i soligt söderläge och balkong om ca 40 m² som sträcker sig runt två av villans fyra sidor. 9 av dessa kvadratmeter är dessutom inglasade. Med andra ord imponerande ytor som väntar på att nyttjas till fullo. Villans planlösning är extremt flexibel och har man behov av flera sovrum kan man med ganska enkla medel skapa ytterligare 3-4 sovrum. Götenehus står för uppförandet och villan känns väldigt gedigen. På övre plan finns ett väl tilltaget kök med generösa arbetsytor, matplats för 6-8 personer, utgång till altan och massor av förvaring. Vardagsrummet ligger direkt vid köket och här finns det plats för stora soffgrupper, matbordsgrupp samt mediamöbler. Dessutom nås den inglasade delen från vardagsrummet samt balkongen via två separata utgångar. På detta plan finns även två sovrum som lätt kan bli tre om man så vill samt helkaklad dusch/WC med takdusch som renoverades 2019. Ett av dessa sovrum har utgång till balkongdelen. Entréplanet har en stor välkomnande hall som även kan delas av till ett extra rum om man så önskar. Praktisk förvaring under trappan till det övre planet och bra yta för att hänga av sig ytterkläderna. Relaxavdelningen har bastu, takdusch och en yta för att sitta och återhämta sig efter en tuff dag på jobbet. Övriga ytor består av 2 rejäla sovrum, ett stort allrum, klädvårdsrum med massor av garderober samt tvättavdelning. Garaget som är ca 40 m² har plats för två bilar. Här finns el, kall och varmvatten samt avlopp. Perfekt för hemmafixaren. En praktisk jordkällare skapar ytterligare förvaring. Runt hörnet finns grundskola (F-9) och via en kort promenad nås Tumba C som är en knutpunkt för både bussar och pendeltåg i söderort. I Tumba C finns mataffärer, apotek, restauranger och annat som underlättar vardagen. Sammanfattningsvis är detta en gedigen villa med härliga ytor såväl inom- som utomhus. Det fina höga läget gör villan ganska unik och samtidigt väldigt privat. Hjärtligt välkommen!

Stallbacken 56, TUMBA - SKÄCKLINGE, Botkyrka kommun

Stallbacken 56

Villa
TUMBA - SKÄCKLINGE, Botkyrka kommun
Bukowskis Mäklarbyrå

5 725 000 kr

130 m²

5 rum

601 m² tomt

I barnvänliga villakvarter på lugn återvändsgata ligger denna ytterst trivsamma och välskötta villa med låga driftkostnader. Tomten ramas in fint av en häck och har gräsytor för barnen att busa runt på samtidigt som det finns odlingsmöjligheter. Dessutom finns det en altan som sträcker sig runt större delar av villan. Med andra ord kan man själv styra om man vill njuta av solen eller njuta av sommardagar i skuggan. Den asfalterade infarten har plats för flertalet bilar varav en i carporten (med ladduttag för elbil) som kan byggas om till garage om man har detta behov. Samfälligheten har en egen tvättplatta så familjens bilar kan hållas fräscha. Ett fristående och isolerat förråd samt ett ytterligare förråd sammanbyggt med carporten gör vardagen lättare och uppmuntrar till hobbyverksamhet. Planlösningen är perfekt för de flesta familjer och inbjuder till socialt umgänge. Innanför entrén finns flertalet garderober som underlättar förvaring av ytterkläder och den inre hallen har även förvaring bakom en dörr under trappan till övre plan. Köket är ljust och fräsch med en väl tilltagen matplats intill burspråk. 6-8 personer får lätt plats. Köket har en stor enkelho med utdragbar blandare vilket gör det extra smidigt. Vitvarorna är i rostfritt utförande och matchar fint med det ljusa parkettgolvet. Från kök och hall når man vardagsrummet som erbjuder massor av ljusinsläpp via flertalet fönster och även goda möbleringsmöjligheter. Via den helglasade altandörren når man altanen där man gärna spenderar tid under sommarhalvåret. På entréplanet finns även en ny totalrenoverad dusch/WC (2022) utfört av fackman. Kvalitetsdokument finns. Därutöver finns en tvättavdelning med grovingång, tvättpelare, ho och skåp till förvaring. Genomgående vattenburen golvvärme på entréplanet som drivs av värmepumpen som byttes 2018. Övre plan har fyra sovrum i varierande storlekar, två separata klädkammare samt ett badrum med badkar för småttingarna att plaska runt i. Hallen är till viss del möbleringsbar. Full takhöjd på det övre planet underlättar möblering. Sammantaget är detta en välskött villa som har massor av praktisk förvaring, tilltalande planlösning, fin privat tomt, gott om parkering för egna och gästers bilar. Området angränsar till naturreservat vilket inbjuder till svampplockning och skogspromenader. Nära till buss (även direktbuss in till Stockholm), naturreservat runt knuten och promenadavstånd till skolor och förskolor. Hjärtligt välkommen!

  • Plus
Skäcklinge gårds väg 2, LÖVHOLMEN - TUMBA, Botkyrka kommun

Skäcklinge gårds väg 2

Tomt
LÖVHOLMEN - TUMBA, Botkyrka kommun
Bukowskis Mäklarbyrå

2 800 000 kr

816 m² tomt

Nu finns chansen att skapa sitt drömboende och förvärva denna tomt som ligger belägen i ett trivsamt och populärt villaområde område med närhet till både fin natur, bra kommunikationer samt bra förskolor och skolor. Här finns möjlighet att uppföra en huvudbyggnad i två plan med tillåten byggyta om 160 m² i två fulla plan. För huvudbyggnad är högsta tillåtna byggnadshöjd 6 meter och högsta tillåtna höjd till taknock är 8 meter. Garage eller uthus om 40 m² med maximal höjd om 3 meter får även uppföras. Största tillåtna bruttoarea är 275 m². Inkoppling av VA kostar från ca 146 000 kr om man anordnar stenkista själv. Annars tillkommer det en avgift på ca 43 000 kr (uppgifterna är baserade på 2022 års taxa). Elanslutning till elnätet (Vattenfall) kostar 40 000 - 45 000 kr. Marken är lättarbetad då den till större delar består av utfyllnadsmaterial. Den tilltalande fastigheten är belägen i ett trivsamt och barnvänligt bostadsområde med blandad bebyggelse av villor och radhus. Förskolor och skola finns på promenadavstånd, som nås efter bara någon minut. In till Stockholm tar det ca 25 minuter med bil alternativt via motorvägsbuss som stannar i området. Varmt välkommen att titta när det passar dig. Önskas en privat visning är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare! ALLMÄN INFOMATION Upplåtelseform: Friköpt Tomtarea: 816 m² (taxeringsinformation) Fastighetsbeteckning: Skäcklinge Gård 15, Botkyrka Taxeringskod: 210 Småhusenhet, tomtmark Taxeringsvärde: Totalt 995 000 kr varav byggnad 0 kr (Taxeringsår 2021) Planbestämmelser: Detaljplan Servitut etc: Last: Officialservitut Vattenledning, Avlopp, 0127-16/2.1 Vatten/avlopp: Tillkommer kostnad för påkoppling till kommunalt vatten och kommunalt avlopp. Kommunal avgift: Tomtmarken beskattas med 1% av taxeringsvärdet. Tillträde: Enligt överenskommelse.

Södertäljevägen 128B, Tungelsta, Haninge kommun

Södertäljevägen 128B

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
Bukowskis Mäklarbyrå

5 995 000 kr

161 m²

6 rum

1 530 m² tomt

I trivsamma och lummiga delar strax utanför Tungelsta finns denna nyuppförda stenvilla med en total invändig golvyta om 206 m². Genomgående vattenburen golvvärme, fina materialval och extremt flexibel planlösning som gör det möjligt att skapa ytterligare 3 sovrum om behovet finns. Man kan även skapa en uthyrningsdel om man så vill. Till detta så finns det även ett isolerat garage om ca 20 m² och förråd. Entréplanet som har en generös takhöjd om ca 2,7 meter välkomnas av en rymlig hall som har gott om avhängningsyta och plats för skjutdörrsgarderober. Stora klinkerplattor sträcker sig ut till köket som har gott om ljusinsläpp via fönster samt plats för ett stort matbord. Köksön i granit skapar en öppen planlösning mot vardagsrummet där golvet övergår till ekparkett. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet och skapa ett rum till. Utgång till tomten via altandörrar i både kök och vardagsrum. På detta plan finns även två sovrum, helkaklad dusch/WC samt tvättavdelning. Sovrummen har parkettgolv och inre hall samt tvättstuga har klinkergolv. Infällda spotlights (LED) i taken på hela entréplanet förutom i sovrummen. Alla golv är uppvärmda av vattenburen golvvärme. Samma sak gäller övre plan. Är man intresserad av extra inkomster kan man dela av entréplan och skapa en uthyrningsdel. Övre plan har ett stort allrum som lätt kan delas av om man vill ha ett sovrum till. Även det största sovrummet på övre plan kan delas av om fler sovrum står på önskelistan. Det andra sovrummet är väl tilltaget men inte lika stort som det andra. Flertalet takfönster skapar ett trevligt ljusinsläpp i varje utrymme/rum och i det stora badrummet finns det hela 3 takfönster. Infällda spotlights (LED) i alla tak säkerställer bra belysning. Öppet upp till nock på hela övre planet samt genomgående ekparkettgolv med vattenburen golvvärme förutom i det stora badrummet som har klinkergolv. Utomhus så finns det gott om parkeringsytor för flertalet bilar, gediget garage om ca 20 m² med 19 cm isolerande lecasten i ytterväggarna samt isolerad vind och betongplatta. Även garaget har putsad fasad. Vid garaget finns det ett förråd om ca 17 m² till annan förvaring. Lagom stor gräsmatta för barnen att busa runt på. Kort summerat så finns det mesta man kan önska sig på denna fastighet. Med bil tar man sig på bara 5 minuter till Tungelsta station där pendeltåg mot Stockholm eller Nynäshamn avgår och där finns även mataffär. Tungelsta är ett litet trivsamt samhälle för dig som uppskattar naturen runt hörnet och trevliga grannar. Dessutom når man Gullmarsplan på bara 30 minuter med bil. Välkommen på visning eller ring och boka en egen tid som passar dig bättre.

Visar alla 6