Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Syrénvägen 10, Södra Vi, Vimmerby kommun
  • Kommande

Syrénvägen 10

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
985 000 kr
134 m²
5 rum
576 m² tomt

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och löpande renoverade villan om 5 rok varav 3 sovrum. En plats för livet och drömmar att förverkliga. Här har nuvarande ägare installerat nya fönster, fiber, renoverat kök samt duschrum för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Entréplanet - Här samlar man gärna familjen och vännerna till matglädje. Det ljusa renoverade köket har gott om förvaringsmöjligheter med utgång till trädgården. I anknytning till köket finner vi det rymliga vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och matbord med direktutgång till den inglasade altanen. Sovrum och renoverat duschrum med golvvärme. En trappa upp finner vi hallen, duschrum samt tre sovrum varav ett med utgång till balkong. Trädgården - För den trädgårdsintresserade finner vi här en vacker blomstrande oas med flera sorters träd, buskar och perenner. Västhus. På trädgården finns även flera uteplatser att välja mellan. Favoritplatsen - den inglasade altanen som förlänger årstiden. Livets goda finns på nära håll. Endast 1 mil till Astrid Lindgrens Vimmerby. Varmt välkomna till Syrénvägen 10 - Ett spännande hem att trivas i .

Lindängsgatan 15, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Kommande

Lindängsgatan 15

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 795 000 kr
202 + 138 m²
11 rum
1 104 m² tomt

Innanför det bruna staketet finner vi denna 40-talsvilla. Bostaden uppfördes år 1945 och har funnits inom familjen sen dess. Men nu är det dags att vända blad och lämna över detta generationsboende till ny ägare. Bostaden är gedigen och rustik och fördelas på 202 kvm boyta och 138 kvm biyta, 11 rum och två kök. Perfekt för den större familjen eller som mindre hyresfastighet. Entréplan med hall, vackert matrum, allrum/tvrum, två sovrum, kök med gott om förvaringsmöjligheter samt duschrum. En trappa upp finner vi en hall, vardagsrum och allrum med vackra parkettgolv, två sovrum, äldre kök samt badrum (ej färdigställt). Vindsvåning med ett inrett rum. Det praktiska planet finner vi i källaren med gott om förvaring, tvättstuga/pannrum med fjärrvärme, matkällare samt två sovrum. Trädgården: Stor och grönskande trädgårdstomt med plats för familjens lek och aktivitet. Här bor ni på bästa läge i lugnt och tryggt område med närhet med både centrum, skolor, matbutiker och parker. Uthus i sämre skick. Varmt välkomna till Lindängsgatan 15 i Vimmerby - Ditt drömprojekt!

Vibo 140A och Vibo 140B, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Kommande

Vibo 140A och Vibo 140B

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 875 000 kr
306 + 108 m²
11 rum
2 290 m² tomt

Det välbevarade skänker själen ro och minner om en snart bortglömd epok. Grusgången leder oss in mot den vackra bostaden. Avskildhet och stillhet. 1940 anges som byggnadsår med i likhet med så många andra småländska hus är bostaden äldre än så. En gång inte allt för länge sen var det full fart på skolgården som invigdes 1926 och lades ner 1964. Idag ett idylliskt hem på landet. Varmt välkomna till Vibos gamla skola. De stora ytorna både inne och ute imponerar och väcker nyfikenhet. Rymligt, men ändå intimt med inbodd känsla. Det är robust och lättlevt med inte mindre än 11 rum varav 4 sovrum. Bostaden är perfekt för den större familjen eller som generationsboende då ovanvåningen även inrymmer en egen lägenhet ca 65 kvm med två rum och kök samt egen ingång. Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska och träd som ramar in. Varmt välkomna till Vibo 140 A och B - Lugn och avskildhet i naturens famn. Livskvalité!

Visar alla 3