Åkesson Mäklarbyrå

Åkesson Mäklarbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rådmansgatan 1, Väster, Växjö kommun
  • Kommande
Rådmansgatan 1, Väster, Växjö kommun, bild 2
Rådmansgatan 1, Väster, Växjö kommun, bild 3

Rådmansgatan 1

Villa
Väster, Växjö kommun
Åkesson Mäklarbyrå
Pris saknas
227 + 32 m²
5 rum
852 m² tomt

Välkommen till en av Växjös vackraste och mest exklusiva enplansvillor beläget på Västers höjder mitt i centrala Växjö. Den gamla bilverkstan i tegel som ursprungligen ritades av den omskrivna arkitekten Paul Boberg har förvandlats till ett av Växjös absolut vackraste hem. Här har arkitekten Anders Larsson tillsammans med de nuvarande ägarna mejslat fram en byggnad i tre längor med U-form där modern arkitektur möter avslappnad och välkomnande elegans. Huset utmärker sig bland annat genom sitt generösa användande av elegant och vacker hors, outslitlig Ölandskalksten, inomhus och robust bohusgranit utomhus. Kombinationen ger huset en exklusiv och tidlös karaktär som genomsyrar varje del av fastigheten. Husets längor omfamnar en vacker, gatstensbelagd privat innergård där rofylld avskildhet råder. Från i stort sett alla rum i huset har man direkt access till denna oas med bland annat uteplats med trädäck under en skyddande pergola. Här uppstår ett naturligt flöde mellan ute och inne och de stensatta golven inomhus gifter sig vackert med utsidans stenläggningar. I den arkitektritade och välplanerade lummiga men lättskötta trädgården hittar vi även vackra blomsterrabatter och fruktträd samt en trevlig liten köksträdgård där färska kryddor frodas. Ett väl tilltaget murat utekök med vedeldad pizzaugn, rök och en stor kolgrill står redo att omvandla middagstankar till en fest för vänner och familj. Tomtens maximala användning är märkbar, med huset som sträcker sig hela vägen till två av fastighetens tomtgränser.

  • Premium
Ekesåsvägen 95, Långarör, Växjö kommun
  • Kommande
Ekesåsvägen 95, Långarör, Växjö kommun, bild 2
Ekesåsvägen 95, Långarör, Växjö kommun, bild 3

Ekesåsvägen 95

Lägenhet
Långarör, Växjö kommun
Åkesson Mäklarbyrå
Pris saknas
108 m²
4 rum
5 572 kr/mån

Välkommen till det här ljusa och välplanerade parhuset i Långarör, alldeles i närheten av Helgasjön och med grönskande natur runt hörnet. Här erbjuds ni ett smidigt och lättskött boende fördelat på fyra rum och kök, komplett med liten täppa och två uteplatser varav den ena i sydvästläge. 150 meter till Helgasjön med tillgång till strand och brygga. Energiklass B, ger möjlighet till grönt bolån och rabatt på räntan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Liedbergsgatan 37C, null, Växjö kommun
  • Kommande

Liedbergsgatan 37C

Lägenhet
Växjö kommun
Åkesson Mäklarbyrå
1 595 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
1 169 kr/mån
36 250 kr/m²

Orolig för höjda räntor? Bo i en renoverad lägenhet (år 2020) med låg avgift i obelånad bostadsrättsförening. Denna etta med rymlig sovalkov gör det möjligt att bo både en och två personer i lägenheten. Köket är smakfullt renoverat och lägenheten har genomgående fina ytskikt. Med direkt närhet till Växjö city hittar vi den här moderna och renoverade ettan med sovalkov belägen i en mycket välskött förening med bra ekonomi.

Lövängsvägen 1C, Sandsbro/Helgasjön, Växjö kommun
  • Kommande
Lövängsvägen 1C, Sandsbro/Helgasjön, Växjö kommun, bild 2
Lövängsvägen 1C, Sandsbro/Helgasjön, Växjö kommun, bild 3

Lövängsvägen 1C

Villa
Sandsbro/Helgasjön, Växjö kommun
Åkesson Mäklarbyrå
Pris saknas
152 + 44 m²
4 rum
1 194 m² tomt

Enplansvilla (Villa Nordic) vid Helgasjön med kvällssol. Villan har tillgång till brygga med båtplats. Du möts av en stor hall med klinkergolv med vattenburen golvvärme (vilket hela huset har utom i garaget). Det finns ett helkaklat badrum med dusch badkar wc och handfat. Till vänster ligger köket från exklusiva finska företaget Purcelli med fina ekluckor och stora avlastningsytor i vacker granit. Köket har en hemtrevlig matplats vid det ljusa burspråket. Det finns ett inglasat uterum i kökets förlängning. Huset har stora sällskapsytor med matsal och vardagsrum med kakelugn. Sällskapsrummen har en vacker utsikt över Helgasjön. Det finns två sovrum med möjlighet att skapa fler. I grovingången finns ett badrum som är helkaklat med wc, handfat och dusch. Tvättstuga med utgång mot trädgården. Garage (isolerat som nås från huset). Frånluftsvärmepumpen från Nibe är utbytt. Huset har fiber indraget.

  • Premium

Visar alla 4