Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn

Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsvägen 5A, Oskarshamn, Oskarshamns kommun
  • Kommande

Skogsvägen 5A

Lägenhet
Oskarshamn, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
799 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 743 kr/mån
9 804 kr/m²

Välkommen till en central 3:a på andra plan, där man tagit bort skiljevägg mellan två sovrum till förmån för att ha skapat ett stort vardagsrum och ett sovrum. Här får man genom bostadsrättsföreningen tillgång till gym, bastu, samt ett mindre föreningshus med inglasat uterum, samt föreningslokal som går att hyra med eget kök. Lägenheten har neutrala färger i såväl sovrum och vardagsrum. Köket har kaklat stänkskydd, dubbel diskho, samt dubbel kombinerad kyl och frys. Badrummet har dusch, samt har våtrumsmatta- och tapet. Fönster byttes av bostadsrättsföreningen under 2021. 5 minuters promenad till Oskarshamn Centralstation. Vill du bo centralt i en bostadsrättsförening som erbjuder mer än bara boende? Välkommen till Skogsvägen 5A.

Pepparstigen 2K, Havslätt, Oskarshamns kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår
Pepparstigen 2K, Havslätt, Oskarshamns kommun, bild 2
Pepparstigen 2K, Havslätt, Oskarshamns kommun, bild 3

Pepparstigen 2K

Lägenhet
Havslätt, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
6 281 kr/mån
22 153 kr/m²

Fin och nyproducerad hörnlägenhet, nära stranden, friluftsområden, nytt utegym, campingplats och mycket annat som Havslätt erbjuder. Området kommer verkligen till liv på sommaren. Uteplats på både fram och baksida, med altan på baksidan och stor gemensam gräsmatta. Här har man nära till dagis och skola. Privat insyn från grannar tack vare läget. Egen bredare parkering finns med egen laddstolpe, unikt för området (enda lägenheten i föreningen som har detta). Möjlighet till fler bilar i fri parkeringsyta i närheten. Eget förråd ett kliv utanför dörren. Soprum som tillhör föreningen och miljöstation bara 50m bort. Välkommen till denna inflyttningsklara 3:a en kort (300m) promenad från havslättsbadet, skola i cykelavstånd och dagis i gångavstånd. Livsmedelsbutiker och restauranger i närheten och med busshållplats bara andra sidan gatan. Anmäl ert intresse idag!

  • Premium
  • Uteplats
Båtbyggarebacken 5, Mockebo, Oskarshamns kommun
  • Kommande
Båtbyggarebacken 5, Mockebo, Oskarshamns kommun, bild 2
Båtbyggarebacken 5, Mockebo, Oskarshamns kommun, bild 3

Båtbyggarebacken 5

Villa
Mockebo, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
Pris saknas
143 + 57 m²
5 rum
906 m² tomt

På mycket attraktiv adress - Båtbyggarebacken 5 - finner ni denna fräscha & mycket välskötta 1-plansvilla med fantastiska vyer över Tillingefjärden, Bossholmen och småbåtshamnen nere vid viken. Från huset och terassen ser man när Gotlandsfärjan anländer in mot hamninloppet och när andra segelbåtar, motorbåtar är ute på havet inomskärs. Båtbyggarebacken 5 är beläget på en av Oskarshamns mest omtyckta villakvarter - Måckebo - och ligger som skafttomt med egen asfalterad uppfart som leder upp till fastighetens skyddade och upphöjda läge. Ett mycket tilltalande läge i Måckebo där man har både havet & naturen utanför dörren. Mycket trygg och lugnt villakvarter med återvändsgata. Här har det varit en och samma ägare sedan man byggde huset och man får en genuin känsla av att huset blivit väl omhändertaget och visar upp ett mycket gott skick från topp till tå. Huset byggdes 1981 och är ett Anebyhus som erbjuder 200 kvm totalt som fördelas på 143 kvm boyta och 57 kvm biyta. Boytan erbjuder 5 rok varav 3 sovrum och biytan erbjuder tvättstuga, förråd och husets integrerade garage. Från både kök, vardagsrum, sängkammare och den insynsskyddade terassen har man fantastiska vyer över viken nedanför huset och över Tillingefjärden och Bossholmen. Kök, vardagsrum och allrum ligger i anslutning till varandra och har stora ytor för både soffgrupp och matgrupp. I allrum finns en öppen spis som höjer mysfaktorn och även sprider värme till huset under vinterhalvåret. Husets tre sovrum ligger mot norra delen och här är även badrummet. En mycket tilltalande planlösning som passar alla åldrar i livet. Huset värms upp med mycket energieffektiv bergvärmepump och är anslutet till öppen fiber. Låter detta intressant? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och med möjlighet till att boka visning.

  • Premium

Visar alla 3