SkandiaMäklarna Lidingö

SkandiaMäklarna Lidingö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bodalsvägen 22, entréplan, Bodal, Lidingö kommun

Bodalsvägen 22, entréplan

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
4 500 000 kr
91 m²
4 rum
4 542 kr/mån
49 451 kr/m²

I populära och mysiga Bodal ligger bostadsrättsföreningen Briggen 1 som är en mycket välskött och solid förening med en belåning under 5.000 kr/kvm där samtliga stora renoveringar är gjorda. Nu finns möjlighet att förvärva denna trevligt planerade 4:a och skapa sitt egna drömboende. Lägenheten är i behov av renovering. Närhet till skolor, service, kommunikationer och trevliga promenadstråk längs med vattnet.

  • Balkong
  • Hiss
Högsätravägen 22, Gångsätra, Lidingö kommun

Högsätravägen 22

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
1 950 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/4
3 165 kr/mån
59 091 kr/m²

Mysig lägenhet om 33 väldisponerade kvm i fint skick belägen på centrala Lidingö. Ljust och trevligt allrum med utgång till den rymliga balkongen. Här finns en sovalkov som med lätthet kan avgränsas på ett mysigt sätt med en gardinskena i taket. Kök med skåpsluckor i vitt samt ett fönster för ljusinsläpp samt vädring. Nyrenoverat och påkostat badrum med behaglig golvvärme. Välkomnande och bra hall med garderober och avhängningsyta. Rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Det finns en stor gemensam tvättstuga, garage samt p-platser i föreningen. För ett par år sedan gjordes alla gårdar i ordning med trevliga planteringar samt lekplatser vilket gör att området är mycket grönt och fint. Närhet till bra kommunikationer såsom Lidingöbanan och bussar som tar dig in till Lidingö centrum eller Stockholms city. Trevliga promenadstråk med närhet till vatten och fina barnvänliga grönområden samt kolonilotter vid Mosstorps gärde för den trädgårdsintresserade. Två välsorterad matbutiker, Willys och ICA, alldeles i närheten samt Gångsätra Hallen med motionssimbanor. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bodalsvägen 45, 1tr, Baggeby/Bodal, Lidingö kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30
Bodalsvägen 45, 1tr, Baggeby/Bodal, Lidingö kommun, bild 2
Bodalsvägen 45, 1tr, Baggeby/Bodal, Lidingö kommun, bild 3

Bodalsvägen 45, 1tr

Lägenhet
Baggeby/Bodal, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
4 250 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/6
4 212 kr/mån
55 195 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gaveltrea med fina detaljer såsom burspråk och vacker fiskbensparkett. Underbart ljusinflöde tack vare gavelläget i kombination med generösa fönsterpartier och fritt läge. Utgång till balkongen i söderläge med plats för balkongmöbler samt planteringar. Lägenheten är smakfullt renoverad med moderna ytskikt och vackra golv. Kök med ljusa luckor med gott om förvaring och bra arbetsytor. Sittplats för fyra personer med utsikt mot vacker grönska. Helkaklat och stambytt badrum med dusch och tvättmaskin. Gott om förvaring i två klädkammare samt garderober. Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Här bor man i ett populärt läge på Lidingö, mycket nära till kommunikationer med såväl bussar och Lidingöbanan med snabb access till Ropsten och vidare till Stockholm City. Vackra promenad- och joggingstråk längs Lidingös södra strand. Skolor samt förskolor i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Makrillvägen 5B, Sticklinge, Lidingö kommun

Makrillvägen 5B

Villa
Sticklinge, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
13 900 000 kr
169 + 85 m²
8 rum
1 136 m² tomt

Välkomna till denna högt belägna familjevilla med uthyrningsdel. 3-4 sovrum, trevliga sällskapsytor, öppen spis och stort ljust kök med matplats. Plan tomt, insynsskyddad med sol hela dagen. Uteplats i söder.

Slipvägen 2, Gåshaga, Lidingö kommun
  • Fre 17 maj kl 12:30
Slipvägen 2, Gåshaga, Lidingö kommun, bild 2
Slipvägen 2, Gåshaga, Lidingö kommun, bild 3

Slipvägen 2

Lägenhet
Gåshaga, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
9 950 000 kr
131 m²
5 rum
vån 2/5
7 027 kr/mån
75 954 kr/m²

Välkomna till denna ljusa, ombonade och trivsamma lägenhet. Smakfullt inredd med finstämda färger. En trevlig fastighet där många familjer bor kvar sedan det byggdes. 4 sovrum, två kaklade badrum, generöst vardagsrum och inglasad balkong i syd/sydväst. Välutrustat kök, tvättstuga, förråd och garage i huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strandstigen 10, Herserud, Lidingö kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Strandstigen 10, Herserud, Lidingö kommun, bild 2
Strandstigen 10, Herserud, Lidingö kommun, bild 3

Strandstigen 10

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
7 950 000 kr
77 m²
2 rum
vån 1/4
5 062 kr/mån
103 247 kr/m²

I attraktiva Herserud och med ett avskilt läge ligger Brf Forestaborgen och denna tilltalande och trivsamma 2:a med stor, stenlagd terrass i sydväst. Lägenhetens samtliga fönster ligger mot vattnet och här njuter du av den magnifika utsikten över Lilla Värtan och innerstan. Solen kommer in på terrassen runt lunchtid och du har många härliga soltimmar framför dig fram till solen går ner. Detta blir ett extra rum på sommaren där man vill stanna...länge och för en kort stund flyr tankarna till Medelhavet. Detta är verkligen ett unikt boende utöver det vanliga som sällan är till salu. Enkelt och bekvämt med tillhörande garageplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skepparkroken 18, Gåshaga, Lidingö kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30

Skepparkroken 18

Lägenhet
Gåshaga, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
6 475 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
5 410 kr/mån
91 197 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och trivsamma trea med ett mycket attraktivt läge i populära Gåshaga. Genomgående fint skick med ekparkett på golven samt ljusa väggar. Den generösa takhöjden på hela 2,70m ger ett extra luftigt och rymligt intryck. En magisk inglasad balkong/uterum om ca.14kvm med underbar utsikt mot vattnet och vacker grönska. Nuvarande ägare njuter av uterummet i princip året om med hjälp av värmare. Kök och vardagsrum ligger i en delvis öppen planlösning med en matplats emellan där det finns plats för stora sällskap. Vidare finns gott om plats för soffgrupp och trivselmöblemang, perfekt för umgänge och avslappning. Praktisk planlösning med två sovrum åtskilda från varandra, det ena används som ett arbetsrum idag och där kan man med lätthet sätta upp en vägg för att kunna stänga om sig vid önskemål. Gott om förvaring i en stor klädkammare invid sovrummet samt gott om förvaring i praktisk garderobsvägg i hallen. Helkaklat badrum med en härlig bastu samt tvättmaskin. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Strandstigen 10, 1tr, Herserud, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 15:00
Strandstigen 10, 1tr, Herserud, Lidingö kommun, bild 2
Strandstigen 10, 1tr, Herserud, Lidingö kommun, bild 3

Strandstigen 10, 1tr

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
9 950 000 kr
95 m²
3 rum
6 023 kr/mån
104 737 kr/m²

VÄLKOMMEN PÅ VISNING SÖNDAG 12/5 KL 15.00 - 15.30. På en attraktiv adress i Herserud och med ett av Lidingös bästa lägen ligger Brf Forestaborgen och denna unika gavel-3:a som har ett fantastiskt ljusinsläpp och magnifik sjöutsikt över Lilla Värtan och Stockholm. Solen når lägenheten och balkongen på förmiddagen och här njuter du av solens strålar större delen av dagen tills den går ner i väster. Den stora balkongen blir ett extra rum på sommaren där man vill stanna...länge och för en kort stund känns det som tankarna flyr till Franska rivieran eller spanska solkusten med utsikt över Medelhavet. Detta är verkligen ett drömboende utöver det vanliga som sällan är till salu. Enkelt och bekvämt nära innerstan med tillhörande garageplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herserudsvägen 9A, Herserud, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Herserudsvägen 9A

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
3 195 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/5
4 063 kr/mån
79 875 kr/m²

En trevlig välplanerad bostad i mycket gott skick! I avgiften ingår varmgarage. Du bor med gångavstånd till centrum, affärer, Café. Goda kommunikationer och mycket nära innerstan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vesslevägen 4, Näset, Lidingö kommun
  • Sön 12 maj kl 13:40

Vesslevägen 4

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
4 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4
5 747 kr/mån
58 910 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet med härliga sällskapsytor och två bra sovrum. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett ljust och luftigt hem. Helkaklat badrum med tvättmaskin och tumlare. Rymlig, inglasad (helt öppningsbar) balkong i underbart syd/väst-läge där det finns plats för balkongmöbler samt planteringar. Genomgående ekparkett i hela lägenheten samt fräscha ytskikt. Här bor du i en populär förening med garage i huset. Näset är ett naturnära och lugnt område alldeles intill Grönstaskogen med närhet till utegym samt golfbana. Gångavstånd till populära skolor, förskolor samt välsorterad ICA-butik. På Källängstorget finns även frisör, Sushi samt en kvarterskrog. Till Ropsten tar man sig lätt med buss, bil eller cykel på den fina cykelbanan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kostervägen 3, Baggeby/Bodal, Lidingö kommun

Kostervägen 3

Lägenhet
Baggeby/Bodal, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
4 350 000 kr
71 m²
2 rum
vån 6/7
3 721 kr/mån
61 268 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och eleganta drömtvåa om hela 71 kvm i ett högt och fritt läge. Tack vare gavelläget i kombination med många fönster i två väderstreck möts du redan i tamburen av ljuset och öppenheten som präglar hela bostaden. Genomgående fina ljusa golv i hela hela lägenheten samt målade väggar. Varje kvadratmeter tas till vara och lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor i det öppna vardagsrummet som sammanflätas med ett platsbyggt kök. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng, gott om förvaring i garderob med skjutdörrar samt en bra arbetshörna. Det lyxiga badrummet är utrustat med golvvärme, en rymlig duschhörna bakom glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Vid behov kan lägenheten med lätthet göras om till en trea. En efterlängtad pärla i en stabil och lågt belånad bostadsrättsförening i ett bra läge på Lidingö. Närhet till goda kommunikationer som tar dig till Stockholm C, Tempo, gym samt en mycket populär sushirestaurang alldeles i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Väpnarstigen 10, Brevik, Lidingö kommun
Väpnarstigen 10, Brevik, Lidingö kommun, bild 2
Väpnarstigen 10, Brevik, Lidingö kommun, bild 3

Väpnarstigen 10

Lägenhet
Brevik, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
3 975 000 kr
81,2 m²
2 rum
vån 4/4
5 629 kr/mån
48 953 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och spatiösa lägenhet om två rum och kök. Smakfullt renoverad från trea till tvåa! Öppen planlösning med snyggt kök med köksö mot vardagsrummet, som avskiljs delvis med öppen bokhylla. Rymligt sovrum och bakom spröjsad glasvägg ett kontor/sovrum eller förvaringsutrymme. Renoverat kaklat duschrum (2015), nya duschväggar, spegelskåp, tvättställ med komod samt ny dörr till wc 2023. Fina parkett golv, ljusa väggar och bakom spegelglasdörrar en stor garderob i hallen. Lägenheten ligger lugnt beläget i Brevik med närhet till affärer, restauranger, Lidingö-tåget och fina naturområden. På bara några minuters promenad kommer man ned till Breviks båthamn och Breviksängen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Larsbergsvägen 43, entréplan, null, Lidingö kommun
Larsbergsvägen 43, entréplan, null, Lidingö kommun, bild 2
Larsbergsvägen 43, entréplan, null, Lidingö kommun, bild 3

Larsbergsvägen 43, entréplan

Lägenhet
Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
5 950 000 kr
99,5 m²
3 rum
6 124 kr/mån
59 799 kr/m²

Trevligt planerad 3:a, möjlig 4:a med fint läge mot grönska och utsikt över Lilla Värtan. Ljust, rymligt vardagsrum och trevligt kök med matplats, båda med fönster mot vattnet och utgång till en stor, underbar balkong i sydväst. Två sovrum, varav ett med klädkammare, badrum, duschrum samt god förvaring med många garderober. Garageplats går att hyra. Välskött och omtyckt förening där stambytet har påbörjats, vilket gör att du har möjlighet att påverka materialvalen i båda badrummen. Hiss finns och går ner till källaren där garaget ligger.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Agavägen 21, lgh 1502, Dalénum, Lidingö kommun

Agavägen 21, lgh 1502

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
10 400 000 kr
102 m²
5 rum
vån 5/5
101 961 kr/m²

Ljus och fräsch ägarlägenhet högst upp i huset. 4 sovrum bra sällskapsytor, två badrum samt stor balkong och terrass,

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt

Visar alla 14