Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lidköpingsvägen 48, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Lidköpingsvägen 48

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
3 295 000 kr
52 m²
3 rum
vån 2/4
3 650 kr/mån
63 365 kr/m²

Fungerande öppen spis! Gavel med ett härligt ljus in i hela bostaden! Ogenerat lugnt läge med balkong i söder i den vita staden i en välskött förening några minuter nära T-bana. Bostadens finish är påtagligt välvårdad och originalattribut som stångspanjoletter, fönsterbrädor i sten, äggvred, unik läggning på parkettgolvet i vardagsrummet, gediget stengolv, tilluftsventiler i original och mycket mer. Då och nu, design och funktion i perfekt kombination med bästa läge! Klappa dig själv på axeln för att du har valt att syna den här bostaden. Välkommen hem! Denna vackra bostad ger dig även närhet till två av Stockholms mest attraktiva områden. Södermalm och Hammarby Sjöstad och i förlängningen Sickla som expanderar enormt mycket och erbjuder en mängd shopping- och restaurangmöjligheter som kommer att tillfredsställa de mest kräsna smaklökarna. Hammarbyhöjden är ett väldigt populärt område att bo i, med gott om välplanerade smalhus, grönskande gårdar och lummiga promenadstråk. Lidköpingsvägen ligger nära både pulserande cityliv och naturen, en riktig tillgång är förstås friluftsområdet kring Hellasgården och Nackareservatet, med närhet till bastu, badsjöar, motionsspår och vacker natur. På promenadavstånd finns flertalet restauranger i närheten, vid Tidaholmsplan exempelvis men även vid centrum. Ytterligare stenkast bort finns också Hammarby Sjöstads utbud av caféer, barer och restauranger. Och även Globen och Sickla Köpkvarter ligger förstås nära, med mycket mer i shopping- och restaurangväg. Men stadens utbud är som sagt lättillgängligt, med cykel når du exempelvis Skanstull på tio minuter. Närmaste tunnelbanestation är Hammarbyhöjden, dit kommer du med en promenad på ett par minuter. Där tar gröna linjen dig enkelt mot Gullmarsplan för ytterligare kommunikationsmöjligheter, och vidare når du exempelvis Slussen på tio minuter. Dagens Hammarbyhöjden var obebyggd för 100 år sedan men till skillnad från idag så syntes här bodgårdar, kolonimoråden och handelsträdgårdar. Sedan dess har mycket hänt och behovet av bostäder var stort för stadens invånare i början av förra seklet. Alva och Gunnar Myrdal var förespråkare för bättre och större bostäder vilket inspirerade Hammarbyhöjden att utvecklas i den riktningen och funktionalistisk arkitektur kom att prägla området. Bostädernas standard innebar både badrum och kök och många hus kom att kallas "barnrikehus" eftersom de var avsedda för familjer med många barn. Barnen flyttade med tiden ut men föräldrarna bodde kvar varför "penisonärsrikehus" blev en term. Generationsbyte har skett och idag består området av många unga medborgare som känner "den vita staden" (tack vare sin ljusa färgsättning på byggnaderna) som citynära, mer för pengarna, Nackareservatet, närservice och givetvis tunnelbanan som några av de många starka bestående värdena bostäderna i den vita staden erbjuder.

Hållövägen 16, Blåsut / Hammarbyhöjden / Enskededalen, Stockholms kommun

Hållövägen 16

Lägenhet
Blåsut / Hammarbyhöjden / Enskededalen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
2 895 000 kr
46,5 m²
2 rum
2 984 kr/mån
62 258 kr/m²

Gavelbostad med fönster i 2 vädersträck och en lyxig uteplats. Modern finish med öppen planlösning och uteplatsen som angränsar från vardagsrummet. Den bästa planlösningen där kök, matplats, vardagsrum och uteplats gränsar till varandra. Här spenderar vi vår vakna tid solo eller med alla vänner och bekanta. Lägenheten är försedd med stort kök, utmärkta beredningsytor och förvaring. Sovrum med plats för stor dubbelsäng och sängbord. Härligt badrum ger en god start på dagen - varje dag! 2 minuter till T-bana Blåsut och åt andra hållet ligger Nytorps Gärde, gång- och cykelvägar till en fotbollsplan samt badpool. Samtidigt är det bara en kort promenad till Globen-området och Tele2 arena med all aktivitetsutbud till hands. På vintern går skidspåren över Nytorps Gärde till Nackareservatet. Nackareservatet har allt från badsjöar, skridskoåkning, utomhusgym, 9 hålls golfbana och mycket mer. Stad och skog i Blåsut! Bostad med livskvalitet!

Fyrskeppsvägen 124, Kärrtorp, Stockholms kommun

Fyrskeppsvägen 124

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
1 850 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
2 293 kr/mån
66 071 kr/m²

Lycka är att flytta in i en nyrenoverad bostad! Modern och varm stil där färgsättningen på kök, kakel, klinker, golvbeklädnad, väggar och tak harmoniserar med husets stilsättning. Lugnt läge på återvändsgata med cykelavstånd till stan eller en kort promenad till T-bana, närservice och i förlängningen Nackareservatet utgör fin livskvalitet. Välskött förening. Välkommen till visning!

Nathorstvägen 48, Skärmarbrink / Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00

Nathorstvägen 48

Lägenhet
Skärmarbrink / Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
3 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 941 kr/mån
68 426 kr/m²

Superb gaveltvåa, möjlig trea, med strålande utsikt från toppen av Hammarbyhöjden. Genomgående i ett fint renoverat skick med flera bevarade originaldetaljer, fungerande öppen spis och en soldränkt balkong i sydväst. Delvis öppen planlösning mellan trivsamt vardagsrum och fullt utrustat kök. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, goda förvaringsmöjligheter och stilrent duschrum med golvvärme och kombimaskin. Välskött förening med de stora renoveringarna genomförda och låg skuldsättning. Optimalt läge med närhet till pulsen såväl skog och natur i närliggande Nackareservatet. Promenadavstånd till Globen och dess breda utbud av butiker, restauranger och service. Närmaste tunnelbanestation är Skärmarbrink med två linjer och därmed smidig förbindelse till city. Här är det bara att flytta in - Boka gärna in er till visning för bästa service!

  • Plus
  • Balkong
Grafikvägen 11, Gullmarsplan, Johanneshov, Globen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:15

Grafikvägen 11

Lägenhet
Gullmarsplan, Johanneshov, Globen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
2 350 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
2 111 kr/mån
73 438 kr/m²

T-banans tre gröna linjer någon minut nära eller tvärbanan för dig som arbetar längs tvärbanan som trafikerar mellan Sjöstan, Liljeholmen, Alvik, Sundbyberg och Solna, eller varför inte bussterminalen. För att få bättre kommunikationer får du verkligen ta fram ljus, lykta och leta länge. Dessutom riktigt bra närservice. På synnerligen eftertraktad adress saluförs nu ett utmärkt första boende med renoverade och välplanerade kvadratmeter. En lägenhet med välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Vidare nås ett generöst vardagsrum som ligger i en socialt öppen planlösning mot gavel och fönster i två väderstreck. Väl tilltaget utrymme för flertalet middagsgäster på utmärkta ytor för umgänge och samvaro. Välutrustat kök som erbjuder såväl arbetsytor som förvaringsmöjligheter. Rofyllt sovdel med plats för bred säng och förvaring i platsbyggd garderob. Stabil föreningen med ordnad ekonomi. Välkommen på visning!

  • Plus
Garagevägen 9, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Garagevägen 9

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
6 750 000 kr
115 m²
5 rum
vån 3/3
6 152 kr/mån
58 696 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Strålgatan 45, Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholms kommun

Strålgatan 45

Lägenhet
Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
2 795 000 kr
38 m²
1.5 rum
3 038 kr/mån
73 553 kr/m²

Nyrenoverad och exemplariskt planerad 1,5:a med öppen planlösning och separat sovrum. Stilfullt parkettgolv pryder golven och väggarna är målade i en sober ljusgrön ton. All el är omdragen i lägenheten. Goda förvaringsmöjligheter genom platsbyggd skjutdörrsförvaring i vardagsrummet samt en platsbyggd garderob i anslutning till sovrummet. Nyrenoverat badrum i tidlös stil. Nytt kök med högblanka skåp i vitt, integrerade vitvaror och med fint ljusinsläpp från fönster som vetter mot lummig omgivning. Plats för matbord för cirka 4 personer. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns gott om plats soffgrupp och mediamöblemang. Lägenheten är belägen på entréplan, dock i souterräng där samtliga fönster vetter mot en grönskande sluttning så man kommer upp en bra bit från vardagsrumfönstrena (ingen gångväg utanför). Välskött och solid Brf med de stora renoveringarna gjorda i relativ närtid. Stambyte skedde 2021. Belägen på attraktiva Lilla Essingen med all tänkbar service runt knuten. Busslinje 1 och 56 går ofta och kör bl.a. via Fridhemsplan, Stureplan och Hötorget. På Lilla Essingen finns en genuin ö-känsla och ett lugn som attraherar alltfler bostadssökande. I lägenhetens närhet ligger vackra Luxparken med sitt promenadstråk längs vattnet och möjlighet till picknick, sol och bad.

  • Hiss
Per Lindeströms Väg 72, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Per Lindeströms Väg 72, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Per Lindeströms Väg 72, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Per Lindeströms Väg 72

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
3 295 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/3
5 867 kr/mån
53 145 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och rymliga gaveltrea om 62 kvm som erbjuder en fantastisk boendemiljö. Här finner du ett hem i ett fridfullt och högt efterfrågat läge i hjärtat av Hammarbyhöjden. Med noggrant genomtänkta detaljer och smarta lösningar är detta boendet både funktionellt och stilfullt. Lägenheten hälsar dig välkommen med ett stilfullt kök, där modern design och praktiskt utnyttjande av yta går hand i hand. Två väldesignade sovrum erbjuder inte bara plats för vila utan också möjlighet att anpassa rummen efter dina önskemål, kanske som hemmakontor eller kreativt utrymme. Vardagsrummet i gaveln pryds av stora fönsterpartier som inte bara ger fantastiskt ljus, utan också en imponerande utsikt. Det stambytta och fräscha badrummet är en plats för avkoppling och komfort med en förberedd plats för tvättmaskin, vilket underlättar din vardag. För den som önskar finns möjlighet att hyra en parkeringsplats precis utanför huset och garantera smidig tillgänglighet. På Per Lindeströms väg hittar du dig i den ultimata balansen mellan stadspuls och natursköna omgivningar. Du bor nära tunnelbana och stadens utbud samtidigt som Nackareservatet väntar runt hörnet och erbjuder gröna oaser, fridfulla promenadstråk, spännande mountainbikeleder, Hammarbybackens utförsåkning, en 9-håls golfbana och inbjudande badsjöar. Varmt välkommen på visning av detta underbara boende som är redo att bli din nya drömbostad!

  • Premium
Hallsbergsgatan 22, Hagsätra, Stockholms kommun

Hallsbergsgatan 22

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
2 595 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/6
6 044 kr/mån
33 269 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa fyra med stora fönsterpartier som badar rummen i naturligt ljus. Här möts du av ett stort vardagsrum med ljusa ytskikt och en delvis öppen planlösning mot det ljusgråa köket, vilket skapar en luftig och harmonisk atmosfär. Med generösa sociala ytor är detta en idealisk plats för umgänge och avkoppling. De rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för avskildhet och komfort. Denna lägenhet har också gott om förvaringsmöjligheter, vilket ger en enkel och organiserad livsstil. Beläget på en lugn återvändsgata omgivet av grönska, erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Att bo i Hagsätra erbjuder en balans mellan stadens puls och naturskön omgivning. Med grönområden och parker i närheten ger det en avkopplande atmosfär samtidigt som det finns utmärkta kommunikationer och närhet till service. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Högbergsgatan 59A, Södermalm, Stockholms kommun

Högbergsgatan 59A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
3 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/6
2 213 kr/mån
93 971 kr/m²

Välskötta Brf Dykärret Större 7 presenterar denna nyrenoverade 1:a i hjärtat av Södermalm! Lägenheten färdigställdes för ungefär en månad sedan och erbjuder fullgod komfort i form av bl.a. diskmaskin, golvvärme i badrummet, anslutning för tvättmaskin samt källarförråd - för att nämna några fördelar. Bostaden är belägen i ett gavelläge med fönster åt två håll som ger ett fint ljusflöde. Allrummet har plats för såväl säng, matplats och garderober som soffa och mediamöblemang. Golven pryds av ljus ekparkett. Stilrent kök från Marbodal med fina arbetsytor och bra förvaring. Utrustat med nya vitvaror såsom induktionshäll, ugn med micro, kyl/ frys och diskmaskin. Med plats för mindre matbord och med stora fönsterpartier som bjuder in rikligt med ljus. Modernt renoverat duschrum med bl.a. golvvärme för maximal komfort. Här är det förberett för tvättmaskin dessutom. Här bor ni i en välskött förening med en hel del privilegier såsom en enorm takterrass med milsvid utsikt, bastu med dusch, stor fest -och samlingslokal som går att hyra för övernattning (belägen på taket) samt en trädgård med planteringar som sköts av en trädgårdsmästare. Föreningen har en välskött ekonomi, äger sin mark och är lågt belånad (ca. 4000 kr/ kvm). Stambyte slutfördes 2022. Fönsterrenovering kommer ske 2024/25, och finansieras genom försäljning av en lägenhet som föreningen äger. Byggnaden med sin vackra tegelexteriör ritades av den välkände och framgångsrike arkitekten Josef Östlihn vilken under 20- och 30-talet var en av de mest produktiva arkitekterna i Stockholm. Han uppförde under sin verksamhetsperiod över hundra byggnader varav de flesta i den styvmoderligt behandlade nordiska, eller tjugotalsklassicistiska stilen som förfäktades mellan nationalromantiken och funktionalismen. De få undantagen är några byggnader han ritade uppförda efter 1934 där stilen på husen blev mer funktionalistisk varav byggnaden på Högbergsgatan 59, uppförd 1934–36, är en.

  • Hiss
Sibbarpsgränd 15, Östberga, Stockholms kommun

Sibbarpsgränd 15

Lägenhet
Östberga, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
2 495 000 kr
95 m²
4 rum
5 596 kr/mån
26 263 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostad som erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet och charm. Med tre väl tilltagna sovrum finns gott om plats för familjen eller gäster att koppla av och njuta av sina egna privata utrymmen. Det stora vardagsrummet utgör en central samlingsplats där gemenskap och avkoppling är i fokus, perfekt för både vardagsliv och underhållande tillfällen. Två toaletter samt tvättmöjligheter erbjuder praktiskt och komfortabelt boende för hela hushållet, medan den generösa inglasade balkongen förlänger bostadens utrymme och skapar en ljus och luftig atmosfär. Med tillräckligt med plats för utemöbler och gröna växter blir balkongen en idealisk plats för avkoppling och socialt umgänge. Välkommen på visning!

  • Balkong
Karlskronavägen 6 D, Björkhagen, Stockholms kommun
Karlskronavägen 6 D, Björkhagen, Stockholms kommun, bild 2
Karlskronavägen 6 D, Björkhagen, Stockholms kommun, bild 3

Karlskronavägen 6 D

Lägenhet
Björkhagen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
2 695 000 kr
50,5 m²
1.5 rum
4 181 kr/mån
53 366 kr/m²

Välkommen till det perfekta seniorboendet i det attraktiva Björkhagen. Här bor du på en fridfull gata med det vackra Nackareservatet som granne. Denna rymliga och ljusa bostad har allt du kan önska dig, inklusive en stor uteplats i soligt sydvästläge där du kan njuta av solen i ett underbart västerläge. Lägenheten har en öppen planlösning med ett rymligt och lätt möblerat vardagsrum, komplett med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är modernt och stilrent, med en matplats som bekvämt rymmer 6-8 personer. Här finns allt du behöver för att laga och njuta av måltider i gott sällskap. Denna bostad ger dig möjligheten att skapa en möjlig tvåa. Om ett sovrum skapas finns det plats för en dubbelsäng och förvarning. Det ger dig flexibilitet att anpassa denna lägenhet efter dina önskemål och behov. Området är trivsamt och lugnt, vilket gör det till den perfekta bostaden för dig som uppskattar att vara nära naturen. Med Nackareservatet som granne har du möjlighet att njuta av vackra naturpromenader och avkopplande stunder utomhus. Dessutom har du bekväm tillgång till tunnelbanan och service i Björkhagens centrum. Det här är en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i ett seniorboende som har allt. Tveka inte att ta kontakt med oss för att upptäcka mer om detta fantastiska hem. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Storvretsvägen 25, Skogås, Huddinge kommun

Storvretsvägen 25

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
2 050 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1
5 776 kr/mån
20 098 kr/m²

Härligt ljusinsläpp i bostaden och fina ytor för socialt umgänge. 3 bra sovrum för den stora familjen. Kök och balkong gränsar till varandra med utsikt över grönska och lekplatsen så det är praktiskt som förälder att ha överblick när barnen leker före middag. Kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gäst-wc. Grönområde och badmöjlighet nära. Härligt boende för den aktiva barnfarmiljen i en naturskön miljö, där det moderna och det traditionella smälter samman till perfekt harmoni. Dessutom nära Stockholm city, Länna Handelsplats med flera affärer och dagligvaruhandel finns tätt inpå. I Skogås centrum finns ett brett utbud av närservice, bland annat vårdcentral med barna- och mödravårdcentral, även bibliotek, skolor och daghem finns i närheten. Pendeltåget rullar mot Stockholm central på ca 20 minuter och söderut mot Haninge och Nynäshamn. Snabb access till Nynäsvägen mot både Stockholm, Huddinge och Nynäshamn. Välkommen till visning!

Edsvägen 11, 1 tr, Huddinge, Huddinge kommun

Edsvägen 11, 1 tr

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
1 695 000 kr
40,2 m²
1 rum
vån 1
3 309 kr/mån
42 164 kr/m²

På lugna och populära Edsvägen i centrala Huddinge finner ni denna välplanerade och ljusa 1:a utan direkt insyn! Lättmöblerat och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti som tar in rikligt med ljus. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp och mediamöblemang som sovdel och förvaring. Genomgående för bostaden är de goda förvaringsmöjligheterna i såväl platsbyggda garderober som en rymlig klädkammare. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och stambyttes 2008. Modernt och tilltalande kök som har fullgod maskinell utrustning och plats för större matbord. Fönstret ut mot gården över köksbänken är härlig att blicka ut över! Äkta Brf som äger sin mark. Ekonomin är välskött och de stora renoveringarna är gjorda i relativ närtid. Sansad skuldsättning om ca. 7 tkr/ kvm. Lägenheten har ett bra läge i ett lugnt område precis intill Huddinge centrum med alla bekvämligheter som shopping, matvaruhandel, restauranger, caféer och kommunikation via både buss och pendeltåg. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som orientering, kanotpaddling, golf, ridning och vintertid även utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. Välunderhållen och representativ fastighet med hiss och förråd till lägenheten.

Harpsundsvägen 161, Bandhagen-Högdalen, Stockholms kommun

Harpsundsvägen 161

Lägenhet
Bandhagen-Högdalen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
3 080 000 kr
68,5 m²
4 rum
vån 2/3
4 011 kr/mån
44 964 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 4:a som tidigare var en 3:a, belägen endast ett stenkast från Högdalen centrum och T-bana. Här möts du av en bostad i ypperligt skick, som har genomgått noggranna renoveringar och förvandlats till något alldeles extra. Bostaden bjuder på en harmonisk atmosfär med insynsskyddat läge, perfekt för din privata oas. Ett modernt kök har nyligen renoverats och är nu en dröm för den som älskar att laga mat. Den stora badrumsrenoveringen inkluderar en tvättmaskinsplats, vilket ger extra bekvämlighet för din vardag. Här finner du även nya ytskikt och ljust, fräscht golv som ger en känsla av ljus och rymd. Soldränkta stunder väntar på den rymliga balkongen, som öppnar upp för en extra plats att njuta av större delen av året. Vill du återställa till en 3:a finns möjligheten, och anpassningar är lätta att göra efter dina önskemål. Denna bostad är en dröm för familjer som behöver utrymme, vänner som vill bo tillsammans, eller för det par som har drömmen om att skapa sitt eget hem. Beläget nära Högdalen centrum och T-bana, har du enkelt tillgång till allt du behöver i din vardag. Sök inte längre, ditt drömhem har du precis hittat. Välkommen att upptäcka denna pärla på visning!

  • Balkong
Tidaholmsvägen 45, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Tidaholmsvägen 45

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
1 995 000 kr
44 m²
1 rum
5 758 kr/mån
45 341 kr/m²

Stig in i denna exklusiva möjlighet att bli den första ägaren till denna helt nyproducerade pärla om 44 kvm med möjlighet att skapa ett sovrum för den som önskar, och en egen uteplats mot en grönskande baksida! Upplev en ny nivå av boendekomfort i denna smart designade bostad, där varje kvadratmeter är genomtänkt för att skapa harmoni och funktionalitet. Här ges du möjlighet att sätta din egen prägel och skapa det perfekta hemmet, inklusive möjligheten att inreda ett sovrum efter dina önskemål. Steg in i ljusa och öppna sällskapsytor där vardagsrummet naturligt integreras med det fullt utrustade köket. Det generösa ljusinsläppet ger en luftig atmosfär och skapar en inbjudande känsla. Från vardagsrummet når du smidigt den privata uteplatsen, perfekt för avkoppling och sociala stunder mot den grönskande baksidan. Den optimala placeringen på Tidaholmsvägen gör vardagen enkel och bekväm. Med närhet till Hammarbyhöjdens centrum har du alla nödvändigheter inom räckhåll, från butiker till caféer och andra bekvämligheter. För naturälskaren erbjuder Nackareservatet fantastiska möjligheter till avkopplande promenader och nära naturnära upplevelser. Har du drömt om att bo i Hammarbyhöjden? Nu är chansen här att förverkliga den drömmen! Kontakta oss snarast för att boka din exklusiva visning och upptäck allt denna fantastiska bostad har att erbjuda. Bli först och gör detta till ditt nya hem!

  • Uteplats
Sollentunavägen 309, Sollentuna - Häggvik Strand, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 309

Lägenhet
Sollentuna - Häggvik Strand, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
1 550 000 kr
29 m²
1 rum
2 509 kr/mån
53 448 kr/m²

Accepterat pris & valfritt tillträde. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning, 070-142 63 55. Välkommen till en toppmodern 1:a med uteplats ritad med känsla för detaljer och kvalitet! Exklusiva och stilrena materialval blandade med funktionella detaljer. Ljusgrå väggar och funktionella detaljer blandas med tidlösa material som sten, trä och rostfritt stål. Här skapas exklusiva bostäder i härlig miljö och fint närområde. Vardagsrummet har en ekparkett i holländsk mönsterpassning och i hallen ligger en nedsänkt kokosmatta. Det öppna köket är inrett med rostfritt stål, gråa detaljer och öppna hyllor. Stora fönsterpartier från golv till tak. Utsikt över grönska och villabebyggelse. Badrummet har ett exklusivt marmorgolv och vitt kakel. Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Norrviken är  fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Varmt välkomna på visning.

  • Hiss
Sollentunavägen 309, 3 tr, Sollentuna - Häggvik Strand, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 309, 3 tr

Lägenhet
Sollentuna - Häggvik Strand, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
1 650 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/4
2 516 kr/mån
56 897 kr/m²

OBS. Endast bokade visningar, kontakta mäklaren. Accepterat pris och valfritt tillträde. Välkommen till en toppmodern 1:a ritad med känsla för detaljer och kvalitet! Exklusiva och stilrena materialval blandade med funktionella detaljer. Ljusgrå väggar och funktionella detaljer blandas med tidlösa material som sten, trä och rostfritt stål. Här skapas exklusiva bostäder i härlig miljö och fint närområde. Vardagsrummet har en ekparkett i holländsk mönsterpassning och i hallen ligger en nedsänkt kokosmatta. Det öppna köket är inrett med rostfritt stål, gråa detaljer och öppna hyllor. Stora fönsterpartier från golv till tak. Utsikt över grönska och villabebyggelse. Badrummet har ett exklusivt marmorgolv och vitt kakel. Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Häggvik station ligger ca. 700 m från bostad och nås på ca. 9 min promenad. Med pendeltåget tar det 3 minuter till Sollentuna Station, 16 minuter till Odenplan och 19 minuter till Stockholms central. Norrviken är  fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Varmt välkomna på visning.

  • Hiss
Hallsta Gårdsgata 30, Erikslunds, Västerås kommun

Hallsta Gårdsgata 30

Övrigt
Erikslunds, Västerås kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
795 000 kr
0 + 80,8 m²
4 460 kr/mån

Erbjudande: Ordinarie pris på lokalen har varit 874 955 SEK. Nytt pris 795 000 SEK! I Västerås har Talli byggt 86 lokaler i tre olika Brf. Nu är den sista lokalen i Brf-form till salu! Här får du en rymlig lokal med 54 kvm golvyta och 27 kvm loft mitt i Erikslunds köpcentrum. Takhöjden är hela 5 meter, 3-fasström finns och lokalen är förberedd för WC, dusch och pentry. Loftet har flera fönster vilket ger ett bra ljusinsläpp. Lokalerna passar egenföretagaren, hobbyfixaren eller investeraren och har en mängd olika användningsområden. Här är det bara fantasin som sätter gränserna! Sedan 10 år har vi funnits i Finland och är marknadsledande. Tallilokalerna benämns ofta i folkmun Talliosake som är synonymt med flexibla lokaler för småföretag och privatpersoner. Först till kvar gäller. Visning efter överenskommelse. Ring 0724486363 för dag och tid att uppleva din drömlokal!

Markörvägen 13, Bettorp, Örebro kommun

Markörvägen 13

Övrigt
Bettorp, Örebro kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
348 400 kr
0 + 63 m²
3 950 kr/mån

Letar du drömlokal för egen verksamhet, investering eller hobby? Då har du kommit rätt! De flexibla Tallilokalerna är gjorda för att passa alla och nu har vi ett specialerbjudande. Ett fåtal lokaler återstår i Brf Karossen som nu säljs ut till kraftigt rabatterade priser! Visning efter överenskommelse. Ring 0724486363 för dag och tid att uppleva din drömlokal. Samtliga kvarvarande lokaler har en höjd på bottenplanet på 3,2 m och max höjd för fordon är 2,9 m. Det övre planet har en takhöjd på 2,5 meter. Förutom plats för dina egna drömmar finns även möjlighet att investera i lokalen och därefter hyra ut den. I Finland finns lokalerna under namnet Talliosake som är synonymt med flexibla lokaler för småföretag och privatpersoner. Där är Tallilokalerna marknadsledare och har idag ca 6 000 lokaler. Äntligen kommer smarta lokaler till Sverige.

Visar alla 20